![]() |
|
![]() |
#1 |
Forum Kalfası
![]() Üyelik Tarihi: Dec 2006
Teşekkür Etme: 75 Thanked 78 Times in 60 Posts
Üye No: 24380
İtibar Gücü: 2846
Rep Puanı : 3451
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Aşkınla açan çiçek
Aşkınla açan çiçek, hasretinle solmaz mı? Seninle yaşarım ben, yokum başka adreste. Gonca verip açılsam,aşka doysam olmaz mı? Seninle yaşarım ben, toplasan deste, deste. Bilmez misin sevdiğim,bağrımdaki közsün sen. Senle dolar benliğim, içimdeki özsün sen. Hayatımda duyduğum,en anlamlı sözsün sen. Seninle yaşarım ben, aldığım her nefeste. Sevgim yalan geldiyse, değerini kendin biç Anlamaya yetmez mi,gözüme baktın mı hiç Aşk şarabını sundum, bir kerecik gel de iç Seninle yaşarım ben ,gönlümdeki kafeste. Duyulsun yürek sesim,okunsun her notada. Adımıza destanlar, yazılsın her kıtada. Semaya yükselelim, varalım son kata da. Seninle yaşarım ben, senin için bu beste. Bin defa sorguladım, belki yalandır diye. Bir sünger çekebilsem,senle olan maziye. Gözümden iki damla, aksın sana hediye. Seninle yaşarım ben, yankılanan her seste. Fani dünya kısacık, sevmeye yetmez ömür. Gönül tahtım senindir,çık otur sefanı sür. Kokumu sakla tende , ya da ahrete götür. Seninle yaşarım ben, kendini benden iste.
![]() |
![]() |
#2 |
Forum Kalfası
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Ben çok güzel aşık olurum sevgili…
Çok severim inan. Öyle severim ki, Kendime bile söyleyemeden… Şaşarsın. Hiç yaşamamışsındır böyle sevgiyi. Görmek için göstermemi beklersen Yaşayamazsın sevgimi… Göreceksin Seveceksin Ve Yaşayacaksın… Gözlerin yaşaracak sevilmekten, Ellerin tutmayacak sevmekten… Nefes bile alamayacaksın… Ben çok güzel de ölürüm sevgili… Öyle güzel ölürüm ki, Ölüm kıskanır beni… Sadece yoluna olur, Kıskanılacak bu ölüm. Bir özgürlük savaşçısının, İdamı gibi olur ölümüm… Öyle dik öyle yürekle… Ve ben sen gidince ölürüm sevgili… Bu kez başka ölürüm. Bir evsiz meczup gibi. Kimse bilmez, Kimse anlamaz, Günler sonra fark edilir öldüğüm Zaten senden başkası da fark etmezki… Ölür giderim bu yerlerden… Senden ölür öyle giderim…
![]() |
![]() |
#3 |
Forum Kalfası
Rep Derecesi :
|
![]() Aşk Çöplüğüm
Konuş sevgilim Hiç üzülmeyeceğim Hiç ağlamayacağım. Bu akşam sadece yalnız Seni dinliyorum. Epey bir zaman oldu Biz birbirimizi seveli Sırasıdır şimdi Hadi anlat! Beni hiç sevmediğini Ve beni artık istemediğini Haykır bana Ben zaten yıllar önceden Sevgilerin ölümüne olmadığını Aşkların bir pula satıldığını Bedenlerin aşk çöplüğünde Hoyratça kullanıldığını Biliyordum Her bir umudun ve sevginin Sahte sevgililerin, hain yüreğinde Buğday taneleri gibi ezildiğini de Biliyordum Şimdi sen gidiyorsun Ben de artık Aşk çöplüğümden Gerçek sevginin, Kırıntılarını toplayacağım.
![]() |
![]() |
#4 |
Forum Kalfası
Rep Derecesi :
|
![]() Ölümlerdeyim [IMG]http://************/images/smilies/58.gif[/IMG]
Duygularımda susar birgün Bir çığlığımla uyanırsın uykularından Umrunda olmaz acı çeken halim Nedir beni sevme ihtimalin Çamura buladım sanki ellerimi Yıkasamda geçmiyor izleri Aylık bile değilmiş sevmesi Yabancı değil alışılmış onun gitmesi Sigara gibisin Hergün içimdesin Tiryakin oldum bitimlerdeyim Ciğerime yerleştin ölümlerdeyim...
![]() |
![]() |
#5 |
Forum Kalfası
Rep Derecesi :
|
![]() Ver
Geriver ettiğin mutluluk yeminlerini. Verilmiş bütün sahte sözleri. Ben den çaldığın mutlu günleri. Hadi, durma geri ver. Gözlerine yazılmış mısralarımı, Sen kokan temmuz akşamlarımı, Sana dair tüm umutlarımı, Hadi, hepsini geri ver. Mutluluğu sende buldum sanmıştım, Uğruna bir ömür değil can adamıştım, Güneş senle doğar senle batar sanmıştım, Geri ver kandığım bütün yalanları. Giderken akan gözyaşlarımı, Taşlara vurduğum zavallı başımı, Bunca zulüm söyle bana revamı? Acı ne olur? Bana geri ver. Duymadan kimseler gittiğini, Beni böyle perişan ettiğini, İşte bir günün daha sensiz geçtiğini, Bilmesin kimse, söyleme ne olur. İstersen dönme sevme bir daha, Dokunma ne olur kanayan yarama, Yemin ettim asla ağlamamaya, Hadi, çaldığın kalbimi geri ver. Verdim dediğin aşkı sevgiyi, Bütün sahte gülüşlerini, Tatlı sözlerle içirdiğin mutluluk zehrini, Al, alda ne olur, Bana hayatımı geri ver….
![]() |
![]() |
#6 |
Forum Kalfası
Rep Derecesi :
|
![]() ne zorr...
Ne zor sana ulaşabilme gücüm varken, Ulaşmak istemiyormuş gibi yapmak, Aşılmaz yollar yokken aramızda; Kilometrelerce uzakmış gibi yollara küsmek… Gözlerindeki nemi çoğaltmamak için susmalarımı umarsızlığa bağlamak Senin için onca endişelenmelerime karşın; Seni sana bırakmak… Yüzünde bir hüzün görmemek için senden uzaklaşmak; Ne zor bir kez bile görmek için; Çılgınca çarpan kalbimi susturup hasretleri büyütmek. Gizli gizli hüzünlenerek sana iyiyim ben demek, Terk edilmişlerin korkusunu yaşamak, Unutulmamak için onca saati sükunetle beklemek, Bir acının bir ayrılışın sessiz tanığı olmaktan korkarak telefonlara sarılmak, Konuşurken sesini titretmemeye çalışmak, Ne zor senden uzakta hasretinle bedenimi sarsarken Her an yanındaymış edasıyla konuşmaya çalışmak… Senin adına senden fazla endişelenmelerimi, Senden çok yaralanışlarımı sessiz saatlerde yaşamak… Ne zor hayatı senden uzakta göğüslemek, Yanından ayrılmak istemeyişlerimi sana sezdirmeden, Yüreğimin acıyan yanlarını sana bıraktığımı göstermeden, Oluk oluk akan yaşlarımı bildirmeden, Hoşça kal yine görüşürüz deyip gitmek… Ne zor seni sensiz senden uzakta yaşamak…
![]() |
![]() |
#7 |
Forum Kalfası
Rep Derecesi :
|
![]() .: BeKLeYeCeĞiM :.
Özlemin benliğimi kemirse de Umutlarım tükenip rüyalara karışsa da Rüyalar da dönmeni bekleyeceğim Şehire her yağmur yağdığında Dudaklarımı o yağmur damlaları yerine Gözyaşlarım ıslatsada O yağmurun altında dönmeni bekleyeceğim Koskoca dünya bana zindan olsa da Güneşi unutup karanlıklara mahkum olsam da O parmaklıklar altında dönmeni bekleyeceğim Sevgim beni aştığında Yaşama umudum kalmadığın da Ecel kapımda olsa da Ecelden önce gelmeni bekleyeceğim
![]() |
![]() |
#8 |
Forum Kalfası
Rep Derecesi :
|
![]() **(Benim Acım)**
DÜN GECE BİR ACI SAPLANDI YÜREĞİME... EĞİLDİM KALDIM OLDUĞUM YERDE... NEYDİ BENİM BÖYLE İÇİMİ ACITAN... GÖZLERİMDE KALAN BAKAMADIĞIM... KENDİME SÖYLEYEMEDİĞİM TEK YALAN... ALIŞABİLDİNMİ YOKLUĞUMA.?.. DAYANDIMI YÜREĞİN BENSİZLİĞE... HER BAKTIĞIN BİR BAŞKASININ YÜZÜNDE...ARADIMI GÖZLERİN BENİ SÖYLE...? BENİDE BİTİRDİN KENDİNLE BERABER.. YOKLUĞUNA ALIŞTIM BİLESİN... SEN YOKKEN NE GÜZELDİ HAYATIM... GELDİĞİNDE DEĞİŞEN NE....,? YIKILDIM SANMA AYAKTAYIM... BEN BUNUDA ATLATMAYI BAŞARIRIM... AMA SEN... SEN PİŞMANLIĞIN YAKACAK SENİ.. YANACAKSIN...BAKTIĞIN HERYERDE BENİ... ARAYACAKSIN... AMA BENİ BİR DAHA ASLA ...BULAMAYACAKSIN....
![]() |
![]() |
#9 |
Müstakbel Üye
![]() Üyelik Tarihi: Sep 2006
Teşekkür Etme: 60 Thanked 6 Times in 3 Posts
Üye No: 17856
İtibar Gücü: 1458
Rep Puanı : 1265
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() güzelmiş ama şiir işi hiç bana göre değil.ne biliyim işte böyle duygusallıklar sıkıyo beni.ama şiirlerin uzunluğuna bakılırsa sen baya duygusalsın
![]()
![]() |
#10 |
ÇaKaL Üye
![]() Üyelik Tarihi: Jul 2007
Teşekkür Etme: 5 Thanked 41 Times in 34 Posts
Üye No: 43456
İtibar Gücü: 1710
Rep Puanı : 4181
Rep Derecesi :
|
![]() saol eline sağlık
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Eleman Bi Güzel Çakıyor - Hatunun Teni De Vücudu Da Çok Güzel <No Rapid> | erdal2007 | Türk Video | 0 | 01-30-2010 12:01 PM |
2 adam esmer güzel hatunu götürüyolar(fizik güzel hatunda) | xxsmaxx | Yabancı Adult Videolar | 0 | 12-13-2009 07:04 PM |
Shyla Stylez brazzers in en güzel kızının en güzel filmlerinden biri!!!! | metehan333 | Yabancı Adult Videolar | 0 | 09-06-2009 06:34 PM |
Güzel Hatırlanmak için, güzel hatıralar bırakmalı...! | ÇaKıR- | Eskiler (Arşiv) | 0 | 03-11-2008 12:32 AM |
Kaşın Güzel Gözün Güzel Boy Güzel | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 02-07-2008 07:46 PM |