04-22-2010, 12:41 AM | #41 |
Forum Kalfası
Kayit Tarihi: Aug 2005
Mesajlari: 7,071
Teşekkür Etme: 5 Teşekkür Edilme: 16 Teşekkür Aldığı Konusu: 15
Üye No: 4
Rep Puanı : 67186
Rep Derecesi :
|
Ayağına Geymiş Gara Yemeni
Ayağına Geymiş Gara Yemeni Sallanma Sevdiğim Öldürdün Beni Alem Düşman Olsa Severem Seni Mavzer Kurşunuyla Vursunlar Beni Sen Bir Yana Ben Bir Yana Yanyana Kaşlar Kara Gözler Benzer Ceylana Dere Kenarında Bir Ev Yapmışam Ker***im Tükenmiş Nacar Kalmışam O Yar İçin Çok Cefalar Çekmişem Sen Bir Yana Ben Bir Yana Yan Yana |
04-22-2010, 12:41 AM | #42 |
Forum Kalfası
Rep Derecesi :
|
Ayrılık Hasreti Kar Etti Cana,
Ayrılık Hasreti Kar Etti Cana Seher Yeli Sevdiğimden Bir Haber. Selamım Tebliğ Et Kutbi Cihana, Seher Yeli Sultanımdan Bir Haber. Sıtkı’ Yam Kalmışam Issız Çöllerde, Böyle Dert Bulunmaz Gayri Kullarda. Dilim İntizarda , Gözüm Yollarda, Seher Yeli Sevdiğimden Bir Haber. Aşık Nesimi Çimen |
04-22-2010, 12:41 AM | #43 |
Forum Kalfası
Rep Derecesi :
|
Ayva Turunç Narım Var
Ayva Turunç Narım Var Benim Ah Ü Zarım Var Hep Derdinden Ağlarım Bir Vefasız Yarim Var Al Almayı Ver Narı Ağlarım Zarı Zarı Tez Günlerde Gönderin O Ahu Gözlü Yari Ayva Turunç Nar Bende Aldı Aklım Yar Bende Hiç Melhem Kar Eyleme Yar Yarası Var Bende Ayva Turunç Neyleyim Halimi Arz Eyleyim Zaten Bende Talih Yok Ta Küçükten Böyleyim Yöre : Kırşehir Neşet Ertaş Ank. rad. THM müd. Ayva Turunç Narım Var Ayva Turunç Narım Var Benim Ah Ü Zarım Var Hep Derdinden Ağlarım Bir Vefasız Yarim Var Al Almayı Ver Narı Ağlarım Zarı Zarı Tez Günlerde Gönderin O Ahu Gözlü Yari Ayva Turunç Nar Bende Aldı Aklım Yar Bende Hiç Melhem Kar Eyleme Yar Yarası Var Bende Ayva Turunç Neyleyim Halimi Arz Eyleyim Zaten Bende Talih Yok Ta Küçükten Böyleyim Yöre : Kırşehir Neşet Ertaş Ank. rad. THM müd. |
04-22-2010, 12:41 AM | #44 |
Forum Kalfası
Rep Derecesi :
|
Bağa Girdim Bağ Budanmış
Bağa Girdim Bağ Budanmış, Bağa Bülbül Dadanmış. On Beş Yasında Da Nazife De Hanım, Kimlere Aldanmış. Çıktım Sarkköy'ün Yoluna, Sıra Sıra Zeytinler. On Beş Yaşında Da Nazife De Hanıma, Doyum Olur Mu. O Tepeden Bu Tepeye, Oyun Olur Mu. On Beş Yaşında Da Nazife De Hanıma, Doyum Olur Mu. Yöre : Edirne |
04-22-2010, 12:42 AM | #45 |
Forum Kalfası
Rep Derecesi :
|
Baharım Sensin
Baharı Beklerim Güllerim Bitsin, Yarimi Beklerim Ocağım Tütsün, Baharım Sensin Güllerim Bitsin Ocağım Tütsün...Oy... Gele Yar. Sevdalı Gönlüme Doğmadı Güneş, Aradım Yıllardır Bulamadım Bir Es, Muradım Gele Güllerim Bite Ocağım Tüte...Oy... Gele Yar... Baharım Sensin Güllerim Bitsin Ocağım Tütsün...Oy... Derleyen: Ali Rıza Binboğa |
04-22-2010, 12:42 AM | #46 |
Forum Kalfası
Rep Derecesi :
|
Bana Ne Yazdan Bahardan
Bana Ne Yazdan Bahardan Bana Ne Borandan Kardan Aşağıdan Yukarıdan Yolur Sonu Görünüyor Geçtim Dünya Üzerinden Ömür Bir Nefes Derinden Bak Feleğin Çemberinden Yolun Sonu Görünüyor Azrailin Gelir Kendi Ne Ağa Der Ne Efendi Sayılı Günler Tükendi Yolun Sonu Görünüyor Bu Dünyanın Direği Yok Merhameti Yüreği Yok Kılavuzun Gereği Yok Yolun Sonu Görünüyor |
04-22-2010, 12:42 AM | #47 |
Forum Kalfası
Rep Derecesi :
|
Bastım Da Kırıldı İğdenin Dalı
Bastım Da Kırıldı İğdenin Dalı Vay Dalı, Kötüye Düşenin Böyl'olur Hâli Diller Diller. Kaymaksın Diller Diller, Açılsın Kollar Kollar, Oynaksın Diller Diler, Açılsın Güller Güller. Ne Bilsin Eller Eller, Narinay Ninay Nay, Narinay Narinay Ninay Nay. Arabacı Arabanı Koş Getir Koş Getir, Ben Ölüyom Mezarıma Taş Getir Diller Diller. Kaymaksın Diller Diller, Açılsın Kollar Kollar, Oynaksın Diller Diler, Açılsın Güller Güller. Ne Bilsin Eller Eller, Narinay Ninay Nay, Narinay Narinay Ninay Nay. Sabah İnan Esen Seher Yeli Mi Yeli Mi, Benim Gönlüm Akıllı Mı Deli Mi Diller Diller. Kaymaksın Diller Diller, Açılsın Kollar Kollar, Oynaksın Diller Diler, Açılsın Güller Güller. Ne Bilsin Eller Eller, Narinay Ninay Nay, Narinay Narinay Ninay Nay. Orta Anadolu / İclâl Akkaplan |
04-22-2010, 12:42 AM | #48 |
Forum Kalfası
Rep Derecesi :
|
Başı Duman Pare Pare
Başı Duman Pare Pare, Yol Ver Dağlar Yol Ver Bana. Gönül Gitmek İster Yare, Yol Ver Dağlar Yol Ver Bana. Ömrümün Uzun Yolu, Geçip Gitsem Yare Doğru. Gözlerim Yas Dolu Dolu, Yol Ver Dağlar Yol Ver Bana. Aşık Olmak Benim Kârım, Çok Aradım Nazlı Yarim. Dudu Dillim Sitemkârım, Yol Ver Dağlar Yol Ver Bana. Karlı Dağlardan Esmedim, Ben O Yare Hiç Küsmedim. Daha Umudum Kesmedim, Yol Ver Dağlar Yol Ver Bana. |
04-22-2010, 12:42 AM | #49 |
Forum Kalfası
Rep Derecesi :
|
Başına Bir Hal Gelirse Canım
Başına bir hal gelirse canım Dağlara gel dağlara Seni saklar vermez ele canım Dağlara gel dağlara Bu canım aşka düşeli canım Aşk odu ile pişeli Yeşil dağlar menekşeli canım Dağlara gel dağlara Gevheri düştüm dillere canım Diyar-ı gurbet illere Billahi vermem ellere canım Dağlara gel dağlara |
04-22-2010, 12:42 AM | #50 |
Forum Kalfası
Rep Derecesi :
|
Başına Döndüğüm Kurban Olduğum
Başına Döndüğüm Kurban Olduğum, Ağlar Dolanıram Yar Deyi Deyi. Ezel Bahar Yaz Ayları Misali, Çağlar Dolanıram Yar Deyi Deyi . Çoktan Beri Terk Etmişem Ben Yari, Hasta Yüreğimden Çıkmıyor Zari. Yanar Oldu , Sönmez Yüreğim Nari, Dağlar Dolanıram Yar Deyi Deyi. İkramın Derdine Yoktur Çareler, Eksik Olmaz Bu Sinemde Yareler. Aylar Günler Sene İle Kareler, Bağlar Dolanıram Yar Deyi Deyi. |
Bu Konudaki Online üyeler: 2 (Üye Sayisi : 0 Ziyaretçi Sayisi : 2) | |
|
|