![]() |
![]() |
#41 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57907
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Bir çift düş...
Olmadı işte aşkım Boşuna dır yakarışlar Son sözler kırıcıdır sus! Söylenme otu gir içeri Unuttum ben geçenleri Son bakışta gitmekmiş Zor anlarda düşünmek Ağlarım pervasız düşlere Kendimi oyaladıgım yıllara Sus söylenme aşkım Zambaklarım yok artık Kınalı güveçini saldım maviye Boyadım aşkı yalanlarınla Çırpınışım zamana ve yaşamlara... Dost istersen mutlu ve güzel bir dünya...
![]() |
#42 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Bir günden geri kalan...
Hüzünü erteledim dünden Arife yaptım bu günden Sevinçle vardım sana Bayram içimdeki cocuk Bir gün den geri kalan Siz sevdigim dostlarım Niçe mutlu yıllardan yıllara Mutlu mutlu umutlu zamanlara Tüm dostlar tüm insanlara Armagandır bayram mutluluklar...
![]() |
#43 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bir nefeslik hayat...
Bir parça umud saklıyorum Sabırla bekledigim yarına Gelenlere bakıyorum derin Gidenlerde oluyor baktıgım Ardından kovalıyor hüzünler Bırakıp gittigi acılar bırakmıyor Gelenlerde bir başka umud Bir başka dokunuyor yaşama Ah cektiryor hayat zamana Kovalıyor günler güvercinleri Bahardan bahara kanatları Cırpınışları yaşamdan bir an Bir umud taşıyorlar zamana Sakladıkları düş yollarında Mevsimlik şarkı söylenişleri Bu gün yıllardan yıl aylardan ay Huyumdur baktıgım yüzler Gördügüm hüzündür aşığa Karşılık bekleyen umudlara Saygıyla umud edmenin yolu Dünya ve yaşamlar iç içe olmalıydı...!
![]() |
#44 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bitmeyen Sevgiler...
Yollara ektim başakları Yıllardan bekledim tomurçukları Sen ki sevdigim yıllara yollara nasip Sen ki yolunda huzurla aşka buyuran güzel... Seni Cok Seviyorum...
![]() |
#45 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bizim Öykümüz...
Bir sevda öyküsü aşk Ne arkamda nede önümde izi Sanki yaşanıyor içimizde Dışarda hep başka dünyalar Bir geliyor bir gidiyor dünya Ardını kovalıyor durmayan yaşamlar Öykü yaşama dair yaşanmış Gidilmiş yollarda iz ararken Buldugun hikaye senin olan Kader dediğin tutkuysa Aşk dediğin bulğu olmalıydı Bir kez sevmedik'ki İlk aşk degil bu dünyada Okuduğum ilk kitap Sevdiğim aşk şarkısı Tatdığım meyve parçalarıydı aşk Dışardaki başkası değildi Senden öte bizdik paylaşmaya acık Onların öyküsüde yoktu bizimdi öyküler Ğidilmiş tozlu yollardı hikaye Varılmamış düş'tü sokağında umut Seviyorduk aşktı ötesi Mutluyduk mutsuzluğumuzda Dışında bir dünya hic olmadı öykümüzde Hep vardık hep bizlerdik aşk'la sevgimizdi ötesi
![]() |
#46 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bu Gün...
Gülmek icin güzel bir gün İlk baharın rengarek rüyası sanki Boyanmış bütün renkleri sırasınca Aşkım yorgun yoldan gelmiş uzaklardan Beni seviyor okşuyor hasretle yanaklarımı Dışarda bayram var cıvıl cıvıl kokusunda Cocuklar kendi dünyalarında ne kadar özgür Çiceklerin renk cümbüşü sarıyor etrafı Sanki yeni doğan bir dünya tertemiz Masmavi bir deniz parlıyor martının cığlıgında Ellerimde bir sıcaklık sarsıyor bedenimi Umudum yarınki kadar heyacanlı duragında Bu gün yaşamak icin güzel bir gün...
![]() |
#47 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bu günden hatıladım seni aşk...
Oy dünya anlat bana kırıkları Döken sonbahar yapraklarını Kimedir küskünlüğün zamanda Nedendir rüzgarın fırtınası eser Yüreklerin tam ortasından yangın İçli bir günden yeni bir güne aşkla Oda olmasa ne olur dünya hali Aşk yaşamımızım döngüsü gibi Kavuruyor düşlerimizi yüregimizi Aslında bekleyeni vardır elbet Son yolcularıyla gider günlere Bu günlere taşır tomurçukları Fidan diktim bahçeme ellerimle yar Tohumlar bıraktım tarlaya yüregimde Olmasını istediğim başaklara yürüdüm Güzel bir dünyayı yaşamak için aşkım Bir adım bana bir adım adım yaşama Bir için binler daha insanca bir gün daha Gidiyorum geliyorum hep seviyorum Der durur özlüyorum aşkım seni seni Senin neslin bu yaşam bu dünya hak Olurmuydu sensiz bir yaşam Yaşanırmıydı degerin kıymeti Aşk bana ciçeklerini anlat içinden Tohumları fidanları acan ilk baharı Anlat yaşanmamış benligimi Sevdiğim hikayeleri masalları Gördügüm *******i düşleri Anlat durulsun bu yüregim Hak affet beni seviyorum Seviyorum seviyorum seviyorum...
![]() |
#48 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bu Yazdıklarım Sana...
Durgun denizler sessizce kımıldıyor Yüregimi ensemde hissediyorum Kalbim de igne var soguk Yitik zamanlarda kanıyorum ardımda Sana yazıyorum tüm bunları Sorsam sana kaybolan yılları Düşünüyorum cevabın ne olurdu Nemli dedigim cigaraya veriyorum Yıllanmış yazılara bakıyorum sevinçlerimle Sormuyorum sana catlaklarını Ama seviyorum seninle vakit gecirdigim Kaybolan yılları Akvaryumda balıklarımız yok Kınalı güvercinide saldım sonsuzluguna Yılgın düşlerim merdiven basamaklarında Durgun ve sessizce cıkıyorum yarın ki umuduma Bakıyorum derin şehrin ışıklarına Artık ne senin düşlerin nede benim gülüşlerim Soluyorum bir bahar akşamında Bu yazdıklarımın hepsi sana Ne elvada nede nida seviyorum işte Anla sana...
![]() |
#49 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bulut Olur Ucarım Maviliğine Yağmur Olur Susarım!
Camdayım üşümüş ellerim Ağlıyor ihtiyar koca düşlerim karanlıgında Cayımın sessizligi satimin gordonu titreyen bacaklarım Gördügüm düşler umut ettiğim mavilerinde Korkmuyorum Şimşegin iniltilerinde Bir senleyim birde bulutlu mavi gökyüzünde Yarındaki satimi bekliyorum yağmurlu gecemde Seviyorum Seni sensizligimde Biliyorum benlesin mavi düşlerinle Genede susuyorum sessizligimle Yıkılmış duvara bakıyorum icli haykırıyor Susuyorum bulutlu karanlık akşamımda Biliyorum orda mavi gök yüzü Seni Seviyorum...
![]() |
#50 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bulutlu...
Geldigim gittigim düm cadde kaldırımları Taşırmısınız bir daha akşamlara ve sabahalara Baktıgım ilk bahar çicegim al beni doyumsuz kokunda Sevdigim ilk kestane ne olur bir dalda ben olayım kollarında Yarınım olacakmı bilmiyorum martılarla tutunayım bulutlarına Sevğiyi ve saygıyı arıyorum cıkmazımda dar agacımda kollarında Ardı sıra gelip gitmelerde ölümün korkusu ve durgunlugu var gülüşlerimde Soruyorum yarınım varmı bir daha ilbaharda dokunmak koklamak icin Aglayabiliyorum gülebiliyorum saatlerce sana varan son duragımda Koşuyorum varmak istedigim dar sokaklardan martılarla bahara Giden yolcu sen ve ben bilemedigimiz yelkenle fora Dönermiyiz tekrar aynı koya belkilerimiz var bahara İlk günkü gibi severmiyiz her gün daha Ardıma bakıyorum tatlı acı anılarla Ben mutluyum ve umutlu yüregimde sen ve benler Sen benim en büyük kaderimsin kazandıgımyaşamda Bulutlu akşamın koynunda seni seviyorum bir daha Kırılmadı yürekler sede bir tutam acı bıraktı sonsuza Unutmadı hatıralar gönüllerin koynunda sonbahara kadar Dualar ediyorum bu sözlerimin hepsi sana ne olur bir şans daha Bulutlu akşamlara sabahlara her defasında ilk ve son defelarca seviyorum...
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|