![]() |
|
|
|
|
#1 |
|
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57947
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
Ağlara dolanmış balıkça
Çaresizim azizim Avuçlarımda sakladığım umut Dudaklarımdan dökülen yakarış Sevgiliye yalvarış dolu bakış Çaresizlik her yanımda Uzandığım elde Kokladığım solgun gülde Çaresizlikler içinde Gidip gelmede biteviye İki yokluk arasında varlığım
|
|
|
|
#2 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
Alaca karanlık içinde
Alaca parıldayan güneş ti Alaca aydınlatıyordu Yarım dünyamı Umutları Umutlarım Yarınsız Hep aynı kabus alaca karanlıkta Hep aynı düş Düşünceler çift yorulmuş Aklım onda kaldı Kendi yüregim kendim de Yarınlar Mutluluk içinse Mutluluk onda dünler bende kaldı Sevgili gibi sevgi Yagmursuz akan selleri taşırmayan Derin bir ırmak Akıntı onda Derinlik bende kaldı Dalları yemyeşil Cılız bir kavak Kök bende yapraklar onda kaldı Vicdanıma işlemiş tertemiz merhamet Köz oldu olacak çırı çırpıdan bir ateş Maşa onda köz bende kaldı Çivisi çürük koptu kopacak bir masa Pazenden yırtık bir masa örtüsü Çömlekten yapılmış bir vazo Yeni koparılmış bir demet çiçek Masa orta yerde Çömlek bende çiçekler ortada kaldı Ta oteden kuru toprak gibiydim Birden sicim gibi yagmur yağdı üzerime Kursağımda bile kalmadı çıktı sevincim Gök gürültüsü bende Toprak kokusu yagmur onda kaldı Ta nerelerin adamıymışım uzaktan Kendime uzak ona yakın Bir yarıştan çıkmış gibiyim İki yüzlü madalyon Bir yüzü bende bir yüzü onda kaldı
|
|
|
|
#3 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Sayende sayeban olduk İstanbul şehri
sayende sebil olduk aç kaldık sefil olduk yıldızlar dem çekti güvercinler gibi başucumuzda ve yaktı perişan eyledi sine-i sad-paremizi saplanıp hançer misali bir hilal sokaklar serseri biz serseri yüksek kaldırım’da. Bir Cezayir şarkısını dile getirdi plaklar cadde-i kebir: bütün ışıklarını yakmış bir gemidir sinemalar nerdeyse boşalacaklar. Vay anam vay sen ne dersin İstanbul sen garip bir şair olsan söyle ne halt edersin kimin gücü yeterse kahretsin pazarlığı sefalet akıyor gürül gürül sokaklardan yol üstünde bir şehvet çarşısı tıklım tıklım yol üstünde sevda pazarlığı aşk pazarlığı kurtulmadık gitti bu denlü kepaze hayattan. Hep böyle *******in koynunda yaşadık ******* serseri biz serseri. Karakoldaki aynada safran gibi kirli yüzümüz gözlerimiz hasta gözleri ellerimiz hasta elleri kırılmış kavala dönmüşüz. Sen söyle serseriler kıralı İstanbul sen söyle iki gözüm hangi merhem çaredir şu bizim yaramıza yel üfürdü su götürdü gençliğimizi elimiz boşa geldi meydanlarda kaldık meydanlar serseri biz serseri sağımız sefalet solumuz ölüm işte geldik gidiyoruz kahrolasın kahrolasın İstanbul şehri.
|
|
|
|
#4 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Yağmur yağmur yağ üstüme
Rüzgâr rüzgâr es yüzüme Güneş güneş parla gözüme Bulut bulut yüksel özüme. Dal dal sark gönlüme Çiçek çiçek aç kalbime Tomurcuk tomurcuk dol içime Yaprak yaprak sür gövdeme. Işık ışık aydınlat ufkumu Nefes nefes tut nutkumu Tatlı tatlı böl uykumu Yavaş yavaş bitir korkumu. Dağ dağ dikil karşıma Büklüm büklüm gel yanıma Nazlı nazlı gir kanıma Usul usul sar canına. Şırıl şırıl ak ruhuma Mehtap mehtap doğ bağrıma Islak ıslak düş saçlarıma Gül gül dökül başıma.
|
|
|
|
#5 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
uykuya yatmadan
gözyaşına uyanan gözlerle aramalarım seni bulmak için değil belki yüreğim aş eriyor gecenin üçünde... duymak, yıkılırken yaprağı dalından duvarlara dikmek tüm alıcılarımı gelişini önceden görmek için değil dağınık yakalama toplu bıraktığını... sınırlarını ihlal ederken aklımın kendine yetmeyen düşüncemde kirli bir mahkeme seni karalamak için değil bu duruşma aklamak adını tek fail olduğun halde... silkindiğimde üzerimden düşersin diye ıslak yaşadım nice zamandır yirmibeşinci saatin olduğunu başkası söylese deli, sen söylersen mutlak vardır... aşk; aramaksa, duymaksa, aklamaksa, inanmaksa... ikimiz de aşığız!
|
|
|
|
#6 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
en acı neydi biliyor musun
biz ikimize veda ederken, ellerimizin, ellerimizi terk ederkenki animiz. eğer ikimizde yanacaksak bu yüzden yanacağız itiraf etmeliyim ki o gün her tarafım titriyordu kalbim o gün bir başka yanıyordu. bükmemeliydin boynunu bakmamalıydın bana öyle o gün ya vurmalıydın beni... gözlerim hala, yağmurdan ıslanmış, koynundaki saçlarında kaldı. beni en çok hıçkırırken beliren, gamzelerin parçaladı sen o gün beni gömmeliydin o çukurlara o çukurlar simdi olmamalıydı içimdeki yara eğer geçecekse zaman senden ayrı ben her gece acıyı yatıracaksam koynumda ben her gün bu aşkın vebalini taşıyacaksam boynumda ve her gün, her gün özlemin yakacaksa beni kasıp, kavurup gel gel gel dikil karşıma can vereceksem gözlerine bakayım saçlarına bakayım ellerine bakayım istersen ben can verirken istersen ben kıvranırken sen beni seyret ben Azrail’le boğuşayım bir gün bir sabah, seni karşımda görmeyi, hayal gördüğümü sanıp, gözlerimi ovuşturmayı sen olduğuna inanıp ,feryat edip avazım çıktığınca bağırmayı ağlamayı daha neler... sensizim sakalım bir karış kirliyim suya dokunmak gelmiyor içimden uykudan uyanmak istemiyorum çok uyuyorsun diyorlar rüyamda seni gördüğümü bilmiyorlar bos ver unutursun diyorlar beynime çakmışım seni görmüyorlar. koş gel...
|
|
|
|
#7 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Ne ben mutlu,
Ne de sen... Ya ben öyle sanıyorum, Yada keyfin yerinde, Bilinmez bir şehirde... Ne gökyüzü renkli, Ne de yıldızlar... Ya bana öyle geliyor, Yada hiç rengi yoktu yıldızların.. Gökyüzü senle renkliydi yada... Ne izmir izmir, Ne başka bir yer başka bir yer... Ya bana öyle geliyor, Yada hiç güzel değildi izmir... Seninle güzeldi yada... Ne yıllar çabuk geçmekte, Ne günler hızlı... Ya bir bana yavaş, Yada hiç yavaş olmadı yıllar... Yada sensizliğimde bana inat zaman, Bana acımasız, Bana yavaş... Ya ben öyle sanıyorum, Ya kuruntu bunlar, Ya sensizlik başıma vurdu, Dayanamadım yada... Eriyorum, Sensizim, Ölüyorum...
|
|
|
|
#8 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Şimdi haziran ayı
Yüreğimde mevsimin değil Senin sıcalığın Efkarlıyım, Dem vuruyorum yalnızlığıma Seni bekliyorum Efkarımı çay değil sen dağıtıyorsun Sigara kullanmam asla Yalnızlığımı sigraya gömmem Bu mersinde hergece oturup Çay diye seni demlerim İçerim sabaha kadar Yudum yudum sana kanarım Seni özledim derim ya hep Sürekli artıyor bu özlem Yokluğun hasretini çoğalttı bu şehirde Bu şehir sensiz zindan kent Bu şehir viran, yıkık, ölü Sahile inmek istedim Ama korktum işte Dalgaların sensizliği Yüzüme vurmalarından korktum Gemilerden seni soramadım ondan Ama neyse ki Kuşlar gelip seni anlattılar Onlar seni bana söyledi Seni beklememi Senin de beni beklediğini, özlediğini Aşkımdan yanıp kavrulduğunu söylediler İşte böyle güzelim ikimizin hikayesi
|
|
|
|
#9 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
ne benim adım başka
ne de seninki… ikimizin de adı hayat sadece ama sadece yalanlar kadar uzak.
|
|
|
|
#10 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Mevsimler gelip geçiyor,
Yıllar da savrulup uçuyor. Ben yaşlanıyorum sanki, Seni beklerken buruşuyor umutlarım . Yüzün silinmekte hafızamdan, Kokun uçmakta başka hikayelere ... Sesin kulaklarımdaydı dün,şimdi yok ! Kalmadı senden tek bir hatıra .. Yavaş yavaş unutuyorum, Belki anılara mahkum oldum, Özgürlüğü seçiyorum ...
|
|
![]() ![]() |
| Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|