![]() |
|
|
#4721 |
|
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57939
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
artık ben yaşayan biriyim;
rakamlarda esrar aramayan, kelimelerden hesap soramayan, hedefine varamayan biriyim.. artık ben sıradan biriyim.. Öylesine sıradan,öylesine mahcup ve "öylesine" bir adam. binlerce insanı bir meydana doldurup; çekin birini aradan: işte ben "aradan" biriyim. üzgünüm..yenemez hüznümü artık gelip konsa da yeniden gözlerime bir zamanlar gözlerimden kayıp şehrin sokaklarında buharlaşan o bakışlar gelip konsa da gözlerime, üzgünüm.. süzülüp kulaklarımdan kadife misal, düşse de o sözler tekrar ruhumun en bakir yerine yenemez hüznümü artık...
|
|
|
|
#4722 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
Hüzün doldu içime geçmez baharlar
Mevsimler,yıllar geçti gülmez oldu yar Hatıralarda canlandı yaşanan o baharlar Sevgiye hasret kaldık gülmez artık bize yar Nice yıllar geçse de ağlayan bizim yar Gönlümüzde yaşayan mevsim artık son bahar Sinedeki yarenin bulunmaz dermanı yar Yaşamaya umut yok bitti bizde tüm bahar Çiçekler sensiz yalnız hayata gülse Sevginin kollarında yapraklar gül olsa Yüreğim durmaz sızlar yare dolu kalbimle Gözlerimin ufkunda doğuştan dertli dağlar Sarsa deniz dünyayı gözlerim durmaz ağlar Gönlümden gitmez oldu hüzün dolu zamanlar Yüreğim yari özler gözlerimse hep arar Çare yok yüreğimi sarmış bütün hüzünler
|
|
|
|
#4723 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Bir hüzün kapladı tüm benliğimi
Anladım o vakit akşam olmuştur Çök erken etrafa sessizce karanlık Kim bilir kaç yürek yerinden oynadı Kim bilir kaç gönül hüsrana uğradı Hiç ama hiç sevmem akşamları ben Sanki ıssız mezarlar gibi Akşamlar kahrediyor beni Uzat sevgilim uzat ellerini Yırtalım bu karanlık ve soğuk pençeleri Bir sonbaharın son akşamıydı Bütün hikayemiz böyle başladı Olman gerek iken yoktun sen yanımda Kendimi boşlukta sevgimi hayal Seni de bir rüya sandım güzel sevgilim
|
|
|
|
#4724 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Yağmurlu bir nisan günü bugün.
Yüzümdeki sahte gülüş kadar Gökyüzü de karanlık. Gözlerim her an boşalacak yağmur bulutu gibi; Dalgın ve yorgun ağlamaktan. Kalbim çatlamış toprak, Kalbim solmuş bir çiçek sanki. Ellerim çıplak ağaçlar gibi bomboş. Yüzümde tıpkı sonbahar gibi solgun. Boğazımda bir eski düğüm; Ağlamak istiyorum, ağlayamıyorum. Bu şiiri çok sevgili eşime ithaf ediyorum.
|
|
|
|
#4725 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Hasret girdabının ortasındayım gülüm
Senden ayrı kalmak kalbime zulüm Aklımda senin düşüncenle her günüm Ellerimde kelepçelerle gelemiyorum. Hayalin gözlerimin önüne bir perde Tatlı sesin kulaklarımda sessizce Özleminse hep katlanır oldu içimde Senden ayrıyım şimdiyse bu pencerede. Çekilmiyor artık hiçbir şey yalnızım İnlemelere tutuldum sızım sızım Olmuyor bir tanem yapamıyorum sensiz Neden bu uzaklık ayrı düşen biziz. Gözlerine dalmayı isterdim ben şu an Uzak olmak değildi sana doyamadan Her günü sayıyorum geçsin gitsin bir an Geçmek bilmiyor günler sesini duyamadan. Hiç üzülme kavuşacağız elbet tatlım Bitecek bu ayrılık gelecek kışa ordayım Gözlerinde yaş dinmiş son vermiş hüzün Bir bakmışsın ben gelmişim gülecek yüzün.
|
|
|
|
#4726 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Yakışmıyor cepheyi terk edişin,
Mert dayanır, namert kaçar sevdiğim. Fazla sürmez hatanı fark edişin, Hasret eken , hüsran biçer sevdiğim. Adet ettin aşk dersini asmayı, Hüner saydın sırra kadem basmayı, Yetti artık çok denedim susmayı, İsyan eden bayrak açar sevdiğim. Nice avcı bende silah sınadı, Geri tepti ,sineleri kanadı, Kırılsa da yüreğimin kanadı, Yine açar, yine uçar sevdiğim. Bir resmimiz bile yoksa başbaşa, Reva mıdır ben yanayım,sen yaşa, Aşk sunacak sakimi yok sarhoşa, Yine bulur, yine içer sevdiğim. Aynaların farkı kalmaz düşmanla, Tanışırsın doğduğuna pişmanla, Hüzün adres değiştirir zamanla, Benden geçer ,sana göçer sevdiğim. Üzerime yar sevdiğim sahi mi? Kalp çalmakta senin gibi dahi mi? Ağlama der dosta aşık Daimi, Bu da gelir ,bu da geçer sevdiğim.
|
|
|
|
#4727 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Kimler üzdü seni?
Kimler kırdı kalbini? Eğme başını öyle, Sonbaharı görmeyeyim bakışlarında. Hüzünlü durma, Büzme dudaklarını… Gülümse biraz, Gül bahçeleri açsın O bebek yüzünde. Gülümse biraz, Mutluluğun mutluluğum olsun.
|
|
|
|
#4728 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Hüzün çiçekleri boy verir kızıl kızıl
yüreğimin en kuytu köşelerinde Beslenirler göz pınarlarımdan usul usul akan yaşlarımla Eskilere yenileri hep eklenir Bir türlü gelmek bilmeyen baharlar her dâim beklenir Solsun artık yüreğimi öbek öbek kuşatan keder nektarları yüklü hüzün çiçekleri Karışsın bir bir toprağa karışsın ki alsın yerini gökkuşağı renkli sevdâ çiçekleri Sarsın yüreğimin dört bir yanını bırakmasın bir karış dahi boş yer Sevgi tohumlarını at yüreğime buram buram sen kokan sevdâ çiçeklerini gönlüme ser (24 Eylül 2006/ İstanbul)
|
|
|
|
#4729 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Yine bugün hüzünlüyüm
Bana üzülme diyorsun Üzülmemek elim demi sanıyorsun Üzülmemek elimde olsa Seni sevmezdim. Her gün olduğu gibi Bu gün yine bir günah işledim Biliyor musun Yine seni sevdim Yine seni düşündüm Yine senin oldum Bu akşam. Bugün bir günah da işledim gülüm bugün bir günah daha Ama her gün den daha beter bir günah Sana yeniden aşık oldum bitanem Şimdi sen yoksun yanımda Kim bilir ne yapıyorsun şimdi Belki mutfakta ne yemek yapacağını düşünüyorsun Belki Televizyonun karşısına geçmiş etrafına gülücükler saçıyorsun Sen üzülme bitanem ben senin yerinede üzülürüm. Seni hep sevdim her zamanda seveceğim.
|
|
|
|
#4730 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Türküler bitti
Halaylar durdu Horonlar durdu Al damar , mor damar , şah damar sustu Bahçeler put kesildi birer birer Meyveler salkım saçak taş Bir bulut uçardı Başı boş bedava Yandı kül oldu . Hüzün geldi baş köşeye kuruldu Yoruldu yüreğim yoruldu . Ağaç büyür arkasında koşamam Kervan yürür peşi sıra düşemem Yıldız akar uçsam da yetişemem . Hüzün geldi baş köşeye kuruldu Yoruldu yüreğim yoruldu.
|
|
![]() ![]() |
| Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 18 (0 üye ve 18 misafir) | |
|
|