![]() |
![]() |
#31 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57907
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Buz Tutan Bakışlarım
Buz tutan bakışlarım, yağdı karın örtüsüne, Bendedir soğuk düşünce, sert mevsimlerde, Nefesi yorgun kaderimde yazıldı telaşlarım, Yaşatacak ümit bekler isimsiz yıl adresinde. Beklediğim mavi güneş, damlamalı günlerime, Pamuk bulutta süzülmeliyim, buharı kalkar hayalde, Rüzgârların teniyle, dağ toprağında esmeliyim, Yüreğin akşam kanadı, uçurmalı mavi cennette. (Aksaray / 01 Şubat 2005) |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Can İsmini Alan Erik Ağacı
Can ismini alan eriklerimin bahçesinde Meyveler topladım ağacın mevsiminden, Kavuşulan özlemimdi, bahçemin toprağında, Yeşilinde yağmur buldum, yaz kokusu havada. Gölgesinde, birkaç türkü dolandı dilime Komik sözde neşe aldım, dağıttım yüzüme. Sokaktan geçen teyze, seslendi gül ismime Duyduğum isteğinde, avuç dolusu erik vardı, Belli ki,gün sıcaklığının yorgunluğu yüreğinde, Sunduğum eriğin yanında, bir bardak su oldu Aldığı nasiple serinletti, eve giden yolunu. (Aksaray / 28 Haziran 2006) Çiğdem Çakır |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Cana Şifanın Yokluğu
Hatıra dolu rüyaların gündüzüyle Cana şifanın yokluğunda tükendim, Ruhumun açlığı, sinemdeki fırtına, Susuzluğun gizli çöllerine battım, Coşturan aşkı hayallerde bulamam, Mor yolda tuzaktır görünmez eceller, Dinlediğim ilkbahar yüzünü getirmiyor, Sensiz yürüyüşümde zorlanan umudum Düşüncemin gölgesine gözyaşı yüklüyor. (Aksaray / 10 Mart 2006) Çiğdem Çakır |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Ceviz Ağacının Gölgesinde
Yapraklarıyla gölge sarayını kuran, Yeşil havasında hayalleri dağıtan, Gölgesi aşk olandır ceviz ağacım. Toprağın özü kokan serinliktir o, Islanırım gökten aldığı hayallerde. Çayıma lezzet katar tatlı düşüncesi, Bir sözü bin nağme verir gönlüme. Ellerimden içtiği sevgi sularıyla İyiliğimi unutmaz sağlam gövdesi. Dalındaki heyecanla ömürler sunan o Rüzgâr ağacıdır, güneşe esir günlerin. (Aksaray / 12 Temmuz 2006) |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Çiçekli Bir Sabah
Rüzgâr kokusuyla sarhoş eden ilkbahar sabahı Eski aşkla tabloya girdi, estiriyor beyaz havayı, Gözlere verilen pembe sihir, yaşatır mavi canı, Yorgun yüreklere dermandır, renklerin dünyası. Duvar değildir yaşama, ömür olan hayal varlığı, Savururum yalnızlığımı, aldığım yılların hatırası, Kendimi bulduğum sırla, gezinirim bulutlar arası, Bir mevsimdir gözlerimde, çiçeklerin yıldızları. (Aksaray / 25 Mart 2006) Çiğdem Çakır |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Dağ Çimeninde Koyun Sesleri
Dağ çimeninde yeşil coşkudur, koyunların sesleri Köy havasında yankı yapar, o canların zilleri, Sütü yoğurda kaymak yapıyor, ak yüzlü nineleri, Nimet akıtıyor ineklerden, köyün taze gelinleri. Türküleri kavalla duyuran, delikanlı çobanları Köy nefesinde sofra kuruyor, dağların harikası, Tarlalarda bal kokuyor, üzümlerin alları, Film olur bu köylerin, gözlerdeki hatırası. (Aksaray / 26 Mart 2006) Çiğdem Çakır |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Dağ Kokulu Yağmur
Yağmur, duygularını serpiyor yüreğime, İsimsiz dağ toprağının mis kokusu bende, Ulaşan hazineleri toplarım düşünceme, Kır çiçeği bir ömürdür çekilen nefeste. Bulutlar bende coşar, koşarım denizlerde Dansı bulan beden, yükselir gök sevgisine, Dilimde ıslanan şarkı, yıkanır dağ tanesiyle, Mavi şenlik bulurum, şiir olan kalemime. (Aksaray / 02 Mart 2006) Çiğdem Çakır |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Dağ Suyu
Şu gönül dağı gökten inen boyasını Muntazam fırçasıyla eteğine dağıttı, Dağ suyunun serin rüzgârıyla tanıştım, Mevsim oldum, yürekte içtim baharı, Başında ki beyaz karları kapan bulut Canıma yetişti,akıttı duygu ferahlığını, O toprağın çiçeğini aldım hayatıma, Metanet kazandım kaderin çıkmazında, Taze hisle düşünceleri ruhuma sardım Yaşanmamış günleri aşkımla yaşattım. (Aksaray / 13 Mayıs 2006) Çiğdem Çakır |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Dağ Kokulu Yağmur
Yağmur, duygularını serpiyor yüreğime, İsimsiz dağ toprağının mis kokusu bende, Ulaşan hazineleri toplarım düşünceme, Kır çiçeği bir ömürdür çekilen nefeste. Bulutlar bende coşar, koşarım denizlerde, Dansı bulan beden, yükselir gök sevgisine, Dilimde ıslanan şarkı, yıkanır gül tanesiyle, Mavi şenlik bulurum, şiir olan kalemime. (Aksaray / 02 Mart 2006) Çiğdem Çakır |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Dağ Toprağı
Gözler yorgunluğunu atar, dağı saran toprağa, Şiirlerim, yüreğe renk veren oraların kokusunda, Ayrı değer katmış özüne bereketli yağmurlarla, Hayalim yeşil sevdadır, beni saran havasıyla. Hissettiğim yalnızlıkta bir huzurdur bendeki, Düşünceleri paylaşır, sarı yüzlü dağ çiçeği, Kalemimde o topraklar, estiririm nağmeleri, Sır olan uçuşumla tadarım dağ güzelliğini. (Aksaray / 22 Mart 2006) Çiğdem Çakır |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|