www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee  

Geri Git   www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee > Forum > Eskiler (Arşiv)

Eskiler (Arşiv) Eski konular

Anket Sonuçlarını Görüntüle: cakal gusellerını oylayalım
cido-mars 18 33.33%
dryctn 18 33.33%
niket 18 33.33%
Oy Verenler: 54. Bu ankete oy veremezsiniz

Kapalı Konu

Konu Araçları Görünüm Modları
Old 09-13-2006, 11:50 PM   #31
-eceee-
Yeni Üye

-eceee- Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 0
Üye No: 17681
İtibar Gücü: 1385
Rep Puanı : 10
Rep Derecesi : -eceee- is on a distinguished road

ooooooooffffffffffffff ooooooooooooooooofffffffffffff ben neden yokum (galiba unutulduk) ama oyum niket e

BuR@K
-eceee- çevrimdışı  
Old 09-14-2006, 12:17 AM   #32
CaKaLBoT
ÇaKaL Üye

Üye No: 26295
İtibar Gücü: 2555
Rep Puanı : 76884
Rep Derecesi : CaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond repute

Alıntı:
İlk Gönderen -eceee-
ooooooooffffffffffffff ooooooooooooooooofffffffffffff ben neden yokum (galiba unutulduk) ama oyum niket e
ece cok saol
ya cok bekledım 3 kız katılmayalım dıye ama hcı kız onlıne olmadı olanlara ozel msj yoladım kabul etmedıler sende yoktun bı kacgun neyse artık senye cnm
Old 09-14-2006, 12:19 AM   #33
aBURCUbur
Müstakbel Üye

aBURCUbur Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 23
Üye No: 17338
İtibar Gücü: 1463
Rep Puanı : 3510
Rep Derecesi : aBURCUbur is on a distinguished roadaBURCUbur is on a distinguished roadaBURCUbur is on a distinguished roadaBURCUbur is on a distinguished roadaBURCUbur is on a distinguished roadaBURCUbur is on a distinguished roadaBURCUbur is on a distinguished roadaBURCUbur is on a distinguished roadaBURCUbur is on a distinguished roadaBURCUbur is on a distinguished roadaBURCUbur is on a distinguished road

cido-mars sonuna kadar şokk şeker

Sen düşünme beni...
İlk değil böyle dünyaya küsüşüm...
Bu kaderde kaç hikaye yarım kaldı,
Kaç yalana bulanmış sevgi harcandı bilemezsin...
Bilemezsin kaç kere vazgeçtim gülmekten,
Kaç kere lanet okudum doğduğuma,bu yüreğe..
aBURCUbur çevrimdışı  
Old 09-14-2006, 12:22 AM   #34
CaKaLBoT
ÇaKaL Üye

Rep Derecesi : CaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond repute

niket ablam daha güseeeeeeeeeel
Old 09-14-2006, 12:53 AM   #35
GeCeLeR
Guest

Üye No:

oyum sitemizin en güzeline en tikisine ve en cadısına ...

o kendini biliyor...

Old 09-14-2006, 12:54 AM   #36
GeCeLeR
Guest

Üye No:

Alıntı:
İlk Gönderen -eceee-
sen üzülme tek kişlik güzellik yarışması düzenleriz sanada tacını takarız bu yarışmanın güzeli de tekrar yarıştırırız

Old 09-14-2006, 12:58 AM   #37
CaKaLBoT
ÇaKaL Üye

Alıntı:
İlk Gönderen GeCeLeR
oyum sitemizin en güzeline en tikisine ve en cadısına ...

o kendini biliyor...
o cadıyı herkes bilio :biggrin: :biggrin:
Old 09-14-2006, 02:12 AM   #38
GeCeLeR
Guest

Üye No:

arkadaşlar biraz önce forumu gezerken ilgin bi duruma rastladım belki bu başlık altında değil ama daha önceki yarışamlardan dolayı ortaya çıkan sonuçlardan birileri rahatsız olup gerek forumu gereksede birinci seçilenleri karalamaya çalışmıştır. bu amaç doğrultusunda forumda küfür etme hakkını bile kendine gören vestelman arkadaşımız banlanmıştır..
forumda bu tarz oyunların sadece ortama renk katmak olduğu ayrımını çizemeyen arkadaşlarımızın olması çok acı bi durum ve bu durum karşında kurunun yanında yaş ta yanıyor tabii..

herkes bilir ki benim bu forumda her şeye ama herşeye izin verdiğimi ama küfüre karşı olduğumu bana edilene değil genel edilen küfüre bana etsinler altına cevap yazarım yazdım da ama genelde küfür edilmez...

ettin mi sadece eden değil herkes sonuçlarına katlanır ( örnek DARBE)

bu yüzden bundan sonra forumda bu tarz kişisel yarışmları yasaklıyorum ben senden daha güzelim sen benden daha şirinsin v.s tarzı tüm yarışmalara ikini bir emre kadar silinecektir..

cakal.net kendi rakipleri arasında 1 numara olan bir sitedir bu sitenin yönetim ve VİP üyeleri ve üyeleri nin bu tarz sidik yarıştırma oyunlarına ihtiyacı yoktur.

Daha keyifli vakit geçirecek forum içi eğlenceler bulunacabileceğini düşünüyorum..

Saygılar
CaKaL.NeT Yönetim Adına
Admin Team Of GeCeLeR

Old 09-14-2006, 02:16 AM   #39
GeCeLeR
Guest

Üye No:

BU YARIŞMANIN SONUÇLARI YETKİLERİM KULLANILARAK EŞİTLİKLE SON BULMUŞTUR ....

Old 09-14-2006, 02:16 AM   #40
CaKaLBoT
ÇaKaL Üye

Alıntı:
İlk Gönderen GeCeLeR
arkadaşlar biraz önce forumu gezerken ilgin bi duruma rastladım belki bu başlık altında değil ama daha önceki yarışamlardan dolayı ortaya çıkan sonuçlardan birileri rahatsız olup gerek forumu gereksede birinci seçilenleri karalamaya çalışmıştır. bu amaç doğrultusunda forumda küfür etme hakkını bile kendine gören vestelman arkadaşımız banlanmıştır..
forumda bu tarz oyunların sadece ortama renk katmak olduğu ayrımını çizemeyen arkadaşlarımızın olması çok acı bi durum ve bu durum karşında kurunun yanında yaş ta yanıyor tabii..

herkes bilir ki benim bu forumda her şeye ama herşeye izin verdiğimi ama küfüre karşı olduğumu bana edilene değil genel edilen küfüre bana etsinler altına cevap yazarım yazdım da ama genelde küfür edilmez...

ettin mi sadece eden değil herkes sonuçlarına katlanır ( örnek DARBE)

bu yüzden bundan sonra forumda bu tarz kişisel yarışmları yasaklıyorum ben senden daha güzelim sen benden daha şirinsin v.s tarzı tüm yarışmalara ikini bir emre kadar silinecektir..

cakal.net kendi rakipleri arasında 1 numara olan bir sitedir bu sitenin yönetim ve VİP üyeleri ve üyeleri nin bu tarz sidik yarıştırma oyunlarına ihtiyacı yoktur.

Daha keyifli vakit geçirecek forum içi eğlenceler bulunacabileceğini düşünüyorum..

Saygılar
CaKaL.NeT Yönetim Adına
Admin Team Of GeCeLeR
eywallah kardesım...

Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir)

Yayınlama Kuralları
Yeni konu açamazsınız
Cevap gönderemezsiniz
Eklenti ekleyemezsiniz
Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz

Kodlama is Açık
Smilies are Açık
[IMG] code is Açık
HTML code is Kapalı