03-17-2009, 09:04 PM | #31 |
Aşmış Üye
Kayit Tarihi: Aug 2007
Mesajlari: 281,268
Teşekkür Etme: 98 Teşekkür Edilme: 355 Teşekkür Aldığı Konusu: 320
Üye No: 44033
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
|
Âşık mı? Oluyorum
Ne oluyor bana anlamıyorum Neden dilim dolaşıyor Kırıyorum kendimi olur olmaz Basit olaylar canımı acıtıyor Düşünüyorum da, Dünya sanki onun etrafında dönüyor Anlamıyorum bana ne oluyor Bir şey deyin ne olur Yüreğim âşık mı? oluyor Onun sesini duyunca Yüreğimde güller açıyor Yüzünü görünce Dünyalar benim oluyor Onu üzdüğüm zaman Hayatım zindana dönüyor Anlamıyorum bana ne oluyor Bir şey deyin ne olur Yüreğim âşık mı? oluyor Yokluğu bana acı veriyor ******* kâbusa dönüyor Gündüzler güllük gülistanlık Yüreğim ömürlük diyor Değil bir anlık Onu düşününce aklım karışıyor Hatalar yapıyorum olur olmaz Anlamıyorum bana ne oluyor Bir şey deyin ne olur Yüreğim âşık mı? oluyor Adını duymak yetiyor çoğu zaman Göremezsem onu halim yaman Özlemler sarınca etrafımı Diyorum aman aman Anlamıyorum bana ne oluyor Bir şey deyin ne olur Yüreğim âşık mı? oluyor Anladım ki canım âşığım sana Kalbim senin inan bugünden sonra Ne olur insaf et acı bu cana Gözlerim senden başkasını İnan görmüyor Anladım ki; Âşık olmuş SENİ İSTİYOR Nuran Kara
03-17-2009, 09:04 PM | #32 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Aşık Olmak
Sen hiç aşık oldun mu arkadaş Ben oldum ya... Hemde öyle bir aşk ki Kelimeler yetmiyor anlatmaya Onu görünce nutkum tutuluyor Nefesim yetmiyor konuşurken Gözlerini gördüğümde kalbim titriyor Sesini duyduğumda elim ayağıma dolaşıyor Saçmalamaya başlıyorum Gülme ne olursun bana... Sen hiç aşık oldun mu arkadaş Ben oldum ya... Hemde öyle bir aşk ki Aklıma hiçbir şey gelmiyor Hayatım sadece ondan ibaret Düşünemiyorum mantığım onunla Kalbim hep onunla birlikte Sadece o konuşsun istiyorum Sesini duymak onu yaşamak ve hissetmek Gülme ne olursun bana... Sen hiç aşık oldun mu arkadaş Ben oldum ya... Hemde öyle bir aşk ki Gündüzlerim onun hayaliyle geçiyor ******* onun rüyalarıyla renkleniyor Onu bir kere görebilmek için dualar ediyorum Ah.. Bir anlatabilsem sevgimi ama dedim ya Kelimeler yetmiyor işte yetmiyor Sevgimi anlatmak istediğim de Sözcükler boğazımda düğümleniyor Gülme ne olursun bana... Sen hiç aşık oldun mu arkadaş Ben oldum ya... Hemde öyle bir aşk ki Dilerim sende aşık olursun O zaman anlarsın ne demek istediğimi Sana da herkes güler ben hariç... Ben gülmem neden mi? Bende aşığım arkadaş anlarım halinden senin Güzelliklerini yaşarken sen aşkın en tepelerde Yanında olurum senin... Nuran Kara
03-17-2009, 09:04 PM | #33 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Ayrılık
Seni görmek bana hayal oldu mu Söyle bana söyle yoksa doğru mu Bir daha gelmeyecek dediler bana Söyle bana söyle yoksa doğru mu Özlemiyorum artık bitti demişsin Beni sevdiğini de inkar etmişsin Kendine bir de yeni yol çizmişsin Söyle bana söyle yoksa doğru mu Bunları senden duymak hakkım değil mi Başkalarını araya koymak doğru değil ki Seni sevdiğimi söyledim hata değil ki Söyle bana söyle yoksa doğru mu Hayat senin hayatın kendin bilirsin Gün gelir elbet bana geri gelirsin Özledim seni geri dön dersin Sende çektiğim acıları çekersin Nuran Kara
03-17-2009, 09:04 PM | #34 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
B i z
Hayat artık bizden ibaret göreceksiniz Tek başımıza karar vermeyeceğiz Üzüntüler beraber üzecek bizi Sevinçli anlarda birlikte mutlu olacağız Hiç yalnız hissetmeyeceğiz kendimizi Çünkü; Sen, ben yok artık tekil değiliz Hayat bizden ibaret göreceksiniz Tek başımıza dertlenmeyeceğiz Gidip de yalnız kafa çekmeyeceğiz Duvarlara anlatmayacağız sorunları Problemleri daha kolay aşabileceğiz Görmediğimiz nüansları fark edeceğiz Çünkü; Sen, ben yok artık tekil değiliz Hayat bizden ibaret göreceksiniz Birileriyle konuşmak için can atmayacağız Dertlerimize birlikte çözüm bulacak En azından çabalar harcayacağız Destek olacağız destek köstek değil Senin benim olmayacak biz olacağız Çünkü; Sen, ben yok artık tekil değiliz Hayat bizden ibaret göreceksiniz Sorunlarımız mutlaka var olacak Ama aramızda sır olmayacak Mutlulukta hüzünde paylaşılacak Hep yan yana olacağız kıskanılacak Herkes bize kıskanan gözlerle bakacak Çünkü; Sen, ben yok artık tekil değiliz Hayat bizden ibaret göreceksiniz Bir olay olduğunda destek verip alacağız Gözden yaşlar akacaksa birlikte ağlayacağız Teselliyi mutluluğu kendimizde bulacağız Biraz olsun yaşantıdan pay bulup çıkaracağız Asla birbirimizi yanlış anlamayacağız Çünkü; Sen, ben yok artık tekil değiliz Hayat bizden ibaret göreceksiniz Nuran Kara
03-17-2009, 09:04 PM | #35 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Az Kaldı
Bu sabah yine senden uzakta açtım gözlerimi İçimde sana kavuşamamanın ezikliği vardı Keşke! .. dedi kalbim keşke şimdi yanımda olsaydı Duyuyorum sevdiğim Ahh.. Bende istemezmiydim diyorsun Sen de bana kavuşmanın hayaliyle yaşıyorsun Az kaldı sevdiğim şafak karanlık değil artık Güneş doğmaya başladı gidiyor artık karanlık Azı gitti çoğu kaldı ama bitiyor işte yalnızlık Kavuşmaya ne kaldı sabret aşkım birazcık Can'ımı bıraktığım yerde göreceğim bekle azcık Sevdiğim seni gittiğin günden daha çok seviyorum Bu sevgim azalmadan çoğalacak biliyorum Senin için nefes alıp senin için yaşıyorum Bana cenneti verseler sensiz boş istemiyorum Sende bensiz yapamazsın bunu ben hissediyorum Nuran Kara
03-17-2009, 09:05 PM | #36 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Bebeğimi Özledim
Gözlerini özledim bebeğim Yeşil parlak bir o kadar masum bakan Gözlerini özledim Gülüşünü Özledim bebeğim Aydınlık bir o kadar umutlu olan Gülüşünü özledim Ellerini özledim bebeğim Sımsıcak yumuşak yalnızlığımı unutturan Ellerini özledim Nefesini özledim bebeğim Ilık bir bahar rüzgarı tazeliği taşıyan Nefesini özledim Düşünüyorum da bebeğim Ben asıl seni özledim Sensizliği yaşadığım bugünlerde Sana Bebeğim demeyi özledim
03-17-2009, 09:05 PM | #37 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Bebeğimsin
Seni severek yaşar, sana doğru koşarım Biliyorsun ben seni, el üstünde taşırım Söylediğin her söze, ben imzamı atarım Sen benim bir tanecik, sevimli bebeğimsin Hayatımda sen varsan, en mutlu insan benim Sen benim yanımda ol, hiç olmasın kederim Sen beni biraz sevsen, bende seni severim Sen benim bir tanecik, sevimli bebeğimsin Hayatta zorluklar var, mücadele ederim Bilirsin beni canım, uğraşmayı severim Sevgi ve aşk ne demek, en iyi ben bilirim Sen benim bir tanecik, sevimli bebeğimsin Sesini duyduğumda, ben çok seviniyorum Bütün yorgunluğumu, o an unutuyorum Biliyorsun sevdiğim, seni çok seviyorum Sen benim bir tanecik, sevimli bebeğimsin Sen benim yanımdaysan, vız gelir hayat bana Bir kez seviyorum de, uçarım havalara Benim aşkım ebedi, yeter ki beni anla Sen benim bir tanecik, sevimli bebeğimsin Bir ömür yetmez inan, sevgimi anlatmaya Anlıyorsun değil mi, ihtiyacım var sana Gel bana bir gün olsun, sarıl yeter boynuma Sen benim bir tanecik, sevimli bebeğimsin Nuran Kara
03-17-2009, 09:05 PM | #38 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Beklemek isterdim SENİ…
Bir günaydın Demek isterdim sana Sözümü ağzıma tıkamadan Seni sevdiğimi söylemek Çok şey değil Senin tarafından düşünülmek Birazda özlenmek isterdim Beklerdim Senden gelecek bir söz Birazda ilgi tabii ki Tarafınızdan Boynumu büker Devam ederdim hayata Çaresiz Çarem sen ol isterdim Olmazdın Günler geçerdi senden habersiz Senin sevginden uzak ******* Korkardım İtiraf edemezdim Kendime bile Sıkılmaz pes etmez Devam ederdim yaşamaya Seni aramaya Bu dengesiz dünyada Sadece sevilmek isterdim Senin tarafından Biraz da sevebilmek seni Çaresiz Seni yaşamak isterdim Hayallerimde Sen olmasan da Seninle olmak Paylaşmak isterdim Tüm güzellikleri Senin beni sevebilme İhtimalini beklerdim Çaresiz Çarem sen ol isterdim Olmazdın Senin hayallerinde olmak Bir ömür Beklemek isterdim Tarafından sevileceğim günü Beklemek sonsuza dek Sadece sevilmek Ve Beklemek isterdim SENİ… Nuran Kara
03-17-2009, 09:05 PM | #39 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Belki
Ansızın geleceğim yine yanına Beklemiyor olacaksın gittiğin yerde Belki… Aldığım nefesi veremeyeceğim Belki… Bir daha nefes aldığımı göremeyeceğim Ama bildiğim bir şey var ki; Ben seni yeni hayatımda da seveceğim Yanına nasıl bir sonla geleceğim Şu anda bilmiyorum Belki… Bir araba bana vuracak Belki… Seni seven kalbim duracak Ama bildiğim bir şey var ki; Kalbim seni ömür boyu unutmayacak Yaşanacak günlerin var senin derken Yanında bulacaksın beni sevdiğim Belki… Kızacak yüreğin bana Belki… Sarılacak o an boynuma Ama bildiğim bir şey var ki; Geleceğim elbet bir gün yanına Beni bırakıp gitmen olmadı canım Gelir misin diye sormadın bile Belki… Gönüllendi bu yürek sana Belki… Seviyor eskisinden fazla Ama bildiğim bir şey var ki; Bu yürek senden başkasını Sevmedi ASLA… Nuran Kara
03-17-2009, 09:05 PM | #40 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Beklenen
Dün gece çok bekledim gelirsin diye bana Ne sesin kaldı bende ne de tek bir hatıra Özledim seni demek isterdim kulağına Bana da yazmak düştü sevgimi satırlara İçimde ki bu sevgin canımı acıtıyor Sen gittiğinden beri arıyorum ben seni Gözlerim hep yollarda hayalini görüyor Rüyalarım da bile bulamıyorum seni Dün gece ağlayarak resimlerine baktım Seviyorum diyerek kapattım gözlerimi Mektuplar yazdım sana kenarlarını yaktım Biliyorsun sevdiğim tutarım sözlerimi Unuttum canım artık ben kaşını gözünü Hani çok seviyordun bir haberin gelmiyor Düşünüp duruyorum gülümseyen yüzünü Sen gittiğinden beri benim yüzüm gülmüyor Gel ne olur yanıma unuttur özlemimi Az kaldı döneceksin yakında biliyorum Bir kere seni görmek güldürür gözlerimi İnan bana bir tanem daha çok seviyorum Nuran Kara
|