![]() |
![]() |
#31 |
Forum Aşığı
![]() Üyelik Tarihi: Jul 2007
Teşekkür Etme: 133 Thanked 123 Times in 109 Posts
Üye No: 43633
İtibar Gücü: 2288
Rep Puanı : 10207
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Yalnızın Hüzünlü Dolanışları
Sahilde kayıkların hüzünlü bekleyişleri Açılmak için engin denizlere Dalgaların arasında gitmek Uçarcasına hiç bıkmadan yarışmak yunuslarla; Sahilde kayıkların hüzünlü bekleyiişleri. Gökyüzünde ayın hüzünlü bakışları Ortak olmak için terkedilmişlere Konuşmak, muhabbet etmek Sabaha, güneş mesaisine gelene dek Gökyüzünde ayın hüzünlü bakışları. Bulutlar arasından güneşin hüzünlü doğuşları Güç vermek için dermansızlara, Isıtmak, bütün dünyayı sıcacık tutmak Beraberce eğlenmek kuşlarla Bulutlar arasından güneşin hüzünlü doğuşları. Ormanda ağaçların hüzünlü dinleyişleri Mahvolmamak için her çıtırdıda rüzgarda Sakin, özgür bir şeklilde göğe uzanmak Yaklayacakmışçasına şakalaşmak bulutlarla Ormanda ağaçların hüzünlü bekleyişleri. Sokakta yalnızın hüzünlü dolanışları Rastlamak umuduyla eski dostlara, Mutluymuşcasına ordan burdan konuşmak Rahatlayacakmış gibi; Hiç gidilmeycek yalnızlıklara, Sokakta yalnızın hüzünlü dolanışları... |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Forum Aşığı
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Yetmiyor Sevdiğim
Neyi geri verirsen ver Borcun kapanmıyor Evet resimlerimi geri verdin ama Eski beni geri getirmiyor Kendini alırken Bizi vermelerin neden Sensiz anlamı yok o resimlerin Git kime istersen ver. |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Forum Aşığı
Rep Derecesi :
|
![]() Ah Ayasofya’m
Bir hain hıçkırık boğazlara takılan, İki damla gözyaşı yanaklardan dökülen, ah Ayasofya,ateşsiz cayır cayır yakılan, ah Ayasofyam. Gittikçe sönüyor gözlerin feri, şuursuz davranınca birkaç serseri, ah Ayasofya oldun yangın yeri, ah Ayasofya. Bilmem ki ben,bu nasıl yara, gelemez miyiz biz hiç zora? Ah Ayasofya,attık seni yara, ah Ayasofya. Vurdular kilidi kapına nedensiz, terk ettiler seni hayatta cansız, ah Ayasofya,istiyorlar olasın dinsiz, ah Ayasofya. Uyan kardeş, aman olma yavaş, ne mermi var atılan,ne er,ne çavuş, ey ceddin nesli,bu nasıl savaş, uyan. |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Forum Aşığı
Rep Derecesi :
|
![]() Geç
Yazık ki çok geç olacak... Benim yüreğimi bir sevda sarmış, Senin gönlünü Başkası kaplamış olacak O gün Saçlarımız beyazlamış Kim bilir belki de Kalplerimiz katılaşmış olacak. |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Forum Aşığı
Rep Derecesi :
|
![]() Senle Ben
Özlediğim sendin, Yıllardır beklediğim.. Şimdiye kadar sen neredeydin… Ellerim buz tutmuş yıllarca Şimdi onlar senin Tut ama sakın bırakma! Korkma, hala zaman varken Beni yaşamaktan.. Seni yeniden doğuracağım Benimle yoğurup karıştıracağım Senin diğer yarın olacağım Aşkım; Gözlerimde uyuturum seni Kalbimde büyütürüm.. İçimde yaşatırım seni Çıkmak istemezsin.. Dünyam olursun benim Ayın olurum karanlık gecende Aydınlatırım seni Dönerim etrafında yıllarca Bir ışık ver yeter bana.. Kölen olurum,cariyen olurum.. Her güne damgamı vururum Sıkılmazsın hiç.. Uzak değilim sana yıldızlar kadar O yıldızlar avucunda İster savur rüzgara ister bahara. Yanar ateşim parlar mavi Söndürme bendeki bu ışığı Görmelisin senin için nasıl deli gibi yandığımı. |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Forum Aşığı
Rep Derecesi :
|
![]() Sana Ait Olmak
sana olan aşkım hep akan bir su sende benim gibimisin söyle!!! aklımda senden başka birşey yok bugünlerde sadece senin aşkın avutur beni unutturur bana bütün dertleri şefkatli kollarınla sar beni bu gece istediğim aslında çok değil, istediğim aslında çok değil sadece senin olmak istedim sadece sana ait olmak aşk denen duyguyu yeniden keşfettim sadece senin olmak istedim ,sadece senin olmak istedim!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Forum Aşığı
Rep Derecesi :
|
![]() Ah Hayatımın Neşesi
Tökezleyen bir çıkmazın en tümsek derinliğindeyim, Bu çıkmaza bir çıkış,bir hayat köşesi... Bunalımın göbeğinde,sorunlarla boğuşan dar boğazım, Dar boğaza tek çarem,birtanem,hayatımın neşesi... |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Forum Aşığı
Rep Derecesi :
|
![]() Paydos Vakti
Yine bir akşam daha oldu Birazdan Ay çıkacak gökyüzünde Onun peşi sıra da yıldızlar Yıldızlar doğacak göğün her yanında Yüzlercesi hattâ binlercesi binbir parlaklıkta Hepside sinema salonunda yerlerine oturan seyirciler gibi yerleşecekler gökyüzündeki boş koltuklara Pırıl pırıl parıldayacaklar gökte pırlanta kolyeler misâli Aralarında koyu bir sohbete başlayacaklar bir bir Bir uğultudur kaplayacak her yeri bir anda Daldıkça dalacaklar sohbete geveze yıldızlar Kahkaha sesleri öbek öbek yükselecek uzayın derinliklerine doğru Konuşmaktan sıkıldıkları vakit şarkılar söyleyecekler hep berâber neşeyle, mutlulukla Kardeşlik ve barış temalı şarkılar çınlatacak göğü Kolkola girip sağ sola salınacaklar hacı yatmazlar gibi ellerinde ışıklarıyla yıldızlar hep birlikte Konserlerdeki insanların çakmak ateşiyle yaptıkları şekilde âdetâ onları taklit edercesine Mehtâbı da yanlarına çağıracaklar ama o gelmek istemeyecek bir oyun bozan çocuk edâsıyla omuz silkerek Sabaha karşı yorgunluktan bitkin düşecek yıldızlar hep birden Güneş usulca alev alev yanan kor yüzünü doğudan gösterdiğinde sabahın mahmurluğunda yıldızlar çoktan terk etmiş olacak yerlerini gündüzün ışıyan aydınlığına Artık paydos vaktidir bir sonraki eğlenceye kadar Artık paydos vaktidir yeni bir buluşmaya kadar. |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Forum Aşığı
Rep Derecesi :
|
![]() Sen Varsın
Ne yürüdüğüm yol aynı, Ne gezdiğim yerler, Ne sevdiğim kişiler, Ne de...başka şeyler Herşey bambaşka artık. Nedeni nedir bilmem? Sorsam bile her akşam yatmadan önce, Cevap hep aynı oluyor... Eski günlerimi özler oldum Sadece sen varsın şimdiden... |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Forum Aşığı
Rep Derecesi :
|
![]() Yokluğun
Ve gittin Döner diye beklediğim Ama dönmeyenimsin Adına sevda dediğim çiçeğim soldu Kan kustu ağladı Sevgiyi iki yudumluk kadehlere gödü Haykırışlarını en sevdiğin şarkıların nakaratlarına Yalvarışlarını gecenin en parlak yıldızına Ve her gecen anın donunda alışamadım yokluğuna... |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|