![]() |
|
|
|
|
#1 |
|
Geçerken Uğradım
![]() Üyelik Tarihi: Sep 2006
Teşekkür Etme: 69 Thanked 0 Times in 0 Posts
Üye No: 17839
İtibar Gücü: 1429
Rep Puanı : 17
Rep Derecesi :
![]() Cinsiyet : Erkek
|
bu ülkede yaşayıpta bu ülkenin evlatlarına sırf TÜRK oldukları için silah sıkanlar her türlü hakareti hak ediyorlar
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
ÇaKaL Üye
![]() Üyelik Tarihi: Sep 2006
Teşekkür Etme: 51 Thanked 36 Times in 20 Posts
Üye No: 18855
İtibar Gücü: 1654
Rep Puanı : 1760
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
walla yorum yokh
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Forum Demirbaşı
![]() Üyelik Tarihi: Nov 2005
Teşekkür Etme: 594 Thanked 2,624 Times in 685 Posts
Üye No: 3332
İtibar Gücü: 3983
Rep Puanı : 132808
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
öncelikle burda kimse lan lun diye konuşamaz ben bbuna ne olursa olsun müsade etmem...burası köy kahvesi değil sizde ahali değilsini,z herkez kendine hakim olsun.
bir diğer konu burası bir TÜRK forumu dur ve kimse kalkıp kürtçe bir yazı yazamaz... lütfen bu uyarılara uyun bundan sonra sadece ceza puanı kesmek olmayacak anlatış tarzım... saygılar by bluekeys |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Yeni Üye
![]() Üyelik Tarihi: Dec 2005
Teşekkür Etme: 20 Thanked 0 Times in 0 Posts
Üye No: 5201
İtibar Gücü: 1478
Rep Puanı : 10
Rep Derecesi :
![]() Cinsiyet :
|
isyankar 130 sız bır mıllet bıle sayılmazsınız daha uremesını bılmıyorsunuz aynı kopek ler gıbısınız ama bız her dogan ve bu ulkeyı bolmeye calısan kopege herzaman oldugu gıbı sallandıracagız....
sızler sınırlarınızı asmaya basladınız... sel olur devlet bızı kurtar dersınız... eylem olur devlet kım dersınız .... dedım ya sız bı boq degılsınız NE MUTLU TÜRKÜM DiYENE
|
|
|
#5 |
|
Banned
Teşekkür Etme: 29 Thanked 0 Times in 0 Posts
Üye No: 20604
İtibar Gücü: 0
Rep Derecesi :
![]() Cinsiyet :
|
bildiriyi yapandan Allah razı olsun.....cevap mükemmel..
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Yeni Üye
Teşekkür Etme: 0 Thanked 0 Times in 0 Posts
Üye No: 22959
Rep Derecesi :
![]() Cinsiyet :
|
Bu Vatan Bölünmez Bu Böyle Biline,
Bu Vatan Uğruna Hazırız Ölmeye. Aponun ***leri,Sabrımız Kalmadı, Türkün Soyu Geliyor,(edit)... ******************************* (edit)..Dağda korkak köpekler gibi mağaralarda saklana saklana,askere namertçe kurşun sıka sıka bi (edit)olacağınızımı zannediyosunuz..Madem o kadar yüreklisiniz,madem o kadar erkeksiniz çıksanızda lan delikanlı gibi meydana..Desenizde lan biz burdayız siz nerdesiniz diye..Bizler burdayız oğlum..Bu vatanı sizin gibi 3-5 çapulcuya,3-5 namerde,3-5 kula kulluk eden köpeğe BIRAKMAYIZ... 30,000 şehit verdik değil 30,3000000 şehit daha veririz...Ama bu vatanı,bu toprakları size yâr etmeyiz... ********************************* Bayrakları bayrak yaan üstündeki kandır, Toprak eğer uğrunda ölen varsa Vatandır... Sizin bayrağınız bile yok..Bayraksızlar,Vatansızlar,Çocuk katili Kansızlar..... Siz Apo denen ***in,Barzaninin,Talabaninin köpeklerisiniz..Siz Amerikanın kullandığı birer maşasınız..Siz neyin peşinde olduğunuzun farkında bile değilsiniz..Siz bir hiç siniz...Şimdi belki rahatsınız..Ama gün gelir Bi Atatürk daha çıkar,Gün gelir bi Osman Pamukoğlu daha çıkar..İşte o zaman (edit)gene (edit)...Siz buna mahkumsunuz... ********************************** NE MUTLU "TÜRK'ÜM" DİYENE !!!!!!!!!!!!!!!!! **uğurkolik**
Can Bildim Seni Candan Öte, Hatta Ve Hatta Senden Öte, ***TEK SENİ SEVDİM YÂR*** Son düzenleyen: CaKaLBoT; 12-03-2006, 02:51 PM.. |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Yeni Üye
Teşekkür Etme: 0 Thanked 0 Times in 0 Posts
Üye No: 20019
Rep Derecesi :
![]() Cinsiyet :
|
Arkadaşım noldu üstüne alındın öbür zatı şahıs bütün türk milletini öldürmekten bahsediyo sıkarım, yaparım diyor, dikkat ettiysen ben sadece o arkadaşa kötü sözlerle konuştum sen neden üstüne alındın bu şekilde düşünen tüm şahsiyetlere lafım aynı bilmem anlatabildimmi sende öyle mi düşünüyosun
arkadaş yoksa neyse fazla söze gerek yok zaten ceza puanı yedim birde bu nedemek oluyo anlamadım (*****) daha anlaşılır yazarsan dip not:yazılar tarafımdan editlenmiştir... Son düzenleyen: bluekeys™; 11-09-2006, 03:59 PM.. |
|
|
|
![]() ![]() |
| Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|