![]() |
|
|
#441 |
|
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57948
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
Razıyım Cezama Senden Gelen Aşka-Deneme
Doyamadım sevdiğim, sevmelere doyamadım seni, Tek dileğim vardı delice sevmendi onu da beceremedin demek ki. Tek arzum vardı seninle yaşlanmak, o da mazide kaldı şimdi, İçinde birazcık duygun olsaydı anlardın ne demek istediğimi, Belki de çok sevdim rahatsız etti duygularım seni, Tek hatam bu muydu..sevmek, hatalıyım o zaman, sen de afet beni. Sevmekten vazgeçmeyeceğim boşuna bekleme, hep seveceğim seni. Adalardı aşk bahçemiz, mimozalar kokuyordu her yer sen gibi, Yüreğimde tüketmiştim sevgini, nefesinde kaybetmiştim kendimi, Bağırıyorduk masmavi Marmarada sevdiğimizi, martılar coşuyordu. Deniz köpük köpük sanki bir aşk şarkısı çalıyordu. Öyle birleşmişti ki bedenlerimiz, tek vucuda sığmıştı yüreklerimiz. Gemi deniz de süzülerek gidiyor korkunç dalgalara meydan okuyordu. Yıldırımlar düşse umursamıyor yalnızca seviyorduk birbirimizi. Bukadar sevmek iyi değildi bebeğim, herzaman korkuyordum kaybetmekten seni, Ama biliyordum kaybetmeyecektik birbirimizi, bizi ayıracak olan ancak ölümdü. Seviyorum seni, binlerce kez söylesem bıkmayacağım söylemekten bu iki kelimeyi, Yüreğimden kimse atamaz sevgini, sen istemesen bile seviyorum seni. Bir merhabayla başlamıştı aşkımız, tutsak olmuştuk birbirimize, Herkes imrenmişti içimizde yaşattığımız bitmeyen sevgiye, Herkes kıskanmıştı böyle aşkı, yaşayamadıkları için delicesine. Sen benimdin tek varlığım, herşeyim, üzerine titrediğim çocuğum gibi sevdiğim. Sen canıma can katan sevdamdın ilk aşkım, son sevdiğim ne söylesem azdır sana, Ruhuma işledin bir an bile çıkmadın aklımdan, hayallerimde bile yaşattığım, sevdim seni çok sevdim canım, hala da çok seviyorum inan bana, Aklım sen de varlığın benimle, sanma ki tükenecek bu aşk ben de. Sen hep yaşayacaksın ayrılığın adını yazmıyacağım kalbime, Hiçbirzaman da ayılık uğramayacak seni yüreğimde taşıdığım günlerde. Düşünüyorum da senli anlar yetiyor bana, seven ne ister başka, Sevilmesem de sevgi örümceklendi bedenimde, bir ağ ördü baştanbaşa, Belki dinmeyen acım var olsun sevgini düşündükçe acımda azalıyor inan. Ben zaten alışığım sensizliğe, sensizliğin koymuyor artık bana, Öyle varsın ki içimde, inanıyorum sen bile şaşarsın bende ki aşka, Yokluğunda sevgiliyi sevmek, içinde yaşatıp her an onunla olmak, Herkes yaşar mı bu duyguyu, bimiyorum sevgili, ama ben yaşıyorum. Sakın seni unutacağımı sanıp sevinme, bu konu da mutlu edemem seni, Tüm aşkımı ayaklarına, güllerle dökerim ama, seni unutamam boşuna bekleme. Ben sevdim mi yürekten severim umutsuzluğumda, yokluğunda yine severim. Sevmesen de sevgim bitmez sana, son yolculuğuma kadar taşır yine severim. İnim inim inliyor yüreğim, sızım sızım sızlıyor bedenim, ama seni hep seveceğim. Bitmeyen özlemin ruhumda, hasretinle yanan kalbim, yakıyor bedenimi biriciğim. Tek suçum sevmekti bu da bana cezaydı razıyım cezama, sen den gelen aşka. Menekşe Gülay
|
|
|
|
#442 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
Öyle Bir Vurdun ki
bir kalemmiydi beni hayata bağlayan, şiirler yazdıran, bir tutkumuydu aşka gönül açtıran. vurgun yedim sevdiğim, vurdun beni. ay geceye küstü bense sevdaya. hüznün arkasına gizlenen güneş, doğmadı bu sabah. hayallere saklandı gülüşün, bakışların ise, dağların arkasında. unutturma kendini gülüm, unutturma bana. aşkını gizledim yüreğimin, en güzel köşesine. sevdanı yükledim bedenime, titremek ne kelime. bulutlar hep ağlarsa halime, yıldırımları düşürme artık kalbime. masallar ben den çok uzakta, gerçekler ise hep hayatımda. üzüntülere kucak açan bu gönül, hep seninle savaşmakta. bir kor oldun hep yaktın beni, özleminle deştin deli gibi yüreğimi, şairim, ne bu hiddet yetmedi mi. öyle bir vurdun ki öldür bari. Menekşe Gülay
|
|
|
|
#443 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Öyle Çok Sevmişim Ki Seni
Sen bahar, bense yağmurdum, Damla damla düştüm üzerine, Yüreğinde çiçekleri açtırdım, Sevgiyi yaşattım sen de, Hep sevildim hep de sevdim, Baharı sen de yaşadım sevdiğim. Sen yaz, bense güneştim, Erittim... öyle yandın ki alevimle, Kor oldun yeri geldiğinde, Sen yanarken ben de yanmışım, Anlamadan düşmüşüm bir ateşe, Kızgın lâv oldu şimdi, sevgi gönlümde, Sen sonbahar, bense dalında yaprak, Ha düştüm ha düşeceğim yüreğine, Mevsim sarıya hâkim, bense sendeyim, Gönlünü hiç kaptırma hazâna, Ben yalnız seninim, Sevginleyim bebeğim. Sen kış, bense kar tanesi, Lâpa lâpa yağarken kondum dudağına, Öptükçe öptüm eridim su oldum, Yalvarırcasına baktım sana, Alıp beni yüreğinde saklasana, Özlemimi ateşinle yaksana. Dört mevsim, sevdim ben seni, Her mevsimde daha da çok sevdim, Yüreğimde ki ateş, hep yandı seni yaktı, Ben daha çok yandım biriktirdim özlemleri, Mevsimlere aldırmadan günleri saymadan, Öyle çok sevmişim ki seni. Menekşe Gülay
|
|
|
|
#444 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Öyle Yalnızsın ki
nekadar çok sevsen veya sevilsen, bazen yalnızlık duygusu, sarar insanı. kalp ümitsizliğin kurbanı, ya da çaresizlikler, sarmış seni. bunalımlar üstünde, öyle yalnızsın ki. çevrende bulamazsın hiçkimseyi. olsa da gönlünde ki boşluğu dolduramaz ki. dayanmaz yüreğin, gözünde ki yaşlar, öyle akar, öyle akar ki. nehirler taşar sanki. kalp atışların hızlanır seni boğacak gibi. bağırmak gelir içinden, rahatlayacağını sanırsın. ama nerde.. sarmıştır bedenini, stress denen virüs. bunalımdan kurtulmak ise, yalnız senin elinde. Menekşe Gülay
|
|
|
|
#445 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Özledim
hasretin bir hançer gibi, kalbim de. yokluğunsa bir yangın içimde. kalbimse paramparça seni bekliyor. özledim be gülüm seni, yeter. ellerime dokunuşunu, yanağıma kondurduğun buseni, beni sardığın kollarını, sevgi dolu sözlerini, seni seviyorum dediğin günleri.. çok özledim sevdiğim, yeter. bitsin bu ayrılık, dön artık bana. sensiz yaşamaktan bıktım anlasana. bu hayat çekilir mi sensiz, özlemler çoğaldıkça. Menekşe Gülay
|
|
|
|
#446 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Özlem
acı çeker miydim bukadar sevmeseydim seni. özler miydim delicesine, çılgın akan çağlayanlar gibi. gözümde ki yaşlar akar mıydı çoşkun akan seller gibi. Leylâ ve Mecnun'un aşkı ne ki gülüm. benim aşkım tarihlere değil, semâya yazılır. seni çok özledim aşkım, yeter gel desem. seni seninle yaşamanın, güzel olduğunu söylesem. hayat birlikte güzel olacak, yeter anla beni desem. sevgilim gelir misin ömrünün geri kalanını benimle geçirir misin. Menekşe Gülay
|
|
|
|
#447 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Özlemim Gözyaşlarımda Gizli
Sarayburnun da gözlerim daldı denize. Boğaziçi Köprüsü karşımda güzelliğiyle. Denizde ki dalgalar, içim gibi coşkulu, Seni hayal ettim gemi de gidiyorsun yine. Hertaraf yemyeşil bahar gösterdi kendini. Üsküdar, Harem karşımda inci kolye gibi. Bakmaya doyamıyorum bu eşsizliğe, Ah sen de olsan aşkım yanımda sevginle. Sana olan özlemim gözyaşlarımda gizli. Kimse görmesin onları, bana özel sanki. Sensizlik bir kere daha vurdu bu günü. Yalnış zaman da sevdim ne yapabilirim ki. Ağlamayı hiç sevmedim ben ömrümce. Sen öğrettin bana, unutturdun gülmeyi. Özleminle yaktın hasretinle kavurdun. Hergünüm birbirine karıştı sayende. Yürüyüş yaptım Gülhane Parkı'na sonra. Yol boyunca renk renk çiçekler etrafta. Her çiçekte seni gördüm hayalin karşımda. Sevgin bitmez ki ben de sen olmasanda. Oturdum bir banka sen hep yanımda. Kolların sarıyor sıkı sıkı, omuzlarımda. Seni ruhum da hissetmek doyasıya. Bir ömre değil bin ömre bedel bu aşkla. . Menekşe Gülay
|
|
|
|
#448 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Özlemin Aşkın Kaldığı Gibi Aynı Yerde
Kalacağın yer, herzaman rüyalarım, Tükenmeyecek sevgin, yüreğimde sevdiğim, Biter mi sanıyorsun bu aşk, yanıldın bebeğim, Özlemler sarsada bedenimi, hep seni seveceğim. Hasret yaksa da duygularımı, ölmeyecek sevgim, Ben ölümüne sevdim ben seninle öldüm biriciğim. Hayallerimde yaşatıyorum bende ki aşkını, Bazen düşünüyorum aramızda ki savaşı, İstediğim aşk tı sevgiydi çok gördün bana, Beklediğim iki kelimeydi zormuydu sana, Sığındın yine gizemli hayatına, umarsızlığa, Sevdiysem suçmuydu neden ittin yalnızlığa. Nefesin nefesimde olsa, bedenimde yaşasa, Yüreğin çağlasa, bende ki yüreğe kanat açsa, Gözyaşlarımı silsen, akıttığın gözyaşlarınla, Yine sevsen, yine gözlerime aşkla baksan, Yine senin olsam, hasretle kucağında yatsam, Sarılsam sana bu aşk canım, yarım kalmasa, Dünyaya yeniden doğmuştum seni tanıdığımda, Nasıl bir aşksa, mecnun olmuştum varlığına, Aşıktım güzel yüzüne, aşıktım sevdalı yüreğine, Ama sen sende ki özelliği göremedin sevdiğim, Hiçe saydın kendini, yokettin yaşayan sevgimizi, Aslında sen kendini yokettin anlamadın hiç beni. Yüreğim artık doydu gözyaşlarına, yokluğuna, Bir sen daha istemem sığdıramam ruhuma, Acısada bedenim, acısa da kalemim, Çıkmayacak gibi girdin hayatıma, Yine şiirlerim seninle, yine sen benimle, Özlemin, aşkın, kaldığı gibi aynı yerde. Menekşe Gülay
|
|
|
|
#449 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Özlemin Bir Tokat Gibi
Bir cehennem ateşi içim, yanıyor. Lâvlara düşmüş bedenim, kavruluyor. Ya kalbimde ki ateş, ne halde... Beni eritecek, gelmezsen sevginle. Bir duygu var içimde çağlayıp duruyor. Sevgiye kanat açmış gönlüm artık ağlıyor. Hasretle, özlemle yoruldu bu yürek, Ya seninle ya da sensiz geçecek bu süreç. Hoşgeldin sonbahar, hoşgeldin hüzün. İçimi saran kasvet, seninle dağılmaz ki. Daha çok hüzün, sayende hep ben de. Güneş açsın artık bahar gelsin yine. Özlemin bir tokat gibi, hep yüreğimde. Kaktüs gibi hasretin, batıyor hep tenime. Dudaklarımda ki öpücüğün öldürüyor beni Ya bakışın, mahvediyor ok gibi hep içimde. Menekşen bahçe de seni beklemekte. Donacaksın diyorlar giremiyorum içeriye. Nezaman gelirsen beklediğim o yere. Bak o zaman bendeki zevke, keyfe. Menekşe Gülay
|
|
|
|
#450 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Özlemle Yaşamakta Güzel
Bir deli ırmak gibi, ben de taştım bak şimdi. Yaşadığımız aşk bizi aştı yalnız kalamıyoruz ki. Gözlerinde ki ışık kalbime hançer saplanır gibi. Yaralı gönlüm iyileşmiyor aşkına muhtaç bil ki. Sabahlar akşamların peşinde, ben ise senin. Dakikalar saatleri kovalıyor nezaman bitecekse. Bitmez sevdiğim bitmez çünki,aşk bizler de. Kalbimiz dopdolu bedenimiz ise, hep istekte. Gelmelerin güzel de gitmelerin zor geliyor bana. Arkandan bakarken gözyaşlarım senin yoluna. Özlemlerim tusinami oldu alıyorlar beni bağrına. Kirpiklerim hep ıslak kalbim ise, hep yasta. Bir rüya gibi, uyansam belki olmayacaksın yanımda. Yok uyanmıyayım bu aşk herşeye değer yaşantımda. Seni kaybetmek istemem herzaman ömrüm oldukça. Hep birlikte olmalıyız yaşadığımız her anımızda. Hasretle iç içe yaşamaktan bıktım uğramasın bana. Seni hiçbirşeye değişmem kalbimde sen varsın ya. Sevmiyorum *******i, sabah olmak bilmiyor hayatımda. Olsun özlemle yaşamakta güzel, kalbimde sen oldukça. Menekşe Gülay
|
|
![]() ![]() |
| Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|