![]() |
![]() |
#431 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57903
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Sevgilim Bilmedi
Sevgilim bilmedi bilmeyecekte, Karanlık karlarda üşüdüğümü, Ağlasam yaşımı silmeyecekte, Çözülmez kaderin böyle düğümü... Ben ona yaklaşıp vefa ararken, O beni anlamaz hep hoyratlaşır, Duygusu duyguma setken, duvarken, Delisi düşlerim kat be katlaşır... Ben kalsam diyorum, o güle güle, Her gece yarısı yollardayım hep... İçinden gelmeyen olmaz ki ola, İnamsız vefası olmadık sebep... Olmasın istemem, zaten dargınım, Kimini tanımam kimsesi de yok Titrese bedenim ve donsa kanım, Vallahi billahi busesi de yok... O beni sarmadı bir doya doya, Ben sarhoş yollarda gezdim, dolaştım... Her akşam bencilce dalıp uykuya, Bilmezdi halimi zaten alıştım... Gürsoy Solmaz
![]() |
#432 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Sevgilim Olamazsın...
Sevgilim değilsin, olamazsın da, Sevgilim olmaya yürek yok sende... Yalan söylüyorsun yalan aslında, Gerçeğe pek fazla gerek yok sende... Mecbur değilsin ki beni sevmeye, Sen sevmezsen bende sevmem kime ne? Sadist bir ruh ermez bence her şeye, Yanılmışım kalben sevmek yok sende... Sözüm o ki: sende sevda bu mudur? Yalanlara kanmak bende korkudur, Senin her dediğin neden doğrudur, Yalan canım yalan gerçek yok sende... Bilmiyorum sana hakim duyguyu, İntikam alanın sende var huyu, Bulandırdın gönlümdeki pak suyu, Çeşmeye gitmeye külek yok sende.... Hangi duygu yüreğine hakimdi, Seni böyle yapan kimlerdi, kimdi? Yüz yüze bakarken korkarım şimdi, Gönlüne ters düşen dilek yok sende... İşte sitem,işte minnet,işte naz, Ne istersen sende bana böyle yaz, Derim derim alçak kalbim anlamaz, Gönül sofrasına çörek yok sende... Gürsoy Solmaz
![]() |
#433 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Sevgime İpotek Koyma
Yar istersen seni seven benim kız, Seninleyim, gördüğün bu yaşta ben Sende sev, sende koş, kalma duraksız, Seni seven deli yürek işte ben... Sevdanın ederi koşulsuz olsun, Bırak duygularım içine dolsun, Güllerim elinde fütursuz solsun, O hayalle kalıverdim düşte ben... İpotek konmasın sevgimden beri, Sen ol yüreğimin mutena yeri, Şu ben ki sevenin, koca serseri, Hislerim delidir; dedim başta ben. Gürsoy Solmaz
![]() |
#434 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Sevgimiz Yedi Versin
Bir oğul balı gibi, peteğin ortasından, Sevgidir buram buram, filiz veren yeşeren, Ama Kars yaylasından, ama Muş ovasından... Bir gönül meyvesidir, sevgimiz yedi veren... Gürsoy Solmaz
![]() |
#435 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Sevgimsin İçimde Açan
Unutmak mümkün mü sen deli misin? Yamaçlardan esen dağ yeli misin? Sevginin ruhumda dost eli misin? Sevgimsin içimde açan, çoğalan Sevgimsin elbette düşümde her an.... Kavuşmak elbette bitmeyen dua Bu yüzden sevgimi çekmem sorguya Bizimdir hayaller,düşler ve rüya... Kavuşmak farz oldu, sevgi yolunda Yanındayım... hisset, hatta kolunda Resmedip yüzünü gönül yaylama Öylece seyredip bakarım ama, Sevgini içime sevdanla yama Bu sevdadır bir yüzüğe kaş gibi Bu sevgide yolumuz yoldaş gibi Gürsoy Solmaz
![]() |
#436 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Sevgin İle Tart Beni
Bir yalnız ceylansın avcın gibiyim, Saçlarının telleriyle tut beni… Sanırım sevincin,acın gibiyim.. Adı neyse kana kana tat beni… Bir küheylan, bir doru tay gibisin, Evet dünya, dahası ay gibisin… Mahşerimsin, okuma yay gibisin, Yaşadıkça göklere fırlat beni… Hayatının her kavşağı bende yar Hayatımın anlamı var sende yar, Yaşıyorum; yaşamım sayende yar, Topla lakin sevgim ile tart beni Gürsoy Solmaz
![]() |
#437 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Sevgini Kutlayacağım
Sevgini sevgimle katlayacağım, Bir demet çiçekle kutlayacağım, Sesini duymazsam çatlayacağım, Şimdi söyle sen orada nerdesin, Sevgi sevgi yüreğimde perdesin... Görmek için hırsız gibi bekledim, Bir bağ iken barsız gibi bekledim, Sevdalandım yarsız gibi bekledim, Şimdi sen orada susacak mısın? İçimde sevgice pusacak mısın? Varlığın yokluğun artık gereksiz, İnandım yazık ki şüphesiz,şeksiz Sevgimi kelepir satan yüreksiz, Gözüme öylece bakacak mısın? Karşıma korkmadan çıkacak mısın? Gürsoy Solmaz
![]() |
#438 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Sevgisi Gözlerinden Fışkıran
Ey güzeller güzeli, ey sevgisi tan yelim Ey yüreği sevgimle, aşkımla dolu sevdam Ey nergis güzelliği yadigâr tek tesellim Seninle meşgul aklım, seninle dolu kafam…. Ey yaban aşk gülünün, nadir renk yanaklısı Ay yüreğim içinde, benle kalan son sevgi Ey içimin hoşluğu, kalbimin meraklısı İçimin sen ahengi ve sensin solmaz rengi…. Ey yüreği İzmir’in koylarınca mavilik, Estetik çizgileri çizili sevgili yar….. Ey gözleri içimde ufuk açan güzellik, İmbat serinliğiyle içimde esen rüzgar.... Ey bakarken sevgisi gözlerinden fışkıran, Zeki olduğu kadar akıllı olan yürek…. Ey ******* mehtabı göğümde öyle duran, Muhterem ve mümtazsın, hatta sanki ey melek… Yüreğimde müstesna bir yer ayırdım sana, Gelen giden olsa da orda olan yalnız sen…. Halay halay seninle, hülya kurdum hülyana, Oradaki görkemin bir başkadır bir bilsen…. İşte seni ben böyle, hayallerle sevmişim, İşte seni ben böyle, rüyalarda görmüşüm, Sağlık sıhhat dilerim sevgim kopmaz ibrişim, Hayallerle düşünmüş seni öyle sarmışım…. Bu sebeple içimde böyle aşkın ilki sen….. Bu sebeple içimde daim kalan bilki sen Gürsoy Solmaz
![]() |
#439 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Sevilmek Ne Güzel Sevmek Ne Güzel
Seviyorum; diyen dilini yerim; Sevilmek ne güzel, sevmek ne güzel... Seversen o seni sevmez mi derim, Onu sevmek onu demek ne güzel... Sevilmek ne güzel sevmek ne güzel... Sevmeyi bilmeyen sevmek abes der, Ben gibi olanlar sevmek serbest der, Dünyanın tadını bilir sevenler, Çok sevmek ve onu demek ne güzel... Sevilmek ne güzel, sevmek ne güzel... Gül görsen aklına yar gelmiyor mu? Elleri görünce ar gelmiyor mu? Şu koca kainat dar gelmiyor mu? Onu sevmek, onu demek ne güzel... Sevilmek ne güzel, sevmek ne güzel... El ele, göz göze, baş başa kalmak, Bir heves, bir arzu ve aşkla dolmak; Dolmak ve hissetmek onunla olmak, Onu sevmek, onu demek ne güzel... Sevilmek ne güzel, sevmek ne güzel.... Gürsoy Solmaz
![]() |
#440 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Seviyorsan Engel Olma
Seviyorsan engel olma, Sevgi bitmez sermayedir… Ona buna bedel olma, Sevgi sevene göredir… Aramak sormak keyfiyet, Merak ise bahanedir… Aklın gönlüne cesaret, Vermiyorsa sebep nedir? . Sevdası deli olana, Her yürek koca kürredir... Sevgiden veli olana, Sevgi bitmez bir süredir. Yeşil, mavi her renk düştür; Gönlüm, renge mesiredir... Beklentisiz özlem hoştur; Hevesim yalnız bir’edir… Gürsoy Solmaz
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|