![]() |
![]() |
#41 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57905
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() ****Sözde Dönecektin****
İnanarak çıktın yola, Döneceğine yeminler ederek. Anılarımızı koyup bağuluna Hasretimi yağdırıp saçlarına. Bir vedaya bile gerek duymadan, Gittin nasıl bir gidiş se. nasıl olsa bir gün dönecektin Değişmeyecekti sevdan ve öyle gelecektin. Tutacaktın ellerimden benim, Savaştan zaferle dönmüşcesine Beraber çıkacaktık bu şehirden. Sözde dönecektin, Sözden beni benden isteyecektin.
![]() |
#42 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Alıp Ben üzülsem ölürdün değilmi?
Kıyamazdın bana. Yıkardın gökkubbeyi,görseydin gittiğimi Doyamazdın değilmi bana? Bir masalda ben peri kızıydım sanki Yaşadım ne varsa Yaşabileceğim her şeyi bir kaç ayda. Sanki ömrüm yetmeyecekmiş gibi Aceleye getirdin herşeyi. Sevgiyi,özlemi,acıyı ve de terkedilişi Sığdırdın işte zamansız zamanlara. Alıp veremediğin neydi söylesene Bu kadar yüklendin kalbime. Bir ben mi kaldım bir oyuncak gibi Canın sıkıldıkça oynayacağın. Bir benmi varım, Gözyaşlarıyla ellerini yıkayacağın. Uykusuz *******inde vicdanına sor bakalım Rahat uyuyabiliyormu ateş gibi akşamlarda. Terler içinde uyandığın rüyalarından Bir bardak suya razı geliyormu yüreğin yanıyorsa? Bakabiliyormusun yıldızlara kendinden emin Hiç bir şey yapmamışcasına. Ruhun huzurla dolumu her zaman Seven bir kadını ağlatmamışcasına.
![]() |
#43 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() ***Ayrlığı Ben Çizmişim Kaderime***
Bu kadar suskunluk yetti canıma, Bie gün buraları terk edeceğim. O kin dolu sözlerle,buz kesen yüreğimi Senin içinde olsa eritmeyeceğim. yolun en son kuytusuna gideceğim, kendimi sınırsız yorgun terk edeceğim. Dönüpte biran ardıma bakmayacağım, Ardımdan kala kalmışlığına ağlamayacağım. Yıllardır döktüğüm gözyaşlarını say bu güne, O günlerden kalmadı ki,gözyaşım bu güne. Ölümüne aşıktım,ve öylesine sevdalıydım Sensiz yaşayamayacağımı bilerek herşeye razıyım. Bu son kapı olacak,yüzüma kapanan Bu son acı olacak yüreğime mıhlanan. Asırlarca seni,sensiz yerlerde arayacağım, Asırlarca kaderden korkup,ayrılıktan kaçacağım. Bir elim kanda,bir elim gözyaşında olsa da Bir daha dönüş olamaz,ömrüm son bulsada. Anladım yenik düştüm,anladım çaresizim Anladım sonkez,kaderime ayrılığı ben çizmişim.
![]() |
#44 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() ***Bak Birini Eledim****
Derdime derman bulamadılar Yine teketti umutlarım beni bu yerde. Kara kara düşünmenin zamanı değildi oysa Oturup bir köşeye,sevdamla ağlaştım. Ey yeryüzü,ey gökyüzü nedir bu çalkalanmaların söyle Şimşeklerin çakar her yeri yıkar Sellerin dağıttı bak bir bacayı Yok etti rüzgarların bir çatıyı. Talan oldu hayatım Sürgünlerde kalanım... Sabahlarımda sevdasız Yorgun bitkin,ama günahsız. Neydi cezam bu kadar erken yaşlanmaktayım. Sevmeyi öğrendim geçte olsa Yüreğimi verdim Cümle aleme söyledim. İki sevgi bir gönülde olmaz diye Bak birini çoktan eledim...
![]() |
#45 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() ***Bana Yüzünü Asma***
Bana yüzünü asma Soğuk soğuk bakma uzaktan. Üşüdüm artık anlıyormusun Üşüdüm yalnızlıktan, Üşüdüm acılardan. Ayaz sanki bakışların Tipi gibi vurdu suratıma lafların. Boranlarda kaldım işte Ayazlarında morardı ellerim,alnım,dudaklarım. Bana yüzünü asma Soğuk soğuk bakma uzaktan. Dayanamıyorum anlıyormusun Yoruldum bu hayattan... Oysa sözün vardı bana, Bir ömür boyu sevmeye beni. Ne çabuk döndün yolundan Yıkıpta derdi hüznü boynuma nereye böyle tek başına, Nereye söyle allah aşkına? Bu kadar kolaymı sandın Yıllarca emek veripte Böyle amansızca düşüp ayrılığın kollarına. Gözyaşlarımı görmezden gelip Kolaymı üç kuruşa satman beni. Bana yüzünü asma, Bende yoruldum inan Bu dafa dayanamayacak kadar. Yıkarım her ne varsa bu şehirde Yıkarım dağları denizleri hatta gökkubbeyi. istersen sev,istersen sevme Ama asma yüzünü böyle Soğuk soğuk bakma uzaktan bana Üşüdüm anlıyormusun Üşüdüm yalnızlıktan Üşüdüm ayrılıklardan...
![]() |
#46 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() ***Bazen***
Bazen,sahil boylarında ararım umutlarımı, yalçın kayalıklara çarparken gözyaşlarım. Efkarla yaktığımda sigaramı,bir akşam üzeri, dalgalara yenik düşerim,seni çekerim içime. Bazen,ararım seni bulamayacağımı bile bile, Şarkımızı söylerim,duyupta gelirsin diye. Bir gece,umutlarım ıslanır,çaresizliğimden, Gözlerin yakamozlara dönüştüğünde... Vazgeç der kızarım kendi kendime, İnanıp kanarmıyım? vazgeçebilirmiyim? Senden sonra güvenememişimki kimselere, kendime bile,kalbime bile,sözlerime bile... Bazen,sulara gömmek isterim kendimi, Hani gözlerin sandığımda yakamozları. Fakat ne yazık,kaybolursun gözlerimden, Dalga geçer gibi,benle oyun oynar gibi...
![]() |
#47 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() ***Bebeğim***
Ağlayamayacasın gözlerini açtığında Bu dünyaya,göz kırpamayacaksın. Seni yolculuğa hazırlarken melekler Kıydım ben sana,yolundan çevirdim. Utancım boyumu aştı yavrum Vicdanım özgür değil. Günahlarım yaralıyor beni Acıtıyor hürriyetimi. Kötü günlerde kalmışlığımın cezasını Sana vermem haksızlıktı. Dolup taşan duygularımı Ölüm diye sana sunmam anlamsızdı. Ben öleydim kokundan önce Ben öleydim adımından önce. Ama öleydim... Yaşadığım en güzel duyguların Oyuncağı yaptım seni. Anla artık sende beni Bakma öyle rüyalarımda Alacağın varmış gibi. çarsizliğime adak yapmışım seni Günahıma bir bedel. ben ölmedimmi senle beraber hissetmedin mi Bir yolun oratasında yığıldığımı Toplanan kalabalıklara küfredip bağırdığımı. ölmek istiyordum oysa derken lanet ettiğimi... Ama şuranda kalbimde içimde Hala sen varmışın gibi. İçimde duygun İçimde umudum. Belki Belki saklandım içimde bir yerlere saklandın seni sevemicem diye. Ama çık ortaya sana babanı vereceğim sana,şeker vereceğim. Balonlar uçurtacağım senin için gökyüzüne Alaylarla bayramlar yaşatacağım. Ama saklanma çık ortaya yavrum Yoksa ben bir kez daha ölüyorum. Senin katilin oldum diye Bir kez daha itildim köşeye. Benzemiyorum artık bir anneye Sitemim sana değil kaderime kader utanmazdı, yaşatıyor bak sevgiyi ölümüme. Kime benzeyecekti gözlerin ya ellerin yumuk yumuk dudakların İlk kime gülecekti. Yaşamak zor bundan böyle hayata güle bilmek kötü. Gideceğim buralardan yavrum Kucak açacağım yeni düşlere ve ben bundan sonra seni Bırakmayacağım kefensiz düşlere. Meleklere deki, -annem beni çok seviyor ve hep sevecek, ben yerini hazırlayınca Bir gün bana dönecek. Ellerinde bir bebek Yalnız senin diyecek... seni yaşatamadımsa bebeğim Çok gördüğüm için değil bedenimi.
![]() |
#48 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() ***Ben Hep Sensiz Kalacağım***
ben hep sensiz kalacağım Biliyorum, Ölümsüz sevgimle ben Hep sensiz yaşayacağım. Beklemek alın yazım olurken Sensizlik kaderimin vazgeçilmezi. Ama hep bekleyeceğim Birgün benim olacaksın diye Bir gün bana döneceksin diye... Ellerim duada bekleyeceğim. Bir gün değil Bir yıl değil Kaç yıl istersen bekleyeceğim, Ömrümün yettiği zamana kadar ben hep Bekleyeceğim Yüreğimin kapısı açık olacak Ve gözlerimin kapalı senden başkasına. Ama bekleyeceğim İçime atıp sensizliğimi Senden hep bir haber isteyeceğim. Gücümün yettiği yere kadar Gözyaşlarım kuruyana kadar ben hep bekleyeceğim... Dayanacağım güne kadar Sitem etmeden sana Sitem etmeden zamana yakınmadan aşkına Ben burda Ben nöbette bekleyeceğim. Göreceksin sevgimi Hak vereceksin bana. Ve beni bulamadığın bir gün Anlayacaksın gücümün bittiğini. Bir avuç toprağa sakladım sevgimi Yine seninim merak etme Bekleme yerimi değiştirdim Bunu unutma sevdiğim...
![]() |
#49 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() ***Beni Unutmandı***
Acımadan söküp attın Bana ait ne varsa yüreğinden. Kahredercesine, Nefretler ektin gözlerine. sevdamı yolup fırlattın Kuru ve çatlak topraklara. Sonra gözyaşlarımla sulattın Acılar yeşerttin. Güller açtırdı dertlerin Kan kırmızı,kadifemsi. Hüzün kokulu rüzgarlara bıraktın Sen sırtını dönüp giderken İşte, bir cenaze evini böyle terk ettin. Sen unut dedin,bende kabul ettim, Seni unutmayacağımı, Seni unutamayacağımı hesap etmedin. Hiç aklına gelmedimi,seni ölesiye sevdiğim Nasıl görmezden gelirsin ki Sensiz günlerde çıldırdığımı. Ama şimdi,seni görmek için düşmüyorum yollarına, Adını her duyuşumda Bin ateş yanmıyor bağrımda. hayalin ilmek ilmek dolanmıyor boynuma. Rüyalarımın sonu bile Düşmüyor gözyaşlarıma. Ne sandın bilmiyorum Seni unuttum mu sandın yoksa, Biliyormusun, boyun büküşüm kabullenişimden Kabullenişimden imkansızlıkları. İnkar edemem yinede telefonlarını çaldırıp sesini dinleyen benim, yanından geçipte, Görmemezlikten gelişim yalan. Sen kızıyormuşsun,küfrediyormuşsun 'Benden hala ne istiyor? 'diye soruyormuşsun. Senden birşey istemem gerek yok ki İstediğim tek şey,beni unutmandı Onu zaten yapıyorsun...
![]() |
#50 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() ***beni Unuttun***
Karanlık köşelerde beni unuttun Bırakıp tek başıma, Korktum. İçim ürperdi hep yalnızlığımda Sarılsamda içimdesevdana Buruktum... na saçlarım okşandı,ne alnım öpüldü Bak bir kez daha,bu gün seven aşık öldü ben yokum... Çünki sen, Karanlık köşelerde beni unuttun...
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|