![]() |
![]() |
#31 |
ÇaKaL Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 9 Thanked 30 Times in 22 Posts
Üye No: 44131
İtibar Gücü: 1675
Rep Puanı : 12536
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Tükeniş
sevdanın kokusu gelir uzaktan; üşüyen ellerinden, ılık ılık akar kalbime, kalbim hançerlenir gözlerinden. kainatı gezerim sebebsiz; kırmızı olur beyaz kanatlarım. saçlarını koklar okşarım senden habersiz, bir yıldızıda ben olurum siyah gecenin. kalbinden yükselen o ince sızı, bilinmez bir değirmende öğütülür. ne tatdıysam aşk adına, buğusu gibi güllerin; şahikaların ötesinden süzülür, dökülür avuçlarıma hüznü gözlerimin. bir ney gibi dağlanıp zincirlenmem; sese dökülüşüdür fırtınalarımın, yollarını gözleyişim, akışıdır dalgaların denizlerden. aşıklar gelir kendi sarhoş alemlerinden; sarhoş olurlar seyredince, gözlerini gözlerimden. sevdanın kokusu gelir uzaktan, ılık ılık akar kalbime .
![]() |
#32 |
ÇaKaL Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Acizsin...!
Acizsin... Bilki koca bir boşlukta bir hiçsin. Sahabesine ihanet eden gölgenin sahibi. Sahte bir mesihin dudagından dökülen dua gibisin. Sordun mu ? Niçin yaşadın niçin öleceksin Rüzgarlara arkasını dönen Tek cepheli yağan yagmur gibisin. Senki acılarına bile sahip çıkamayan Sahra da kayıp bir vahanın dibisin. Ölmelisin... Ki sen yok olmuşlugun kısır döngüsünde Damıtılmamamış elem tanesi. Dölllenmemiş umutlarda hiçlige savrulan Tohumlar gibisin. Acizsin... Soluksuz bir nefesin bogumlarına dügümlenen Anlayamadıgın kendınde kendinden ötesin. Sırf cigerleri istedigi için nefes alan Hiçbirşeysizliğin anlamsızlığında yaşayan Öylesine birisin...
![]() |
#33 |
ÇaKaL Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Seni Görmeden Ölmeyeceğim
Çimenin yeşeiliydi gözlerin Toprak rengiydi tenin senin Ne bakmaya doydum yeşile Nede dokunmaya toprak rengine Avuç avuç toplardım saadeti Dolup taşardı yüreğim o zamanlar Herkez kıskanırdı beni Şimdi bir yudum mutluluğa hasret Demek anlatılanlar doğruymuş meğer Seninle bir gün bir ömre değer Bu günyada ölümden kurtuluş yoksa eger Seni görmeden ölmeyeceğim
![]() |
#34 |
ÇaKaL Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Sen Baharda Geleceksin
Kırlangıçlarda terk etti sonunda bahar,a yaz,a son baharada veda ellerinle diktiğin sarı ciçekler kurudu birer birer hatta güller geriye kalmadı ne cimen ne yeşil inanırmısın elime batan dikeni bile özledim şimdi anlatamam daha neler özledim özlemlerim aklıma gelince ağlamayı özledim ne zaman geleceksin sen yokluğunda mangala döndüm içim alev alev yanıyor kor,larla dolu yangınlarım sönmüyor sen gittin gideli soracak kimsem yok arayacağım bir adres bile bir ümit hatta bir ışık bile yok ben yinede bekliyorum bıraktığın yerde seneye kırlangıçlar yine gelecek içimde hala bir heyecan var sende geleceksin sevgi neymiş ? bıraktığın yerdeyim işte sende aşkı özlemi göreceksin gecen zamana ben isyan etmedim hep bekledim bekleyeceğim ne geçen yıllar yıpratacak nede ben çökmeyeceğim bir kırlangıç,ın kanatlarında sen baharda geleceksin
![]() |
#35 |
ÇaKaL Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Yaşamak Ölmektir
Ölüm; bir nefes kadar uzak, Bir nefes sonrası bilinmezliktir, Her saniye ölüme yaklaşıyorsun, Hissetmek, ölmektir… Ne fısıldar karanlık gece kulaklarına, Her ruh çığlık atar rüzgârla, Boşa geçen saatlere ağla, Bilmek, ölmektir… Sessizliğin bile teselli vermez, Kirlenmiş hayatın ne yaparsan yap temizlenmez, Akan gözyaşlarını kimse görmez, Anlamak, ölmektir… Kulak ver mezarlığın sessizliğine, Dönüp dolaşıp geleceksin bu boş yere, İneceksen kendi bilinmezliğine, Yaşamak, ölmektir…
![]() |
#36 |
ÇaKaL Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Tanımam
Hep sensizliği yaşasam da aşkın kışında Bana zevk verdi Sevgin ruhumu yakışında Bütün sözcükler anlamsızmış sevgin dışında Ruhuma heyecan veren başka Söz tanımam Ahdimdeyim delibalım sözümden caymadım Sensiz geçen günleri ömürümden saymadım Senle beraberken mutluluğa hiç doymadım Beni hayata bağlayan başka öz tanımam Bıktım hicrandan hep bana keder eyledi Vuslat hayal imiş ömrüm heder eyledi Ayrılık ateşi beni derbeder eyledi Yüreğimi tutuşturan başka Köz tanımam
![]() |
#37 |
ÇaKaL Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Umutsuz Şiir
Kayıp ruhlar karanlıkta kaldı, Öfke ve nefret arttıkça arttı, Umutla gülen o yüzler çarpıldı, Ölüm doldurdu, her bir dakikayı… Ne duyma, ne de görme isteği, Sadece bağırmak acı hayalleri, Kaybolmuş yüzleri, aldatılmış kalpleri, Sadece bağırmak derdi ve kederi! İlk mutluluktur tükenen sesiz gecede, Sevgi en son da umut bırakılır geride, Gözyaşları siner yastıklara, karanlık evlerde, Son anı da acılaşır, taşlaşmış kalplerde…
![]() |
#38 |
ÇaKaL Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Ne Olur Aşkım
gitme!ne olur gitme! sensiz ne yaparım buralarda? ne sen bensiz ne de ben sensiz yaşayamayız. gitme belki de ölebilirim. dayamam gidişine intihar edebilirim.. ne istersen iste sana sözüm olsun, çünkü ruhum sana kenetlenmiş.. sensiz asla yaşayamam.. sen istersen bunu unutailiriz, yeter ki gitme ayaklarına kapanabilirim....
![]() |
#39 |
ÇaKaL Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Umrumda Değilsin
Senin için uğraştım kalmadı ki el, ayak Geldi bana yâr oldu senin gibi bir salak Sana hergün güzel bir dayak atmalı dayak Binlercesi kapımda umurumda değilsin O küçücük beyninle sakın benle oynama Eh! Sıkıyorsa sen gel onu bunu yollama Ulan nesin kimsin ki dünkü çocuk, ******* Binlercesi kapımda umurumda değilsin Bir bakışım yeterli yakarım tüm canları Unutamaz hiçbir kız benle geçen anları Gülüşlerim yakıyor kavurur sol yanları Binlercesi kapımda umurumda değilsin Diyorsun ki sen bana yendim seni kabul et Yakarım kızım seni ne deri kalır ne et Ama acıdım sana artık yat kalk dua et Binlercesi kapımda umurumda değilsin
![]() |
#40 |
ÇaKaL Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Hoşçakal Gülüm
"Giderken tek kelimelik elvedana bile hazırdım. Lakin bir " hoşcakal " demeden çekip gittin. " Ne düşler büyütmüştüm varlığında. Oysa sen gitmeyi tercih ettin. Ne acı besteler yaptım ruhumun gelgitlerinde. En gururlu savaştı benimkisi. Sensizlikte yaşarken Yalnızlığında savaşmak.. Tek bir silahım vardı; O da karanlıklarımı aydınlatan gözlerin. İnan gittiğinde " kendime " adıma üzülmedim. Hayatımın hiçbir döneminde, Sevgide tamamlanmış bir resmim yoktu çünkü. Oysa ben sana üzülür, Sana tasalanırım amansız *******de. Fırtınalarda hangi limanlara sığınırsın ? Ayazlarda hangi ateşlerde ısınırsın ? Bilemiyorum. Ben, gidişine değil; Yalnızlığımdaki ıslak gözlerine üzülürüm. Kim bilir sen Bu saatlerde kuş tüyü yatağında Makyajsız düşlere gülümserken, Ben ayrılığın en derin okyanuslarına gömülürüm. Çırpındıkça daha çok boğulurum yalnızlığında. Şimdilerde, Sensiz bu yüreğe , Yoksulların acı yüzüne çizilmiş hüzünler doluyor. Bir cehennem ateşinde yanıyor anılarım. Bir de biri bitmeden diğeri yakılan sigaralarım. Umutsuz değildim asla. Ama o " veda etmeden " gidişinden sonra. Her rüzgar içimi soğuttu. Her nefes beni yalnızlıkla avuttu. Gelmeyeceğini bile bile Yüreğimi sarkıttım umut kuyularına. Bir avuç su ile hasretini söndürecekken Meğer kova kova " hasret yangınlarını" çekmişim. Mutluysan eğer bensiz, Can çekişen kelebekler bile kanatlanmaya hazır. Sönmüş yıldızlarım ise parlamaya. Ne diyebilirim ki; Ben seni ölümü sevmiştim. Oysa sen; Gidişinde bir kelimeyi çok gördün bana. Şimdi teninde haram eller dolaşırken Yüreğim ketum yalnızlığınla savaşırken Söylemediklerine gebe kalmış kelimeyi Dudaklarımda kanatarak söylüyorum; " Hoşcakal gülüm."
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|