![]() |
|
|
#391 |
|
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 125 Thanked 197 Times in 120 Posts
Üye No: 44060
İtibar Gücü: 4268
Rep Puanı : 10060
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
Birer kız çocuğu sahibi iki aile bir gün misafirlikte sohbete başlamışlar.
-- Eee sizin kızdan naber? -- Valla işte ne olsun biliyorsunuz, işe girdi geçen sene. Başını kaşıyacak vakti yok. İlk başlarda *******i fazla mesai yapıyordu. Sonra hafta sonları da çalışmaya başladı. Patronu çok sevmiş her işi ona veriyormuş. Derken Ankara seyahatleri başladı. Bizimki çanta sekreter gibi patron nereye o oraya. Sonra Paris seyahatleri filan en sonunda bu iş böyle olmayacak dediler, patronu ev tuttu. Deli gibi çalışıyor evladım. Ee, peki sizin ki ne alemde? -- Valla bizim kız da kötü yola düştü ama ben sizin kadar güzel anlatamıyorum. |
|
|
|
|
|
#392 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
Üç istatistikçi ava çıkmışlar. Avda karşılarına bir manda çıkınca, istatistikçilerden biri ateş etmiş ama mermi mandanın beş metre sağından geçmiş... Hemen diğer istatistikçi tüfeğini ateşlemiş, bu sefer de mermi mandanın beş metre solundan geçmiş. Bunu gören üçüncü istatistikçi sevinçle 'vurduk, vurduk! ' diye bağırmaya başlamış.
|
|
|
|
|
|
#393 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Adam balık tutuyor. Bir elinde oltası öbür eli ise bir taşı tutmuş vaziyette havada... Kadın yanına yaklaşıyor ve soruyor: - 'Oltayı anladım da, bu taşı neden böyle tutuyorsunuz? ' Adam: - 'Bir şartla söylerim! ' Şartı duyan kadın kızıp gidiyor ama merakını yenemiyor, tekrar dönüp geliyor. 'Peki diyor şartını yerine getirelim; ondan sonra söyle bu taşı neden böyle havada tuttuğunu..' Şart yerine geldikten sonra adam taşı neden öyle havada tuttuğunu açıklıyor.. - 'Bu oltaya sabahtan beri hiç balık vurmadı. Ama sen bu taşa düşen üçüncü kadınsın.'
|
|
|
|
|
|
#394 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Dört kişilik avcı grubu, tecrübeli avcı Temel'in önderliginde ormanda ilerlemektedirler. Karşılarına küçük bir delik çıkar. Temel: - 'Yatın yere, tavşan deliği! ' Bütün avcılar yere yatarlar. Gerçekten bir müddet sonra delikten tavşan çıkar. Avcılar hemen vururlar. Tekrar yürümeye başlarlar. Bir süre sonra büyükçe bir delik çıkar karşılarına. Temel: - 'Yatın yere, tilki deliği! ' Yatarlar. Biraz sonra tilki çıkar. Onu da vururlar. Tekrar yola düşerler. Bu defa daha büyük bir delik çıkar. Temel: - 'Yatın yere, ayı ini! ' - Yere yatarlar ve çıkan ayıyı vururlar. İyice keyiflenen avcılar yürümeye devam ederler. Kısa bir zaman sonra kocaman bir deliğin başında dururlar. Acemiler hep birden Temel'e bakar. Temel: - 'Uşaklar ne çıkacagını bilmiyorum. Ama yatın yere, ne çıkarsa bahtımıza! ' Ertesi gün gazetelerde: - 'Dört avcı tren altında can verdi...'
|
|
|
|
|
|
#395 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Adamın biri çok kuvvetli öksürüyormuş, doktora gitmiş derdini anlatmış. Doktor da adama yanlışlıkla öksürük ilacı yerine müshil ilacı vermiş ve demiş ki: - 'Bir hafta boyunca yemeklerden sonra iç ve yanıma gel.' Adam bir hafta sonra gelince doktor: - 'Öksürüğün nasıl oldu? ', deyince adam da: - 'Cesaret edip de öksüremiyorum ki!
|
|
|
|
|
|
#396 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Bir bölükte ahçının yemekleri yüzünden millet hemoroid olmuş. Tam 107 kişi yatak yorgan yatıyormuş. Bir gün revire gezmeye gelen komutan her askerin önünde duruyor ve soruyormuş: - 'Merhaba asker, hastalığın nedir? ' - 'Merhaba komutanım, hemeroidim var.' - 'Tedavi olarak ne yapıyorlar? ' - 'İlaçlı pamuk efendim.' - 'Bir arzun var mı asker? ' - 'Bir an evvel iyileşip tekrar vazifeme dönmek istiyorum komutanım.' Komutan herkesin önünde durup aynı soruları sormuş ve hep aynı cevapları alınca memnun olmuş. Sıra en son sıradaki adama gelmiş. Ona da aynı soruları sormaya başlamış: - 'Merhaba asker, hastalığın nedir? ' - 'Bademciklerimden rahatsızım efendim.' - 'Öyle mi? Peki ne ilaç kullanıyorlar? ' - 'İlaçlı pamuk efendim. - 'Güzel. Peki bir isteğin var mı evladım? ' - 'Var, efendim. Mümkünse sıra bana gelince pamuğu değiştirseler diycektim..'
|
|
|
|
|
|
#397 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
>>> > >Tıp fakültesinde ilk kez kadavra basina toplanan
>>> > ögrenciler, >>> > > >>> > > >büyük bir >>> > > >>> > > > >merak ve ilgiyle kadavrayi incelemektedirler. >>> > Profesör dersine >>> > > >>> > >baslar; >>> > > >> > > > >- "Tipta iki sey doktorlar için çok önemlidir, >>> > ilki insan vücudu >>> > >ile >>> > > >>> > > >ilgili hiçbir sey sizin için igrenç olmamalidir." >>> > Örnegin, der ve >>> > > >>> > > >parmagini cesedin poposuna sokar ve çikartip kendi >>> > agzina götürür. >>> > > >>> > > > >"Hadi bakalim simdi sizlerde ani seyi yapiniz ! >>> > " >>> > > > >Ögrenciler sok içinde hepsi duraksarlar ama >>> > bakarlar ki profesör >>> > >çok >>> > > >>> > > >ciddi, istemeye istemeye hepsi sirayla kadavranin >>> > poposunu parmaklayip >>> > > >>> > >sonra >>> > > >>> > > >da emerler. Ögrencilerin hepsi bu isin tadina >>> > bakip berbat bir hale >>> > > >>> > > >gelmisken, profesör konusmasini sürdürür; >>> > > >>> > > > >- "Bir tip doktoru için ikinci en önemli nokta >>> > gözlemdir" der ve >>> > > >>> > > >>> > >devam >>> > > >>> > > >eder; - "Ben kadavranin poposuna orta parmagimi >>> > soktum ama kendi agzima >>> > > >>> > > >isaret parmagimi götürdüm. Simdi bir doktor için, >>> > dikkat etmenin ne >>> > > >>> > >kadar >>> > > >>> > > >önemli oldugunu da ögrenmis bulunuyorsunuz |
|
|
|
|
|
#398 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
ALLAH dünya yı yaratırken önce dagları yaratmış dönüp bakmış hımm güzel demiş,sonra nehirleri yaratmış hımm dönüp bakmış güzel,ormanları kuşları parayı dondurmayı salçayı havayı köntürlü hatları ödenemeyen kredi kartlarını yaratmış dönüp bakmış hımm güzel demiş,,sonra erkegi yaratmış dönüp bakmış hııımmm güzel demişş...sıra kadına gelmiş bakmış bakmış bakmış düşünmüş düşünmüş ee düşünmüş...........eee neyse boyanırlar demiş,,hahahahahahahahaa bayılıyorum bu hikayeye ya
|
|
|
|
|
|
#399 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Kayserilinin oğlu Kayseriliden para ister:
-"Baba 5 milyon verirmisin " Kayserili: -"4 milyon mu dedin? Napcan lan 3 milyonu, 2 milyon neyine yetmiyo! Al sana 1 milyon yeter!" Oğlu parayı almış: -"Hehe.. baba zaten 500 bin lira lazımdı.. Baba : -"Bak sen kerataya, demek sahte para vermesem kazıklayacaktın beni.." |
|
|
|
|
|
#400 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Pek dolu olmamasina ragmen minibüs hareket etmek üzereydi.
Tam o anda kavga ettikleri her hallerinden belli olan iki arkadas minibüse bindi... Birbirlerinin yüzüne bile bakmiyorlardi çocuklardan biri soföre parayi uzatti - Abi bir ögrenci bir de hayvan alır msın? |
|
|
|
![]() ![]() |
| Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|