![]() |
|
|
|
|
#1 |
|
Müstakbel Üye
![]() Üyelik Tarihi: Sep 2007
Teşekkür Etme: 34 Thanked 39 Times in 20 Posts
Üye No: 44515
İtibar Gücü: 1397
Rep Puanı : 2762
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
teşekkürler şiirlerden pek anlamam ama bosver.............
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57938
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
Bir komşu rüzgâr esmeli tende
Seslenmeli nisan aşk yağmuruyla Silkinmeli tüm sevda artıklarından Yaşamalı hayatın aşk envanterlerini Gitmeden gidemeden gözlerinden Molalarda mızrap dokunuşlar misali Yüreğimde iki damla yaş Avuçlarımda yakamoz işveli ümitler Gözlerim ufkun sır perdelerine asılı Ruhum yelkenlere fora çekmekte Hiç sinmedim öfke salınımlarında Hiç ard dönmedim sevda kurşunlarına Kahır yağıyor konfeti niyetine akşama Ürperiyorum yokluğunun ateş sarmallarında Üflerken bir çoban ağa kızına sevdasını İnleyerek haykırmada çığırtkan veda kuşları Ağladığımız şarkılar matemde Şakımıyor bülbüller gül düetlerinde Keşke alıp düş dolanımlarımızı Savursaydık mazi anlatılarına Sen bir portre misali uzanmışken kumsala Dalga dalga gelip işleseydim Sevda notalarıyla hasreti Nereye asmışlar bilmesem de Gözlerimin fotoğrafıydı sende kalışım Bir damla yağmur Bir de ben daha düşmeden gözlerinden Bir ihanet rüzgarı dolanmış Kokum hala sıyrılmamış tenine Kuşku sürgünlerinden...
|
|
|
|
#3 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
kaç kez daha gözlerinde vurulurum bilmem
kaç kez kaybolurum ararken seni kendime gelsem de arada bir, kararmış oluyor her yer. her dakika kamçılanıyorum. içimde her sey,her şey sızlıyor sensiz her şeyim yarım ve gözlerimi ne zaman açsam acıya açılıyor sanki göz kapaklarım atsam da adımlarımı, kalıyorum istemedigim yerde. çıkmaya çalıştıkça yangınından gördüm ki asıl yangın kendi içimde güneşin her batışında hüzün doguyor ufuktan. ve ben gözlerimin önünde eriyorum.
|
|
|
|
#4 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Gözlerimin yalnızlığını pekiştiriyorum her gece
Seninle Öfkem bir çığ gibi düşmeye hazır Ufak bir ses bekliyor senden Ölüm çınlıyor kulağımda Kör bir göz bana bakıyor Beni alıyor senden Seni arıyorum her yerde Bedenim sende Bir ışık seni istiyor Vücudum donuk Sen yok oluşum diyorsun Beni çekiyorsun içine Ben sen diyorum zulüm sarıyor etrafımı gözlerimin yalnızlığını pekiştiriyorum her gece seninle karanlıklar bastırıyor kavga etmek geliyor adamın içinden bağırmak haykırmak geliyor seni unutmak geliyor adamın içinden seni sonsuz isterken yapraklar yeşeriyor,baharın buruk neşesinde beni bana döndüreni istiyorum etraflıca bakıyorum kendime kopuk bir rüzgar oluyorum ben bir sevda bir ölüm biliyorum gözlerimin yalnızlığı pekişirken seninle her gece sen uzaklarda başka kollardasın aklından bir kez olsun geçmem biliyorum buna rağmen seni yaşıyorum bende gözlerini seyrediyorum sesimde seni kendimden çok hissediyorum tozlanmış odamda yalnızlığımızı pekiştiriyorum gözlerinde seni özlüyorum sensiz gölgelerde
|
|
|
|
#5 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Gülüm'e ithaf olunur
Gözlerindir, gözlerin, Her dilden, her türden söylenebilir tek şarkı... Gözlerindir, gözlerin, Ruhun gözle görünmesi, nesne olabilmesi... Gözlerindir, gözlerin, Beşinci, belki de altıncı hatta sonraki element... Gözlerindir, gözlerin, Kâinatın hududu, ya sonrasının sorusu... Gözlerindir, gözlerin, Keşfedilmeyi bekleyen son maden... Gözlerindir, gözlerin, Dokuzuncu notanın kesin değeri... Gözlerindir, gözlerin, Egale edilemeyecek tek rekor... Gözlerindir, gözlerin, Var oluşun anlamının tek ilahi betimi... Gözlerindir, gözlerin, Ölüm le ölümsüzlüğün çatışması... Gözlerindir, gözlerin, Okyanusların en dibinde ki sır... Gözlerindir, gözlerin, Her çaresiz derdin çaresi... Gözlerindir, gözlerindir, Altıncı, yedinci ve diğer duyu... Gözlerindir, gözlerindir, Ab'ı hayat suyu... Gözlerindir, gözlerindir, Evrenin tamı tamına ortası... Gözlerindir, gözlerin, Ayrılığı yok eden gen... Gözlerindir, gözlerin, En pahalı çiçek... Gözlerindir, gözlerin, Hayatımın anlamı... Gözlerindir, gözlerin, Köleliğime tek rızam... Gözlerindir, gözlerin, Aydınlığın tanımı... Gözlerindir, Yoksulluğun bitimi, Irkların farklılık nedeni, Gözlerindir, Bana unutturan beni, Ölümüne sevdiren seni... 04.05.2005 Taşkışla/Taksim
|
|
|
|
#6 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Yüreğindeki tertemiz sevgiyi
Söylemek isteyip boğazında düğümledin mi? Göğsünde yumrulaşan bu duyguyu Oradan çıkarmak isteyip Tekrar içine gömdün mü? Elin kalkıp havaya sıcacık bir hisle Sarılmak isteyip eline gem vurdun mu? Dokunmak isterken engel oldun mu kendine? Gözlerine bakarken hatırladın mı, ne kadar özlediğini? Öpmek gelip içinden, sıktın mı dişlerini? Söyleyecek onca şey varken, vazgeçtin mi? Dayanamayıp seviyorum derim diye Tutamayıp sarılırım diye Sıcaklığını özlerim diye Gözlerine bakmaktan kaçtın mı? Ben kaçıyorum Gülüm Çünkü gözlerine karşı çok zayıfım.
|
|
|
|
#7 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Seni gördüm, derdim birken çok oldu.
Aklımı başımdan aldın, yok oldu. Kaşın keman, kirpiklerin ok oldu, Yaktı beni kömür gibi gözlerin. Altını, zümrüdü göğsüne taktın, Coşkun çaylar gibi sel oldun aktın. Yusuf’a özendin, sevgiyle baktın. Yaktı beni kömür gibi, gözlerin. Üşüdü kemiğim, titredi etim; Sevenim olmazsa kalırım yetim. Kul Bahri`yim, temaşaydı niyetim. Yaktı beni kömür gibi, gözlerin.
|
|
|
|
#8 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Ve gözlerin aklıma gelir
Ve sözlerin Gidişin gitmiyor gözümün önünden Ve izleri derin İlk değilsin bu senin bildiğin Ve yine biliyorsun sen en son sevdiğim Şimdi uzaklardasın Ben çamlar arasında bir hastane odasında Ciğerimde bir ince hastalık İçimde kapanmak bilmeyen bir yara Ve elimde sanki inadına bir sigara Biliyorum dönmeyeceksin Hatta arkana bile bakmaksızın Gün gelir belki bir yuva kurarsın Oğlun olursa benim adımı koyar mısın? Gittin Dağ gibi sevdamı devirip ardında Gittin Allahaısmarladık bile demedin Sazlar çalınır Çamlıca' nın bahçelerinde O şarkıyı bir daha hiç söyleyemedim Şimdi elimde bir bardak çay Ve dudağımda buruk tebessüm Kendi kendimi üzmemeye söz verdim Ve ben seni hayatımın bir musalla taşının en yakın yerinde sevdim
|
|
|
|
#9 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Bir anlık bir bakışla öyle yara açtın ki;
Mızrak yarası gibi geliverdi anında... Seni gören gözlere öyle ışık saçtın ki: Güneşin parıltısı sönük kaldı yanında! Önüne geçilmiyor ferman gibi sözüne... Seni sevip kaybeden inan ölümü tatmış. Sen güzeller güzeli Tanrım senin gözüne; Yalnız Safir'den değil Zümrüt'ten de renk katmış! Bir anlık gelip geçen hayal gibi akışın, Çölde serap gibisin, ne yapsam tutulmuyor. Ceylan'larda bile yok o gizemli bakışın; Sana özgü o gözler asla unutulmuyor! Ey Güzeller-güzeli! Sen buradan giderken, Dört-bir yanımı hemen hasretin sardı senin. Gökkuşağı mavisi yeşil tona dönerken: Aldığı renge benzer gözlerin vardı senin!
|
|
|
|
#10 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Gözlerin kalbimde yaralar açtı,
Sevdan, ateş gibi, gönlümü yaktı, Aşkın yüreğimi çok fena çarptı, İnci gözlerin, beni benden aldı. Hasret dolu gözlerim, bakmasın sana, Dayanamaz ağlar, zor gelir ona. Kalbim istesede, seni görmeyi, Gözlerim bakamaz, zor gelir ona. Gözlerin yaşlı, bakamıyor gözlerim, Bir pınar gibi akıyor gözyaşlarım. Hasret zor geldi, dayanamıyor kalbim, Gözlerine bakarsan, inan çok ağlarım. Bu yüzden bakamam gözlerine; Aşkımı anlayamayan gözlerine. Olur da birgün karşılaşırsak eğer, Gözlerini kaçır benden, Dayanamaz ağlarım, zor gelir bana. Kalbim dayanamaz, zor gelir ona.
|
|
![]() ![]() |
| Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 9 (0 üye ve 9 misafir) | |
|
|