![]() |
|
|
#41 |
|
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57947
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
Bunu Bilesin
Bugünü Yarını Ve yaşayacağım nice yarınlarda Seni Dünkü gibi hasretle özleyip Bugünkü gibi delice seveceğim Sevdan yüreğimde gömülü Bunu bilersin Cafer Akyol |
|
|
|
|
|
#42 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
Bütün Varlığımsın
Dokunuyorsun Yaşadığımı anlıyorum Elini tutuyorum Yüreğim yerinden fırlıyor Yanımdasın Sarılamıyorum Özlüyorum ulaşamıyorum Sabahları gündoğumum *******i ay ışığım En parlak yıldızımsın Artık bir parçam değil Bütün varlığımsın Her şeyimsin Bir tanemsin Alışkanlığım Gül bahçemsin Gözlerimde görüntü Yüreğimde sevgisin Sen benim Yaşamımın güvencesi Soluduğum havanın Sigortasısın Bir tanemsin Kelebeğimsin Cafer Akyol |
|
|
|
|
|
#43 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Camda O Güzel Yüzün
Elimde çiçeklerim Gözlerimde gözlerin Camda o güzel yüzün Aklımdan çıkmaz şimdi Seni unutmak Hafızamı silmek gibi Sensizliği yaşamak Ölümü seçmek gibi Duydum kadife sesini Ağrılarımı unuttum Nefesimi tıkayıp Git yaşa diyorsun Sen ne dediğini Düşündün mü hiç Gözlerini çıkar Nefes alma diyorsun Sensiz yaşantımın Tadı tuzu olmaz ki Sen bensiz yaşarsın ama Ben sensiz.. Cafer Akyol |
|
|
|
|
|
#44 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Can Bebeğim
Yüreğimi sardın yine Gökkuşağı renklerinle Bir nefes oldun bu gece Güzel sesini duyunca Dünyaları verdin bana O saf temiz yüreğinle Yürek yangın çare sende Çaresize ol bir çare Hasret oldun bu nasıl baht Gözler yorgun hadi bir kalk Yüreğime kurdun bir taht Neredesin can bebeğim Akşam oldu gün karardı Sevdam beni dara saldı Aklımı başımdan aldı Çaresizim ben çaresiz Cafer Akyol |
|
|
|
|
|
#45 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Can Damarım
Sensizlik cehennem oldu be canım Gözlerin canım can damarım Her anım sensiz darmadağın Bak ömrüm kaldı sensiz yarım Ağlarım ağlarım hep ağlarım Sen benim canım can damarım Şafakta güneşim ılık nefesim Günboyu hasretim yanan ateşim Akşam gözyaşlarım sancılarım Gecemin nuru ay yüzlü canım Ağlarım ağlarım hep ağlarım Sen benim canım can damarım Cafer Akyol |
|
|
|
|
|
#46 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Canım Acıdı
Sen nefessiz kalmak nedir bilir misin Hiç seyrettin mi dalgaların Sahile vurupta geri dönüşünü Göçmen kuşların sürü halinde Yuvalarını terkettiğini Hazan mevsiminde yaprakların Canından koptuğunu Oyuncağını kaybeden çocuğun İçten ağladığını Gurbete uğurlayanın Yürek sancısınıBilirsin belki Ama Yaşamadınki Ben tüm sana dayalı Hasreti Deli sevdayı Birde olumsuzluklar Üstüste yüreğimde birikti Canım acıdı Senin ise Bilemiyorum Bilemiyorum Cafer Akyol |
|
|
|
|
|
#47 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Canım Benim
Kerem sevmemişti aslıyı Benim seni sevdiğim kadar Ferhat şirin için dağları delmiş O da iş mi Ben senin için canımı veririm Zaten sen hep canım demez misin Bu CANIM BENİM ile bütünleşmedik mi Ortak canımız sevgidir Yaşadığımız çağın en temiz en dürüst sevgisini Ömür boyu yaşatacağım Cafer Akyol |
|
|
|
|
|
#48 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Canımdan Bir Parçasın
Kaderimin gökyüzünde yıldızı Uykumda doğan güneşim Yüreğime yerleşip Bir türlü açmayan Tomurcuğum Yaşamımın özetini topladığım Masmavi bir derya Hayali hoş Birlikteliği masal Ulaşamayacağım Çok uzaklarda Bir nefes ötemde Canı bende Koklayamadığım Okşayamadığım Canım Gözlerine doya doya bakamadığım Tarifi mümkün olmayan Canımdan çok sevdiğim Canımdan bir parçasın Cafer Akyol |
|
|
|
|
|
#49 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Çanakkale
Çanakkale geçilmedi geçilmeyecek Her yürekte bir Mustafa Kemal oldukça Vatan toprağı uğruna destanlar yazanlar Abideniz yükselecek sonsuza kadar Deniz coştu gök ağladı yer titredi Vatan toprağında bağımsızlık nidaları yükseldi İki yüz elli iki bin üç yüz şehit verildi Abideniz yükselecek sonsuza kadar Cafer Akyol |
|
|
|
|
|
#50 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Çay Simidim
Bostan tarlam Gül goncam Beşikteki bebeğim Gurbetteki hasretim Çay Simit? im Ağlamamın sebebi Göz pınarlarım Geceni karanlığında Sessiz çığlıklarım Yüreğime oturmuş Hasret yorgunluğum Çay Simit? im ÇAY Cafer Akyol |
|
|
|
![]() ![]() |
| Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|