![]() |
![]() |
#31 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57909
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Askerim
kaderde seni uğurlamakta varmış askere. sanki ben den birşeyler alıp götürüyorsun o yerlere. kalbim, sevgim, ruhum seninle birlikte. arkanda gözyaşlarımla bıraktın beni, askerim. sana olan sevgim hiç tükenmeyecek. bu ayrılık, eminim birgün bitecek. seninle kaldığımız yerden devam edecek. sana olan sevgim, belki de daha büyüyecek. ama sana olan hasretim, bitmeyecek askerim. bu yaralı kalbim, dayanır mı sensizliğe bilemem. özlemin büyüyecek içimde, dağlar gibi yükselerek. gözlerimden akan yaşlar, sanadır askerim. düşüncelerim, hayallerim seni orda yanlız bırakmayacak. içimde yanan ateş, seni de alevlendirecek. özlemler hasreti, hasretler ikimizi körükleyecek. kavuştuğumuz gün, herşey bitecek askerim. |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Aşk Artı Ben
aşk içimde, örümcek ağı gibi sarmış bedenimi. seni düşündüğümde yaşıyorum her gecemde şimdi. mutluluk yalnızca senin kapında açsana gireyim içeri. bir nehir gibi aktım geldim sana, getirdim sevgi dolu yüreğimi. hadi kabul et beni, yaşatayım sana içimde ki tüm sevgiyi. karanlık kalbim, nasılda aydınlanıyor seni gördüğümde şimdi. içimde ki deprem dinmiyor hep titretiyor bedenimi. arzularım bir volkan, yaklaşma yanıma, inanki yakarım seni. içimde ki aşk ise lavlara dönüştü kıyabilirmiyim sana şimdi. belki de almayacaksın içeri, kapıda mı bırakacaksın beni. aşkımdan korkma hiçbir zaman, sadece yakarım seni. böyle bir aşkı bulamazsın yıllarca arasanda, hadi aşkım aç kapıyı, ben de prensesler gibi gireyim içeri. taht kurayım kalbine, tutsağım ol yaşatayım sevgimi. bir aşk ancak, bukadar yaşanır seninle birlikte. mutluluğu hakettik mutluluk, bizimle olmalı ömrümüzce. aşk masalında bulacaksın kendini, benimle olduğun müddetçe. aşk artı ben, kabul et ikimizi aç kapıyı, al içeri bizi. |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Aşk Aşık Olmuş Bizlere
bu deli gönül, bir sana aşık bir de sevdalı sana. git artık başımdan hayalin yetmiyor ki bana. seninle olmak varken hayalini istemiyorum anlasana. sana tutsak kalbim, mahvoldu yokluğunla. hayatıma bir girdin deli ettin beni sonunda. hem sevgine hasret, yokluğunda cabası hayatımda. kalplerimiz ayrı kalamaz ecel bile ayıramaz bizi sevdamızda. sen ve ben seven iki gülüz, birbirimize deliyiz çünki. delilikte güzel, herkes deliremez öyle değil mi. bu aşk bendeyken herzaman yaşatırım seni, sevgimi. nasıl bir sevda bu, içimde kaldı çıkmıyor ki, daldım rüyalara, rüyalarda bana yetmiyor ki. *******im kabusa dönüştü hep yalnız, anlamıyorum ki. aşk çemberinin içindeyim çıkamıyorum bir türlü. sevgin aktı içime, birde nefesini hissetsem bedenimde. her köşe başında aşk yok herzaman aşk bizlerle. aşk aşık olmuş ikimize, bir türlü bırakmıyor ki sevgimizde. |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Aşk Bitmesin
aşksız da yaşanılmıyor ki bu dünya da. sevgisiz yeşermiyor çiçekler, hayatın tek anlamı olan aşk.. mutlu ediyor insanı, yaşadığın sürece. bilinmiyen bir yola giriyorsun sanki, bir labirenttesin git git bitmiyor. sonu ise ya mutluluk, ya üzüntü. aşka ne okyanuslar erişebilir ne de dünya. aşk ateşi ise volkanlardan çıkan lavlar gibi. lavlarda ki ateş bir müddet sonra söner. aşkın ateşi ise hiç sönmeyen bir alev. yaktıkça yakıyor insanın içini, aşk ateşi. bu yangın bitmez kişi çektiği müddetçe. sürer gider ömrün bittiği yere. nereye giderse gitsin yeter ki aşk bitmesin. |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Aşk Çeşmesi
hani hatırlıyor musun o çeşmeyi.. su doldurmaya gittiğimde görüyordum seni. çeşme sanki, simgemiz olmuştu bizim. hergün aynı saatte, seninle birlikte.. çeşme akardı gürül, gürül kaynaktan gelirdi suyu. ellerinden içirirdin suyu, yüzüm ise kıpkırmızı. utanırdım sana bakmaya, göz göze gelirdik çünki. aşk girmişti kalbimize, çıkmayacak gibi. bir sevgi yeşeriyordu kalıcıydı sanki. hayat bir başka güzeldi o günlerde. her gece dua ederdim seni göreyim diye. sevmek benim de hakkımdı yaşamalıydım seninle aşkımız dillere destandı köyün dilinde. söz, nişan, düğün derken birlikteydik işte. sımsıkı sarılmıştık sanki birbirimize. hayatımda mutluluğum, sevgilim, eşimdin. herşeyden çok sevdiğim sen, benimdin. aniden gelen mektupla, askere çağırılmıştın şimdi. yiyemez içemez olmuştum nasıl yapacaktım sensiz. ama askerlik bir şerefti senin için. vatan borcuydu bitecekti bizim için. sevgimi kalbimde götürüyordun o yere. ruhum ise, seninle birlikte.. bir zaman sonra haberin geldi. şehit olmuştun birliğinle.. yıkılmıştım bitmişti herşey, benim için. şehit eşi olmakta bir şerefti. ama sensizlik çok acıydı. hâlâ o çeşmenin başına giderim. gözümün yaşı dinmez çaresizim. aşk çeşmesi koymuştuk ismini. ama sensiz neye yarar aşk.. hiçbir zaman seni unutmayacağım. çünki sen her zaman benimsin. aşk çeşmesinde birlikte, el ele.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Aşk Dilimde Sevgi Yüreğimde
sönmeyen közü, soluyan rüzgar gibi, içime çekiyorum her an seni. içiyorum yudum yudum, bende ki aşkın ve sevgini. bir nihavent şarkısın dilimde, dizelerimi süsleyen kelimelerle. uzak olsanda öyle yakınsın ki bana. hissediyorum seni, sanki yanımda. buzlar eridi bana verdiğin aşkla, sevgin bir başka güzel yaşantımda. doyamadığım teninde daldım rüyalara, ah bu aşk, herşeye bedel bu hayatta. ben sana aşığım bana verdiğin aşka da. Akdeniz akşamları gibi hayalin, Karadeniz gibi coşkulu halin, Marmara gibi huzur veren güzelliğin, Ege gibi sıcaklığın, yaktı beni bebeğim. korlarda olan bedenim yanıyor şimdi, sevdiğim. aşk dilimde, sevgi yüreğimde, zavallı bu gönlüm, hep seninle. hiç bitmeyecek özlemimde. |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Aşk Engel Tanımaz
bu dünyaya çile çekmeye mi geldim. herkesin bir derdi var benimkisi de daha başka. hasta kalbim yorgun düştü artık senin aşkınla. tarihte yaşamış olsaydım şu an.. dağlara vururdum kendimi, acımasızca. aşılması, erişilmesi zor olan dağlara.. Mecnun gibi dolaşırdım dağ, tepe demeden. kendimi kaybedercesine dağlarda.. çağlayanlar gibi akardı gözyaşlarım, nehre karışırdı aşk damlaları coştururdu nehri bende ki coşku gibi, denizlerle birleştiğinde ise, belki birleşirdik biz seninle. ulaşılması zor engeller, biterdi belki de. sevgimizi yaşardık doyumsuzca. aşk engel tanımaz derler. biz de aşamadık bu engelleri yıllarca. hayatım zaten engeldi seni yaşamaya. |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Aşk Fire Verdi Yine
mavinin gölgesine sığınan kalbin, tekrar aşık etti beni kendine. her gördüğümde yeni bir aşk yaşıyorum seninle. bitmiyor sana özlemim bitmiyor sana aşkım. ah sevgilim nerdesin. aşk fire verdi yine, her kavuştuğumuzda ayırıyor bizi nedense. zaman kısalıyor yanında saatler hamarat, dur durak bilmiyor uğraşıyor bizi ayırmaya. oysa Marmara'nın güzelliğinde dalmıştık sevdaya. mutluluğumuz karışmıştı mavi sulara. üzerinde ki mavi tişörtte öyle yakışmıştı ki sana. İstanbul sen de güzel, sense ben de. ışıl ışıl gözlerinle dudaklarından dökülen nâmelerle, aşığım ikinize. seni hissetmek ne güzel, seninle olmak ömre bedel. hadi söyle sevdiğini, binlerce defa.. bıkmayacağım daha çok seveceğim seni, ömrüm oldukça. hayallere gizlenen aşk, bulutların arasından gülümsüyor bana. yağmur düşecek gözlerime, biraz sonra yaşlarla. aşk fire verdi yine, ayrılığı soktu araya. ağlama deme bana, alışamıyorum ki yokluğuna. hasretin yakıyor içimi, ayrılmadan özlüyorum seni. sevdamın adı sensin. yüreğimde büyüyen çiçeksin. ne gündüzün ne gecenin, sensiz hiç anlamı yok sevdiğim. |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Aşk Galip Geldi
sabah oldu gözümüzü bile kırpmadık bu gece. bir kor alevdik sanki, yandık tutuştuk birbirimizle. seninle olmak seni yaşamak ne güzel sevgimizle. hayatı zehir etmiştin bana, günlerce özleminle. bitti artık sen benimsin doyamadığımız günlerde. bu gün bir başka olacak bir başlangıç belkl de. arzularla yandık hep yandık bizde ki ateşle. kollarımda hissetmeliyim seni, herzaman dört mevsimde. aşkımızı kutlamalıyız bir kadeh şarap ve hasretimizle. aşk galip geldi herzaman ki gibi, sevgimizle birlikte. bir sabah bakacaksın seninle uyanacağım gülen gözlerimle. güller açacak inan ki dudaklarımda mutluluk yüzümde. sevgim binlerce kere artacak benimle olduğunda. hayatın ateşi kavuracak bizi, ama hep aşkımızla. ah ben nasıl ah çekmeyeyim şimdi, isteğim olsa ya. yanında oturacağım bir aşk şarkısı söyliyeceğim sana. ellerin ellerimde ve gözlerinle dalacağım hülyalara sana sevgimi söyleyeceğim bıkmadan usanmadan. hep seni bekledim hayatım senindir herzaman. seni seviyorum diyorsun ben de seni seviyorum biliyorsun. aşkımız karşılıklı herzaman sen de bunu görüyorsun. bitmek bilmeyen aşkla yanıyorum sen de tutuşturuyorsun. aşkımız bitmez sen de benimle olacaksın işitiyormusun. |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Aşk Hükmeder İnsana
Bir gönül, sevmeye görsün hayatta. Herşeyi unutur yanar yalnızlığınla. İçini kemirir aşk, yayılır vücuduna. Aşkın esiri olur insan yaşantısında. Soluduğun havada ararsın sevdiğini. Boş gözlerle bakarsın tanıyamazsın ki. Bir sesi, bir nefesi yeter insana. Birlikte olmak mutluluğun en güzeli. Bir dokunuş, bir temas yakar yüreğini. Gözlerinde kaybolmak istersin şimdi. Ellerini tuttuğunda titrer için sevgiyle. Hasreti ise yakar kavurur bedenini. Aşkın derinliğinde kaybolursun biranda. Bir öpüşü, okşayışı mutluluğun anahtarı. Dolar taşar ruhun, bitmeyen özlemiyle. Aşk damlası gözlerden akar hasretiyle. Hayat zaten acımasız çoğu sevene. Birde aşk acısı eklenir tüm benliğine. Bu zamanda bulmak zor aşkı sevgiyi. Bulduğunu sanırsın yanılırsın yine. Gerçek sevgiyi, bulan azdır zaten. Bulduğunu sanan da pişmandır bazen. Aşk hükmeder insanlara herzaman. Farkında değiliz yaşarız çoğu zaman. |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|