![]() |
|
|
#31 |
|
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 125 Thanked 197 Times in 120 Posts
Üye No: 44060
İtibar Gücü: 4267
Rep Puanı : 10060
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
Aç Gözlerini
En sevdigin elbiseni giydim Bu gece kokunu sürdüm Solgun yüzünü oksadim Sessizce saçlarindan öptüm Yazdigin mektuplari okudum Kana kana su içer gibi Plaklarini çaldim ah! En çok o sarkida özledim seni. Issizlik kapiyi çaldi, açmaya korktum gece yarisi Sehir uykuya daldi, baktim disariya katran karasi Rüzgar telasla kokunu getirdi bana aldim koynuma Buseni hafizamdan koparip ilistirdim dudaklarima Üsüdüm karanlikta Tenine dokundum hissetsin diye Aç gözlerini Erguvanlarina su verdim Içerken benimle konustular Yastigini oksadim, kokladim Anilar uçustular Solugun saçlarimi yaladi sanki yine bir meltem gibi Teninin kokusu karisti kokuma Yakistilar Boguldum karanlikta Yani basimdasin benden cok uzaklarda Ellerimi tut dokun bana Ac gözlerini. Attim kendimi caddelere Yesil ceketin sardi beni Yürüdüm üstüne karanligin korkusuz Tuttum ellerini. |
|
|
|
|
|
#32 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
ne olacak halim
-------------------------------------------------------------------------------- Sen bu satırları okurken ben cok uzaklarda olacağım... Böyle başlardı bütün bildiğimiz mektuplar, Biliyormusun? Bu ikimizin hikayesi, Şu anda nerdesin, ne yapmaktasın; Bildiğim yerlerdemisin yoksa hiç görmediğim bir evin penceresinde mi, Sevdiklerin özlemi sardımı nicedir kalbini, Pişman mısın başlamadıkların için, iç cekiyorsundur şimdi Düşünüpte yazmadığın yazıpta yollamadığın mektupları saklıyormusun hala, Kafanda hep aynı cümle biliyorum ne olacak halim, Ah, biriktirdiğimiz bütün hevesler nasılda hızla tükendiler. En çok kimi özledin, en çok neyi bekledin? Şimdi düşlediklerimin neresindesin... Dedim ya. Bu ikimizin hikayesi... Islandımız bütün yağmurları, dudak kanatan kalpli sızı aşklarımızı, Bizi buluşturan kaldırımları, İşte bütün bunları bütün bunları yazıyorum. Ben unutmadım diye Hatırlıyormusun sonunu değiştirmediğimiz filmleri Hayatın gerceğidir sandığımız kabullenilmiş yenikliği Bir ağızdan söylediğimiz en kahraman cenkliği, Büyürken vazgectiklerimizi yada vazgeçittirdikleri seyleri, Ne Olacak Halim... Çabuk mu büyüdük dersin Biliyorum.. NE Olacak Halim... Sen bu satırları okurken, ben nerde olacağım kim bilir. Neleri bırakmış olacağım birde, Ne aşkları Ne başlangıçları Ne ayrılıkları tıpkı senin gibi. Biliyormusun... Tek sorum var kendimle şimdi Ahhh Ne Olacak Şimdi Halim.... |
|
|
|
|
|
#33 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Hickirik
-------------------------------------------------------------------------------- Bütün umutlarim söndü güzel hayallerim suya düstü,beni bende bitirdiler. *******i hep sensiz yasadim yarinlara ümitsiz baktim,sen sen degilmissin. Gözyaslarim bir sel olup aksa bana aci versede,yikilan gurur iyi olurmu birdaha. Anilar vardir yasanir ve biter,yerini güzel hatiralara birakir zamanla unutulur... Birgün gelir belki sararmis sayfalar yeniden acilir,maziye söyle bir göz atilir. Özlem demek hasret demektir,kimbilir belkide giden sevgiliye bir veda demektir. Yillar gelip gecer bizden cok seyler alip götürür,yillarin degerini iyi bilmek lazim. Hayat herzaman göründügü gibi olmuyormus malesef,agliyorum bu\"HICKIRIK\"senin icin... |
|
|
|
|
|
#34 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Seni Yazacağım
-------------------------------------------------------------------------------- SENİ YAZACAĞIM... Dağa,taşa,akan suya Her köşeye her kuytuya Bozkır kokan her türküye Her yaşama,her öyküye Seni yazacağım... Her şiire her masala Martıların kanadına Dalgaların inadına Her sahile her kumsala Seni yazacağım... Hem sevince hem kaygıya Cesarete ve korkuya Uyanılmaz bir bir uykuya Toz pembe bir rüya diye Seni yazacağım... Bülbül olup gülden güle Şarkı olup dilden dile Köyden köye,ilden ile Coşan sele,esen yele Seni yazacağım... Yazgı diye alınlara Umut diye yarınlara Bana aşkı soranlara Kalemimi kıra kıra Seni yazacağım... Şiir burda bitmeyecek Böcek olup çiçek çiçek Yağmur olup saçak saçak Demet demet, kucak kucak Seni yazacağım... |
|
|
|
|
|
#35 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Siir Olarak Kalacaksin
-------------------------------------------------------------------------------- AH BE.... Incinmis bir sesi vardir yagmurun, yanaklarina vurdugunda hisedersin..Ve bir Hoscakal sözcügü, saclarina, titreyen bir öpücükle dokundugunda iste ozaman beni anlarsin.. Biz zaten hicbir romanda kendi hayatimiza rastlamadik..Bütün türküler bizi yanlis anlatmisti OY GÜLÜM.. Bazen aci vurdu, bazen de yagmur, hic gülmedi yüzümüz, hic büyümedi gülümüz..bizi yanlizca aksamlar kucakladi..biliyorsun..Sabaha cikmayan bir yoldu yürüdügümüz.. Ah be... Kekremsi bir tadi vardir gözyasinin.. Dudaklarina sizinca fark edersin.. Icindeki vurgun asklar mezarliginda, Ayrilik, ölümden üste yazilinca, gideni durdurmaya yetismez sesin..Bir nefret gibi dolanir bedeninde pismanliklar..Neylersin.. Bize hep acilar kaldi..bize hep yagmur..Unutmasan bile artik..unutur gibi yapacaksin..Ve burusturup burusturup attigim kagitlarda, hic bitiremedigim BIR SIIR OLARAK KALACAKSIN |
|
|
|
|
|
#36 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
TuhafLaşsam
-------------------------------------------------------------------------------- Tuhaflaşsam... Hani bir an gelir ürperir için! ... O an, hiç hatırlamamacasına unuttuğun bir hayattan kesittir! O an... tuhaflaşırsın, korkarsın kendi hislerinden! ... Geçmişte yaşadığın, yaşadığını unuttuğun bilinmeyenden.. Yaşadığını bile bilememekten korkarsın! ... O an... O an ne hissettiğini bilemezsin! Eğer yaşadığını tekrar ediyorsan... Tekrar ediyorsundur kendini... Tekrarladığını bile bilmeden yaşıyorsan... Yaşamını herşeyiyle tekrar ediyorsan... Ve hiç birşey hatırlayamıyorsan geçmiş yaşamdan... Nefret edersin belki... Sadece bir tekrar olmaktan! Sadece bir kopya olmaktan! Anlık bir hissin doğruluğundan bihaber olmaktan... Nefret edersin! Habersiz olduğun kendinsindir çünkü! Bazen de bir kesiti yaşar durur beynin... Sen hiç farkında olmadan... Yaşamaya dewam ettiğini sanırsın... Saplanmamışsındır... Öyle sanırsın... Sen yaşıyorsundur sana göre! ... Sonra öyle bir şimşek çakar ki... O kıpkısacık anda... Herşeyi görüverirsin! ... Belki şimşeğin ışığından kim bilir! ? ... Aslında yaşamadığını yeni zamanları... Sadece yaşıyor gibi yaptığını anlarsın! Bunu kendinden nasıl gizler insan! Bunu nasıl başarır! Nasıl farkında olamaz kendi hislerinin! ? .. Tuhaflaşırsın... Anlayamazsın... Üzülürsün belki... Yaşıyor gibi yaptığın anlarına... İşte bazen o andır... Gerçekle yalan arasındaki ince çizgide kalakalırsın! ... İşte o andır! Sana rüya denilenler mi gerçek! ? ? ? Gerçek diye bildiklerin mi rüya? ? ? Düşünür... Anlayamazsın! ... İşte o an... Bilirim ki bilmelerin kimseye faydası yoktur... Bilirim ki ne beynime hakimim Ne kalbime aslında... Ne sana sahibim... Ne sen bana... Her şey biraz yalan... Herşey biraz gerçektir... Ah bir bilsem ''hayal'' nedemek? ! ... Ve sen bir bilsen.... Bu kadar yalan dolan içinde... Hisler bile şaşırıp kalmışken... Senden o kadar eminim ben! ! ! ... Ah bir bilebilsen... Sen tekrarladığım bir aşk isen... Ömürlerce takrarlasam dursam seni... Yorulmam sevdiceğim... Sıkılmam tekrar tekrar sevmelerden seni! ... Ve ürpermez hiç bir zaman içim! ... Aşkın Egeli |
|
|
|
|
|
#37 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
SENİ SEVİYORUM
Yaşamın en acı en uzun gecesi Konuşabileceğim ne bir dost ne bir sevgilim var Birtanem Elimde yalnızca bir kağıt var. Bu gece seni anlatıp seni yazacağım Birtanem Önce o güzel gözlerini hayalime getirip saatlerce gözlerine bakacağım . Her gecenin bir sabahı, her kışın bir yazı, sonsuz denen göklerin sonu varsa sensiz geçen günlerinde sonu gelecek. Karanlık *******ime kilit vuracağım. Ellerin ellerimden , gözlerin gözlerimden kopmasın diye zincir vuracağım. Konuşmamı tüm dünyaya ve sana haykıracağım . Ne diyeceğim biliyormusun Birtanem Yüzlerce kez, Binlerce kez hatta ve hatta bir ömür boyu Seni Seviyorum, Seni seni seviyorum diyeceğim Bebeğim. |
|
|
|
|
|
#38 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
UNUTMAK
Şimdi yoksun yanımda yanlızım. Farklı sanmıştı şu zavallı kalbim seni. Sevmişti zor olan her şeye rağmen, En önemlisi de inanmıştı... Gittin hayallerimi de umutlarımı da aldın, Beni anılarla,hüzünle bir başıma bıraktın, Nasıl bir ben bıraktın görme sakın. Seni unutmak için bütün çabalarım. Zormuş severken unutmaya çalışmak Daha fazla acı çekmemek için. Zormuş ağlayan bir kalbin, Gözyaşlarını tutmaya çalışmak. Ve sakın bilme ardından nasıl bir ben bıraktın... Şu sözünü hiç unutmuyorum Sen bensin inan demiştin. Bu doğru olamaz,çünkü Eğer sen ben olsaydın Böyle ansızın gitmezdin... Suçum seni sevmekse Sonunda sensiz kalmaksa Zor olana katlanmaksa Anılarla ve hüzünle başbaşa olmaksa Bitsin artık bu gerçek,ya da bitsin Artık bu kötü rüyam |
|
|
|
|
|
#39 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
KARA SEVDA
yolumuz buraya kadarmış be gece gözlüm ARTIK tersine akan bir nehir gibi yıkılmış bir şehir gibi suya yazılmış bir şiir gibi adımı unut yalnızlığın boşluğuna sessizliğin sonrasında bilki, beş para etmiyor umut etmiyor be kumralım yalan yalnış kırık dökük yaşladık biz bu aşkı erken emekli olduk biz bu sevdadan biliyorsun hep direkten döndü umutlarımız hep kendi kalemize attık gollerimizi ne acemi bahçıvanmışız meğer ikimiz açamadan soldurduk güllerimizi açamadan soldurduk be kumralım bir değirmen taşı gibi ezdik umutlarımızı şimdi yüreğimin mutsuzluğu hedef tahtası sokaklara sığmıyor bu yalnızlığım bu cumartesiler; beni öldürecek biliyorum ama yınede çığlık çığlığa şiirlerim seni istiyor bana inat gel gör ki; son kurşunu yemiş bu sevdaya yetmiyor şımarık pişmanlıklar yetmiyor be kumralım bir isyan faslıdır şimdi bu suskunluğum oysa kaç kez sildim seni hatıramdan kaç kez mil çektim o gece gözlerine gel gör ki kendime bile geçmiyor artık sözüm işte bir yürek mahkumu kapında yine bitmedi bu kara sevda bitmiyor be kumralım... |
|
|
|
|
|
#40 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
SEVMEK SUÇSA BENİ ASIN
bitti demek herşey lanet bir şekilde sebepsiz ve sessiz ölmek vardı be uğrunda ölesiye sevmek senin sesini dinlemek kalbimde hissetmek yalnışa sürüklenmek belkide herşeye razı olmak ıslanıp titremek aç olmak susuz olmak suçlu olmak bu şehirde bir cinayet zanlısı bir ****yet sanığı tamam o bendim sevmek suçsa delice, ölesiye ,sevdim lan asın beni. |
|
|
|
![]() ![]() |
| Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|