![]() |
![]() |
#421 |
Forum Müdavimi
![]() Üyelik Tarihi: Jun 2007
Teşekkür Etme: 11 Thanked 4 Times in 4 Posts
Üye No: 43347
İtibar Gücü: 1855
Rep Puanı : 5050
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Unutmalıyım
Unutmak istiyorum günahkâr günlerimi Hâşâ isyanım olmadı asla ulu Allah’a Unutmak istiyorum ibadetsiz günlerimi Bir rekât dahi namaz kılmadığım zamanı Unutmak istiyorum oruç diye aç kaldığımı Öğlene kadar yatıp sonra iftar yaptığımı Unutmak istiyorum zalimlerin zalimini Hatırlamalıyım nur yüzlü efendimi Hatırlamalıyım Kuran’daki helali haramı Koşmalıyım can Ahmed’in yolundan |
![]() |
![]() |
![]() |
#422 |
Forum Müdavimi
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Unutmama Asla
İstanbul misali severim seni Muhtacım sana onun gibi Ellerimde hala senin izlerin Silmek istiyorum suyu kurutuyorsun Saklamak istiyorum toprağı rüzgarla uçuruyorsun Kaçmak istiyorum önüme engeller koyuyorsun Herşeye engel olabilirsin ama Unutmama asla... |
![]() |
![]() |
![]() |
#423 |
Forum Müdavimi
Rep Derecesi :
|
![]() Unuttum Hüzünleri
Unuttum işte hüzün şarkılarını Artık sadece aşk şarkıları var Birde baş ucumda ki resmin Unuttum işte ağladığım günleri Artık gülüyorum sevdalıyım diye Birde kokunu sakladığım bedenim Unuttum işte sonunda üzülmeyi Her şey hatırlatıyor bana seni Birde yanımda olsan her şey tamam |
![]() |
![]() |
![]() |
#424 |
Forum Müdavimi
Rep Derecesi :
|
![]() Unuttum İşte Seni
Seni unuttum biliyormusun Simsiyah saçlarını unuttum Hani o rüzgarda dağılan İpek kadar yumuşak saçlarını Artık benim için yabancısın Deniz mavisi gözlerini unuttum Pırlanta misali parıldayan Beni sana hapseden gözlerini Artık benim için herhangi birisin Süt beyaz tenini unuttum Eşsiz,saf ve berrak olan Misk-i amber misali kokan tenini Hafızamın sana ait kısmını kopardım Ellerinide unuttum zor oldu İnce zarif ve narin olan Bir ömür bırakamayacağım ellerini Defter yaprağı misali kopardım seni Kiraz dudaklarını unuttum Ateşli,cezbedici ve kankırmızı Doyasıya öptüğüm dudaklarını Ama nedense SENİ unutamadım Gözyaşlarım niçin durmuyor Seni kalbim niye unutmuyor Bilmiyorum ama inanki unuttum seni |
![]() |
![]() |
![]() |
#425 |
Forum Müdavimi
Rep Derecesi :
|
![]() Uyan Türk
Ey Türk ulusu uyanın Vatan çakallarla doldu Nerde Börteçine bulun Çakalları sopaylayarak kovun İslam sancağı bize emanet Emanete edilmez ihanet Muhammed ümmeti kime emanet Kafiri, küffarı taşlayarak kovun Allah-u Ekber diyelim beraber La ilahe illallah şefaat ya Allah Şeytanın hapsinden kurtulalım Bizi ezenleri kırbaçla ağlatalım Biz şanlı Fatih'in torunuyuz Biz Allah'ın aciz kuluyuz Biz Muhammed ümmetiyiz Biz Türk doğduk Türk öleceğiz |
![]() |
![]() |
![]() |
#426 |
Forum Müdavimi
Rep Derecesi :
|
![]() Uyumayınız
Saat epeyce olmuş anlamadım Ben daha yataktan yeni kalktım Güneş doğmuş dağlar ardından Minikler okullara koşmuş çoktan Ben ise boşa geçen uykudaydım Zaten geldik gidiyoruz aslında Uyuyoruz birde zamanı harcıyoruz Fazla uyku ile ruhu yok ediyoruz Zaman nasıl geçti anlamıyoruz Kısa olan zamanı iyice daraltıyoruz Uyumayınız kalkınız dostlarım Zamanı boşa harcamayınız İlk başta ibadet yapınız Sonra fani için çalışınız Ömrünüzü boşa harcamayınız |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|