![]() |
![]() |
#31 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57908
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Aydın dan mektuplar 1
En derin sevdalar yaşanmış En kuytu köşelerde Bir sevdiğim var Ben den uzak ötelerde Ağlarım iki gözüm iki çeşme Ben sensiz dara düşerim Boğulurum yokluğunda Ben seni görmediğimde Dünyanın en tatlısı şekerim fıstığım Ellere gelin olmuş Benden habersiz seneler önce Rüyalarımı süslüyorsun Her gece dillerimde Yârim değilmisin sevda çiçeğimsin gönlümde Aşığım sana deli divana Sende seviyormusun beni delice Yolun sonunu düşünemem Görmediğimde zamanımı geçiremem Sarılmazsam uyuyamam Ben senden ayrı kalamam 10.08.2006 Aydın YILDIZ Aydın Yıldız |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Aydından mektuplar 10
Aydından mektuplar 10 Sen yoksun buralarda Yaşamak ne kadar zor Biliyormusun Ne güneş gibisin Ne de ay Ya da gökyüzündeki yıldızlar gibisin Sen başkasın Güneş geceye teslim ederken kendini Gece yıldızlara teslim eder Ben yalnız sana Sana yaşıyorum. Bu ne yarabbi Bu nasıl bir duygu, Ne yerdeyim nede gökte Ben yalnız senin gönlünde Yaşamak senin kollarında yaşlanmak İstiyorum Çok şey istemedim Aynı yastığa baş koymak Onunla mutlu olmak istiyorum. Sevdalandı deli gönül Durmaz akar biliyorum Hep seni düşünür Seni yaşar anlıyorum. Buraları seninle Başka oldu biliyor musun? Benim gönlümde baharı yaşıyor Yaşamaktan Seninle olmaktan mutlu oluyor Ellerini tutmak Gözlerinin içine O lenslere rağmen bakıp ta Bana olan sevdanı görmek O küçücük gönlündeki fırtınaları Hissetmek ne kadar mutlu eder bilirmisin Benim seni sevmekse günahım Yanmaya razıyım Yeter ki senin sevginle yanayım Seninle yaşlanayım. Her an seni sevmek mutlu ediyor Huzur veriyor bana. Seviyorum işte seni İster aptalca İster sarhoşça Ne sayarsan say Ama seni Öpüp koklamanın sarhoşluğunu yaşıyorsam Suç mu? Bunu bir ömür istemek Günah mı? Suç ise Benim suçum Günah ise Benim günahım Kimseye inat sevmiyorum Gönlümden İçimden gelerek Seviyorum seni. SENİ SEVİYORUM DUYUYORMUSUN GÖNLÜMÜN ÇAGLAYANINI. Duyuyormusun Seni gören gözlerimin hasret yangınını 14.05.06 Aydın yıldız Aydın Yıldız |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Aydından mektuplar 11
Aydından mektuplar 11 Seni her şeyden çok istedim Sana gözlerine baktığımda Bulduğum huzuru Sevgiyi Anlatamam Seni neden anlatayım ki Ben seni yaşıyorum Her şeyden çok seninle olmak istiyorum Seni seviyorum Senin gözlerinden damlayan Her damla gözyaşı yüreğime damlıyor Her damlası bir hançer gibi batıyor Biz nedensiz sevdik Sebepsiz sevdik Çıkarsız sevdik Kimseye kötülük düşünmeden Yalnız bizim için sevdik Kimseye zararsız Birbirimizi sevdik Anlamıyorum Senden ayrı olmayı Sensizliği düşünemiyorum Bazen sana gelmemek istedim olmadı Kendimi Denedim Sana olan sevgimi denedim Sana aşığım Anladığım için hep yanındayım Ben senden sevginden Bana bakışlarından Sarılışından Başka bir şey istemedim Aydın YILDIZ Aydın Yıldız |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Aydından mektuplar 12
Aydından mektuplar 12 Gecenin karanlığında Yalnız başıma kaldığımda Seni düşünürüm Hep seni anıyor Islak dudaklar Sızıp kalıncaya kadar Seni söylüyor Her yanı sana ayit Küçük dünyamın Seni sevmek Mutlu ediyor beni Dünyaya bakan gözlerin *******i Düşlerimi süsledi Sana duyduğum O büyük sevgiyi Sana söylüyorum Haykırıyorum En güzel günlerim Seninle geçsin En güzel duyguları Seninle paylaştım Seninle aramızda Uçurumlar olmasın Sana sevgim hiç solmasın Al canımı Götür gittiğin yere Ben seni deliler gibi seviyorum Aydın YILDIZ Aydın Yıldız |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Aydından mektuplar 13
Aydından mektuplar 13 Şehrin en yüksek yamaç tepesindeyim Damla damla akıyor yaşlar Şehrin ışıkları gözüme bakıyor Acılar dertler tren olmuş Önümden geçiyor Yanan ışıkları sayamadın Kimler var içinde göremedim Neler yaşanır Neler söylenir acaba içinde Kemi dertli Kimi nefretli Geçer gider gece Sırlar var türlü türlü içinde En dertlisi benim Beklide Herkezin derdi var Büyür herkezin derdi gözünde Senden ayrı geçiyor Ömürden Birgün daha Sesini duymadığımda bile Yaşamın tadını alamıyorum Benim derdim en büyük Bu şehrin içinde 16.08.2006 Aydın yıldız Aydın Yıldız |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Aydından mektuplar 14
Aydından mektuplar 14 Aşk ağını kaderi örmüş ise kapıma Gözlerim seninle özgürlüğü hissetmişse Sana vaatler veren dilim sözünü tutmazsa eğer Senin için ömrümce ağlamaya razıyım Kimseler engel olamasın isterim sevgimize Aldatmak değil niyetim hiçbir zaman Aldatamam seni Birgün biter diye Öyle bir söz söyle ki şu kalbime Bağlanayım sana bütün benliğimle Sevmek kâfi gelmez benim kalbime Dürüst ol ölünceye dek benimle İstiyorsan mutluluğu bütün kalbinle Temiz bir sevgiyle beni sev yeter Aydın yıldız Aydın Yıldız |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Aydından mektuplar 15
Aydından mektuplar 15 Âşık olmak istiyorum Ben bir güzele Yıkılmaktan korkarım Böyle bir sevgide Islak gözlerim olmasından Dünyanın çilesini çekmekten Korkuyorum sevmekten Biliyorum Bir gün Birini seveceğim Dünyanın kahrını çekeceğim Yaşamak bile istemeyeceğim Olsun be Sevmek güzeldir İçinde çile olsada hep acı dolsada Sevmenin sevilmenin tadı başka Bunu yaşamak bir başka Sevdalanmak çok hoş Sevdim birini ölesiye Demek başkadır Bunun tadına varmak istiyorum 22.03.1998 Aydın YILDIZ Aydın Yıldız |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Aydından mektuplar 16
Aydından mektuplar 16 Karanlık dünyamın ışığı olacak Bir ömür beni mutlu kılacak Gökteki yıldızlar kadar parlak olacak Bir sevgili diliyorum rabbimden Dillere destan olacak insanlığı Ömrümce kendine beni hayran bırakacak Acılarımı neşemi benimle paylaşacak Bir sevgili diliyorum rabbimden Dört mevsimi yaşayacağım onunla Hep âşık kalacağım onu yaşayacağım Gözlerinde sonsuz huzuru bulacağım Bir sevgili diliyorum rabbimden 01.01.2003 Aydın YILDIZ Aydın Yıldız |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Aydından mektuplar 17
Aydından mektuplar 17 Bir sevda türküsü tutturdu Islak dudaklar Hep seni anıyor haykırarak Bir ses geldi rüzgârla uzaklardan Adı hasret bize çok yabancı Elimden tutmak istedi Elimi vermedim Beni alıp uzaklara götürmek istedi Gitmedim Gurbeti istemedim Sensiz Yalnızlığa mahkûm olamazdım Her an üzülüp ağlayamazdım Kendi halimde düşler kuramazdım Bir küçük resimle Avutamazdım gönlümü Haykırdım Gitmek istemiyorum dedim Yardımını bekledim Yanıma bekledim gelmedin Kaç gece sabahlara dek Senin yolunu bekledim Ama sen gelmedin Alıp götürdü hasret rüzgârları Oradan oraya O dağdan başka dağa O tepeden başka tepeye O ovadan başka ovaya Savruldum hasret rüzgârlarıyla Diyardan diyara Ayrıldık biz sevgilim Hasret rüzgârlarında 23.11.1997 Aydın YILDIZ Aydın Yıldız |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Aydından mektuplar 18
Aydından mektuplar 18 Zaman akıp gidiyor Mutluluk kaf dağında Uçmasını bilen buluyor Huzur mutluluğu takip ediyor Korkaklar uzun yaşar Ama mutsuz yaşıyor Kelimeler anlamsızlaşınca Arkasına bakan pişman oluyor Ateş hep yanıyor Elini uzatmasını bilenin eli yanmıyor Sevda ateşi seven yürekleri daima yakıyor Ne aşkımı anlatabiliyorum Ne doyasıya özgürce yaşıyorum Sevmenin bedelini Sevdamız ödüyor Biz ödüyoruz her şeye rağmen Biz delice severek yaşıyoruz 02.09.2006 Aydın YILDIZ Aydın Yıldız |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|