![]() |
![]() |
#41 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57921
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Bak Yalan Oldu
Bak Yalan Oldu Pazarcı pazara dezgah kuralı Aradığın her şey bulunur oldu İnsanoğlu değerini soralı Artı ile eksi çatışır oldu Yolunu yolsuza düşürme yeter Kişiliksizlik beterden beter Örgügütsüz olunca baykuşlar öter Varlığın değerin bak talan oldu İnsan deryasında akan suyudum Damlalarla birleşince büyüdüm İşci idim sınıfımla yürüdüm Toprak gibi sağlam bir sabır oldu Seven yüreklerde sevgi bendini DOST ŞEREF im der ki yorma kendini İnsani pazarda emek sergini Pazarlayanlarda bak yalan oldu 16-12-2006 DOST ŞEREF Şerafettin Muş
![]() |
#42 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Bakanım
bak çeteler dört bir yana yürüdü bahar geldi yeşillendik bakanım karaduman ankarayı bürüdü haraç alıp ülke soyduk bakanım birer birer sınavları geçmişler elamanı subaylardan seçmişler emniyete özel görev vermişler adam vurup soygun soyduk bakanım kendi yetki alanının dışına bak çıktıkca neler geldi başına ağzın bozuk küfredersin basına sıkıştıkca saldırırsın bakanım bu kadar yozlaşma bize az gelir vurgun soygun haraç bize haz verir jitem ile emniyeti poz verir adi suçtan yargılandık bakanım seferberlik tetik kurulu bunlar bak sahip çıkıyor tüm komutanlar sizin söz hakkınız yok mu bakanlar bu kadar da madur olma bakanım bizim kamu oyu size bakıyor bak çeteler canımıza okuyor nereye el atsak pislik kokuyor siz de temiz hava yokmu bakanım dün ile bugun yola koyuldu yarınlar çağdaşmış adres soruldu dost şeref im der ki suçlu bulundu topunuza ferman yazdım bakanım 11-03-2006 dost şeref Şerafettin Muş
![]() |
#43 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bakıyor
Bakıyor İki arkadaş karşılıklı oturduk Biri ileri biri geri bakıyor Yeni geldi biz eskiyi bitirdik Ben gidene gelen bana bakıyor Sağı sola solu sağa karıştı Ne ilginçki matrakcılar barıştı Mekkeciler batıyınan yarıştı Uygarlıklar bir birine bakıyor Kurulu düzenin besin kaynağı Çetelerden bak oluşmuş ortağı Kendimizden bir gün hesap sormayı Ben soruya cepap bana bakıyor Bir yanımı sarmış bin bir çetesi Büyük sermayenin bu reçetesi Siyasette lidelerin süresi Köylü kente kentli köye bakıyor Aşiretle cemaatler modada Sefaletin orduları ortada Değişiyor türkiyemiz rüyada Ben düşlere düşler bana bakıyor Rüşvet tarifesi ihale bir hoş Futbolcuyla magazinciler sarhoş Sıcak para yüksek faiz başı boş Sorumsuzlar bir birine bakıyor Deyişmeyiz dağılmayız diyorlar Tüketme iştahı yüksek yiyorlar Gidenin ardından neler diyorlar Ben yüssüze yüzsüz bana bakıyor Dağılmadan yaşıyoruz yan yana soyguncu çetesi olmaz der bana Yeni yıla bunlar ile bayrama Rezaletler bir birine bakıyor Çetelerle yaşamayı sevmişler DOST ŞEREF in yarasını deşmişler Eyitimsiz güçsüz gezen işsizler Ben onlara onlar bana bakıyor 4-1-2007 DOST ŞEREF Şerafettin Muş
![]() |
#44 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bakıyorum nazlı yar
Bakıyorum nazlı yar Yar deyince yaralarım iyi oldu İlaçmısın merhemmisin nazlı yar Hasret oldun özlem oldun can oldu Buram buram kokuyorsun nazlı yar İnim inim inlediğim zarımsın Yüce dağbaşına yağan karımsın Hasbahce içinde güle harımsın Bülbül gibi şakıyorsun nazlı yar Alın terim emeğimle sevgimsin Umudumla süslediğim sergimsin Yüreğimle ödediğim vergimsin Ödedikce ödüyorum nazlı yar Beynimdeki şifremisin gizmisin Hayalmısın gerçekmisin düşmüsün Sitemim sevgidir yoksa küsmüsün Hasret ile bakıyorum nazlı yar Doğan güneş ile aya benziyor Dost Şeref bitmeyen yola benziyor Kirpikler gerilmiş yaya benziyor Sitem ile ben vuruldum nazlı yar 26-10-2007 Dost Şeref Şerafettin Muş
![]() |
#45 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bana
Bana Bir çıkmaz sokakta dolanır iken 78 liler yol verdi bana yalnızlık içinde aranır iken dostum umutsuzluk zor derler bana nerde kalmış idik diye sordular umutsuzluk zinciri mi kırdılar birlik duvarımızı ördüler yorulmayan dostlardanız der bana kaldığımız yeri unutma diyor gelecek nesile çığır açıyor demokrasi bayrağını taşıyor bu yol da yorulmak yok derler bana. elimin nasırı anlımın teri bana unutturmaz kaldığım yeri altarnatif platformun hedefi toplumsal üretim diyorlar bana. . 19-09-2005 dost şeref Şerafettin Muş
![]() |
#46 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bana Ar Oldu
Bana Ar Oldu Dağlarda yaktığım isyan ateşi Bağımsızlık özgürlüğüm ne oldu İşgalcinin işgalcisi bak şimdi Utanarak yürüdüğüm yol oldu Şovenizmin kiri sarmış yüzünü Karıştırmış baharını güzünü Yiye yiye tükettiler özümü Yüzünüze tükürmemiz farz oldu Sanayisiz üretimsiz kaldınız Rüşvet alır gibi emir aldınız Bir tarihken şimdi bir hiç oldunuz Size deyil ama bana ar oldu Özgürlüğüm çıkmaz sokak olamaz Dost şeref im öfkesinden yorulmaz Bir kalem ki kolay kolay kırılmaz Kalem kırmam inanın ki zor oldu 8-09-2006 Dost Şeref Şerafettin Muş
![]() |
#47 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bana Ne
Bana Ne Umudumu ekmek ettim yarına Bugün yarın yarınlardan sana ne Örgütlülük uğramıyor yanıma Bireysellik isyan etmiş bana ne Senlik benlik moda unuttun beni Sen beni bilirdin bak bende seni Birlikte yaşadık o geçmiş günü Umutsuzluk moda olmuş bana ne Geçen günler neden geri gelmiyor Dost şeref im güzellikler ölmüyor Çok namertler gördüm kıymet bilmiyor Umudum var umutsuzdan bana ne 01-06-2006 Dost Şeref Şerafettin Muş
![]() |
#48 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Başında
Başında Yaşar iken ben dinsizim buyurur Öldüğün de imam durur başın da Ataistim din tanımam duyurur Peki neden imam durur başın da Merhum dendiğin de yüz kızarmaz mı Nasıl tanırdınız diye sormaz mı Sağlığın da bir gün namaz kılmazdı Niye neden imam durur başın da Gördük ki imansız yatar mı atar Utanmadan ukalalık bak yapar Salaca taşın da ne güzel yatar Cemaatla hoca durur başın da Yaşar iken başka idi havası Sahta mataryalist sahte sevdası Hani nerde sınıf inanç kavgası Sırt döndüğün imam durur başın da Okur yazar kalem tutan o elin İmam sız gitmeye varmaz mı dilin Dost şeref im bu imansız dediğin İmam dua cemaati başın da Dost şeref Şerafettin Muş
![]() |
#49 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Başka
Başka Üç haftalık yıllık iznim başladı Çocuklar bir başka hanım bir başka Bilmezler ki bu can neler düşledi Beklentiler başka sitem bir başka Çocuklar der türkiye hanım der bura İtiraz hakkım yok çekerler dara Üretimim benzer bir sonsuz yola Alın terim başka emeğim başka Bir üç beş on derken otuz yıl oldu İbadet sanaim üretim doldu Yaşamla uğraşım mutlu bir yoldu Üreten bir başka tüketen başka Karıncalar gibi mertce çalıştım Yıllar bana ben yıllara alıştım Çalışarak ibadete eriştim Niyazım bir başka duam bir başka Ev idi iş idi şiirdi sana Dost şeref im izin girdi araya Buluşmak üzere üç hafta sonra Bekleyen bir başka bekleten başka 21-07-2006 Dost Şeref Şerafettin Muş
![]() |
#50 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Başka 1
Sırtını dayamış alp dağlarına Manzarası başka havası başka Köyden tepelere ordan köylere Dünyaya bakışı havası başka Sonbaharı hüzün sergisi gibi Baharı yaşamın vergisi gibi İnsanın emeği sevgisi gibi Yağmur ile karı soğuğu başka Doğanın süprizi sökmüyor orda Emeğin olmadığı yer yoktur orda Teleferik hattı renk katar yurda Dağlardan dağlara ulaşım başka Elektiriğin olmadığı yer mi var Tepelerden görünmeyen köy mü var Dağlarda tarihin güzelliği var Havasıyla suyu doğası başka İtlerin çektiği kızaklar süsü Sislerin örttüğü doğa örtüsü Şeytan kayasında kar görüntüsü Güneşin doğuşu batışı başka Alp dağlarına tırmandım durdum Keskin virajlarda kendimi buldum DOST ŞEREF im der ki artık yoruldum Hasreti özlemi sevinci başka DOST ŞEREF Şerafettin Muş
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|