![]() |
![]() |
#31 |
Uzman ®
![]() Üyelik Tarihi: Jun 2007
Teşekkür Etme: 16 Thanked 27 Times in 23 Posts
Üye No: 43364
İtibar Gücü: 1857
Rep Puanı : 3450
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Aşk Çöplüğüm
Konuş sevgilim Hiç üzülmeyeceğim Hiç ağlamayacağım. Bu akşam sadece yalnız Seni dinliyorum. Epey bir zaman oldu Biz birbirimizi seveli Sırasıdır şimdi Hadi anlat! Beni hiç sevmediğini Ve beni artık istemediğini Haykır bana Ben zaten yıllar önceden Sevgilerin ölümüne olmadığını Aşkların bir pula satıldığını Bedenlerin aşk çöplüğünde Hoyratça kullanıldığını Biliyordum Her bir umudun ve sevginin Sahte sevgililerin, hain yüreğinde Buğday taneleri gibi ezildiğini de Biliyordum Şimdi sen gidiyorsun Ben de artık Aşk çöplüğümden Gerçek sevginin, Kırıntılarını toplayacağım
![]() |
![]() |
#32 |
Uzman ®
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Ölümlerdeyim [IMG]http://www.************/images/smilies/58.gif[/IMG]
Duygularımda susar birgün Bir çığlığımla uyanırsın uykularından Umrunda olmaz acı çeken halim Nedir beni sevme ihtimalin Çamura buladım sanki ellerimi Yıkasamda geçmiyor izleri Aylık bile değilmiş sevmesi Yabancı değil alışılmış onun gitmesi Sigara gibisin Hergün içimdesin Tiryakin oldum bitimlerdeyim Ciğerime yerleştin ölümlerdeyim...
![]() |
![]() |
#33 |
Uzman ®
Rep Derecesi :
|
![]() Ver
Geriver ettiğin mutluluk yeminlerini. Verilmiş bütün sahte sözleri. Ben den çaldığın mutlu günleri. Hadi, durma geri ver. Gözlerine yazılmış mısralarımı, Sen kokan temmuz akşamlarımı, Sana dair tüm umutlarımı, Hadi, hepsini geri ver. Mutluluğu sende buldum sanmıştım, Uğruna bir ömür değil can adamıştım, Güneş senle doğar senle batar sanmıştım, Geri ver kandığım bütün yalanları. Giderken akan gözyaşlarımı, Taşlara vurduğum zavallı başımı, Bunca zulüm söyle bana revamı? Acı ne olur? Bana geri ver. Duymadan kimseler gittiğini, Beni böyle perişan ettiğini, İşte bir günün daha sensiz geçtiğini, Bilmesin kimse, söyleme ne olur. İstersen dönme sevme bir daha, Dokunma ne olur kanayan yarama, Yemin ettim asla ağlamamaya, Hadi, çaldığın kalbimi geri ver. Verdim dediğin aşkı sevgiyi, Bütün sahte gülüşlerini, Tatlı sözlerle içirdiğin mutluluk zehrini, Al, alda ne olur, Bana hayatımı geri ver….
![]() |
![]() |
#34 |
Uzman ®
Rep Derecesi :
|
![]() ne zorr...
Ne zor sana ulaşabilme gücüm varken, Ulaşmak istemiyormuş gibi yapmak, Aşılmaz yollar yokken aramızda; Kilometrelerce uzakmış gibi yollara küsmek… Gözlerindeki nemi çoğaltmamak için susmalarımı umarsızlığa bağlamak Senin için onca endişelenmelerime karşın; Seni sana bırakmak… Yüzünde bir hüzün görmemek için senden uzaklaşmak; Ne zor bir kez bile görmek için; Çılgınca çarpan kalbimi susturup hasretleri büyütmek. Gizli gizli hüzünlenerek sana iyiyim ben demek, Terk edilmişlerin korkusunu yaşamak, Unutulmamak için onca saati sükunetle beklemek, Bir acının bir ayrılışın sessiz tanığı olmaktan korkarak telefonlara sarılmak, Konuşurken sesini titretmemeye çalışmak, Ne zor senden uzakta hasretinle bedenimi sarsarken Her an yanındaymış edasıyla konuşmaya çalışmak… Senin adına senden fazla endişelenmelerimi, Senden çok yaralanışlarımı sessiz saatlerde yaşamak… Ne zor hayatı senden uzakta göğüslemek, Yanından ayrılmak istemeyişlerimi sana sezdirmeden, Yüreğimin acıyan yanlarını sana bıraktığımı göstermeden, Oluk oluk akan yaşlarımı bildirmeden, Hoşça kal yine görüşürüz deyip gitmek… Ne zor seni sensiz senden uzakta yaşamak…
![]() |
![]() |
#35 |
Uzman ®
Rep Derecesi :
|
![]() .: BeKLeYeCeĞiM :.
Özlemin benliğimi kemirse de Umutlarım tükenip rüyalara karışsa da Rüyalar da dönmeni bekleyeceğim Şehire her yağmur yağdığında Dudaklarımı o yağmur damlaları yerine Gözyaşlarım ıslatsada O yağmurun altında dönmeni bekleyeceğim Koskoca dünya bana zindan olsa da Güneşi unutup karanlıklara mahkum olsam da O parmaklıklar altında dönmeni bekleyeceğim Sevgim beni aştığında Yaşama umudum kalmadığın da Ecel kapımda olsa da Ecelden önce gelmeni bekleyeceğim
![]() |
![]() |
#36 |
Uzman ®
Rep Derecesi :
|
![]() **(Benim Acım)**
DÜN GECE BİR ACI SAPLANDI YÜREĞİME... EĞİLDİM KALDIM OLDUĞUM YERDE... NEYDİ BENİM BÖYLE İÇİMİ ACITAN... GÖZLERİMDE KALAN BAKAMADIĞIM... KENDİME SÖYLEYEMEDİĞİM TEK YALAN... ALIŞABİLDİNMİ YOKLUĞUMA.?.. DAYANDIMI YÜREĞİN BENSİZLİĞE... HER BAKTIĞIN BİR BAŞKASININ YÜZÜNDE...ARADIMI GÖZLERİN BENİ SÖYLE...? BENİDE BİTİRDİN KENDİNLE BERABER.. YOKLUĞUNA ALIŞTIM BİLESİN... SEN YOKKEN NE GÜZELDİ HAYATIM... GELDİĞİNDE DEĞİŞEN NE....,? YIKILDIM SANMA AYAKTAYIM... BEN BUNUDA ATLATMAYI BAŞARIRIM... AMA SEN... SEN PİŞMANLIĞIN YAKACAK SENİ.. YANACAKSIN...BAKTIĞIN HERYERDE BENİ... ARAYACAKSIN... AMA BENİ BİR DAHA ASLA ...BULAMAYACAKSIN....
![]() |
![]() |
#37 |
Uzman ®
Rep Derecesi :
|
![]() .. Ne Istiyorsun ..
Giderken ardına dönüp baktın mı Ne bıraktın bende ne istiyorsun Yarını olmayan bir aşktan başka Ne verdin ki bana ne istiyorsun Sönmüş bir ocakta duman tüter mi Yaralı bir kalpte sitem biter mi Şimdi pişman olman söyle yeter mi Ne bahşettin bana ne diliyorsun Ne verdin ki bana ne istiyorsun Yılları geriye getir öyle GeL Aşkıma borcunu öde öyle gel Aramızda varken böyle bir engel Bomboş ellerinle ne geliyorsun!!!
![]() |
![]() |
#38 |
Uzman ®
Rep Derecesi :
|
![]() .:: BiTTi SaLTaNaTıN ::.
bitti saltanatın gönül tahtımda sen artık başımda taç olamazsın yanmaya değmezmiş senin uğrunda sen artık gözümde yaş olamazsın aşkını kalbimde bir ağ mı sandın kendini çiçekten bir bağ mı sandın yoksa erişilmez bir dağ mı sandın sen benim yolumda taş olamazsın dönmem artık sana, bana tapsanda koskoca dünya da bir sen kalsanda kendini yakarsın ateş olsan da sen benim içimde kül olamazsın
![]() |
![]() |
#39 |
Uzman ®
Rep Derecesi :
|
![]() ÜŞüYoRMuSuN KaLBiMmM !!!
Üşüyor musun Kalbim Üşüyor musun kalbim? Üşüyorsan yakayım ciğerlerimi. Meğer , ayrılıklara doğmuşuz biz. Günahlarla dokunmuş ölümüne sevgimiz. Yine terkedildik baharlar gelmeden.. Yine bize ağıtlar kaldı terkedilenden. Hadi gidelim yaban ellere.. Yalanın olmadığı, Çiceklerin hiç solmadığı, Yetim çocukların düşlerine gidelim. Sürgüle, kırılmış kapılarımızı, Yak, çileye yoğrulmuş anılarımızı.. Hadi gidelim artık güneş doğmadan. Sahillerimize ateşler uğramadan. Gidelim kalbim, uçsuz bucaksız ummanlara. Üşüyor musun ayrılıklarda kalbim ? Üşüyorsan yakayım umutlarımı. Meğer, acının toprağında filizlenmişsiz. Batan dikenleri gül diye severken, Sevda hiç bitmeyecek zannetmişsiz. Yanıldık be yüreğim, Dağ gibi yüreğimizle yıkıldık be yaralı kalbim. Hadi hazanlar vurmadan gözlerimize. Bir daha çıkmamak üzere Zifiri karanlıklara girelim. Biz kır çiçeklere alışkınız. Kirpiklerimize ateş düşmeden, Bu can hasretlikte közlenmeden, Bir daha dönmemek üzere Karlı yamaçlara, küskün baharlara gidelim
![]() |
![]() |
#40 |
Uzman ®
Rep Derecesi :
|
![]() Bu Nasıl Ayrılık
bu nasıl ayrılık, bu nasıl veda gözlerin kal diyor, dudakların git. bakışın anahtar, ellerin kilit, gözlerin aç diyor, dudakların git. ayrılık dönüşü olmayan bir nehir yalnızlık bomboş bir şehir. kaç sevda kül oldu böyle kimbilir, gözlerin kal diyor, dudakların git. gidersem bir daha dönmeyeceğim, kalırsam kalbime yenileceğim. çözemedim seni delireceğim. gözlerin kal diyor diyor, dudakların git. duvardan insin mi resimlerimiz, yabancı olsun mu isimlerimiz. ya deli dolu günlerimiz, anılar kal diyor, dudakların git. bu roman da biter belki birazdan, ne aşklar yıkıldı gururdan nazdan. ağlıyor besteler yine hicazdan, şarkılar kal diyor, dudakların git...
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|