![]() |
![]() |
#391 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Dec 2006
Teşekkür Etme: 21 Thanked 162 Times in 97 Posts
Üye No: 23848
İtibar Gücü: 8788
Rep Puanı : 54700
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Aslı sanadır bu mektubun
Gün kavuşmak üzere geceye Ateşi yeni yaktı balıkçılar... Bir namlu kadar soğuk,bir bahar kadar sıcak elleri ayrılığın yüzü kadar öfke,kavuşmanın yzü kadar sevgi dolu yürekleri Bağışla sevgilim Bağışla umuda umut ekleyenim Aslı sanadır bu mektubun... Velakin Gel Gör ki.... Dönmese dünya,Balıkçılar yol almasa uzak ufuklara, Her gece parıldamasa ay, Güneş her sabah yeniden doğmasa Seni böyle Seni bu denli Seni bunca severmiydim...... Bağışla sevgilim Bağışla en güzel hayalim Bağışla en güzel yazım,en güzel şiirim Aslı sanadır bu mektubun........ |
![]() |
![]() |
![]() |
#392 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Ayrılık Türküsü
Gözler yaşlarla dolduğu zaman İnceden bir sızıdır yürekleri saran Taştır bağırlara basılan Sıcak bir dokunuştur umulan ve çıkarsız,ödünsüz bir dosttur aranan çünkü; Ayrılık Türküsüdür kulaklarda çınlamaya başlayan.......... |
![]() |
![]() |
![]() |
#393 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Gülümse
Günün aydınlığından sıyrılıp dalarken gecenin karanlığına bir umut,bir hayal daha biterken hüzünle gülümse Gülümse ama....... Gecenin karanlığından sıyrılıp dalarken günün aydınlığına güne yeni bir umut ve yeni bir hayalle başla sevinçle gülümse Gülümse ama....... |
![]() |
![]() |
![]() |
#394 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Can Deli
Sevdayı katık yaptım Yüreğimi sigara tabağında taşıdım Ben deli Can benden deli Gözlerim hapis Gözlerim,gözlerinde Bedenim bölük pörçük Varamadım sevdana Gözlerine vurulmuştum Saçlarına tutulmuştum Bağlamıştı saçların Ellerimi kelepçe misali Gitsem diyorum Gidemiyorum Kopsam diyorum Kopamıyorum Domuz bağı ile bağlanmışım Ben deli Can benden deli Yürek delik deşik Sevdalarım dökülüyor toprağa Filizlensin Tomurcuklar açsın Umutlara umut olsun Canlara can olsun Ben deli Can benden deli |
![]() |
![]() |
![]() |
#395 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Aşka Ara Verdim
Aşka ara verdim Bu yıl tatildeyim Havluyu yere serdim Uzanmışım sahildeyim Dertleri kederleri Atıp denizlere saldım Yaşadığım onca günleri Boşunaymış anladım Vursun çal oynasın Yaşamı içmek istiyorum Yanarsa bedenim yansın Durmadan hep içiyorum Akşamları hiç bitmesin Keşke sabahlar olmasaydı Hayat hep sürüp gitsin Keşke içim yanmasaydı |
![]() |
![]() |
![]() |
#396 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Vurulmuştu Sana Yüreğim
Vurulmuştu sana deli yüreğim Sevdalarımı içime sakladım İnan sen yoksan eğer bebeğim Buralarda birtek başıma kaldım Yokluğun öyle beynime vuruyor Sen beni bırakıp çekip giderken Sensizlik,hasretini dokuyor Aramızda öyle her şey biterken Bütün olan sevdalarım sanaydı Hiç dönüp yüzüme bakmadın bile Bu gözyaşlarımın tümü sanaydı Beni aklına getirmedin bile İçimdeki hasreti bir gün görsen Yüreğini paramparça ederdi Alıpte yüreğimi bir öpersen İnanki beni çok mutlu ederdi |
![]() |
![]() |
![]() |
#397 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bırak En İyisi Ben Ben Olarak Kalayım!
Çok şey istemiyorum rabbim; Bir sabah rüzgarı beni benden alsın yeter. Kim bir yel değirmenini çevirmenin manasız olduğunu iddia edebilir? Ya da bir rüzgar gülünü döndürmek neden anlamsız olsun? Bir çocuğun elindeyse eğer kanatlarına çarptığım, Ve gülüyorsa çocuğun yüzü,az bir şey midir bu? Bir sel alsa beni benden, Sıcaktan çıksam yukarılara, Sonra üstüne düşsem tanımadığım bir tohumun. Ben düşüp ayrılsam bin damlaya,tohum çatlasa birden, Az şey midir bir yeşil yaprakla tanıştırmak toprağın yüzünü. Fatih olamam belki ama, Fethedilmiş bir yürek olsam bana yeter de artar! Hz.Ali olmakta var dünyada, Zülfikarın çizdiği helezon olmakta… Bir sabah vakti alsa beni benden, Bir müezzine dil olsam önce, Kulak olsam ezanı dinleyen, Ya da bir sabah namazının sünneti olsam… Kainatta küçük şey yokmuş şimdi anladım. Çok şey istemiyorum rabbim; Bırak en iyisi ben ben olarak kalayım! |
![]() |
![]() |
![]() |
#398 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Ötesi bende kalsın
Dolunaydan kalan parıltılar var şehrin sokaklarında Camlarda damla damla lekeler Yine sen kokulu şehre doğacak güneş Yine ben soluğumda kıvılcımlarıyla özlemin Üşüyeceğim. Karanlığın son saatleri! Tavana astığım hayaller bir bir kopacak aydınlıkla Yine insanların ayak seslerine karışacak serçe ötüşler Yine sen habersiz düşeceksin yollara Ezileceğim. Sarıldığım benliğimdeki, senle kalacağım. Şehir ayaklanacak, Uyuyabileceğim belki, Belki de son damlalarla kirpiklerimden Yağacaksın. -Dedim ya! Yine sen kokulu şehre doğacak güneş Üşüyeceğim. Ezileceğim, karanlığın son saatlerinde Sarıldığım bedenimdeki, senle kalacağım Tavana astığım hayallerle Yağacaksın Yine sen kokulu şehre doğacak güneş Şehir kururken, Islanacak aşk dudağımda. Pencerede lekeli bir İstanbul Ve titrek serçeler konacak pervazıma. Birlikte üşüyeceğiz. -Dedim ya! boş ver… Ö t e s i bende k a l s ı n! ! ! |
![]() |
![]() |
![]() |
#399 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Cezalısın
Cenazelerin vazgeçilmeziyim Karşında bir hayalettir dimdik Hayalet; aşkın ikinci adı senin için Hayret! İnanmadığın şeyden nasıl korkuyorsun böyle Hislerinin dişini sıkıp git Buz parıltısı karanlığın üreyişidir Lambalar sıcak Dizlerini unutuncaya kadar kaç Kırmızı cahil * Dünyaya şalvar bile dar ' Aşksızlığın' içinde de 'aşk' var Cezalısın Unutmayacağım Aklımın kıyısından geçmeyeceğini düşünüp Kısarken sesini acabaların Rahatını bozan Tuhaf sıkıntın olacağım Ve unutmadığım sürece yanımda kalacaksın Gözbebeklerinden söktüğüm parçayı Saklayacağım Nereye baksan eksik göreceksin Yüreğinden koyup yamalarsan Anlarsın ancak Cezalısın Bensiz yarım kalacaksın Gönül sarayının sağır bekçisi Uyan! Duymadın adımlarımı,sesimi Çoktandır içerdeyim çığlık çığlık Yokluğum tercihinse yollar yürüyenin Ama Karlı dağlarına haydut salacağım Basacağım sımsıkı avuçlarını Huzuru bulduğunu sandığın anlarının Faili meçhul katiline bürüneceğim Git Aşka çare yaratmamış yaradan Cezalısın Seveceksin beni Haberin olmadan |
![]() |
![]() |
![]() |
#400 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Merhaba ölüm
Kar beyaz melekler Buzdan tekerlekli Limuzinlerine Aygırlarını koşmuşlar mahşerin Kapımda beklemekte Yakarış... Bozulmuş son bağlar Deli kızıl şaraplara yunmuş Ayrılığa dair ne varsa Hüzün kayalarında Taaa uzaklarda kalan sarılar Mecburen terk olunmuş Kazmalar sabırsız Karbeyaz sonlar sıralanmış Göç son mevsimden Bir başka aleme Merhaba kapımdaki Merhaba Kış... |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|