![]() |
![]() |
#31 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57919
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Aşkım Oradamısın?
Bir bakışınla aşkım kararmış dünyamda, Onlarca şimşek çakar farkında mısın? Bir gülüşünle canım solgun doğamda, Yüzlerce gül açar farkında mısın? Bir tek sözünle tatlım durgun kalbimde, Deli fırtınalar kopar duyuyor musun? Bir dokunuşunla bir tanem soğuk tenimde, Kor ateşler yanar biliyor musun? Bir öpüşünle can tanem tatsız ruhumda, Binlerce tat keşfedilir anlıyor musun? Kalmadı gizlim saklım, her şeyim ortada, Duy beni artık aşkım orada mısın? |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Aşkın Bestesi
Yüreğim yeller gibi coştu esiyor, Mantığım karşı çıkmaz hala susuyor, Aşkı çok görmüşler de dostlar küsüyor. Dinle aşkım, herkese rağmen...... Bir sevda şarkısını tutturdu gönlüm, Güftesi sen, bestesi ben, nağmeleri biz! Yüreğim buz kesmiş, titreyip durur, Bende derman kalmadı sar beni ne olur, Bilirsin seninle bu bedenim can bulur. Dinle aşkım, hepsine rağmen..... Bir sevda şarkısı tutturdu gönlüm, Güftesi sen, bestesi ben, nağmeleri biz! Her lokma da, yudum da senin tadın da, Neşem de, sevincim de senin yanında, Aşk formülü sensin, şifresi saklı adında, Söylüyorum aşkım, çok şeye rağmen..... Bir sevda şarkısı tutturdu gönlüm, Güftesi sen, bestesi ben, nağmeleri biz! |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bahar Ol Aşkım
Sözüm sözdür, hasret giyinmiş aşkım Sanma ki gittim gideli seni unuttum, Yokluğunda taşları bastım öksüz sineme, Kendimi avuttum, Her yudumda düğümlendi sensiz lokmalarım Ama gene de yuttum, Dayanamadı kalbim, aşkım deli yaz oldu Senin için tüm buzları erittim, Aç artık gönül kapılarını canım, bak işte geliyorum! Unut artık derdi, hüznü bahar ol aşkım, işte dönüyorum! Yudumumda, lokmamda, nefesimde hep sen vardın, Aklım şaştı, Olmayan sabahlarla, doğmayan güneşle Gönlüm hasretini paylaştı, Gönül kuşum dayanamadı isyan etti, Senin istikametine yollara düştü, Heyecanlıyım, aklımda yine sen varsın, Elim ayağıma dolaştı. Aç artık gönül kapılarını canım, bak işte geliyorum, Unut artık derdi, hüznü bahar ol aşkım, bak işte dönüyorum! Her an benimlesin, yaşıyorum Perde, perde her anımı, Yıldızlar şahidimdir, *******ce Duyarlar yüreğime isyanımı, Seni düşünmek, seni özlemek her daim Kaynatıyor kanımı, Hala bende kalan sıcaklığın zemheri misali Titretiyor tenimi, Aç artık gönül kapılarını canım, bak işte geliyorum, Unut artık yalnızlığı, hüznü, özlemleri, bahar ol aşkım, çiçeğe dur, Bak işte dönüyorum, İnan hala seni, Anamın ak sütü kadar tertemiz sevdamla, Hala, hala seni... Seviyorum! |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Baktıkça Erittin Gönül Yağımı!
Böyle sorgusuz sualsiz gitmek olur mu sandın? Gidişinle yangınlara tuttun gönül dağımı. Uzaktan uzağa böyle sevda olur mu sandın? Karşıdan baktıkça erittin, koymadın gönül yağımı. Yar aşk yarası sensiz derman bulur mu sandın? Umutlarla, bekleyişlerle geçirttin en güzel çağımı. Ey zalim, sualsiz sorgusuz mizan kurulur mu sandın? Kestin cezamı, attın da bana mesken ettin hayat zindanlarını. |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bal Tatlısı Gülüşler
Bu gece gel yanıma, düşlerime dol, Zamanı durduralım, saatler sussun. Gül kurusu düşlerime, Bal tatlısı gülüşlerinle gel ortak ol, Varlığın uykularıma bir ahenk katsın. Sev beni, keşfet beni, Ne dersen de, ne istersen iste Bende hep kabul. Tenin tenimde binlerce yangınlar yaksın. Sevdan yüreğime sımsıcak aksın. Bu çocuksu ve saf yüreğimle, Tüm samimiyetimle itiraf ediyorum: Hazırım işte, varım seninle, Sonuna kadar var mısın benimle? Ne olursa olsun, Benim umurumda değil. Kim bilir belki de oluvereceğiz, Günahkar bir kul! Ben yinede her şeye razıyım, İster alem anlasın beni, İsterse ölüm fermanımı yazsın. Her şeye rağmen seni istiyorum, Artık sıcaklığın tenime, adın kalbime Kazınarak çizilsin. Gözümde yok sensizsem eğer, Umurumda bile değil, Bu dünya yıkılsın bozulsun! |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bana Benden Yakın Bir Dost Ararım!
Dertteyim, gamdayım uzağım dosta, Yüzüm hiç gülmüyor, gönlüm hep yasta. Ruhum teslim etmem, bilin son nefeste, Kalbim arzu eder bir candan dostu. Yoktur bu halimi bir sorup gelen, Var mı ki dertlerimi yakından bilen? Bu dert kör kurşunudur yüreğimi delen, Ruhum isyanlarda gayrı, aleme küstü. Kapatır gözlerimi hayaller kurarım, Kabus gibi düşlerimi hayra yorarım. Bana benden yakın bir dost ararım, Bulan, varsa söylesin, benim yüreğim artık, Umudunu kesti. |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bana Dokunma!
Coşkun pınarlarımı kurutacaksan, Her gün bir öncekini aratacaksan, Aşk yollarında yalnız bırakacaksan, İstemem sende kalsın bana dokunma! Mutluluk artık serabım olacaksa, En güzel duygular yasak kalacaksa, Böyle si bir aşk neye yarayacaksa? İstemem sende kalsın sakın dokunma! Baharı yazı bırak diye isteme, Meşgulüm, yorgunum diye bahane deme, Seveceksen erkekçe, yada hiç sevme, İstemem sende kalsın bana dokunma! Sen bir gel ben sana binlerce geleyim, Sen bir gül ben yoluna binler sereyim, Candan sev her şeyimi sana sunayım, Ya böyle.... yada sakın kafanı yorma! |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bana Yetiyor
Bir gülle, bir diken misali sanki, Seninle aşkımız sürüp gidiyor. Başka beklentim yoktur inan ki, Sımsıcak sevgin var ya: Bana yetiyor! Arada sırada bir batsa da dikeni, Razıdır bu kalbim acı çekmiyor. Adadım bu aşka bil ki kendimi. Varlığın bir tanem var ya: Ömrüme ömür katıyor! Dilek Aksoy |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Barış
Savaşlardan barışlara, Götür bizi fani DÜNYA! Acı dolu bu düşlere, Son ver artık fani DÜNYA! Barış çiçeği solmasın, Bırak açsın fani DÜNYA! Çocuklar hiç ağlamasın, Bırak gülsün fani DÜNYA! Kini, nefreti unutalım, Sevgi, barış gerek bize, Gelin dostlar birlik olalım, Gerek var mı başka söze? |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Barış İçin!
Şu toprağa barış için, Üç beş fide diktin mi hiç? Dökülen kanlar yüzünden, Oturup yaş döktün mü hiç? Özgürlük denen duygunun, Adı, şanı var mı sende? İnsanlık denen olgunun, Sınırları dar mı sende? Dikseydin ümitler orman, Olur idi dost dağında. Arasaydın dertler derman, Bulur idi her çağında. Şu kısacık ömründe hiç, Olmazları oldurdun mu? Yoğun, meşgul gününde hiç, Bir öksüzü güldürdün mü? Bir gülüşe mihnetini, Yıllar boyu taşıdın mı? Çekip dostun zahmetini, Feleğini şaşırdın mı? Barış için emek verip, Neyin varsa sayar mısın? Yüreğini zembil yapıp, Dost sırrını koyar mısın? Doğru söze ne denir ki? Bir bilene sorar mısın? Dostça nasıl yaşanır ki? Haydi aramaya var mısın? |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|