![]() |
|
|
#4951 |
|
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57937
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
Nedendir bilmiyorum yüreğime wurduğun darbeler sewgimi yok etmedi...
seni sewdiğime pişman olmam gerekirken seni tanıdığım günlerime yandım hep... gözlerinden süzülen yalanları hissetmeme rağmen hala yalansız bir kaç sözün gelir aklıma. bensiz geçen günlerinde sana yalan, bana yabancı olan insanlarla birlikte olduğunu bilmeme rağmen kabullenemedim sensizliği. benim gibi düşündüğünü hissederek seni hep benim bilirdim çünkü ben seni hep swdim. herşeye rağmen ne kendime
|
|
|
|
#4952 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
renkler bazen bır tabloda dıle gelır.bazen cıceklerde bır anlam
olusturur.hepsının etkısı etkıleyıcısı farklıdır.en guzelı ıse yagmurun gunesle bulusmasıdır.yedı rengıde bır araya getırıp guzellıgı kusursuzlugu dıle getırır.tablodakı renkler gokkusagının ıhtısamını bır gorse renkler kendı guzellıgınden utanır.cıcekler bıle daha ıyı gorebılmek ıcın pür dıkkat ızler.tabıatdakı hersey senı tanır guzellıgını bılır.hersey kıskanır senın guzellıgını.hıc bırıde senı gormek ıstemez.ne cıcekler ne gokkus
|
|
|
|
#4953 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
sevmek:
senden ayrı yasamk ise yalnızlıga mahkum olmak ise yıldızlarla konusmak,gökyüzünü seyretmekse seni coook seviyorumm sevmek: *******i uyumadan güneşim dogusunu beklemek, seni doyasıya özlemek, hayattaki herseyi terketmekse, seni coook seviyorummm sevmek: batan günesle batmak, ilk bulusma yarıne gidip ağlamak, seni kaybettiğim gecmişte aramak, yüreği söküp atmaksa ben bunları hergün yapıyorum ÇÜNKÜ SENİ COK AMA COK SEVİYORUM...
|
|
|
|
#4954 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Sen esen yel olmuşsun,tutamadım
Gökyüzüvuslata vurmuş,duyamadım Sensizlik kaderim olmuş,yaşayamadım Ne senle nede sensiz yapamadım Bitanem.....
|
|
|
|
#4955 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Aşkı değil kendini tarif eder
Aşık olan,aşkı yaşayan, Çıkmamıştır bunca zaman Birgün çıkar belki Aşkı hakkıyla anlatan... Uygun bir kalem bulabilsem, Bir kamera icat edebilsem O kadar çok istiyorum ki Salt aşkın resmini çizmek Ve de fotoğrafını çekmek... Boşuna gitmeyecek Aşkı arayanda bunca emek... İstiyorum ki herkes Aşkı görsün,tanısın Aşkı arasın bilerek Yanacaksa da aşkı bile bile yansın, Bile bile ağlasın isterse... Mağdur ve mahzun olmasın kimse
|
|
|
|
#4956 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Gözlerin yalan söylüyor bu akşam.
Gözümü kapatsam açsamda ayrılmamış olsam.. Ayrılık vakti olsam..gece olsam karanlık olup Sabahın kirlerini kapasam. Ama yapamam geldi ayrılık çattı gözlerini.. Dudakların haykırı verdi beni sevmediğini. Ne yapsanda yinede aklımdasın. Ama sadece uzaktasın. Olmuyor sensiz olmuyor!!.. Sensiz bu yüz gülmüyor.. Dokunmak ellerine bu kadar zor değildi. O!güzel gözlerin var ya bi zamnalar benimdi! Bu günherşeyi yapmayı göze aldım Senin için yanmaya bi
|
|
|
|
#4957 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Birgün sana gelecegim son bir mektup ellerimde gözyaslarımı feda
edecegim denizler yüregin günes ise sevgin olcak umutlarımı hayellerine armagan edecegim yaşayacaksın güzelligi tadacaksın mutlulugu birgün sana bir masal anlatacagım dinleyeceksin ezberliyeceksin hissedeceksin yasayacaksın birgün bagıracak radyolar sunacak televizyonlar ooo diye geçireceksin aklından evet o olcak gittiginde soguk buz tutmş bedeni ellerinde bir mektup sana bakan gözleri okudugunda mektubu serserinin tek dilegi yari
|
|
|
|
#4958 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Okyanus mu iki şehrin arası?
Kaç saatlik yol ki şunun şurası? O verdiğin ümitlerin süresi... Her nedense bitmek nedir bilmiyor. Gün kavuştu, ikindiye vakit dar. Bir öpüşten, dokunuştan ne çıkar?
|
|
|
|
#4959 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
~Gözlerimi ufka çevirdim her gün
bulutlarla mutluluğu bekliyorum güneş bile batıyor her gece KARANLIK beklediğim ölüm artık sadece biliyorum hayatta bir sevdam vardı bir onu hançerleyen sen sen yoksan artık sevdam yaralı viran artık sen olmazsan ÖLÜMDÜR GÖNÜLDEN ETTİĞİM TEK DUAM.....
|
|
|
|
#4960 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
B ir gün gözlerin dalacak derinlere,belkide aklına ben geleceğim....
beraber yaşadığımız günleri düşüneceksin ağaca ismimizi kazıdığımız yere gideceksin dolaşacaksın oralarda yalnız ve tek başına... kim bilir belkide gözlerin dolacak unutulmadığını anlayacaksın belkide kimbilir.. yanıma gelmeyi düşüneceksin bir buket gül ile gideceksin çiçekçiye sevdiğim güllerden alacaksın geleceksin kapıma, bakacaksınki kapım kalabalık düşüneceksin bir an bu kalabalık neden diye... belkide düğünüm var sanacaksın birden bire gözlerin ağlamaklı olacak ve bir ama sözcüğü çıkacak ağzından seni görünce sıkacak yumruklarını vuracak göğsüne senin yüzünden diye bağıracak... bu duygular bir annenin gözyaşları olacak sende şaşkın bakacaksın etrafına onlardan habersiz..... içeriden çıkan kara tabutubu görünce küçük gözlerin yerinden fırlayacak... ne olduğunu bilmeden şaşkın donup bakacaksın güller tek tek yere düşecek tabutumun üstünde bir duvak göreceksin üzeri çiçeklerle bezenmiş,gelin telleriyle süslü tabutumdaki gelinliği fark edeceksin işte o zaman yaklaşacaklar yanına vasiyetimi sıralayacaklar sana: ölürsem sevdiğimle evlenmeden anam kefen yerine gelinlik giydirin bana vasiyetim şudur söyleyin ona anam, sevdiğim bir gün doyamadan ölürsem... mezarım kuru mezar taşı kara görülünce sevdiğim sakın ağlama seni son nefesle bile sevdiğimi sakın unutma sakın bundan sonra benim yüzümden mutsuz olma bu vasiyetimdir bunu sakın unutma....... KaRa SeVdAlI ........................
|
|
![]() ![]() |
| Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 26 (0 üye ve 26 misafir) | |
|
|