![]() |
![]() |
#41 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57908
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Gidecek Misin?
terketsende beni, bu aşk sönmeyecek, aksine yeniden alevlenecek, hadi gel, yeniden tut ellerimden, kollarını dola boynuma bugün... aşk bu mudur, sevgi bumu? ayrılık, sanki bir kurtuluş mu? yoksa, terk edip gidecek misin? yıllar bizimle büyüdü, bizimle ölsün, ayrılmasın sevgililer, hep mutlu olsun, ne olur, hadi sende gel bugün, benim sevdiğim de yanımda kalsın...
![]() |
#42 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Gider Uzaklara
gider uzaklara en derin duygularla sensizlik, gün gelir bayram olur bizde seviniriz, öyle mutlu, öyle güzel günlerin özleminde aşkımız, gözbebeğime düştüğü zaman gözlerin, en derin acılarla hissettirir özlemin, yalnızlığın sevdiğim tek yönü içinde senin olman, zaten sendendir yalnız kalmam, senin yokluğundan mutsuz olmam, hep sen yağıyorsun yağmur gözlüm, hep sen yağıyorsun üstüme, yüreğime düşen şebnemim, tatlı bebeğim, seni çok özledim...
![]() |
#43 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Gözyaşlarım Mevsimlere Düştü
içimde bilmediğim bir sıkıntı var, her akşam içime doğuyor birden, kanım donuyor, yüreğim yanıyor, bir savaş başlıyor ruhumda… durduramıyorum, durduramıyorum, elimde değil çok seviyorum, uzaklaşma benden, ayırma gözlerini, bak kollarımı açmış sana geliyorum… yağmurlar altında ıslanmayı özledim, rengini değiştirdi, senden uzak gözlerim, ruhumu yaktım, rüzgâra attım, mevsimlere düştü gözyaşlarım… ağlamak çaresi olsaydı derdimin, dert diye bir şey tanımazdım, gülmek olsaydı derdimin çaresi, sensiz onu bulamazdım… gözyaşlarım mevsimlere düştü, baharlar karıştı, yıllara hüzün düştü, açınca gözlerimi, yanımda yoksun sen, ömrümün üstüne, sensizlik yaman düştü…
![]() |
#44 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Güle İle Akşam
belli belirsiz, duygular içinde tanıştım oğlumla, kabullenmekle, kabullenmemek arası, içimde, tarifsiz bir sevinç, içimde, belli belirsiz bir hüzün, kalbimde sevdiklerime ait hayatları taşırken, bir kenara çekti bütün duygularımı ve kalbim oldu, artık o taşıyor her şeyi, ümitlerimi hayallerimi, sildi beni benden, aldı yüreğimi elimden ve kendi oldu… gök mavisi gözleri, altın ve toprak karışımı saçları, birde tatlı dili yok mu? dünya o’nun, o benim… baba demesi için, o kadar uğraştım ki, ben baba diyorum, o anne diyor, baba, anne, baba, anne, baba, bağırıyor; anneee… ve sonra, tam ümidimi kesmiştim ki, üzüldüğümü anladığından olacak babaaa diye seslenmeye başladı. Allah’ım ne kadar güzel, ben ona baba olmaya layık değildim ama o bana, baba diyordu. saçlarını babamın elleriyle okşamak isterdim, babam gibi bir baba olmayı isterdim. çok zor, çok zor… bana verdiği en büyük hediye ise Allah demesiydi, evet, onu ve beni, zerre ötesinden sonsuzluğa her şeyi, yaratıcıya alemlerin Rabbine seslenişiydi, Allah deyip bağırmasıydı, Allaaah… bende can diyordum, kurban olayım sana, kurban olalım, bizi, bize veren Allaha… Allah’ım, ne dir bu? arada bir stres yapsa da, böyle bir stres giderici, mükemmel… henüz on sekiz aylık, çıkıyorum evden, arkamdan ağlıyor, bende, bende diyor, bakkalı öğrenmiş, birde komşunun kızını, abla diyor ona ve oğlu alperen, Alpeen, Alpeen onlara gitmek istiyor. okul diyor, naylondan bir çantası var, kollarını takıyor, atıyor sırtına, okula diyor, okula… evden çıkıyorum, oğlumu kapının ardında bırakıyorum, ağlama sesi beni terk etmiyor, hala kulaklarımda, ne mi ifade ediyor? dedim ya, kalbim onun, üzüldüğü zaman üzülüyorum… onu anlatmıyorum, anlatmaya çalışmıyorum, sabah kahvaltım o benim, öğlen yemek yemiyorum, akşamı bekliyorum, balım, yağım, her şeyim… annesi öğretmiş ona, akşam diye, ağlamıyor artık, akşam döneceğimi biliyor, bilinmez akşamlar olsa da, hoşcakal oğlum diyorum, akşam diyor, evet oğlum akşam, el sallıyor güle diyor, peşimde dolanıyor, akşam, akşam, evet oğlum akşam, ağzından çıkan son kelimeyle, benim hüznüm, güle, onun ümitleri başlıyor akşam … ‘Oğlum Ahmet Erkut’a’
![]() |
#45 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Günahım Kaderim Midir?
günahların sebebi, içimdeki bendir, kaderin suçu yoktur, bunları işleyen, benim irademdir...
![]() |
#46 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Güneyden Esen Rüzgar
saçını okşayan rüzgarlar okşadı başımı, tel tel döküldü saçlarım avuçlarıma, mevsimler ömrümün üstünden geçti, yıldızlar kaydı gökyüzünden… yakan güneş yakmaz oldu, küfrün sönmeyen ateşi söndü, ilah olduklarından habersiz putlar, bir bir yere döküldü… esti gönlüme güneyden esen rüzgar, imanım oldu, kuranım oldu, küfrün karanlığında doğdu dolunay, sözüm oldu, özüm oldu… parmağını uzattı gökyüzüne kutlu el, dayanamadı gökyüzü, ay bölündü, esti gönlüme güneyden esen rüzgar, yüreğim bin parçaya bölündü… sana layık ümmet olamadım, günahlarım büyüdü uzaklaştım, kapı aradım döndüm dolaştım, kapından başka kapı bulamadım… bakar mısın benimde yüzüme ey nebi? yoksa kovar mısın kapından? biliyorum kovmak sana yakışmaz, günah benimle özdeş, affetmek senin şanın… yer yok mudur yoksa ashabından, seni seven veliden, evliyadan, bakmaz mısın yüzüme bir kerecik olsun, bu can sana kurban olsun… selam olsun sana, ey insanlığı aydınlatan nur, ayağında toz zerresi olaydım, olaydım da, kusvada bir tüy olaydım…
![]() |
#47 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Hadi Söyle
gök maviye bulanmış, havada bir hüzün var, senin bana söylenecek, bir sözün var, sözün var, hadi hadi durma, durma öyle, seni seviyorum, seni seviyorum de… dertlerini söyle bana, derdin kalmasın, gel yanıma yanıma, sarıl boynuma boynuma, hadi hadi durma, durma öyle, seni seviyorum, seni seviyorum de… bu hasretlik bitsin, bittim tükendim artık, baharı kışa çevirme, yaz gelsin gelsin artık, güllere hasret kaldım, özlemi tüter burnumda, hadi hadi durma, durma öyle, seni seviyorum, seni seviyorum de… günler geçmez olur, ah günler geçmez olur, ben yarimi özledim, bu günler geçmez olur, bekledim yarim gelmedi, bekledim yarim gelmedi, ah sevdam sevdam diye, ben bu yollara düştüm… dertlerini söyle bana, derdin kalmasın, gel yanıma yanıma, sarıl boynuma boynuma, hadi hadi durma, durma öyle, seni seviyorum, seni seviyorum de… ******* yangın oldu, düşer üstüme üstüme, hayalin kabus olmuş, uyku girmez gözlerime, hadi hadi durma, durma öyle, seni seviyorum, seni seviyorum de…
![]() |
#48 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Haluk Cins İsim midir?
ben hiç bir zaman haluk olamadım, ben haluk olmam da, haluk’um aslında ama, cemil meriç diyor ya hani haluk, haluk cins isimdir diye, haluk bir cins isimdir, yani haluk vatandan kaçanların ismidir, haluk doğru dürüst değildir artık, haluk kezbanların arkasına sığınmış, ve sığ düşüncelerin adamıdır artık, vatana mal olmuş vatansızların ismidir, haluk alev almış kendini yakmıştır, bir slogandır tutturmuşum haluklar ölmez, çalışsalar da bölmeye, bu vatan bölünmez, haluklar ölmemiştir ölmeyecekler, ne kadar büyük bir tezat Allah’ım? doğruluk dürüstlük göz boyamacaymış, martavalcı olmalıydı adları, uygun olurdu konulsaydı alınlı soyadları… haluk vatanını cebinde taşıyanlardan, belki sandal yapacak sefa için, belki kıçını koyacak bir sandalye, dava adamıydı haluk, dava adamı, bir öpücüğe feda edilen büyük bir dava, vatan yerindedir, yerinde de kalacak, göz kamaştıran ihtişamıyla büyüyor davam, uzaktan haluk’un sesi geliyor, pişmanlığa benziyor, keşke, keşke öyle olsa, keşke keşke demeseydik, sesleniyor Meriç, dinle bak ne diyor, haluk vatandan kaçanların ismidir, yani haluk, vatansızların ismidir… 'Cemil Meriç'e'
![]() |
#49 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Hasretten Vuslata
özgürlüğümü elimden aldı yıllar, ben koştukça, uzandı sana gelen yollar, yüzün, en son gördüğüm gün gibi, hala saçlarında, baharın kokuları mı var? neden çıkarmadın? Üzerinden yılların geçtiği, vedalaştığım gün giydiğin elbiseyi, izi kalmış yanaklarında, veda busemin izi kalmış… ellerimin soğukluğu, ellerine işlemiş sanki, gözlerinde, ayrılık yaşlarının izi kalmış, yıllar seni de, benim gibi yalnızlığa mahkum etmiş, resmin, hayallerimde saklı kalmış… yüzümün güldüğü günler aklıma geliyor, gülüşlerim, senden ayrıldığım yerde kalmış, ruhumu törpüledi yalnızlık, hasret bende, ayrılık sende kalmış… pencerenin kenarında oturmuş seni düşlüyorum, su gibi geçen zaman, sen deyince geçmiyor, akrep yelkovanla anlaşmış, saniyeler boşa çabalıyor, geriye, ******* boyu ağlamalarıma şahit, bir tek yıldızlar kalıyor… yaşamak ızdırap oldu, kalbim işime yaramıyor artık, sensiz olmuyor, sensiz yaşanmıyor, isyan eden kalbim, sende kalmış… geçti ayrılık günleri bak geldim işte, durma öyle hadi sarıl boynuma, tutkunum gülüşlerine, tutkunum seni sevmeye, yeterki sen iste, ben hazırım canımı vermeye…
![]() |
#50 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Hastane
çaresizlikte aranan çare, hastane, yalnızlık en büyük dostun oluyor senin, ecel gelince başa azrail bahane, çay vazgeçilmez ilaç, sohbet şahane... ümit, varlık yokluk, ölüm, insan kalınca darda, gırgır şamata, dert keder hepsi burda, gülsen olmuyor karşındaki hasta dertli, ağlasan olmuyor zaten herkes kederli, orta şeker tutturmuş gidiyor hayat... eskiden bir derdim vardı oturup ağladığım, şimdi ağlayanları gördükçe çoğaldı kat kat, halime mi ağlasam başkasına mı bilmem? yaş dökülse gözünden onu asla silemem, medet ondan, çare ondan, hak ondan, ne beklenir bilmem ki ben gibi budaladan...
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|