![]() |
|
![]() |
#1 |
Uzman ®
![]() Üyelik Tarihi: Jun 2007
Teşekkür Etme: 16 Thanked 27 Times in 23 Posts
Üye No: 43364
İtibar Gücü: 1874
Rep Puanı : 3450
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Aşk Sözcükleri
Sevgilimle mutluyum bugün Ellerim dolu yüreğim sıcacık Bugün dokundu biri bana Çarptı kırmızı ateş vurdu yüreğimi Yanımdaydı aşkım bugün,şarkılar söylüyordu bana Ağlatıyordu beni derinden Ne kadar çok sevdiğini hissediyordum Kemanında ismim vardı Çıkan her namede aşk sözcükleri Saçımın telinde hissedişleri Kokumda hissettiğim bahar kokusu Sevgi ne kadar güzel Nerde o saf yürekler Kalmadı ne yazık Buldu beni şeytan yüzler. Gülçin Şahin
![]() |
![]() |
#2 |
Uzman ®
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Aşk Şarabı
Sevgiyi sende tatdım Aşk şarabını seninle içtim Aşk denizine düştüm Kırmızı kanın içinde dolaştım içini emdim Öptüm dudaklarını aşkla Bahar geldi gönlüme Sazım coştu ateşinden Ne diller döktü şerbetinden Kalbim coştu hasretinden Dilim durmaz oldu gizemli bülbülden Aktı gitdi sular gönlüme Sel oldu çağladı aşk okyanusunu oluşturdu Ah! bu aşk deli etti beni Ah! bu aşk avare ettin beni Ah! bu aşk söndüremedim içimde Ah! gerçek aşk bulsa beni Okyanuslarda öldürse,bir çeşme olsa aksa Sevdayla aşk gemisinde kaybolsa Martı olsa sonsuzluğa ulaşsa Bir gül ağacına mektuplar konsa Arasam bulsam aşk mağarasında okusam Sevgilimle ateş yakıp kavrulsam Gülçin Şahin
![]() |
![]() |
#3 |
Uzman ®
Rep Derecesi :
|
![]() Aşkım
Gözlerim ağlıyor bugün Kapı aralığından bakarken aşkım Umutsuz bir duruma düştüm Gelenler geçenler bu kapıda Kim girdi bu kapıya sorarım size? Açılması belki binyıl Belki bir ömür boyu Aşkın ateşini bekliyor Aşkın ateşi bu kapıda yanıyor Sayfaları kalbimin içinde Gözlerin içime salan okyanusları anlatıyor aşkım Gözlerdir hisleri anlatan,başlatan Kirpiklerdir aşkın sayfasını anlatan Kalpdir gerçekten seveni bilen ve ayıran Ayrılıktır aşkı yok eden Gözlerdir bir ömür boyu çektiren aşk denizine düşüren. 15.05.2007 Gülçin Şahin
![]() |
![]() |
#4 |
Uzman ®
Rep Derecesi :
|
![]() Aşkımın Şarkısı
Rüzgarlar savurdu küllerimi Dağıldı saçlarım rüzgarda sonbaharın ılık melteminde yapraklarım soldu Sonbahar ne kadar etkiliyor Acıyı,aşkı anlatıyor Sararan yapraklarla duygularım savruluyor içimde esen bir rüzgar götürüyor beni derinlere aşkımın şarkısını bu sonbahar anlatıyor Sonbaharda saçlarım daha bir sarı, gözlerim daha bir yeşil Dağılan duygularımla toprakta yok oluyor Şiirlerim daha bir acıklı,yüzüm daha bir ağlamaklı Gönül bahçemdeki çiçekler bana küsmüş yüz vermiyorlar Gelecek baharı dört gözle bekliyorlar Sonbaharda içim üzgün Duygularım durgun sararan yapraklar arasındaki düşüncelerim acı bir seslenişte Saçlarım sarardı yeşerecek baharla Gözlerime renk verecek yeşillik Duygularımı sandala koyup, açılacak uzaklara, gün batımına kadar romantizmin doruğunda yeniden doğacak Gülçin Şahin
![]() |
![]() |
#5 |
Uzman ®
Rep Derecesi :
|
![]() Aşkın Gücü
Senin gözlerinde gördüm güzelliği Seninle yaşadım sensizliği Kelimeler yetmez aşkın gücüne İçinde yaşanır duygular Sızar gider yüreğine...... Gülçin Şahin
![]() |
![]() |
#6 |
Uzman ®
Rep Derecesi :
|
![]() Aşkın Sırrı
Gözyaşlarımda saklı aşkın sırrı Damarlarımda yanan kıvılcımda Sevgiden yanar yüreğim ısrarla ******* boyu batan güneşle beraber rüyalara dalmakta Sevgim bir nehir ormanlardan akmakta Çağıldıyor,hislerim ırmakta Ruhum altında ıslanmakta ******* boyu şarkılar söylerken içimdeki kor yanmakta Gözlerim deniz mavisi içindeki dalgalar kıyıya vurmakta Gönlüm bir deli, esen deli rüzgarla esmekte,kıyıya vurmakta Gönlüm sarhoş içki kadehinde dalıp dalıp rüyalara gitmekte Şarkılarım hep sana mavi gözlü İçin için gözlerim ağlamakta kalbim haykırışta Gülçin Şahin
![]() |
![]() |
#7 |
Uzman ®
Rep Derecesi :
|
![]() Aşkın Yuvası
Martılar sesleniyor içime Mutluluk seninle olsun otur köşküne Şarkılar söyle diyor bana,eğlen doyasıya Mutluluk çok yakın sevginle Şiirler yaz bahar akşamlarında Gül kok seven akşamlarda Sevgilinle ol sonsuz mutlu aşk yuvanda Rüya alemlerine dal,kendini kaybet tan ağarana kadar Sevgi içtedir Anlayan değerli insanlar Fizik aldatıcı Gerçek yürek ruhda Bulan,ışıldayan,hisseden gerçek insan. Gülçin Şahin
![]() |
![]() |
#8 |
Uzman ®
Rep Derecesi :
|
![]() Ateş
Affetmek zor sevmeyeni Affetmek zor acı çektireni Sevmek günah mı be tatlım Bırak kendini pembe hayallere Sızlatma yüreğini vur suya Arınır belki acın biraz daha olsa Sussun dudakların şarkılar söylesin etrafa Ne kadar sevdiğini haykır be tatlım Dua et yalvar allaha Acı çekme çektirme Gözyaşların dolsun çağlasın Sevgi ateşinin büyüklüğünü Bütün alem bütün herkes anlasın. Gülçin Şahin
![]() |
![]() |
#9 |
Uzman ®
Rep Derecesi :
|
![]() Ay Işığı
Ay ışığında gözlerim alev alev Yanıyor sanki bir ateş içimde Ay ışığıyla birleşip,ruhumu aydınlatıyor Ay ışığının gizemli ışıltısıyla ruhumda dolaşıyor Gönlüm daha bir ferah içim daha bir aydınlık ışık saçıyor Ay ışığında sevgilimle beraber hayal edip,romantizmin sıcaklığını yaşıyorum Her taraf ışıl ışıl ve aydınlık Ruhum gökyüzünde gözlerim sevgilimin içinde yanıyor Gizemli aydınlıkta mutluluk dolu,neşe dolu bir çiçek olup Işıklarımı yaymak,etrafı aydınlatmak istiyorum Gülçin Şahin
![]() |
![]() |
#10 |
Uzman ®
Rep Derecesi :
|
![]() Ayna
Sakla hislerimi ayna Ortaya çıkarma Gizli kalsın içinde ne var ne yoksa Benden başkası bilmesin. Bir gün gelir ortaya çıkar hayaller Gerçekleşir umutlar Yüreğimiz aydınlanır,içimiz serinler, mutluluğa ulaşırız Denize vuran yakamozlarla Birden canlanır ayna Kişileşir karşımda Hayata bak,insanları tanı der bu kadar saf olma Ayna iki yönlüdür Biri gerçeği gösterir arkası karanlığı Gerçek içimdedir kafamda Yansıtan ayna,içime ışık saçan lambadır. Arka yüzünü görmek istemem Çünkü karanlıktır,karartır insanları karamsarlığa sürükler. Ayna yansıt güzeli Ayna ışık tut bahtıma İçimden at,kötü konuşan bülbülleri Kanaryalar yolla Söylesin beyaz hayalleri,mavi denizi Işık dolu ayna yansıt gerçekleri. Gülçin Şahin
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|