![]() |
|
|
#401 |
|
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 125 Thanked 197 Times in 120 Posts
Üye No: 44060
İtibar Gücü: 4268
Rep Puanı : 10060
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
Sen varken darilmazdim ciceksiz baharlara,
Yagmurlu havalara, bu kasvetli aksamlara. Sen varken; Bakip iclenmezdim tren istasyonlarina, Otobüs duraklarina... Sen varken ayrilanlara aglamazdim... Yikilmazdim biten sevdalarin ardindan, Gidenlere küsmezdim, Kalanlara acimazdim... Sen varken böyle üsümezdim,titremezdim. Masumdum, cocuklar gibi. Böyle delirmezdim,küfretmezdim... Hele ölmeyi hic düsünmezdim. simdi soruyorum sana: Adi sevdaysa bu cehennemin, Sen yaktin da ben yanmadim mi? |
|
|
|
|
|
#402 |
|
ÇaKaL Üye
Teşekkür Etme: 102 Thanked 34 Times in 25 Posts
Üye No: 44250
İtibar Gücü: 1754
Rep Puanı : 12977
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Bayan
|
Geliyorum demeden gelen görünmez bir kaza misali,
Çarptı gönül denen arabam kalbinin taş duvarına… Bilirkişi beni kusurlu buldu, 8’de 8 yazdı soğuk raporuna… Tüm dikkatim yoldaydı oysa gönül gözüm kaymış olsa da sana… Yaralıyım şimdi izbe bir hastanenin en karanlık odasında, Gelmeyeceğini biliyorum, baksam da deliler gibi kapıya… Gerçi doktor “çok ağır değiller” dediyse de yaralarıma, Sancıtan bir acı var kalbimin tam şurasında… Doktorlarım bana iyi bakıyor aslında, Taktılar koluma bir serum, “ZaMaN” adında… Yanında da ilaç alıyorum, “SENsizlik” tadında… Yine de iyileşemedim bunca zamandır daha, Ne her şeyin ilacı “ZaMaN” çare buldu bana, Ne de sensizliğin acı tadı iyi geldi kalbimin sızısına… Dün kaçtım zaten hastaneden güneşin doğmasına az kala, Kolumdaki serumu yolda çöpe attım ama, Yine de iyi gelmedi maalesef, “SENsizlik” var çünkü aklımda… Bugün, Geliyorum demeden gelen görünmez kazanın üzerinden kaç yıl geçti bilmiyorum… Ama artık “ZaMaN”ın çare olmadığını, “SENsizliğin” ise beni öldürdüğünü görüyorum, Ve görünmez bir kaza daha bekliyorum, Bu defa yara alarak kurtulmadan, Acıları tekrar yaşamadan, Gözlerinin içinde ölmek istiyorum… Senden, Görünmez bir kaza bekliyorum… alıntıdır. |
|
|
|
|
|
#403 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
Bu şehri o gri efkar kaplı yüzüyle
Terkedip de gitmek zorunda değildin. Taşı toprağı hala ardından ağlar Bense sokaklarında öksüz, yetimim. Hülyanı yıldız parçası gözlerine Katıp da götürmek zorunda değildin. Sustum artık bana anlatacak ne var Sensizlik diyarında sağır, dilsizim. Cana çileden köprüler kurma yar Yetmedi mi sana hasretliğim... |
|
|
|
|
|
#404 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Biliyorsun;
Bütün acilarina yesil isik yaktim olmadi. Bütün korkularina arka ciktim olmadi. Daglara merdiven dayadim olmadi. Haziranda kar oldum yagdim avuclarina olmadi. Sevdim olmadi,yandim olmadi,taptim olmadi. Artik benden pes! Bu askin biletini istedigin gibi kes! Nasilsa gidiyorsun. Biliyorum, git... Ama ardinda; Aglayan bir cift göz, Paramparca bir yürek, Ve yikilmis bir dag görmek istemiyosan; cek silahini,daya sirtima, Titrersem namerdim... Sen vurdun da ben ölmedim mi? Ahmet Selcuk Ilkan |
|
|
|
|
|
#405 |
|
ÇaKaL Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Bayan
|
Bilseydim;
Aşkının hesabını sorma?... Senden kalan ben işte, Gözyaşlarıma bakıpta ağlıyor sanma, Kendini bende arama... Bilseydim, Sensizliğin bu kadar uzun, Ömrün bu kadar kısa olduğunu Severmiydim... Boyabat'lım, Bil ki, Ölmek değil şu mezar taşları, Yoksun, Özlenmektesin... Bilesin |
|
|
|
|
|
#406 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Zamansız gidiş bu seferki.
Canım, ne desen haklısın. Belki dindirir hasretini Bırak ellerin bende kalsın. Ayrılıktan zarar görmemeli Yüreğimizde taşıdığım-05;z tılsım. Rüyalara hapsettim güzelliğini Gecemin gizinde sen saklısın. |
|
|
|
|
|
#407 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
ARTIK SEVEMIYORUM
O baslamisti seni seviyorum diye Bende sevmistim ölesiye Gezip, dolasir, konusur kene Bende kanmisim onun her sözüne. Nerden bilirdim sonunun böyle gelecegini Bir anda beni terkede bilecegini O mavi gözlerin yalan söyleyebilecegini Bir anda dünyami yakabilecegini Bilmen simdi basksini severmi Onuda sonunda benim gibi edermi Yalniz sunu biliyorum Tek onu sevdim baskasini sevemiyorum |
|
|
|
|
|
#408 |
|
ÇaKaL Üye
Rep Derecesi :
|
Bir gecem olsa seninle... düş ötesinde
Kabarmış tüylerinde yumulmuştu geceye iki kumru Pencerede kesikti rüzgarın sesi ama nasıl estiği belliydi ağaçlarda Sıcaktaydım, kumruları kıskanırcasına da uykusuz. Sancılıydı gece …uzundu ve saatler teke düştükçe, yaklaşan sabah hep yabancı ederdi beni kendime. Hayallerimin kırıklarını toplayan yastığa bıraktım saçlarımı Kanatırdı düşlerimi kesikleri, uykusuzluğuma batardı. Yanaklarımda mevsim soluğu, gözlerimde yıldız kırıkları Parlak ve ıslaktı bakışlarım …kirpiklerim öpüşmüş ve saçlarımda örülüydü yarına dair umutlarım. Savrulan dalları izledim saatlerce Uyanmayan kumruları. Rüzgarı bekledim, belki gider …ve giderken saçlarımın altındaki gizli acıları savurur sandım. …ellerinin akışını düşündüm saçlarımda ve ellerimde bıraktığın yalnızlığı. Günebakanların eğilişini getir aklına Hangi eylül, nisan kokmaz ki? Şiirler bile daha soğuk bu mevsimde Güneş daha paslı, mavi daha donuk. Uzandığımda tutacağımı sandığım - sen – Oysa hiç olmamışsın bende …gidişlere alışkınım aslında sen hep kalmalıydın… Bilmedim isyanım sensizliğe mi, gidişlere mi? Hangi hayal gerçek olur ki? Hele ki adı aşksa ve hele ki imkansızsa. Üşüdüğüm yatağımda çöl düşümsün Kan ter içinde karşılarım bu yüzden sabahları Rüzgar hala penceremde, kumrular uykuda Kum gözlerini düşündüm Alkol kokan deniz kıyısından Bakışlarında sızan kanamayı …martıların gölgesinde açılsın esmer teninde bana ait dokunuşlar Dağılsa şu kızıl bulutlar pencerede Hani boşalsa yağmur, saklasa yaşlarımı Kime zarar! Yedinci mevsimin, yedinci katındayım, Aşk çiçeğimdi yediverenler… onlar bile yangında şimdi …kanıp hazana teslim olan kızıl yapraklardan Salıncak kuruyorum dolunaya Kumru kanatlarına ben de yumsam başımı, uyur muyum? Öfkemi sakladım çöl kaktüslerinde Özlemlerim kanadıkça açtı dikenlerinde kırmızılarım -kırmızı- neydi… kim bildi! Şu rüzgar kapımın önünden süpürse yalnızlığı Yaprakların çırpınışları dursa Ve beşik olmasa dallar kuşlara Uçsalar gündüz gibi, Gecenin sessizliği bozulur mu sahi? Korkularım yaklaşır mı duvara vuran gölgelerle Çıtırtılarda gümbürder mi yüreğim? Soluğumdan bile ürker miyim…? Gün yüzüme vurur mu yalnızlığımı geceyi sarmalarken? Son ateş böceklerini sakladığım kavanoz Ağustosun küllerini barındırır aslında Sönüklüğü bu yüzdendir gecenin Kayboluşum bu yüzdendir. Ne bir daldan seyir eyleyeceğim mevsim Ne uykusuzluğumu paylaştığım –sen- varsın Sarı bir yorgan çekiyorum bahar sevişlerinin üstüne Yaz zaten sahte sıcak Tek gerçek, penceremdeki rüzgar Eşini bulan kumru Kabarmış tüylerinde huzurlu uyku Uykusuzluğum neden sence, ben bilmiyorum Cevap vermiyor saatlerdir fısıldayan yapraklar. Yedinci mevsimin son tangosu Ve ilk kez dans ederken ayağım kayıyor Hangi yıldız taşır beni, dilek yağmurlarına? Kanat germeye başladı kuşlar Gün eteğinin altına almaya başladı geceyi Uyumak istiyorum… sadece uyumak Kum gözlerinde, yummalıyım gözlerimi Nasılsa sen beni uyurken seyredersin Ve alnıma bırakırsın sıcak buseni. Ç ö l d ü ş ü m Eylül yağmurlarını aş da g e l...! -d- üşüyorum Arzu Altınçiçek |
|
|
|
|
|
#409 |
|
ÇaKaL Üye
Rep Derecesi :
|
sen bilirmisin insan nasıl kendini unutur.nasıl haykırmak isterde sesi bogazında düğüm olur.konusmak istersin konusamazsın,kaçmak istersin kaçamazsın,hatta gözlerindeki yaslar bitmiştir,ağlayamazsın...
sen bilirmisin benzine su bulanmıs bir insan titrek,cılız bir kibritin aleviyle nasıl tutusur nasıl sokaklara,evlere,hatta kendine bile sıgmaz olur.düşünmek istersin düşünemezsin,unutmak istersin unutamazsın... sen bilirmisin,nasıl bir örümcek kemirir durur beynini.Ey sevdiğim,bende bilmezdim bir zamanlar hatta düşünmezdim bile bu kadar acımasız değildir derdim insanlar.Ama oluyormus,ama öğretiliyormus insana.Yudum yudum ömründen çalıp,hayallerini,umutlarını,daha da ötesi kendini bile unutabiliyormus insan. Haykırıyor,isyan ediyorum bazen kendime ama elden ne gelir bütün dertler,acılar yine benimle.olsun diyorum varsın buda olsun alışırım diyorum,işte bu arada bir mermi daha vuruluyor beynime.olmuyormus güzelim,alışılmıyormus bu acıya. Acınında acısı vardır bende biliyorum.Ama kalbim kaldırmıyor artık,öylesine yorgun,öylesine gecmişim ki kendimden,artık insanlar bile vazgecer olmus benim bu halimden.zaman diyorum,ilaç diyorum,buda gecer diyorum.Ama itiraf edeyim mi sana buna artık bende İNANMIYORUM..... |
|
|
|
|
|
#410 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Şimdi ellerini görüyorum boşlukta çaresiz
Gözlerini görüyorum en acı hüzünlerle dolu Oysa Ne kadar yalvarsan da Ne kadar ağlasan da Artık evet diyemem İnsanlar kendi çizer kaderlerini Seni affedemem |
|
|
|
![]() ![]() |
| Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|