![]() |
|
|
#4421 |
|
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57950
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
Hangi sevgili var ki, senin kadar duyarsız ve kalpsiz?
Ve hangi sevgili var ki, benim kadar çaresiz? Hangi ayrılık var ki, böyle kanasın ve böyle acısın? Ve hangi taş yürek var ki, benim kadar ağlasın? Hangi gün karar verdin, küt diye çekip gitmeye? Hangi lafım dokundu sana, böyle inceden inceye? Hangi otobüs söyle, hangi uçak, hangi tren? Seni benden götüren, beni bir kuş gibi öttüren. Hangi kırılası eller dolanır, kırılası beline? Hangi rüzgar şarkı söyler, o ay tanrıçası teninde? Hangi çirkin gerçek uğruna, tükettin güzel ütopyamızı? Hangi boşboğazlara deşifre ettin, en mahrem sırlarımızı? Hangi cama kafa atsam? Hangi kapıyı omuzlayıp kırsam? Hangi meyhanede dellenip, hangi masaları dağıtsam? Bende bu sersem başımı, karakolun duvarına vursam. Kendimi caddeye atıp, arabaların altına savursam. Hangi tercih beni en hızlı şekilde öldürür? Hangi şekil öldürmez de, ömür boyu süründürür? Kayıp ilanı mı versem, şehir şehir dolanmak yerine? Ödül mü koysam, ölü veya diri seni bulup getirene? Hangi ayrılık var ki, böyle diş ağrısı gibi durmadan zonklasın? Hangi cam kesiği var ki, böyle musluk gibi içime damlasın? Hiç sanmam! ... Hasta kalbim bunu bir süre daha kaldıramaz! . Feriştah olsa, böyle eli kolu bağlı bekleyip duramaz. Hangi mübarek dua, Hangi evliya tesir eder, seni döndürmeye? Hangi aptal mazeret ikna eder, ateşimi söndürmeye? Olur mu be! . olur mu? Bu da benim gibi adama yapılır mı? Aşk dediğin mendil mi? Buruşturup bir kenara atılır mı? VEFA bu kadar basit mi? Alınır mı? Satılır mı? Hangi hırsız çaldı, seni yırtık cebimden? Hangi pense kopardı bizi birbirimizden? Hangi uğursuz hamal taşıdı valizini? Hangi çöpçü süpürdü yerden bütün izini? Hangi yaldızlı otel çarşaf serip barındırdı? Hangi süslü manzara seni kolayca kandırdı? Hangi şarlatan imaj böyle çabuk ilgini çekti? Hangi pembe vaadler o saf kalbini cezbetti? Dağ gibi adamı eze eze! ..... Hangi anası tipli parlak çömeze, Hangi alemlerde kahkahanı ettin meze? Hangi yamyamlara yedirdin o masum rüyamızı? Hangi mahluklar çiğnedi el değmemiş sevdamızı? Hangi bıçak keser şimdi benim biriken hıncımı? Hangi mermi dağıtır insanlara olan inancımı? Hangi bekçi, hangi polis artık zapteder beni? Ve! .. Hangi su bağışlatır? Hangi musalla temizler seni? Bu Nasıl Ayrılık? ...
|
|
|
|
#4422 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
Zordur bitti demek
Anlaşılmayı beklersin Duvarlar örersin araya Ve hiç olmadığın kadar acımasızdırsın artık Dilin öyle sözler söyler ki Şaşırır kalırsın Resimler alınır ve hatta yırtılır mümkünse Ve en güzel anlar çıkarılır akıldan Nefret edilen olursun bir anda Bir tek sen cevap alamazsın sorulara.
|
|
|
|
#4423 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Yarın göçecek bu eller,ayaklar
Başıma dolacak ak saçlar Zaman akıp gidiyor,gidecek Nem varsa toptan kaybolacak Ömür ağacı dediğin nedir ki Bir gün toprağa devrilecek Bu beden şimdiyi yaşamazsa Hangi vakit yaşayacak
|
|
|
|
#4424 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Hüzne boğmuş yine bütün treni adam
El sallamaya gelmiyor sevdiğim diye Niye herkes ona bakıyor koca trende? Basit bir veda düşlüyor belkıde yazık, Adam kızıyor yine kendi kendine Vefasız sevdiğine kızacağı yerde...
|
|
|
|
#4425 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Bir yanım isterken
Karşı koymada Bir başka ben Bir doğru Bir yanlış Doğrusu hangi biri Yanlış hangisi Yanlış gördüğüm Doğrulaşıyor Doğrular Yanlışlaşmakta Acımasız tezatlar yaşanmakta Hayat bu olsa gerek Tezatlar üstüne kurulu gerçekler Şimdiki yanlışım Sonraki doğruma mı Yoksa Sonraki yanlışım Şimdiki doğruma mı Hangisine yol almalı...
|
|
|
|
#4426 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Ne gül qaldı nede pervane qaldı
Keçen günden quru efsane qaldı. Gözel sidirdi camı ayrı düşdü Elimde bir acı peymane qaldı. Hani Leyli hani Mecnun ne oldu Ölüm yurdunda min efsane qaldı. Yolum birdir yel esdi her terefden Yaşıl gözler yene bir yane qaldı. Dedi 'Hani' ne oldu xirda könlüm Bu çirkin dünyada merdane qaldi.
|
|
|
|
#4427 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Hani
Bir çırılçıplak gülle gelecektin Gömülmüş ayrılıklara son vererek Yoğrulacaktık menekşenin burukluğunda Hani Bir denizle gelecektin Dalgası yok köpüğü yok Ninni söyleyecektik mavi sulara sürüklenerek Hani Eşkiya bir martı çığlığıyla gelecektin Yorgun çatılarda tünekleyecek Gecenin girdiği pencerelere bakacaktık Hani Islak bir bulutla gelecektin Parmaklarımızla dokunacaktık kıvılcımlara Zamanla yitmiş yorgun belleklerimizi yıkayacaktık Hani Hani
|
|
|
|
#4428 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Hani gözlerin gözlerime bakar,
Sözlerin beni anlatır ya, Hani ellerin ellerimi tutar, Bedenin bana yakın durur ya, Hani yıldızlar gece çıkar, Güneş sabah doğar ya, Hani balık denizden çıkar, Kurt elmadan çıkar ya, Hani kalem yazdıkça biter, Ateş su ile söner ya. Hani yol gittikçe, Su içtikçe biter ya, İşte o zaman ben, ben seni, Sevdiğimi anladım…
|
|
|
|
#4429 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Hani gözlerin gözlerime bakar,
Sözlerin beni anlatır ya, İşte o zaman ben... Hani ellerin ellerimi tutar, Bedenin bana yazkın durur ya, İşte o zaman ben... Hani yıldızlar gece çıkar, Güneş sabah doğar ya, İşte o zaman ben... Hani balık denizden çıkar, Kurt elmadan çıkar ya, İşte o zaman ben... Hani kalem yazdıkça biter, Ateş su ile söner ya, İşte o zaman ben... Hani yol gittikçe biter, Su içtikçe biter ya, İşte o zaman ben... Hani hep seni seviyorum dersin, Sensiz olamam dersin ya, İşte o zaman ben... İşte o zaman ben, ben sana, Vurulduğumu anladım, Seni deli gibi sevdiğimi anladım....
|
|
|
|
#4430 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Hani mutluluğu paylaşacaktık
Engelli yolları biz aşacaktık Aşkı Kalbimizde yaşatacaktık Çok çabuk usanıp solduk sevgilim Sözümüz dağlarda bahardı hani Açan çiçeklerdi gözümüz hani Özümüz muhtaçtı sevgiye hani Yalanlı sözlere kandık sevgilim Yaşamak güzeldi aşkı sevgiyi Gönül istemezdi boşa övgüyü Yaşamak istiyordun hani sevgiyi Üzülüp arada kaldık sevgilim Gözlerimden yaşı silmiştin hani Özünden gönlüme girmiştin hani Kalbimde yaşayan gerçek sevgiyi Ellerle yaşayıp sattın sevgilim. 13.7.2003
|
|
![]() ![]() |
| Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 9 (0 üye ve 9 misafir) | |
|
|