![]() |
|
|
|
|
#1 |
|
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57950
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
bana gönül borcun var bu aşk'tan
sana göre bir tutam... bana göreyse hiç yaşanmayan. ben mi çıktım karşına? kapattım mı gözlerini, bakmasınlar diye bir başkasına. gelmedin de "gel.." mi dedim günleri yollarındamı tükettim, senin gönül borcun var bana bu aşk'tan sana göre bir tutam... bana göreyse hiç yaşanmayan.
|
|
|
|
#2 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
Resmini çıkartıp,gönül çerçevemden
Başka bir resim koymak istedim yerine... Ne resim çerçeveye uydu Ne çerçeve resime... Boş kalsın istedim olmadı Boşlukla dolsun istedim dolmadı. Duvarda boş bir çerçeve düşün Ne garip değilmi ? Gönüldeki hâli nasıl bir bilsen... Taktım yeniden resmini yerine Gönül çerçevem artık boş değil. Anladım ki,bu gönül sensiz olamaz Sana doyamaz, sana kıyamaz... Uzaklarda olsanda unutma ! Dilimden eksik olmaz Kâlbimden silinmez aslâ Yaşadıkça, senin ismin... Ebediyyen kalacaktır yerinde Gönül çerçevemdeki resmin.
|
|
|
|
#3 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Aksamin dokulen gulleri suda
Capkin yildizlarin elleri suda Dolunay gelindir telleri suda Gunduz sustun gece soyle gonul cesmesi Sonsuzca koprudur dag, tepe, bayir Irmaklar dusunur pinarlar uyur Susayan ruhlari sesinle doyur Gunduz sustun gece soyle gonul cesmesi Hep sana uzanir golgeden yollar Uzgun bulutlara ozlemin dolar Gozune degmeyen cicekler solar Gunduz sustun gece soyle gonul cesmesi Silinsin bu aksam dunyanin pasi Yeniden tutussun kalbin yarasi Dolsun sairlerin sihirli tasi Gunduz sustun gece soyle gonul cesmesi
|
|
|
|
#4 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Felsefe böyledir divanelerde
Teselli aranır bahanelerde Bir bardak çay için çayhanelerde Ağlarsın içtiğim yılları bilsen Ordular amansız soylumu soylu Şehri kaleden ayıran sur gibisin Yaylalarda çamur göklerde yağmurlu Badeyi süzen İlahi nur gibisin Onuncu asır bir Selçuklu konağı Yahut lale devrinden mamur gibisin Sağ gözün sol yanı içindir duası Yıldırımı kahreden Timur gibisin
|
|
|
|
#5 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
ben kibritim o sigaran onu yakan ben üfleyen sensin
onun dumanıyla beni söndüren şimdi atılacağım çöplükten ağacıma dönmeyi umuyorum umursamaz bakışları ele veriyor kalp atışları gülümsüyorum sana doğru sonuma menzil yakın menzil uzak oku atıyorum var gücümle fırlatıldığı yere düşüyor gönlüme ve ben hala siyaset konuşuyorum pazar günü seçim sabahında belki hep birlikte ulaşırız diye sana yani yine saklısın suretler arkasında devirmek ya da devrilmek de önemli değil artık toplandık tüm karıncalar koşuyoruz yangına yüreğimizde su birer damla ormanlar yanıyor yine seçim sabahında seçmekte güçlük çekiyoruz seni yangının tam ortasında
|
|
|
|
#6 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Gönül kalemim nice şiirleri yazdıkça yazar
Hislerim labirentli ruhumda azdıkça azar Aman sakın ha değmesin hiç mi hiç nazar Kuşkularım beynimin içini kazdıkça kazar (17 Temmuz 2006/ Ören-Balıkesir)
|
|
|
|
#7 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Bu sana son sözlerimdir yar
Senin beni sevip sevmemen Beni isteyip istememen. Önemli değil artık benim için Benim için önemli tek şey vardır İnsanlara hak ettiği kadar davranmak İnsanları bir tutup yargılamamak Sen beni diğer insanlarla bir tuttun O kişilere baktığın gözlerle baktın Her şeyi istediğin gibi algıladın Görmek istediğin gibi baktın Üstelik yetmezmiş gibi. Beni çok küçümsedin Sana çok veda ettim Her vedadan sonra pişman oldum Sana çok kez seviyorum dedim Şimdi artık çok pişmanım Aşkta hiçbir zaman gurur olmaz dedim Olması gerekiyormuş çok pişmanım Seninle ilgi verdiğim her kararda. Niye bu kadar pişman olduğumu anladım Kalbimi söküp atmak geliyor içimden Lanet olsun ki hala seni seviyor Seni sevse de sakın ola ki çalma kapımı Artık bu gönül sana sonsuza kadar. Açılmamak üzere kapalı Sana sonsuza dek elveda Allaha yakın ol bana uzak.
|
|
|
|
#8 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
İlk görüşte başlar, kalplerde telaş
Çok erken kıyılır gönül nikahı Sevgiyi yudumlar, göz yavaş yavaş Bakarken kıyılır gönül nikahı... Beklenen karşına çıkar bir sabah, Belki yeşil gözlü, belki simsiyah, Daha ilk gürüşte yürekten bir ah, Çekerken kıyılır gönül nikahı... Neler uydurursun gör daha neler Nice mazaretler, ne bahaneler Kederli gözlerden billür taneler, Dökerken kıyılır gönül nikahı... Alnında sevecek yazdıktan sonra Eninde sonunda senindir sıra Bir vesile olur kibrit sigara Yakarken kıyılır gönül nikahı Düşürür sevdaya yaşı onücü Tanımaz günahı, kanunu, suçu Gururun belini sevginin gücü Bükerken kıyılır gönül nikahı..
|
|
|
|
#9 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Çok değil, biraz ümit verdin gönül dünyama
Dumanın hemen tüttü de ateşin yanmadı Sana sevgilerle geliyorum dedin ama Beni bir kerecik olsun kalp dilin anmadı Endamlı duruşunu gölge yaptın üstüme Aşkının örgüsünü bürüdün şu gönlüme Umutsuzluk rüzgarını estirdin yönüme Akşamımı sabahımı unutturdun bana Bu çocuk oyunu değil yar, gönül oyunu Zikzak raksını bırak göster aşkın yolunu Beni oynatan oyunun getir artık sonunu Haydi tut elimden taşı beni yüreğine Bak neler olacak aşk bağıma gül olursan Bana bahar olacak başkasına kurursan Daha güzel olacak hiç solmadan durursan Mevsimleri unutturan sen olacaksın yar
|
|
|
|
#10 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Ben böyle değildim eskiden, sen değiştirdin.
Düşmanlığı bilmezdim ben, sen öğrettin. Sevgi dolu kalbimi sana açmışken, sen ona yüz cevirdin. Tak etti o an Gönül Pencerem. Ve cam parçaları dökülürken şarıl şarıl gözlerimden, görmezlikten geldin, boynum sessizce öne düşerken. Bu duyguyu bilemesin sen. Hiç sevgiye hasret kalmadın ki. Sevmeyi bilemesin sen. Hep aldın, hiç vermedin ki.
|
|
![]() ![]() |
| Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 21 (0 üye ve 21 misafir) | |
|
|