![]() |
|
|
|
|
#1 |
|
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 125 Thanked 197 Times in 120 Posts
Üye No: 44060
İtibar Gücü: 4279
Rep Puanı : 10060
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
Türküler,
Türkülerimiz; Her satırında anlattığı, Sevinçlerimiz,acılarımız, En güzel en doğru, Ondadır tarihimiz. Burcu burcu kokar bize, Atamız,babamız,yarimiz, |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
Ahmağa yüz, aptala söz vermeğe gelmez.
Akıllı erkeğin arkasından, kadını da yüzüne karşı öv. Aşk mücadelesi değil, mücadele aşkı içinde ol. Bazı kitaplar tadılmak, bazıları yutulmak ve çok azı da hazmedilmek içindir. Bir insan hangi limana ulaşmak istediğini biliyorsa , onun için her rüzgar uygundur. Borçlu olup düşünmektense uyuz olup kaşınmak yeğdir. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Ey gönül, anlamıyanlar,
seni üzerler, rahatsız ederler, hatta seni deli, divane ederler, elini ayağını bağlarlar Sen içi tatlı özlü bir yemişe benzersin bu yüzden seni hep kırarlar Herhangi bir kimsede, gizli bir aşk derdi yoksa, o yaşıyormuş gibi görünse de, onun gönlü ve canı yoktur. O deta gezen, dolaşan bir ölüdür. Eğer aklın varsa, git de Hakdan dert iste, |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Bir yaşam boyu birbirinizi sevmeniz ve hep neşe içinde, huzurlu bir hayat sürmeniz dileğimle… Elleriniz birbirinden hiç ayrılmasın. Mutluluklar!
Unutmayın ki paylaştıkça çoğalan tek şey sevgidir, evlilik gibi bir noktayla ebedileştirdiğiniz sevginizin hep çoğalmasını dilerim. Mutlu bir yasam dileğiyle… Sevginizi ölümsüzleştirmeye doğru attığınız bu adımda sevginizin hep ilk anki gibi taze kalması ve mutlu olmanız dileğimle… Yaşantınızın her günü bugünkü gibi sevgi dolu, mutlu ve heyecan dolu geçsin. Birbirinize hep bağlı kalın! Mutluluklar… Her gününüz birbirinizi daha çok severek ve birbirinize daha çok bağlanarak geçsin. Hayat boyu mutlu ve huzurlu yasayın! Yuvanızdan sevgi eksik olmasın… |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Aristo:
“Sevmek acı çekmektir, sevmemek ölmek. Sevmek zevktir ama yanlız sevilmenin hiçbir zevki yoktur” Augustinus: “Sevgi ruhun güzelliğidir.” Franz Xaver Von Baader: “Özgürlük aşk değildir, yalnız aşkın kapısıdır.” François Bacon: “Büyük insanlarda, liyakat sahibi olanların kendilerini budalaca aşka kaptırdıkları görülmez. Büyük ruhlar ve büyük işler aşkla uzlaşmaz” |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Ilık bir rüzgâr esti buradan,nerden geldiğini bilemedim,Nereye gidiyorsun dedim,
özlenen her şeye dedi,benimde aklıma sen geldin;çünkü buralarda özlendin… Rüzgar alabildiğine hırçın, yagmur alabildiğine inatçı, yüreğim ise onlara inat sanki bir liman, tipki gözlerindeki huzur gibi. Güneşin buz tuttuğu yerde bir alev görürsen bil ki o yalnız senin için yanan kalbimdir. O kadar güzelsin ki yüzüne bakamıyorum. Titriyor ellerim, ellerini tutamıyorum. Dolanıp sarasım geliyor saramıyorum. Öylesine bağlanmışım ki sensiz duramıyorum. |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Size karanfilin sadakatini, sümbülün bağlılığını, menekşenin tevazusunu, lalenin gururunu, leyleğın saadetini versek, bize de dua eder misiniz? Kandiliniz mübarek olsun..
Talihiniz gözleriniz kadar berrak, kaderiniz bakışınız kadar güzel, umudunuz yarın kadar yakın, yarınınız aşkınız kadar mutlu, aşkınız Miraç kadar mukaddes, dualarınız istediğiniz gibi makbul olsun. Varlığı ebedi olan, merhamet sahibi, adaletli Yüce Allah kendisine dua edenleri geri çevirmez. Dualarınızın Rabbin yüce katına iletilmisine vesile olan kandiliniz mübarek olsun. Yağmur yüklü bulutlar gibi gelen, eteğindeki hayır cevherlerini başımıza boşaltan ve bizlere mutluluk veren kandilin, büyüsüne kapılmanız dileğiyle. Nice kandiller. |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Özgürlük, içindeki duvarlarda gizlidir…
Kendisi ile barışık olmayan herkese darılır… Herkes,kendi uçurumlarının derinliğine inanır… Yaşınız çok geçmeden hissettiğiniz yaşta olmayı öğrenin… İdeallerimiz çoğunlukla bize değil,yaşımıza aittir!… Yalnız kaldığında ağlayabilen bütün insanlar masumdur… |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Aramızda dağlar var
Aramızda uçurumlar Yaklaşma yanılırsın Ben öldüğümü bilirim Sen yaşadığını sanırsın Kendini bilmeden daha Beni tanıyamazsın… Ayrı yönde akan ırmaklar gibi Dalından uçuşan yapraklar gibi Ümitsiz, çaresiz aşıklar gibi Kalbinden aşkımı silecek misin? Son ümidi yere serecek misin? |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
sen yoksun yanımda
bu can neye yarar yaşayarak hep acı hep acı yoruldum artık tek dayanağım sendin sen de olmayınca bu can neye yarar? burada olmak neye yarar? |
|
|
|
![]() ![]() |
| Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|