![]() |
|
|
#431 |
|
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57937
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
Almayın Düşlerimi Almayın.
Bırakın Bende Kalsınlar Özgürce... Açık Gönlümün Kapıları... Sevdaya... Ama Yaralı Ama Acılı... Bırakın Almayın Düşlerimi... Koparmayın Beni Benden... Bu Aralık Akşamı... Almayın Dedim... Düşlerimle Büyüdüm Ben... En Mavi Düşlerimle... Abim, Ablam Onlar Benim... Kardeşim Dostum... Yalnızlığım Özlemim... Yakışıklıydı Benim Düşlerim En Güzelinden... Sevdalıydı Göklere Maviye... Denize Maviye... Gözlerine Maviye... Benim Düşlerim Onlar Bırakın Ne Olur... Onlar Yaşayamaz Bensiz; Ölürler... Sevdalara Yürek Mi Dayanır Düşlerimsiz... Bırakın... Yaşayamam Ben Onlarsız; Ölürüm... Aldılar, Acımadılar Bana... Aldılar Acımadılar Düşlerime... İşte O Ana Bir Yaprak Düştü Yolarıma... Baktım Ki Düşlerim Ölmüş... Kalkıp Almaya Çalıştım Düşlerimi... Baktım Bende Ölmüşüm...
|
|
|
|
#432 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
Son günlerde ne yüzüme bakıyor
Ne bir selam veriyorsun almina! Zahmet edip ne elimi sıkıyor Ne bir hatır soruyorsun Almina! Madem hızlı yaşamayı severdin Neden bana yar olmaya söz verdin? Cambaz gibi kalpten kalbe tel gerdin Maceraya yürüyorsun Almina! Ben yanarken hasretinin narında Hoyrat eller bağlar bozdu narında Ben aklımı uğurlarken uğrunda Sen sefalar sürüyorsun Almina! Seni gözden, seni sözden sakınıp Sır vermedim dosta senden yakınıp Hasretinle hergün biraz tükenip Bittiğimi görüyorsun Almina! Koca bir yaz geçti gülmeden Ben giderim sen insafa gelmeden Hayatımla oynuyorsun bilmeden Günahıma giriyorsun Almina! Telaşlanma kastettiysen canıma Günden güne giriyorsun kanıma! Bir atımlık barut kaldı sonuma Muradına eriyorsun Almina!
|
|
|
|
#433 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Zalimden hak deva edilmez!
Biz de sizden hak deva etmiyoruz. Ne Birleşmiş İlletler, Ne de Lahey Kanunları umurumuzda… Kurtların kanlı dişleriyle yazılmış anayasanız umurumuzda değil. Biz tüm acziyetimizle O'na sığındık. Mekanlı mekansız tüm hallerimizde O'ndan korktuk. Biz korktuğumuz için insan öldürmedik?! Ve öldürdüğümüz için daha da korkmadık?! Biz adaletsiz savaşların ramboları olmadık! Çocuk katili rambolar olmadık!? Biz de er meydanlarının yiğitleri vardır. Hani düşmanını bel altından vurmayan, Düşmanının düşmanıyla bir olmayan Davasını dünya menfaatine satmayan Davası için canını hiçe sayan Delikanlı mücahitlerimiz vardır. Biz zalimden hak deva etmiyoruz. Biz hakkımız olanı istiyor ve alıyoruz. Bu uğurda ölmek ise NE HOŞTUR Zira "İnna lillahi ve inna ileyhi raciun" Alnımızın çatısına mıhlatmışız Tıpkı şahadet aşkı gibi…
|
|
|
|
#434 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Torunlarım dört yana, kol kol, gitsin;
Malazgird'den İstanbul'a yol gitsin! Gelip sana çarpan gücü, yavaştan Anlamazsa, haritadan sil, gitsin! Şehidlerim, Tanrı'ya, al al, gitsin, Yaralıma su verene bal gitsin! Taclarını bir şey sanan gururlar Tahtlı gelip, taclı gelip kul gitsin! Fakat, harb bu: kalmak da var, ölmek de; Esir olup kalmaktansa öl, gitsin! Şehidlerim uçmağa, al al, gitsin, Yaralıma su verene bal gitsin! Çekilirmiş gibi davran merkezde İki yandan sağ yürüsün, sol gitsin! Olsa da son saatin son dakkası, Senden aman dileyeni sal, gitsin! Şehidlerim, Allah'a, al al, gitsin, Yaralıma su verene bal gitsin! Ve gönlünden kopup, bize bir yaprak, Bir tomurcuk gönderene gül gitsin. Düğünlerde tadı gelsin barışın: Kızlarıma duvak gitsin, tel gitsin! Şehidlerim Huzura, al al, gitsin, Yaralıma su verene bal gitsin!
|
|
|
|
#435 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
altı iki dört seni sevmiştim
düşlerimi süslüyordun gece olunca ve gündüz hayallerim işgalindeydi sıcak bir yaz günüydü beklemekten yorulmuştu yüreğim kanat çırpıp uçtum kondum eline berrak temiz ve sonsuz sevgiler getirmiştim henüz erken dedin sen istemedin ben senden kaçtım unutmak için iki üç beşe gittim o da üzgündü sakın kızma diyordu başka neden yok biraz zaman tanı henüz hazır değilim böyle şeylere altı iki dört artık yoruldum iki üç beş buraya kadar sizden de geçiyorum bu şehirden de daha fazla beklenemez geriye sayıyorumüç iki bir sıfır artık ben gidiyorum
|
|
|
|
#436 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
İslam’ın güneşi yükseliyor semada nurlar saçarak
Gönülleri aydınlatıyor nice yeni ufuklar açarak Ruhlar huzura eriyor nefsin isteklerinden kaçarak ALLAH’A yalvarıyor müminler Hakk'a avuç açarak. Zulümlerle çalkalanan dünya adaletle dolacak Savaşların ve çatışmaların hepsi son bulacak Bütün bunları bitiren Hazreti Mehdi olacak Müslümanlar tek yürek olup İslam Birliği doğacak. Dünyadaki herkes bir tek Hakk'a tapacak Göklerle yerden bolluk ve bereket akacak İnsanlar bir ekecek bire yedi yüz alacak Çobanlar koyunlarını kurtlarla birlikte salacak. Karanlıklara gömülen dünya Kurban’la aydınlanacak Tüm insanlar iman edecek Asrı Saadet yaşanacak Bütün yürekler aşkla, şevkle ve mutlulukla çarpacak Kötülükler çağı sona erip Altın bir çağ başlayacak.
|
|
|
|
#437 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
(Ç)
Seni inanamayacağın kadar İnanılamayacak kısa zamanda ölümüne sevdim Seviyorum seni ömrümün son demi olsa da Acılarıma inat seni seviyorum (İ) Ben sana ulaşamıyorum sana ulaşmam imkansız Sana seni sevdiğimi söylemem imkansız Ama senin için bir adım kadar yakınım Gel aç kalbime vurulan kilidi (Ğ) *******i düşümde Gündüzleri kalbimde kor bir ateş gibisin Seni ve senli anları hayal ediyorum Yaşadığım ihanetlere inat seni seviyorum (D) Senli anlara ulaşmak için günlerin saliselere dönüşmesini istiyorum Ama saliseler yıl oluyor hafta içleri mecburen gidilen mekanlarda Kalbim ruhum sensizliğe dayanamıyor Seni arzuluyor ruhum ve tüm benliğim sen yoksun ama (E) Gel benim cesaretim yok Sana ulaşabileceğim bir yol yok Kalbimi sana adıyorum Ruhumu sana adıyorum güzel kız gel (M) Artık dayanamıyorum zamanımız git gide bitiyor az kaldı Gel ne olur acılarımı dindir sevginle güzel ışıl ışıl gözlerinle Dingin ruhunla çocuksu bakışlarınla al beni acılarımın elinden Cesaretim yok tükenmiş biriyim hayat savaşında Gel ve beni sevginle dirilt Seni çok seviyorum paytahtlı güzel Sana aşığım sana aşığım Seni seviyorum.
|
|
|
|
#438 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Biri bir koca görür rüyasında:
Yüz lira maaşlı kibar bir adam. Evlenir, şehre taşınırlar. Mektuplar gelir adreslerine: $en Yuva Apartmanı, bodrum kati. Kutu gibi bir dairede otururlar. Ne çamaşıra gidilir artık, ne can silmeye; Bulaşıksa kendi bulaşıkları. Çocukları olur, nur topu gibi; Elden düşme bir araba satın alınır. Kızılay Bahçesi'ne gidilir sabahları; Kumda oynasın diye küçük Yılmaz, Kibar çocukları gibi.
|
|
|
|
#439 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Şarkı söylüyormuşum
Sokaklarda, Görmüşler. Yere yere bakıyormuşum Yürürken, Duymuşlar. Sonrasını uydurmuşlar
|
|
|
|
#440 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Takma adına alyüzlü koymuşlar
Gerçek adını kimseler bilmezmiş Yedi düvelde namını duymuşlar Hafızasından kimseler silmezmiş. Öyle güzelmiş öyle alımlıymış Her dem geçse de genç kalan yaşıymış Oldukça zeki münevver aklıymış Her tür suale cevapsız kalmazmış. Alnına düşen esli saç telleri Hazla tutarmış taktığı gülleri Kıskandırırmış tek tük güzelleri Öyle ciddiymiş gülene gülmezmiş. Ne aşk yaşamış ne sevgili olmuş Kendine bağlı mütevazı kulmuş Saygı sevgiyi sanki ilk o bulmuş İmrenseler de göze hiç gelmezmiş. Bir gün kötülük gelmemiş elinden Her kula sunmuş kat kat sevincinden Ne bir ihtiras ne de kin içinden Buyur edilip derde çekilmezmiş. Kalp odağından ötede gezmezmiş Gönül veripte kimseyi üzmezmiş Kusura niyet edip göz süzmezmiş Hiç bir insana kem sözü olmazmış.
|
|
![]() ![]() |
| Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 35 (0 üye ve 35 misafir) | |
|
|