![]() |
|
|
#411 |
|
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57947
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
Yirmi Şiddetinde
taş taş üstünde kalmasa bir çırpıda kararsa kimsenin canı yanmasa bazen istiyorum yirmi şiddetinde depremi şerefe dedikleri zaman ********e bir çırpıda yenilense ve bir daha kirlenmese dünyamız Adnan Yeşiltaş |
|
|
|
|
|
#412 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
Yitirdik
adam gibi dövüşemedik bu yüzden sırf bu yüzden birbirimizi yitirdik Adnan Yeşiltaş |
|
|
|
|
|
#413 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Yoksul Kadın
yoksul kadın büfede bir dal sigara alamadan cebinde para bulamadan kayboldu damıtılmış özümü elimi yüzümü elimden aldın aşkolsun bu kadar darda bırakana lanet olsun bir bakışınla binlerce yıl sorguda kaldım gözlerimi ellerimi sardım dudaklarım döküldü parmaklarımı içtim bir dal kaldım ardında bir bakışınla yedi kat yerin dibine aşkolsun aşkolsun sana kadın aşkolsun beni böyle beni öyle anlımdan vuracak kadar darda mısın aşkolsun sana kadın yerin dibine ellerimi gözlerimi sözlerimi sardım dudaklarım düştü ardına hay anasını dedim sessiz sessiz neye yarar dualarım ardına düştü gök demir yer bakır bu akşam parmaklarımı kırdım takır takır Adnan Yeşiltaş |
|
|
|
|
|
#414 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Yürek İşi
Yürek İşi gel desem neye yarar umurundamı vefa yüreklilerin işidir sevmek sevilmek gel desem neye yarar Adnan Yeşiltaş |
|
|
|
|
|
#415 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Yüzleşemezsen Yüz Paralıksın
kavgayı düşünmek düşünmek haklıyı haksızı taraf olmak yürek işidir sinyal kolpa kurusıkı ceket cebi kollamak pantolon cebi yalamak toz beklemek iskarpinde çakal işidir iş tek başına yürüyebilmek iş yalnızım diyebilmek yani kısacası bilegine yüregine kolpa yalpa yapmadan kendi duruşunu begenmek yürek işidir yani meydan işidir çiddi bir iştir yüzleşmek yani meydan okumak hakzızlıga kafa tutmaktır kafa koparmadan adam gibi yaşamak yüzleşmekle başlar adamım... Adnan Yeşiltaş |
|
|
|
|
|
#416 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Yüzümüz Var
köyümüzde sözümüz var yarına dair gözümüz var faka basmış vekil seçmiş faltaşı gibi açık yüzümüz var yüzleşmek için anlımız ar damarlı ellerimiz suratınızda patlamaya hazır damarsız arsız alnınız için ellerimiz var namuslu nasırlı köyümüzde Adnan Yeşiltaş |
|
|
|
|
|
#417 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Zaman Her derde Başka Acı Veriyor
Zaman Her derde başka acı veriyor Zaman yetim bir balıkçının denize açılışında Bayram sabahı daha ileri gidişdeki telaş’ta Kan ter içindeki uyanış Asılacak mahkumun içine aldığı dumandaki hızda Erken açan güllerinin ayazla boğuşmasında Zarar veren Çiğ Damlasının Güzden aldığı soguk’ta Başkasının kolundaki sevgili fiyakasında Zaman Her derde başka acı veriyor Adnan Yeşiltaş |
|
|
|
|
|
#418 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Zıpçıktı
yarınsız, yorumsuz, sorunsuz, sessizce fırtınayı yaşıyor tipini begenmiyor, kıllarını kazıyor.. gah o yana, gah bu yana keramet sanıyor, kıllarıyla oynuyor. kendinden öncekilerin hiç birine benzemiyor; zıpçıktı, zıp zıp yürüyor. aklı vitrin camlarında, bir acayip bilmişlik ki sormayın susmayı, silik olmayı ilke edinmiş, her kuşakla dalga geçiyor; kuşaktan sayılmayacak bir kuşak... Adnan Yeşiltaş |
|
|
|
![]() ![]() |
| Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|