![]() |
|
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Dec 2006
Teşekkür Etme: 21 Thanked 162 Times in 97 Posts
Üye No: 23848
İtibar Gücü: 8795
Rep Puanı : 54700
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() ÖYKÜMÜZ
ben beter sen benden beter ne olur bu işin sonu bilemem artık yeter insanız biz diyorsun duyuyorum bu işin çözümü bende yok biliyorum sende varsa dinliyorum çok adiyim diyorum içimden neyin adi olduğunu da tam bilmiyorum aslında bu dünya düzenimidir sence yoksa düzenin dünyası mı bu ne olur tut elimden takatim sensin sen de yoksun yok ve uzaksın yakın olanları toplamış gitmişsin utanıyorum ama yüzüm kızarmıyor durmuyor kanım akmıyor da muallaktayım namütanahi bir cürüm aynımı yoksa bugünüm dünüm adım yok sanım yasak istanbulda bir cihan tutsak ne olur buluşsak kahrolsun olağan yokluk senin de kalbin donuk hissediyorum okurken titriyorsun satırları titrek damlalar bağlıyor şarkılarımızı seni özledim tahir ama yoksun hala ben mustafa dinc bir gün buluşacağımız günler için yaşayacağız taşıyacağız suskunluğumuzu bir gün bekle kusacağız bütün günahlarımızı cehennemi kusmuklarla donatacağız birbirimiz için sadece ilginç olan ne biliyormusun bitmiyor bu öykü ve bitmeyecek |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() keder
kaç hüzünlü gece kaç nimetsiz bahar ah ölesiye sevilen yar ah kahpe kader dermanı kıran bir fırtına derdi dermansız bırakan o yar elbet biter bu günler elbet birleşir tebessümler ramak kalmış her derde rahat yok söyle yar huzur nerde |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() son yaprak
sana göre ben bana göre sendin her şeyi buna yorumladım şimşeklerin çakması da buna dahil sevgilinle sarmaş dolaş oluşunda garip garip heykeller sanki bunun için sana göre ben bana göre sendin sana göre ben bana göre sendin ben böyle istedim belki de nehirlerden şelalelere kadar sendin tün insanlar adedince yine sendin beni sevmesen de biliyorum sevgilimdin sana göre ben bana göre sendin ufuklarda yakalandığım isli bir şey seçemediğim ama bırakıp gidemediğim nisan akşamlarında sızan haberler sabah kahvaltısında bir parça ekmeğimdin sana göre ben bana göre sendin soyup hayatı utandırmak istediğimdin kırıp gül dallarını adına kokladığımdın yalnız sahillere vuran dalgalar gibi sana göre ben bana göre sendin seyir halinde ki bir bulutun son yaprağı ellerine düşüyor belki bu son bahardır diye |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() BEN SENİ TANIMADAN ÖNCEKİ BEN DEĞİLİM...
Ben seni tanımadan önceki ben değilim. yüreğimde bir okyanusun en deli fırtınalarını taşıyorum. Dalga dalga deniz,serin serin bir rüzgar, Ilık ılık bir yağmur oluyorum çiseleyerek yavaşça, Bir çiçeğe konuyorum küçük kanatlarımla Ve bir petekte bal oluyorum senin yanında Sanki bir kuşun kanadındayım gökyüzünde, Bembeyaz bulutların içinden geçiyorum... Kalemsiz,kağıtsız resmini çiziyorum mutluluğun, Gökkuşağı tonunda görüyorum her rengini tabiatın. Moru daha mor,kırmızısı daha bir kırmızı,mavisi daha mavi& Sıcak,soğuk,ılık,hatta bazen soğuk bir mevsime dönüşüyor bedenim. Yüreğime bir yanardağın ateşi düşüyor seni her gördüğümde, İşte bu yazdır diyorum... Gözlerim ıslanıyor bazen istemesem de, utansam da yanında,olsun bu da bahardır diyorum& Hani o ayrılma saati yok mu? Bedenim bir buz dağını andırıyor Kıpırdayamıyorum,konuşamıyorum, Sadece ardından öylece bakakalıyorum sessizce, Bu da kış olmalı diyorum. Her mevsimde bir başka seviyorum seni... Ben seni tanımadan önceki ben değilim, Hiç bir ismi bu kadar sık söylemezdim, Sayıklamazdım rüyamda, Her sokağın bir ismi olduğunu bilmezdim, Görmezdim, defalarca geçsem de içinden... Çiçeklerin bu kadar güzel,güllerin bu kadar anlamlı olduğunu, Dikenlerini bile bir gün senin için avuçlayabileceğimi tahmin etmezdim. Seni düşünmek için bile bir ağacım olması gerektiğini, Ve o ağaca yaslanıp,saatlerce denizi seyretmenin, Hatta başımda çığlıklar atan martılarla bile Yeri geldiğinde arkadaşlık edip seni konuşabileceğimi hiç bilmezdim. Bir yağmura karışıp,iliklerime kadar ıslansam da Bağıra bağıra şarkılar söyleyebileceğimi düşünmezdim... Seni tanımadan önce şarkıların bu kadar güzel olduğunu bilmezdim. Tutup her şarkıdan mana çıkarıp,kimseye uyarlamazdım, Beynimin içinden binlerce kelime geçirip Sana en güzelini söylemek için uğraşmazdım eskiden Defterler dolusu şiirler yazıp,bunu saklama, gereği duymazdım... Seni tanımadan önce aşkın,sevdanın, Bu kadar güzel ve anlamlı bir duygu olduğunu bilmezdim... iyi ki varsın iyi ki seni tanımışım...! |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() SEN SEN SEN...
Her dem aklımdasın,her dem Çayımda,sigaramda, İçime çektiğim her havadasın. Yatıyorum rüyalarımda, Kalıkyorum umutlarımda, Ağlıyorum,düşen her damla göz yaşımda, Her dem aklımdasın,her dem An be an canımda. Alır başımı giderim, Karşıdan gelen Adam da. Yoksun aslında hiç kimsede Olmazsın ama, Gözlerim senli bakıyor dünyaya. Denizi çok severim, Seyretmeye giderim hani hep, Orada,yukarıda,uzaktaki martıda Sen varsın çığlığında, Sen varsın kanadında. Yeşil bir yaprak görürüm, Canlı,capcanlı ama Sen varsın,geçen her damarında. Papatya beyazında, Söylenmiş her güzel lafta, Irmaklarda,dağlarda Sen varsın en masum,en temiz saflıklarda. Yaşanmamış ve yaşanan her güzel aşkta, Sevgilinin dudağında, Gözdeki ışıltıda. Kısaca, Sen varsın canım sen Hayatımın her anında, Unutmadım yıllardır, Ve unutamam,unutmıycam Bu kalp çarptıkça. Kabrimde de unuturum sanma Orda da bakar bulurum seni canim her yanda... |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() ask ve sen lkilemi
Tıpkı bir ilkbaharsın Tüm şatafatınla hayatımdasın Sen uçsuz bucaksız bir deniz Tüm güzellikler sende saklı Ne varki içinde ben yokum Korkularından ve hüzünlerinden arınmış bir hayat seninki Şehvetli, Arzulu, İstekli Bir o kadar'da değerli Gözlerinde Hasret saklı Sende bütün aşkların geliri var Ne varki ben sende yokum Bir masum öpücüksün Çılgın *******de Islak ve heyecanlı dudaklarda sen Ne varki ben sende yokum, kahroluyorum Sen bütün dünyamsın Ne varki büyümeyen çocukluğum, masumiyetim Ben sende senin çehrende senli düşlerde artık yokum.. Ve bitmiş bir yaşam, sensizlikle kahroluyorum... ... Tüm savaşlarımda sen varsın Alır götürürsün - barışa - Bütün şehirlerde aranırsın Aşklar seninle başlar sevgililerin gönlünde Ne var ki artık ne gönülde sen, nede O güzel gözlerinde ben - varım - Acıtan Yanım! |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Ben senin en çok sesini sevdim
Buğulu çoğu zaman, taze bir ekmek gibi Önce aşka çağıran,sonra dinlendiren Bana her zaman dost, her zaman sevgili Ben senin en çok ellerini sevdim Bir pınar serinliğinde, küçücük ve ak pak Nice güzellikler gördüm yeryüzünde En güzeli bir sabah ellerinle uyanmak Ben senin en çok gözlerini sevdim Kâh çocukça mavi, kâh inadına yeşil Aydınlıklar, esenlikler, mutluluklar Hiç biri gözlerin kadar anlamlı değil Ben senin en çok gülüşünü sevdim Sevindiren, içimde umut çiçekleri açtıran Unutturur bana birden acıları, güçlükleri Dünyam aydınlanır sen güldüğün zaman Ben senin en çok davranışlarını sevdim Güçsüze merhametini, zalime direnişini Haksızlıklar, zorbalıklar karşısında Vahşi ve mağrur bir dişi kaplan kesilişini Ben senin en çok sevgi dolu yüreğini sevdim Tüm çocuklara kanat geren anneliğini Nice sevgilerin bir pula satıldığı bir dünyada Sensin, her şeyin üstünde tutan sevdiğini Ben senin en çok bana yansımanı sevdim Bende yeniden var olmanı, benimle bütünleşmeni Mertliğini, yalansızlığını, dupduruluğunu sevdim Ben seni sevdim, ben seni sevdim, ben seni... |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Aşk
-------------------------------------------------------------------------------- Andolsun bütün örtülere, andolsun bütün örtünenlere ki, Kar altında terleyerek uyanmaktır aşk. Yanmış iki cesedin kına gibi külleri arasından Fışkın sürerce dirilip yeniden yanmaktır aşk. Cümle ağaç kapıları, cümle demir kapıları aşıp, Bir gönül kapısına dayanmaktır aşk. Sevgilinin otağını gökkusağına boyayıp gece-gündüz, Hüznün safran sarısıyla boyanmaktır aşk. Yaratmaktır ya da sevgilinin toprağından yaratılmak, Her nefes alıp verişte yanmaktır aşk. İsmail'i bir gönülle teslim olmaktır bıçağa, Birini kandırmak değil, bilerek kanmaktır aşk. Diline arılar konar, koynunda karıncalar gezer, Sevgilinin ölçeğiyle her zaman sınanmaktır aşk. İsrafil'in Sur'unu ruhunda duymaktır aşk, Suyu suyla yumak gibi aska inanmaktır aşk. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Anısı biz olalım bu sokakların
öpüşmediğimiz tek saçak altı hiçbir otobüs durağı kalmasın Biz yürüyelim kent güzelleşsin gürültüsüz sözcükler bulalım yeni sevinçlere benzeyen Biz gelince bir yağmur başlar yüzün çizilir buğulanan camlara bir uzun karartma biter akasyalar köpürür birdenbire ve her avluda adınla anılan çiçekler sulanır akşamüstleri Bir arkadaş evine uğrarız yolüstü bir fincan kahve içeriz, ısıtır bizi başını sessizce omzuma koyarsın gülüreyhan olur soluğun Biz kalırız kuşlar dönüp gelir her balkonda bir menekşe sesi Belki yeniden güzelleştiririz adları değiştirilen parkları perdeleri hiç açılmayan evlerde ışıklar yanar çocuk sesleri duyulur tanıdık sevinçlerle dolar yeniden kendi sesini kemiren alanlar Anısı biz olalım bu sokakların ve hiç durmadan yağmur yağsın Biz gürültüsüz sözcükler bulalım sarmaşıklar fısıldaşsın yine Gidersek birlikte gideriz yeni sevinçler buluruz hüzne benzeyen Seviyorum senİ |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Seviyorum seni ekmeği tuza banıp yer gibi
geceleyin ateşler içinde uyanarak ağzımı dayayıp musluğa su içer gibi, ağır posta paketini, neyin nesi belirsiz, telaşlı, sevinçli, kuşkulu açar gibi, Seviyorum seni denizi uçakla ilk defa geçer gibi. İstanbul'da yumuşacık kararırken ortalık içimde kımıldayan bir şeyler gibi, Seviyorum seni "Yaşıyoruz çok şükür!" der gibi Kapılarım Sana Kör, Zillerim Sağır Sana Yaldızlı *******in sevişmelerinden artık simleri bir bir toplayıp, Ve kanatıp bana dair sevdiğini söylediğin her şeyi, Senden soyunuyorum… Söküp gölgeni gizlediğin sokağa bakan tüm pencereleri, kendi ellerimle seni uzaklara uğurluyorum… Tam tükenmek üzereyken getirdiğin tahammülleri, seri sonu indirimlerden alınmış, bana bir beden büyük tüm düşleri, ve bir de son kullanma tarihi çoktan geçmiş kederleri yakıyorum kaderimle tutuşturup… Unutup ******* boyu kulağıma fısıldadığın tüm sözleri, şimdi seni kendi ellerimle uzaklara uğurluyorum… Pervasızca gelişlerini, “eksik yanım, canım, artık yanındayım” deyişlerini, dokunmalarına ait ürperişlerimi, sana ait tüm izleri siliyorum… seni çoğaltıp, beni azaltan her şeyi yasak ediyorum ve seni dönülmez yollara uğurluyorum… yarım yamalak anımsıyorum şimdi: “bir gün gideceğim, iyisi mi sen çok sevme yine de beni” deyişini… “şimdi git”diyorum ve ardından izlemiyorum bile gidişini… Elbet köz olur bir gün içimdeki kor… Bundan böyle Sağır sana zillerim, Kapılarım sana kör! Ben seni “yok”a sattım, Sen de beni “yok” gör! Düşlerimde Kaldi Sevdam |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|