![]() |
|
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57912
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Bul
Beni hayat kavgalarında bul, Mücadelenin kanını içerken.. Gülümse ve hiç konuşma. Tanımadığım bir yolun yolcusuyum Bir yanımda tanrı bir yanımda şeytan. Suskunum, şikayetsizim, yalnızım... Aysun Işık |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Bulutlar mı Çöktü Aşkımın Kahve Gözüne?
(Sevgili Dostum Pınar'cığıma) Bulutlar mı çöktü Aşkımın Kahve gözüne? Yüreğinin özüne? Sen ağlama Ben ağlarım iki gözüm Dünyayı yıkarım bir tek sözüne Gülümse bana, Yüreğim sana Bir masal anlatacak Daya kulağını göğsüme Sil gözlerinden akan taneleri Ve bana akıt acılarının zerrelerini Paylaşırım.. Gerekirse ben taşırım.. Hüzün mü çöktü Aşkımın kahve gözlerine? O zaman ağlarım bende Susturamaz kimse... Aysun Işık |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Çelişki
Ne vaktinde yağar yağmurlar baharıma, Ne güneşim vakitinde doğar sabahıma, Giderken gözlerim arkada kalır Kalırken hazırdır gitmeye, Yolcu yanım.. Fikrimde telaş, Bedenimde sinsi bir rehavet, Zihnimde kaygısı yalnızlıkların, Oysa herkese kapalı kapılarım Gülümserken ağlar Uykum varken sabahlarım Bir garip çelişkidir Konuşurken susar Susarken, Dudağımda patlar çığlıklarım... 22:40 01-04-2006 Aysun Işık |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Çocuk
Hüzün çöker bahar bahçeme ne zaman ayağında yırtık pabuçlarla bir çocuk görsem zemheri günlerinde.... ayazın çatlattığı yüzdeki masum bakışlar yüreğime batar ok gibi, bıçak gibi Yağmur taşar gözlerimden sel basar mutluluklarımı ne zaman bir çocuk görsem üşümüş, aç ve yırtık pabuçlu... Aysun Işık |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Daha nice söyleyemediklerim gibi...
Bekleyipte bulamadığım *******de Uykuya yattığımı buruk yüreğimle, Özlemlerin sızısı ile dolan gözlerimi Sımsıkı kapattığımı taşmasınlar diye, Bilipte bilmemezlikten geldiğim, Hayata dair gerçeklerin, Umutsuz çıkmazlarının bendeki yansılarını, Yükü ile sendelediğim anları... Derin kopkoyu yapış yapış yalnızlığımı, Hiç söyleyemeceğim sana.. Daha nice söyleyemediklerim gibi... Aysun Işık |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Damla Damla
Hüzün yağar gönlüme Damla damla Ne gelen ne giden vardır Açılmaz kapılarım Bilinmez En derin sevdalarım Ne dinleyen vardır, ne söyleyen... Ümitsizlik çöker ömrüme Damla damla En vefalı dediğim Dost dediğim Yar dediğim Sevgili dediğim Damla damla çekilir hayatımdan Ne gel diyen vardır, ne git diyen... Matem çöker her günüme Damla damla Yalnızlığım bir kez daha yeğdir Sahteliklere Ve ben kapkara da olsa Gerçekleri severim Bilirim onlardır asıl olan... Ne sev diyen vardır, ne gül diyen... Aysun Işık |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Dar Geldi...
Yüreğimde açtığım yer, Sana dar geldi... Genleşmek için, Fevrice yayılışlarından, Sürekli fazlasını isteyişlerinden, Bana daral geldi.. Bir cinnet akşamında, Patlayıverdi sabrımın arka tekeri.. Ve dağılıp saçıldık boşluğa, Sen ben yüreğim sevgi ve dostluk... Boşluklar sana dar geldi.. Kırılıp dökülenleri toplamaktan, Bana daral geldi... Aysun Işık |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Dost Dediğin Dağ Gibi Olmalı
Dost dediğin dağ gibi olmalı Dayadığında sırtını Seni kollamalı En dar zamanında kucaklayıp En zor zamanında korumalı.... Hatalarını Yüzüne vurmadan Varlığından mutlululuğunu Sana anlatmalı Yük sanmamalı.... Dağlar ki yücedir Kahpe pusuların sığınağı, Haksız infazların Kaçaklarının Ana vatanı.... Umudu olmalı Kirli sakallı Mülteci isteklerin, Belki hiç olmayacak Ümitlerin isteklerin filizlendiği Yüreklerin yatağı... Dağ gibidir dost dediğin Yangına dönen yürekleri Serininde taşıyan Kocaman... Aysun Işık |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Dostumsun
(Sevgili Pungare' ye) Dar zamanların, zor zamanların sığınağı... Sırdaşım, dostum, canyoldaşım... Anlatmadan anlayan, ağladığımda tebessümüm olan... İki eli kanda olsa bana ulaşan... Mutluluğumu da, mutsuzluğumu da sabırla taşıyan... Canımın yarısı, yürek kardeşim. Aysun Işık |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() En Büyük Yalancı
En büyük yalancı benim Hiçbir zaman olmayacakların masalı ile avuttum yüreğimi, Geleceğe dair ninnilerle uyuttum, Hiç bitmeyeceğine inandırdım kendimi sevgilerin... Yüreğim, Bir gün herşeyi farkedecek Ve beni asla affetmeyecek. Aysun Işık |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|