![]() |
|
|
#411 |
|
ÇaKaL Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 102 Thanked 34 Times in 25 Posts
Üye No: 44250
İtibar Gücü: 1753
Rep Puanı : 12977
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Bayan
|
Sana sımsıkı sarılmak istiyordum... Ah bir görsem, bitirsem içimdeki özlemini bu kadar zor gelmeyecekti senden, sevginden vazgeçmek... Nasıl olsa alışkınım ya seni görmemeye, galiba böyle de başarabilirim...
Neler yazmak istiyorum sana bir bilsen, tek yapabildigim yazmak oldugundan yine yazıyorum işte! Sena daha önce de yazmıştım ama bu kez bir daha yazmamak üzere, seni beynimde, içimde bitirerek yaziyorum, yada bitirmek isteyerek... Ne kadar sürer bilmiyorum ama ben senden, sevginden vazgeçmek istiyorum. Dünyaları etrafında döndürmek isteyen bir kalbi bilerek isteyemezdim. Kendimden ve senden habersiz "bir tanemmm" olmuştun sen... Öyle ya; Sen bir taneydin; Eşin benzerin yoktu yeryüzünde, Yoktu Sen Kadar Güzel Güleni! Ne kadar gerçeksen o kadar yalandın... Ve ben her seferinde en baştan başladım... Yeniden bir sondayım ama bu kez yeniden başlayacak gücüm yok... Ben senden vazgeçmek istiyorum! Herkes gibi biri olmanı yada hiç kimse olmanı istiyorum... Sesini duymak için telefonlara sarılmaktan vazgeçmek, ismini duydugumda içimin titreyip,gözlerimin dolmasından kurtulmak istiyorum... Senin benim için herhangi biri olman ne kadar zor bir bilsen... Zaten kolay olan ne vardı ki benim için; Sanki seni öldürmemle sevmem arasında hiçbir fark yoktu.... Ve ben hep sevgim yüzünden cezalıydım...Hiç sonu olmayan bir yolda seninle yürümek,yeni çıkan filmleri birlikte izlemek, saatlerce sana sarılı kalmak,sadece ama sadece bir kez olsun sana sarılıp uyumak, bir sabah gözlerimi açtıgımda yanımda seni bulmak isterken, sen sevgimle utanmamı sagladıgın için galiba gerçekten "bir taneydin"! Işte bu yüzden imkansızlıgına hep inandım! Ben yalnız kalıp seni düşünmeyi deli gibi sever oldugumda, sen benim her şeyim oldugunda ben senin için hiç yoktum... Bu yüzden yalnızlıklarım, aglamalarım, özlemlerim canını hiç acıtmadı.Benim tarafımdan sevilmek belki de hayatında önemseyecegin en son şeydi... Keşke kendi dünyamda bir zamanlar seni sevdigimden hiç bahsetmeseydim Sen beni hiç sevmedin! Ben Seni Seviyorum dedigimde Seni Seviyordum! Ben Seni Özlüyorum dedigimde Seni Özlüyordum. Ben Senin Için Ölürüm Dedigimde ben senin özleminden zaten ölüyordum... Ve Ben Simdi Senin Hayatından Gidiyorum! Ben Kaybettim... Sen Kazandın! Artık sesimi duymayacaksın... Sana sımsıkı sarılmak istiyordum, kokunu içime yıllarca bana yetecek kadar çekerek, sana sımsıkı sarılmak istiyordum.... Gelmedin! Gelsen yapabilir miydim bilmiyorum...Ben artık gidiyorum.. -Alıntıdır- |
|
|
|
|
|
#412 |
|
Aşmış Üye
Teşekkür Etme: 125 Thanked 197 Times in 120 Posts
Üye No: 44060
İtibar Gücü: 4267
Rep Puanı : 10060
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
yemin etmişim gülüp geçmeye
acı ve kederlere yenik düşmemeye sahte gülüşlere sahte gözlere baş kaldırıyorum isyanlarıma oyunsa hayat en mükemmel oyuncu olacağım zalim hayat sahte sevenden daha sahtekar olacağım hayellere yenilmiceğim üzülmek ağlamak yok artık kırılan kalbimde sevmek diye bir bölüm kalmadı artık sevinin........ |
|
|
|
|
|
#413 |
|
Aşmış Üye
Teşekkür Etme: 125 Thanked 197 Times in 120 Posts
Üye No: 44060
İtibar Gücü: 4267
Rep Puanı : 10060
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
aynı yere atmıcam artıkkkkkkk
|
|
|
|
|
|
#414 |
|
ÇaKaL Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Bayan
|
Sorgularımı kendimi yoklamanın en güzel yolu
Aynada duran izlerin hepsini kırmaktır Ellerime diyetin olan kanı bırakmaktır beklide Paslı çiviler gibi kendimi kendime çakıp Vermektir kendimi ellerine bedel toplanmış suçlarının hepsine Sabrın yara izlerindeki sızan kan ellerimde Gözlerimde Öfkemde Anlamıyorsun Köklerine verimli topraklar arayan çınarlar gibi durdum karşında Seni sevmenin şerefiyle yeşillendi kuru dallarım Öfkene çaktığın bir paket sigara, gururuna binlerce bahane taşır. bir yağmur damlasında emanet ederken yüreğimi içimdeki pasım beyazına değdi Ayağına bulaşmış vebalimle gidip gelmelerdeyim Bir yeşil istedim gözlerinden Bir tutam gülümsemenden Tıpkı filesinde yokluğunu taşıyan bir baba gibi Biraz utangaç Yüzümde kırışıklığımla Biraz senin yokluğunu taşımaktayım Ah yüreğim Ben seni hayat kitabımın arasında sakladım. Bir gün sonrasına bensiz Biliyorum anlamıyosun öylece suskun kalıyorum kelimelerin gözlerinde anlama istegim kendimi avutmam olacak beklide bir gün gülüşmelerini çalma bahanem olcak yüzümdeki yarayı yüreğimde susuz bırakmak olucak |
|
|
|
|
|
#415 |
|
ÇaKaL Üye
Rep Derecesi :
|
tanıdım seni...işte yine sensin..işte bu karşındaki ben..bu sima..bu koku..tenimde kalanla aynı işte..yine geldin bak...bak yine burdayım..sevdanı koynuma aldım..karşındayım..
aslında aşkı bilmezdim ben..sevda yoktu lügatımda..sonra bir baktım varmış..varmışsın..aşkmışsın.. hani o gözlerin var ya..baksam ölürüm sanırdım..sonra tenin..dokunsam yanacaktım..!kaçtım..kaçtın.. saklambaç oynadık..saklandık..kaybolduk.. ama tanıdım işte..senin bu koku..!geldim bak..yanındayım..bi uzatsan elini koynundayım..yar!!aşkı lügatıma aldım..senin adınla..senin teninle..senin kokunla.. bak..kabul saydım..yaralarımı kapattım.."sen" dedim..sadece sen.. sen bi gel..gerisi gelmese de olur.. sen bunun adına ne dersin bilmiyorum..ben delilik diyorum..düpedüz delilik işte.. herkesten farklısın..başkasın..öylesine içimdesin..canımdansın..yarımsın..! yarim..gitme..kanatırsın..dayanamazsam katle sebep yaratırsın.. dur dizimin dibinde..gitme..kelimelerimi eksiltme.. dedim ya..seni lügatıma aldım.. bundan böyle tümcemde aşktır adın .. _derin_ |
|
|
|
|
|
#416 |
|
ÇaKaL Üye
Rep Derecesi :
|
Aşk'a benzer bir duygu uyanmaya görsün içimde
Dağılır gider kaygılarımın bulutu Gözümde aranır tazelenir mavi Kulaklarımda eski yolculuklardan bir uğultu Dönüverir şöyle bir dünya,kayar yerinden ağaç Sudaki çağrı ne,havada bu ne koku böyle Görünce alışkanlıkların tükendiği dostlukların da Çıkıverdiğini çevremin ortaya bir başka kılıkta Bir karıncalanmadır duyarım ayaklarımda Elden geçirilmiş direkleri,yelkeni yeni Yosunu alınmiş tekneler de böyle olur olursa Çaresiz,artık kimse tutamaz beni Evimmiş işimmiş kentimmiş anlamam Eşyasını dağıtıp yola düşen kişi örneği Basar giderim bir bilinmedik yere doğru Budur derim ne de olsa bu işin gereği Bundan sonra artık bana yol görünsün İster bir yeşillik ağaçlık arasında Bir topak,ister susuzluktan çatlamış kıraç Yüreği ısınmışsa bir kez ne der görüntü adama Yoldayım ya gene de gelmez aklıma Bu deli tutku düşünme tez ulaşmak için mi Beklide ereğim başka,bir güzel kaçmak Neyin nesi bu olan biten bilmem ki Gözümde arınır tazelenir mavi Kulaklarımda eski yolculuklardan bir uğultu Aşka benzer bir duygu uyanmaya görsün içimde Dağılır gider tüm törelerin bulutu Alıntı// S.K.Aksal |
|
|
|
|
|
#417 |
|
ÇaKaL Üye
Rep Derecesi :
|
Hiç titremesin ne elin,
Ne de bana verdiğin yüreğin.. Bana inanmadın, güvenmedin ya; Hiçbirşeyin önemi kalmadı benim için.. Buruşturup bir yana atsan, Belki bu kadar acımazdı kalbim.. Hiç titremesin elin, sil gitsin. Ben sensiz kalmam nasıl olsa.. Dünyanın öbür ucunda da olsan, Gözümü yumsam yanıbaşımda olacaksın.. Elimi kalbime koyacak olsam, Usul usul dokunurum sana,kaçamazsın.. Çok yoruldum artık,inan.. Ne anlatmaya halim kaldı, Ne de anlaman için zaman.. Vazgeçmeyeceksin inandıklarından.. İşte o yüzden sevgilim, Hiç titremesin elin, yüreğin.. Sil gitsin.. Aşk Sevipte Kaybetmek mi ?.. Aşk, yaşamayı bilene aşktır.. Aşk, sevmeyi bilene aşktır.. Aşk, özlemleri ile aşktır.. Aşk, hasrettir ! Aşk nedir biliyormusun ? Aşk anlatılamayacak kadar anlamlı Anlatılamayacak kadar güzel Bir o kadar da yürekliliktir ! Ben yürekliydim, ama şimdi ağlıyorum... Birini sevmek yetmiyormuş Birini özlemekte yetmiyormuş Aşkı ben yanlış anlamışım ! ...Alıntı... |
|
|
|
|
|
#418 |
|
ÇaKaL Üye
Rep Derecesi :
|
ben,
seninle içiyorum…… bilmiyor kimse…. ara bir sokağında kentin silinmiş duvar yazılarına bakıyor masam dökülmüş kireç aralıklarında devrim…… aralıklarımda sen……….. seninle, direndim ben….. bilmiyor kimse…. döndüğünde bile yüzünü….seninle geç kalmış evrimlere döktüm kavgamı sessiz kaldım sensiz kaldım dilim marşlardayken silinmedi izin…sustum…. sustum da direndim… kimse bilmiyor….. ben seni sevdim…. |
|
|
|
|
|
#419 |
|
ÇaKaL Üye
Rep Derecesi :
|
Varsın vefasız desinler. Sev dedi gönlüm sevdim, olmaz dedi gittim. Varsın yollarıma set çeksinler.
Vazgeçtiğim sen değildin. Ne hatırlamak ne de pişman olmak değil derdim. Unutmak, boşlukta olmak, hiç yaşanmamış saymak istediğim. Varsın bir daha sevmesin yüreğim. Sanma keşkelerim var! Hiç mi hiç pişman değilim... Varsın benden nefret etsinler. Gittiğime gideceğime lanet ettirsinler. Yeni bir yaşam kurmak bir yana, eskisini derlemek, toplamak, katlayıp bir daha açılmayacak çekmecelere sıkıştırmak zaten zor. İnsan yeni bir yola adımını atarken eskisine her an dönmeye hazır oluyor. Varsın geri dönüşe giden bir kestirme yol olmasın. Tozlu yollarda nereye gideceğini bilmeden yürümek, bile bile cehenneme yol almaktan çok daha kolay. Acı veriyor, zor geliyor, insan her an vazgeçmek istiyor ama varsın hiç tükenmesin o yollar. Sonunda senden tümüyle kurtulmak var. Varsın kana bulansın her yerim. Sanma keşkelerim var! Hiç mi hiç pişman değilim... Varsın bir damla umudum kalmasın. Elimden tutacak bir tek dostum olmasın. Senden vazgeçebildiysem eğer ötesi yok benim için. Herkes unutulur. Gönüllü seçtim ben bu yolu, bilerek. Güçlüydüm bu kararı aldığımda. Yeni bir hayatın bana vereceklerinden emindim. En büyük aşk sensen eğer en büyük ızdırap da sendin. Senden kaçabilirsem eğer mutlu olabilirdim. Varsın param olmasındı. Varsın kimseler yaramı sarmasındı. Terk ettiğim sen değildin. Ben seninle gelecek olan hayatımdan vazgeçtim. Varsın serilsin önüme hanlar hamamlar? Sanma keşkelerim var! Hiç mi hiç pişman değilim... Varsın üç günlük ömrüm kalsın. Vücudumun her zerresi ?sen? diye yansın. Asla yok geriye dönüşüm. Ben seni unutmak için bu yollara düşmüşüm. Varsın Azrail gelsin alsın canımı. Varsın koparsın benden çürüyen sol yanımı. Adını son kez de olsa söylemeyeceğim. Atıp her bir parçamı kilometrelerce uzağa, ruhumu gökyüzüne savursunlar. Kimseler ardımdan tek bir dua etmesin. Ben seçtim bu yolu gönüllü seçtim. Vazgeçtiğim terk ettiğim sen değildin. Zerre kadar korkuyorsam adam değilim |
|
|
|
|
|
#420 |
|
ÇaKaL Üye
Rep Derecesi :
|
Varlığın acı veriyor olsaydı bana;
Seni ölüme sevmez, Gelmeyeceğini bile bile seni beklemezdim hala. Ben sensizlikte bile "seni yaşıyorum" sevgili... ” Mevsim, sonbahara akarken ben de sana geliyorum. Elimde yokluğun yüreğimde suskunluğunla sana geliyorum sevgili. Ilık bir akşam *******inde kentin yorgun kaldırımlarında tanıdık kelimeler arıyorum sevdana dair. Sana dair tek bir kelime yeterdi bana. Tek bir nefes bile gülümsemem için yeterdi oysa..Sensizlikte kanarken sol yanım, ben hep seni düşledim zembereği kırılmış zamanın avuçlarında. Seni aradım güneşin sıcak alnında, senin ellerini aradım yağmurun ıslak dualarında. Sana gelirken toprak yağmur kokuyordu sokaklar ise yalnızlık... Sana çıkan tüm yollar arsız dikenlerle süslenmişti sanki. Ayaklarım kan revan..Bir yanım uçurum bir yanım sensizlik ama her şeye inat sana geliyorum. Hava puslu, etraf ise sensizlik .. Dikenlere aldırmadan yalınayak yürüdüm gecenin dar sokaklarında. Yüreğimle ezdim tüm engelleri, ayaklarımla öptüm yollarındaki ikiyüzlü dikenleri. Her şeye inat sana geliyorum bir elimde mevsimlerin koynundan çaldığım ılık bahar bir elimde bulutların saçlarından arakladığım rüzgar ile .. Bir ömür uzaktan sana geliyorum bir elimde bir avuç gülüş karakışlarda güneş bil diye bir elimde bir yudum umut zifiri karanlıklarda aydınlığa sımsıkı tutun diye . Sana geliyorum sevgili.... Unutmadan sevgili; gittin diye meteliksiz bir intiharın ayakuçlarına boynunu büken bir kukla olmadım hiçbir zaman. Gittiğin gün kansız ve acımasız bir ihtilalin demir kelepçeli zamanlarından kaçıp sen diye ipsiz uçurumlara sığındım. Yokluğunda kimi zaman bir çocuk gibi koynunda ağladım kimi zaman kirpiklerinden ıslak yağmurlara kaçtım. Sensizlikte her gece arsız fırtınalarına göğüs gerdim ve esrarkeş yangınları sen diye koynuma alıp yüreğimde közledim yalnızlığının ıslak çığlıklarını. Evet gittiğin gün sen kokan kelimelerim çıplak kaldı dudaklarımda. Yüreğim gözyaşına asılı kaldı gözkapaklarımda. Ama hiçbir zaman boynumu bükmedim yokluğuna. Pes etmedim sensizlikte kıyılarıma vuran hasret dalgalarına. Direndim, savaştım yalnızlığınla. Kan revan içinde kalsam da, bilmediğim fırtınalarda sensiz savaşsam da ben hiçbir zaman “ yalnızlığına “ yenilmedim sevgili.... -alıntı- |
|
|
|
![]() ![]() |
| Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|