![]() |
![]() |
#481 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57925
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Korkularım Olmasın
sen benim dünyamda yanan bir ışıksın sönüp de beni karanlıklarda bırakma sakın sen alevlenmiş bir yangınsın yüreğimde ne olursun ömrümce yanıp dur bedenimde nereye gidersem gideyim sen hep sol yanımdasın artık sen benim en önemli varlığımsın organımsın fark etmez yılın dört mevsimi karakış olsa da sen benim sevgiden yaptığım tek yorganımsın nerede olursan ol düşlerinde dahi ellerimi bırakma haydi gündüz gelemedin bana *******i bari gelip gir rüyama beni sevda ateşinle buralarda böyle yakıp kavurup da hoşça kal bile demeden çekip gitme benden uzaklara korkularım olmasın beni ansızın terk edip de gidişin beni günde bin kez öldürmesin bana haber vermeyişin 05.02.2007 Hüseyin Erdoğan Hüseyin Erdoğan
![]() |
#482 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Korkuyorum Sensiz Kalmaya
sensiz hiçbir şeye alışkın değilim ne hülyaya ne bir rüyaya ne de bir tek nefes almaya inan sensiz gidemiyorum bile şuracıktan şuraya korkuyorum sensiz kalmaya komşu bahçedeki senin adını verdiğim goncaya gittim dün akşam üzeri eve dönerken geri bir kez daha anladım ki ne de özlemişiz birbirimizi sohbet ettik seninle uzun uzadıya hiç ayrılmak istemedim seni kokladım kokladım sana yine doyamadım bil ki yokluğunda ben buralarda senden taraftan esen her rüzgarı sıkı sıkıya tutarım avuçlarımda yağan sağanak yağmurları toplarım balkonumdaki zambaklarda sonra senin yerine koklarım onları içime çeke çeke doya doya sen benim sevgi dolu tek şiirimsin ben de yalnızca senin şairin dilerim ömrümüzce sevdamız hiç bitmesin ellerimiz hiç ayrılmasın ölünceye değin 30.01.2006 Hüseyin Erdoğan Hüseyin Erdoğan
![]() |
#483 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Kurşun Yedim Sol Yanımdan
bir kurşun gibi deldin gecemi uykularımı darmadağın ettin tek vuruşunla adın yaptın dilimdeki her hecemi beni ateşlere attın aşkınla kurşun yedim sol yanımdan hemen örnek aldılar kanımdan inim inim inliyorum acımdan barut zehirliymiş meğer doktorlar senin ilacın sevdiğindir dediler sakın beni yoğun bakımda bırakma haydi gecikmeden geliver bir gün beni göremezsen bu şehirde sakın hiç kimseye sorma boğulduğumu düşün sevda denen bu nehirde yüzemedi de sevgi okyanusunda bir gün olur da beni merak edip de bulmak istersen eğer sakın hiç arama yüreğinden başka yerde karşına çıkmazsam yoksam orada zaten bende çoktan ölmüştü deyiver 26.04.2007 Hüseyin Erdoğan Hüseyin Erdoğan
![]() |
#484 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Küçüğüm
Sana hep küçüğüm diyeceğim Ne olur bana darılma Seni var gücümle seveceğim İstemezsen sen bana hiç sarılma Sen hiç büyüme Küçüğüm olarak kal yanımda Bırak ben yaşlanayım sevdanla Sen hiç arayıp sormasan da İnan hep sen olacaksın benim dünyamda Bak işte Kalemim bile ağlıyor yokluğunda Ararsan kendini bulacaksın mısralarımda... Hüseyin Erdoğan
![]() |
#485 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Mahşerde Bile
duydum ki hastaymışsın söyle canım şu anda nasılsın? durdu mu ağrıların? dindi mi sızın? şimdi tamamen iyileştin mi? sultanım keşke yanında olsaydım saçlarını okşasaydım ilaç yerine şevkatimi alsaydın belki de çare olurdu sana ellerim sensizliğin acısını bir tek ben bilirim neden diye sormam inan çağır beni hemen gelirim sen benim mor menekşemsin gönlümün kırlarında rengarenk açıver bana yılın dört mevsimi yaz olsa da sakın hiç solma her sabah gün doğumlarında salıver kokunu dünyama ne olur sen de hiç geri dönme kalıver bende ben yaşadıkça bu alemde hatta mümkünse mahşerde bile 29.11.2004 Hüseyin Erdoğan
![]() |
#486 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Mahşerde Bile Bekleyeceğim Seni
yıllar sonra sende buldum aşkı sevgiyi sensin benim sevincim inan ki bir tek sensin yüreğimi ısıtan sabah güneşim demek ki ben bu güne değin boşuna yaşamışım senden önceyi şiirim bir kez daha anladım ki meğer senmişsin benim bu dünyadaki tek eşim bence gonca bir gülsün sen ah! ömrümce bir tek benim için her sabah rengarenk açıversen şırıl şırıl sevgi akan yüreğimden ebediyen kana kana içiversen senin hasretin günden güne yakıp kavursa öldürse de beni sevdiğim sevgili şiirim bil ki mahşerde bile bekleyeceğim seni 27.02.2006 Hüseyin Erdoğan Hüseyin Erdoğan
![]() |
#487 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Mahşerde Bile Hiç Bitmeyecek Sevdamsın
ben bitkisel hayatta yaşarken sen aldın beni ölümün elinden sevgindi bana yeniden hayat veren gelişinle birlikte gülüverdi gözlerim seninle canlanıverdi durgun yüreğim artık yalnızca seni atıyor bütün kalbim *******im bile gün oldu sevgili şiirim iyi ki iyi ki sen hayatıma çıkıp geliverdin bil ki şimdi hep bahardır gönlümde mevsim sakın hiç solmasın rengarenk çiçeklerim asla kurumasın bahçemdeki çimenlerim artık ben seninle bir çiçek bahçesiyim hiç sararmasın o muhteşem canlı renklerim dökülmesin canım bir tek yaprağımız bile ömrümüz boyunca hiç çekmeyelim çile aşkımız sevgimiz dolaşsın dursun dilden dile inan ki canım sevdiğim ömrümce gönül tahtımdasın sen benim mahşerde bile hiç bitmeyecek sevdamsın 17.10.2005 Hüseyin Erdoğan
![]() |
#488 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Mahşere Kadar
bahar mevsimi gibi bir kadınsın sen yeşerir birdenbire baktığın her yer bil ki seni seviyorum sana aşığım ben kulağıma bir şeyler fısıldayıver sen de beni seviyorsan eğer bilir misin? bir günde bile ne çok özledim seni hasretin bir gecede bir yılmış gibi yaktı beni her sabah güneş bile tutulur sana seni gördüğü anda artık gün doğmaz olur bir daha seninle aydınlanır seninle ısınır dünya baktığım her yerde sen varsın canım inan ki sensin benim tek sultanım sen olmazsan yaşamak ölüme yarar bil ki sana aşkım sürecek mahşere kadar 02.12.2004 Hüseyin Erdoğan
![]() |
#489 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Merhaba Sevgili Gonca Gülüm
merhaba sevgili gonca gülüm inan ki sensin benim dünüm seninle geçiyor bütün günüm sensin benim düşlerim yalnızca sensin gülüşlerim bir gün bile açmasan bana gülümsemesen sabahıma bil ki isyan ederim yokluğuna sakın bana küsme kırılma her gün rengarenk açıver kokunu rüzgarlara bırakıver senden yayılsın yer yüzüne en güzel kokular başını kaldır bak gök yüzüne senin yanında yıldızlar bile loş kaldılar 10.12.2004 Hüseyin Erdoğan
![]() |
#490 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Merhaba Şairim Deyiver
bir tek satır bile yazmasan da bana yüzünü dönüp de bakmasan da bende yana ben seni üşütür de hastalanırsın diye yüzüm senden tarafa hep dönük dururum bil ki *******i bile ben hep böyle uyurum güneş olup her sabah doğacağım dünyana zifiri *******de ay ve yıldız olacağım masmavi Sema'na ben de arada bir olsa da aklına gelirsem eğer sen de bana bir el sallasan da yeter içinden gelirse de merhaba şairim deyiver 26.04.2005 Hüseyin Erdoğan
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|