![]() |
|
|
|
|
#1 |
|
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57947
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
Yine bir ıssız gecede seni düşünüyorum
Senin nerede nasıl yaşadığını bilmesem de Ben yine de seni düşünüyorum Senin nasıl birisi olduğunu tanımasam da Yalnızlığımda birgün karşıma çıkacaksın Seni tanıyamamaktan çok korkuyorum Umarım yinede bir ıssız gecede karşılaşırız Ve seni nasıl tanıyacağımı Ben o zaman iyi biliyorum Benim gibi sevgiye muhtaç biri olarak Karşıma çıkacağını ben biliyorum Yalnızlığımızdaki o ******* kucaklayacak bizi Sevgimizle o ıssız *******de yok olacağız Aşkımızın şahidi olacak o ıssız ******* Bir gün yine toprak olacağız O ıssız *******de hissediyorum Büyük hayallerle yaşayacak aşkımız Bir efsane olacak sevgimiz Hiçbir aşk yerini tutamayacak Ve hiçbir sevgili yerini alamayacak İnan bana adım gibi biliyorum.
|
|
|
|
#2 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
Yağmurlu bir akşamdı yine sen geldin aklıma
Gecenin kör karanlığında caddelerde dolaşıyorum. Etrafta kimsecikler yok Çatının oluklarından akan yağmurun sesi, Ne yaptığını bilmeden esen rüzgarın nefesi Üşütüyor,ürkütüyor beni Sığınacak bir yer arıyorum kendime Fakat ne çare bütün köşeler tutulmuş, Kiminde kimsesiz yuvasız çocuklar, Kiminde sokağın esas sahipleri sokak köpekleri Mesken tutmuş, bütün köşeleri Onlarda benim gibi yalnız Onlarda benim gibi çaresiz Hepsinin gözlerinde korku, Hepsinin gözlerinde yalnızlığın çaresizliğin izi var. Sorsam yada usulca yaklaşsam misafir ederler mi Bunu bilmem ama, zaten küçücük mekanlar Belki de benimle paylaşmak istemeyecekler İstemeden de olsa bana zarar verirler diye korkuyor Issız sokaklarda yürümeye devam ediyorum. İçimi ısıtmak sıcak bir ortamın özlemiyle uzaklarda yanan Bir ateşin sıcaklığına doğru ilerliyorum. Ateşin etrafında üç beş kişi oturmuş Ellerinde şarap şişeleri Boş boş ateşe bakıp bir şeyler mırıldanıyorlar İçlerinden birisi bana şişeyi uzatıp Bir fırt çeker misin kardeş, diye sesleniyor Hiç tereddüt etmeden, şişeyi alıp bir yudum çekiyorum. Bir daha dediğimde Elimden şişenin aniden alındığını fark ediyorum. Yok öyle buralarda paylaşım, Buralar acımasız yaşam koşulları ile dolu bir hayat Tadına bakmak var doymak yok diyor Oturanlardan birisi Olsun yinede içimde bir ısınma Yanan ateşin sıcaklığı var, bedenimde diyor. Onlara teşekkür edip yoluma devam ediyorum. Bu yolun sonu yok. Onun için bu duraklardan pek çok Senin izine bir rastlasam, bir haber alsam, Belki yolun sonu gelecek, o zaman ayrı duraklardan değil Yalnız senin olduğun yerden bineceğim umuda yolculuğa Bitsin artık bu çile, bu kabus diye içimden haykırmak geliyor Ne çare ki bu yola giren bir daha geri dönmüyor. Bu yolun sonu var mı? Bence yok, ya sence?
|
|
|
|
#3 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Gecenin ağırlığında uyumaz yüreğim
Sevdaya doğru açılır yelkenler Kıpırdar benliğim arar kendini Bordrosunda çığlık çığlığa sular... Bir bahara kaçar gönlüm Issızlığına sığınırken gurbetin Düşerken yaralı bedenime sevdası Yanar dalgası çığlık çığlığa...
|
|
|
|
#4 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Cam ipliğinden sıkı dokunmuştur
kristal vitrindeki bu loş kadın soğuk tenhalığında kaşları alnının ince bir hayretle sanki donmuştur yansımaları sokağa vurmuştur kafasındaki müstehcen dazlaklığın sedef boşluğunda aralık ağzının sevişmelere çağrısı korkunçtur. Taşralı bir 'köpek' buna tutulmuştur simsiyah bir ünlem önünde camların her gece jiletle kazıyamadığın kaç kere kaçırmayı filan kurmuştur çünkü kadınlar gözünü korkutmuştur kraliçesi budur yalnızlığın ürettiği nilüfer iç bataklığının cansız olmasından neler ummuştur. Issızlık çığlığını şehirde unutmuştur.
|
|
|
|
#5 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Seni sevmek ibâdet, sevmemekse isyandır
Müebbet mahkum sevdâm, ayrılık zindanında. Servettir, bir bakışın; gülücüğün ihsandır Cezânın en büyüğü, olamamak yanında… Anlayamam, anlatsam anlaşılmaz açmazım Yaşamak kolay değil, sürgünlük belge yazım İşitilmez çığlığım, rağbet görmez niyazım Taşıyorum özlemi leke gibi alnında. 06.07.03
|
|
|
|
#6 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Yolcuya habermiş sonsuz makamdan.
İbretli dönüşün ölüm belgesi. Yalancı ihsanın düşsün yakamdan. Ölümsüz Nemrud'un hani gölgesi. Gecenin ortası misafir şafak. Baktım ki ışıkta tanıdık tabut. Üstüne kapanmış şifreli kapak. İçinde bir ömür üç metre çaput. Yarışta su olmak temizlik sanık. Terazi şimdilik dengeye ağsın. Kimisi dereden aksın bulanık. Hakkıyla arınan buluttan yağsın.
|
|
|
|
#7 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Bir sırrı saklıyor bu duygularım
Açmak istiyorum, açamıyorum İyiden iyiye sarıyor beni Çözmek istiyorum, çözemiyorum Çöreklenmiş bir yara gibi Siliyor her dem bedenim Çektiğim derde son vereceğini Sormak istiyorum, soramıyorum Esiri oldum bu girift helecanın Kaçmak istiyorum, kaçamıyorum Müptelayım sana bir şarap gibi İçmek istiyorum seni, içemiyorum
|
|
|
|
#8 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Eşya üç, zaman dört,
Bilinç beşinci boyut.. Kan gözüne çok şey soyut… Can gözüne her şey somut. Külli varlığı görüp can gözüyle… Duyurandan günümüze, On dört yüzyıl geldi geçti. Yaşarken çoğunluk zulmet içinde, İlmi olan, bilimle Hakk’ı seçti. Onlar; tahkik yolunu seçenler, Görmedikçe inanmamaya ant içenler… Madde evrenini gözlediler, gözlediler… Farkında olmadan Fûrkân-ı izlediler. Görünen; elementti, moleküldü, atomdu. Atom; elektrondu, nötrondu, protondu. Onların da her biri; Mezondu, bozondu, fotondu Makro kosmoza bakıp, bakıp, Aktar-ı semâvat ta dindiler. Mikro kosmoz da derinlere indiler. Mezon’u, bozon’u oluşturan kuantlar vardı. Sonuncular, kuarklar ve leptokuarklardı. Hayret! Kesirli çıkıyordu kuarklardaki yük. Üstelik içi dışından byük. Eksik yükün adresi, Ötelerin ötesi. İşte kesin delil, İşte bürhan. Bu bir âhiret gösterisi. Çarptılar topladılar. Böldüler çıkardılar. Yaptıkları çok çetin işti. Zorladıkça kur-an yetşti. Tartyon (madde-nâr) Kuark’ın eksik yükü, Takyon (manâ-nûr)melek te bulundu. Eksi bir bölü üç veya iki bölü üç madde, Artı iki bölü üç veya bir bölü üç mânâ; Eşittir bir. Denklem tamamlandı, akıl inandı. Demek ki O; Evren sabiti (Allah) bir. “Ey mutmain olan nefis; Rabbin senden razı, Sen Rabbinden razı, Ebedi olarak cennetime gir.” Anladıkça vecde gelip şahâdet getirdiler. Rahman-Rahim Allah’a secde ettiler. Ilgın-09.02.1994
|
|
|
|
#9 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Denizde dalgalarla boğuştum bugün.
İçimdeki volkanı söndürürler mi diye sordum, Yüreğimin acısını paylaşırlar mı? Kafamdaki sorulara cevap verebilirler mi? Rüzgarla dans etti saçlarım, Gözlerim kamaştı Güneş'in pırıltısından, Dalgalardan sıçrayan su damlaları paçalarımı ıslattı, Yeşil,mavi,sarı alamadı içimdeki yarin yerini. Şarkılarla anlatmaya çalıştı duygularım kendini, Fliskenin saçtığı su yardımcı oldu göz yşlarım için, Ordan oraya koşuşturan insanlar uyandırdı uykumdan. El ele gezen sevgililer... Birbirlerine olan bakışları aldı beni benden. Cebimdeki paranın varlığı mutlu edemedi, Yıldızım bana yine gülmedi, Ben merkezcilik beni seçti, Adımlarım beyaz bir hat üzerindeydi. Gözümden akacak iki damla göz yaşını gururum durdurdu, Şans ördüğü duvara bir tuğla daha koydu. Aşk sanki ahretten selam vurdu, Firar etmek istiyor yüreğimdeki duygu. Birgün gelecek yalnızlık ben olacağım. Ortağı olduğum yalnızlığı kovacağım. Cesreti içime doldurup, Yaşananları,yaşanmak istenenleri dile getirip, Onu sevdiğimi ona haykıracağım, Dağa,taşa, toprağa... İlanım sonunda bir sevda çıkmazsa karşıma , Aşkı yüreğime gömüp hayaliyle yaşayacğım. Şimdi tek dileğim;gelecek olan o bir günde, Doğru yari,sevdamı,hayatın anlamını bulmak
|
|
|
|
#10 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Dün yine yürüdüm
Bomboş kaldırımları ve sokakları İçim titreyerek Bir sigaramın dumanı birde denize vuran hayalin vardı sanki koca şehirde, Yıldızlar ve ay ışığının altında Seni düşünüyordum bu gece yine Havanın soğuk olmasına aldırmıyordum, İçim titriyordu ama seni özlediğimden, hasretin vuruyordu ama derinden, göz yaşlarım akıyordu ama kalbimden Senin resmine bakarken bu mısralar dökülüyordu kendiliğinden belki özlemi,belki hasreti, belki yalnızlığımı anlatıyordu bu bitmeyen mısralar..
|
|
![]() ![]() |
| Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 5 (0 üye ve 5 misafir) | |
|
|