![]() |
![]() |
#31 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57908
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Küçük Gemime Bin Gel- Çocuk Şiiri
Sen yeter ki küçük gemime bin gel Sana yer ayırdım Kamaramda özel Dalgalar korkutmasın Büyümesin gözlerinde Beraber aşarız seninle İşte şurada motorum Şurada bebeğim Gelirsen hepsini sana vereceğim Konya nere ki, uzak mı oralar? Hadi küçük gemime bin gel Birlikte bebeğime elbiseler dikelim Pasta yapalım yine Sana balkondaki serçemi göstereceğim Simidimi bile bölüşeceğim Sen yeter ki gemime bin gel anneanneciğim |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Mi?
Dört köşe bu dünya Sevgi aşk iki köşe Ayrılık üzüntü diğeri Hangisini istersen seç Üzüntüyü seçmeyeceksen Ayrılığı istemiyorsan Sevmeyeceksin. Sevgiyse aradığın Aşksa özlediğin Üzüleceksin Budur benim bildiğim Dört köşe bu dünya Köşelerinde sen ben tüm dünya Çekenler aynı çekilenler aynı |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Mutluluk Evi
> Güzel bir bahçe düşün Bulutlar gölge etmiş Çiçekleri gülüyor Aynı bizim gibi mutlu Evin pencereleri Hayata bakıyor umutlu Merdivenleri yok Bahçe evin içinde Ev bahçenin içinde Çiçekler misafir Hepsi aynı biçimde Sabah sen ve sen *******i mis ve gülşen Işıkları sevinç şakıyor Evin içinden gülüm Mutluluk akıyor Huzur girişte Anılar her bir gülüşte Yemek neşe ile pişiyor Çayı çocuklarımız demliyor Serçeler saçlarıma birer yıldız takıyor Bu mutlu evde komşular hep bize bakıyor |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Ölerek Gelmiş
Uzaklardan uçmuş, kanatlar açmış Vazgeçmiş sevdadan,uçarak gelmiş Almış İrem bağı, cenneti içmiş Öldüm peri demiş, koşarak gelmiş. Özlemin zehrini, tatmış eskiden Bir daha dönüş yok diyor geriden Hasreti yakınca koşmuş beriden Ayrılık acısın duyarak gelmiş Son sözüm bu ölsem de tek benimsin Ne kadar severim canım sevdiğimsin. Aşk dersem aklımda tek bildiğimsin Güneşleri sunmuş öperek gelmiş. Geldim diyor başka bir şey demiyor Sevdim diyor perim başka demiyor Öldüm diyor ben bu aşka, seviyor Gözlerinde özlem gülerek gelmiş Dalgaları ekle ucu ucuna Söylesem sözümü gitmez gücüne O da çok üzülür ağlar suçuna Aşkımdan bitmiş, ölerek gelmiş. Bir daha ayrılmak mı istemem yok Sensiz *******im kalbime bir ok Bin kere yandım sen bin kez daha yak Onu sevdiğimi bilerek gelmiş |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Resimde Sen Masalda Sen
Resimdeydi az önce bir kelebek Kırlara konuyordu papatyalara Bir yaprak bir çiçek bir bulut etti Sen Gelmez oldu düşler Gittiler başka diyarlara Açılmaz çiçekler sen yokken Kelebeği aldı en güneşli yere koydu Bir de öpücük kondurdu Kelebek de mutlu kırlarda Resim mutlu oldu Her şey yerli yerine kondu Bulut bulut oldu, ırmak usulca çağlar Ne üzülür burada Leyla ne çılgınca ağlar Gönlümü saçının teliyle bir bir bağlar Bir papatya bir dere bir yamaç oldu ….sen… Sen de papatyayı dere gibi sevsen Sevsen her bir yaprağını, Onun gibi toprağa bağlanıp köklensen Mecnunum kelebeğini bir görsen Şarkılarını söylesen içindekileri desen Ahh sevgili.. üç artı iki… beş çiçek….. etti Sen. Senle hayaller başlar *******de Bir Alaaddin, bir Keloğlan, bir Mecnun.. işte Sen Masallarla geldiler Alaaddin aldı halısıyla götürdü. Mecnun şiirleriyle yaktı yaktı öldürdü. Keloğlan gibi sevdi dosıya güldürdü Mecnun arzuları topladı tek tek Keloğlan hepsini yaptı birer çiçek Alaaddin aldı bizi masallara götürdü Ahh ne güzeldi gelen çiçek bir görsen Üç artı iki…. beş çiçek…etti Sen…. |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Sana Ölsem Git Demem
Aldın bendeki beni, sondu alınmaz sandım İçimdeki özlemi bitti sorulmaz sandım Bu hayalin yerine başka konulmaz sandım Geleceksen gel hadi, sana ölsem git demem. Sen gülersen gülerim her zaman seninle ben Gelmesen hep özlerim minicik kedimle ben Dünyamı tek kurarım yalnız kendimle ben Geleceksen gel hadi, sana ölsem git demem. Yıllar önce nerdeydin hangi solgun kollarda Dudakların ararmış hep çaresiz kullarda Yüreğim ipekken sen kaldın eski çullarda Geleceksen gel hadi, sana ölsem git demem. Yüreğim açıktır gel, gitme yerine kurul Akardın çağlayandın, akma bende dur durul. Bensiz olma sevgili, ayrılıklara darıl Geleceksen gel hadi, sana ölsem git demem |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Sen Benim Kadar Sevmedin
Sen benim kadar sevmedin Bilemezsin sevmeyi İçten özlemeyi Bırakıp gittin işte öylece Sorun mu bu serçeler neden ağlıyor, niye? Sen benim kadar sevmedin ki bilemezsin Özlemeyi.. Ateşlerde yanmayı Kirpiklerin sızladı mı hiç birbirine deyince Yastık ateş olup yaktı mı saçlarını Gülüşlerin dondu mu yanakların yanarken Sen benim kadar sevmeyi bilemezsin Sabahlarda ışımayı, *******de yıldız olmayı Reyhanlar toplamadın sen diye Mis kokmadın, sayıklamadın ben diye Ah yar! Sen hiç benim kadar sevdin mi? |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Sen Gelirsin Aklıma
Ne zaman bir keman sesi duysam içim burkulur Aklıma sen gelirsin İçimdeki martılar uzaklara doğru uçuşur Ne zaman erguvanlar açsa Gönlümden şarkılar duyulur Dizi dizi papatyalar dizilirler kırlara Gülümserler dağlardaki karlara Dudağımda masalların güzeli Sen hayatımın özeli Ellerimde olsan, Hani istediğimi duysan Bekliyorum gelmeni Yazdığım en güzel şarkım Dilimde ol hep Bitme sen emi |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Sevdanın Masalı Yazalım
Sevdanın masalı yazalım seninle Hadi gir koluma Sende dağ kadar sevgi Bende kuş kadar yürek Herkesten korkar ürkek mi ürkek Al beni kollarının arasına Gir kanadımın altına Yağmurlardan korunalım Soğuklar bize vız gelir Seninle olduktan sonra Sevdanın masalını yeniden yazalım Bende sevgilerin kaynağı Sen de müziğin ucu bucağı Gel notalara başlayalım Şu sevdanın şarkısını Yeniden yazalım Sende papatyalar öbek öbek Bende bulutlar kucak kucak Pembe güller yaseminler açacak Gel ısıt beni sevgili Yoksa kanadımdaki kuşlar uçacak Sev sar beni bulutlara koy beni Masallarla büyüt beni Saçlarıma sar seni Gözlerime bırak kendini Sözlerinde kaybolayım içinde erit beni Gel bul beni sevgili Kaybolmuş hayallerdeyim gel sev beni istediğin gibi Sen yap beni. Hadi sevdanın masalını yeniden yazalım Ben sana akayım sen olayım Sen bitir beni... |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Tek Sen
Duygularıma eş, tenime ateş Sevdiğim şarkımsın, günüme güneş Gitme benimle kal, gönlüme yerleş Aradığım sendin bulduğum tek sen Gitme hecelerim bitmesin sürsün Sabahlarım aydın, mutluluk görsün Çağlayanım sesin kuşlardan hürsün Aradığım sendin bulduğum tek sen Seni sevdim bir tek, yüreğimdesin Sevmem başkasını sen bende bensin Gidersen ölümüm, hep içimdesin Aradığım sendin bulduğum tek sen |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|