![]() |
|
|
#4181 |
|
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57947
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
Karar verdim bundan sonra
Seni düşünmeyeceğim Gece gündüz hasretinle Gün be gün ölmeyeceğim Gidersen git güle güle Arkandan koşmayacağım Bir kenarda kara kara Üzülüp yanmayacağım Gönül suyum kurusada Gül gibi solmayacağım Pişman olup yalvarsanda Ben senin olmayacağım Ne haldedir merak edip Kimseye sormayacağım Boş kalsada başkasını Yerine koymayacağım Efkarlanıp sağda solda Sazımı kırmayacağım Kerem gibi yanmak için Yanında durmayacağım Bilirsin ki ben Muradım Seni unutmayacağım Senin için gözlerimden Yaşlar akıtmayacağım
|
|
|
|
#4182 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
Aşıq sever gözel yarı
Gözel sever gül baharı Mende qalmaz qem asarı Yarım gelse güle güle Qizil güller açar yazda Maral dağda qaçar yazda Güneş nurun saçar yazda Yarım gelse güle güle Yaş gözümde gile gile Oynar derdi yarım bile Elim qalxar onu sile Yarım gelse güle güle Sona çatar intizarım Cenet olar ruzgarım Gül bağ olar dörd kenarım Yarım gelse güle güle
|
|
|
|
#4183 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Zalim olduğunu nerden biliğim
Alnıma yazılmış neyle sileyim Kırma şu kalbimi ben de güleyim seviyorsan söyle git güle güle Gideceğin yerde mutlu olsan da herbirinden ayrı itiraf görsen de Dünyanın en mutlu insanını bulsan da sen mutlu olamazsın git güle güle
|
|
|
|
#4184 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Karanlık bir gecenin ardından
Görmemeliyim seni günışığında Gözlerin mavi Yüreğimi yaktığın gibi Ellerimi tutmamalısın Karanlık bir gecenin içinde Perde siyahken Gittiğin gibi gittin Güle güle mavi Dönersen bir gece bilmelisin Ben sana veda etmedim
|
|
|
|
#4185 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Yanıyor yine sigaram
Dumanında gülüşün var Yanıyor yine sigaram Ateşin de kül oluşum var Gel de gör ******* soğuk Yıldızlar mı Ay ışığı bile yok Gel de gör ellerim soğuk Gözlerim mi Günlerdir uyku yok İnceden bir yağmur yağar Yüreğim de yangın var Gitarımda sitem sana Haykırıyorum dünyaya Bir daha sevmek mi asla Artık inanmam aşka Bu acıyı çekemem bir daha Yolun acık olsun sevdiceğim Güle güle sana.
|
|
|
|
#4186 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Faili meçhul sanılan gözyaşlarımın tek zanlısı
Puştluk vakti çekip gidince anladım, Ayak parmaklarının ucundaymış kaderim Yüreğinde aşk müebbedi yemeğe hazır bir sevdalıyken Terk edişinle tahliye ettin serseri sevinçlerimi bu hayattan. Ve kuyruğuna hayallerimizi bağladığımız yıldızlar, Seninle birlikte gözlerinden kayıp gittiler. Öyle yalnızım ki sayende Belki bir sarhoş, sokaktan geçerken şarkı söyler diye Pencereleri açık bırakıyorum. Ve uyku dedikleri şeyi sensiz hiç aramıyorum. Keşke zamanı olsa da şu zamanın Birazcık beklese gözlerine bakarken, Kal diyemiyorum... Sen, yavan ekmeğimin arasında bir gülücük, Umutlarımın arasında desteğini katık yaptığım baharımdın. Her aklıma gelişinde vicdanıma kan, Gururuma kin kusuyorum, dön diyemiyorum. Farkında değildin, öptüm sen giderken Ve yolun açık olsun diye ardından aşk döktüm...
|
|
|
|
#4187 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Bülbülün derdini, güle sormalı,
Yaprak dökümünü, dala sormalı, Ateşin sonunu, küle sormalı, Bütün dertler başka, bir diğerinden... Sevda damla iken, ummana döner, Bazı sevenler hep ateşte yanar, Kimisi aldatır, kimisi kanar, Aşk yaralar canı, bi nbir yerinden... Kimisi aşk için ser'inden geçer, Kimi aşk bırakır seveni naçar, Kimi hile yapar, bırakıp kaçar, Yaralar yüreğini binbir yerinden... 18.02.2004 Taşkışla/Taksim
|
|
|
|
#4188 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Yamalı düşlerim var gökyüzünün mavisinde
Bir sen varsın hayatımın her köşesinde Bir de gülen orkide var gözbebeklerimde. Mavilere dalsa bir an gözlerim Cennetin hayalleri sarsar içimi Ufuklara firar etse bir an yüreğim Gözlerindeki mutluluk ateşi kaplar ciğerlerimi. Bir kez güldüğünde gökyüzünü boyayacaktır ellerim Bir kez ağladığında ateşlerde yanacaktır yüreğim Ve Nefes aldıkça kurumayacaktır içimdeki sevgim. Baharı müjdeleyen cemreler düşer gülen orkideme Nazlı nazlı çiçekler filizlenir bir gülüşünde yüreğime Bülbüller mesken bilir göç ederler sen kokan gözbebeklerime. Mahzun bakışlı çocukların omuzlarından kanatlanırım sana Tüm mutluluklarımı avuçlarıma doldurup Gülüşlerimi merhem diye sürerim acılarına Gövdemi atarım ateşin denizine seve seve yanarım bir günahına. Uğruna canımı adadığım ve her an sevdana yandığım Gülen orkideydi o güzel gözlerin Ölüm yokuşunda hayat diye diye soluklandığım Bir bakışında umutlarına tutunup delice hayata bağlandığım Gülen orkideydi o güzel gözlerin. Yamalı düşlerim var gökyüzünün mavisinde Bir sen varsın hayatımın her köşesinde Bir de gülen orkide var gözbebeklerimde.
|
|
|
|
#4189 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
gülmek;
ağlarken tabiî ki, güldüğün sevgiliye hissetmek; kör kalbinle gördüğün sevgiliyi sonra! sevgi çığlıkları atmak sevildiğini duyduğun anda... gülüşlerin aklıma geldiğe , ağlarken tabiî ki unuttuğun bir şey var bu duyguları yaşarken kendini yanına almayı unutmuşsun be güzelim gülerim ben bu haline.
|
|
|
|
#4190 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Ne zaman güller açsa
Yeşil gözlü çocuk doğar Ellerinde rengarenk güller Ne zaman güller açsa Bir adam ölür şafak da Ne zaman güneş açsa Güller açar Sahi burası neresi...... Ne zaman Güneş açsa Güller solar
|
|
![]() ![]() |
| Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|