![]() |
![]() |
#41 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57905
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() +++++SÖYLEyin YILDIZlar++++++
Yıldızlar,gecemi paylaşan yıldızlar Söyleyin,sizlere de bakar mı kızlar? Her gece düşündükçe yüreğim sızlar Yarim de bakar mı sizlere,söyleyin? Anlat Zuhal yıldızı,anlat zuhal’imi *******i düşünür mü,benim bu halimi? Uzatsa ellerini,bağlar mısın ellerimi? Zuhal’im de bakar mı sizlere,söyleyin? Anlat çoban yıldızı,zuhal’imi anlat Seherde uçar mı bana,takıp da kanat? Gece bakarsa saçlarını yıldızla donat Gece yönümü buldu mu,sizinle söyleyin? Hey! meçhule açılan yıldızlı gökyüzü Parlıyor yarimin,gözümün önünde yüzü Anlatın,sizlerden mi aldı rengini gözü? Esrarengiz gözler sizlerden mi,söyleyin? Bakmaya doyamam gök mavi gözüne Gecele perde çekmeyin yıldızların önüne Yönümü döneyim,zuhal’imin yönüne Sevdiğim de döner mi yüzünü,söyleyin? Doğmadan güneş,sönmeden yıldızlar Örtü olur yalnızlığıma mehtaplı yazlar Kahreder yalnızlık,yarama basar tuzlar Sabah yarim doğar mı güneşle,söyleyin Al götür kalbimi zuhal’ime seher yeli Kalp sancım tükenmedi,sevdim seveli Aşk ateşiyle yanıyorum,gördüm göreli Benim gibi yanar mı zuhal’im,söyleyin? Abdullah Özen
![]() |
#42 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() ADım& SOYADım
Ben aşk insanıyım gönülleri dolaşan Terk edemez bizi,sevgimize alışan Sevdiklerimizi ederiz bir-bir kolaçan Adım sevgi,soyadım aşk benim Gönlümüze sıkıştırır alemleri sığdırırız Sevgi isteyene yağmur gibi yağdırırız Aşkımızı isteyene,aşkımızı sağdırırız Adım gönül,soyadım sevgi benim Kalbimize sevgiden başkası giremez Kötülük,nefret bizde sefa süremez İçine girmeyen sevgi,aşkımızı göremez Adım Leyla,soyadım Zühre benim Hasretimiz olur,sevgiden ayrılırsak Kahroluruz,duygudan ayrı kalırsak Başımıza taç ederiz aşkımızı bulursak Adım kerem,soyadım aslı benim Abdullah Özen
![]() |
#43 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Akıl Erdiremedim
bir kalbimden çektim,bir de düşünmekten bir beynimden bıktım,bir de üşümekten bir doğadan bezmedim,birde sevişmekten akıl sır erdiremedim,ben de kendime ağzım yandı dertten,ızdırap çekmekten sevgili bildiklerim bezmesede ekmekten bazen hüzün dolarım,çatlarım gülmekten akıl sır erdiremedim,ben de kendime gözlerim sınır tanımadı haramda kaldı dilin kemiği yok dediler,belaya saldı gönlüm hoş gördüğüne balıklama daldı akıl sır erdiremedim,ben de kendime Abdullah Özen
![]() |
#44 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() ALçak Topuk GİYemezmiş ABi
boyda eder bizlerle yarış topuk boyu nerdeyse bir karış yüksek topukla yapmış barış alçak topuk giyemezmiş abi yüksekten kuş bakışı bakmak hoşuna gidermiş canlar yakmak koluna da uzun boylu takmak alçak topuk giyemezmiş abi alçak topukla kısa görünürmüş sanki yarlerde sürünürmüş yüksek topukla öğünürmüş alçak topuk giyemezmiş abi yüksek topukla yürüyüp öğünmek yakışmazmış kısa boylu görünmek toplumda alçakta sürünmek alçak topuk giyemezmiş abi güzelmiş yüksek topukla kıvırmak kıvırırken yerlere yığılmak doktor-doktor diye bağırmak alçak topuk giyemezmiş abi Abdullah Özen
![]() |
#45 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() ALEMden ALEMe YOLCUluk
bedensiz ruh idik alemde dolaşan cenin ile kendimize hayat bulduk cenin aleminde büyüdük,geliştik on santim kordonla dünyalık olduk kırk günlük iken hayat verdi ALLAH(cc) emanet alırız dünyalık yaşantımıza melek yerleşti sağımıza,solumuza onlarla yürüyoruz ömür yolumuza cenin aleminde ömrümüz aşina ahiret tarafında da bilenimiz var dünya aleminde bekleyenimiz vardı bedensiz alemde de bekleyen var beden denen boşkovandan çıkıp ahiret alemine ölmüş doğacağız hakkın varlığı ile yüz-yüze gelip güzelliğe geç kalmaya gönül koyacağız kim bilir nur'lar alemine mi doğarız yoksa karanlık alemde mi kayboluruz dünyada yapılan iyilik veya kötülüğü ahiret aleminde karşımızda buluruz Abdullah Özen
![]() |
#46 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() AŞIĞAIM SANa
Senin ile yıllardır hep arkadaş olduk Ben sana aşık oldum haberin var mı? Nice gönüllerde nice aşklar çaldık Eski arkadaşıma aşığım haberin var mı? Aramıza dizdin mor sümbüllü dağları Sineme vurarak bitti gençliğimin çağları Gözüne baktıkça eridi gönlümün yağları Ruhumdan hiç çıkmadın haberin var mı? Seninle dolaşırken ardından yürürdüm Boyunu postunu doyasıya görürdüm Kınama,söylemezsem çatlar ölürdüm Seni çok seviyorum haberin var mı? Çıkmadın hiç kalbimden yerin orası Can vermeyince bitmez gönül yarası Karardıkça karardı bahtımın karası Tek güneşim sensin haberin var mı? Sevenler kavuşmazsa yürekten erirdin Birisi aşk dilense kırmadan verirdin Öldüğümde sorarlarsa nasıl bilirdin Aşkına muhtaç giderim haberin var mı? Abdullah Özen
![]() |
#47 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Aşk çıkmazı
Anıların içerisinde yanarken ruhum ateşte Sensiz kalan arzularım gerilir şimdi güneşte Yıkıldı yine umutlarım dün akşam saat beşte Dizler isyanlarda bugün tırmanmaz inmez yokuşu Kalbime duvarlar ördüm durmadı sana akışı Gönlümün önüne bent çektim durmadı sana akışı Hasret mi, işkence mi? çeker parçalar kendini yerde Firar etmiş ruh bedenden çaksam da durmuyor ser’de Tutturdu isterim yari der utanmaz sıkılmadan bir de Boş saksıya döndü beynim unuttu anlamlı bakışı Yine sineme düştü bugün cehennemden beter yakışı Gönlüme bentler çektim durmadı sana akışı Boşuna yer tutarken cismim, uçsuz bucaksız evrende Sevmeyi unuttu, karardı dönüp dolaşır devranda Neden akıp gider bilmem karşılık bulmaz sevdanda Denizler,renkler sana akar coşkusu nedir ki akar Kalbime duvarlar ördüm tırmanır üstünden bakar Girdi gönlüm aşk çıkmazına düştüğü yerleri yakar 16,05,2007 Abdullah Özen
![]() |
#48 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() AŞKım YücediR
ben dilenci değilim aşk bilmez önüne bir parça sevgi atılacak ben gönlüme aşk arıyorum uğuruna kalpler yakılacak senden medet de dilenmem kalbim dağlar kadar yücedir senin vereceğin sevgi bana diş koğuna girecek kadar incedir bizler ne fırtınalar gördük senin esmelerin bizi serin tutar benim aşkımın ucundan tutsan milyon kilometrede olsan seni yutar dayanamazsın sevgime aşkıma seni kızgın demir gibi eritir zirvesi görünmez dağ olsan bir lokmada yer bitirir kalbimin onda birini sevsen güneş'te kavrulduğunu sanırsın su'yun içinde nilüfer de olsan susuzluktan çatlar solarsın ben buyum işte aşk bilmez cesaretin varsa karşıma çıkarsın aradığın aşkı bende bulamazsan dünyayı tepeme yıkarsın Abdullah Özen
![]() |
#49 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() AYna
Ayna-ayna söyle bana Gördün mü? Böyle güzellik Yaradan’ın özenip-bezenip Bulunur mu? Böyle özellik Ayna doğruyu anlat bana Yoksa seni kırar,parçalarım Yalan söyleyeyim deme Yalanını yüzünden anlarım Karşında yüzüne bakıp da Vahşi güzellik gördüm'mü? Kimler baktı yüzüne? ama Doyasıya sefa sürdün mü? Söyle ayna sen canımsın Yüzüne doyasıya baktın'mı? sen de benim gibi ağlayıp Kalbini,bağrını yaktın mı Canım,ayna güzel ayna Hadi; Anlat artık nazlanma Sen sır saklarsın bilirim Ben de saklatım sızlanma Bir daha bakarsa yüzüne Benden selamımı söyle Muşmula suratını asıp da Alık-alık bakma öyle A.özen Abdullah Özen
![]() |
#50 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Baharmıydı Sevgin
bahar'mıydı bana verdiğin sevgin? temmuz sıcağında kırağı'ymış geldi saçlarımı ağarttı belimi büktürdü kara kışta fırtına boraymış geldi göz yaşımı kuruttum buzlar tutmadan vaz geçmedin her sözün kalbe batmadan nazını çileni çektim sırtımdan atmadan taş ocagında taş taşımak kolaymış geldi şifa umdum yarama yaram deşildi sarar sarmalarsın bildim kefen biçildi ruhuma hayat istedim mezar eşildi yangınıma her nefesin çıraymış geldi Abdullah Özen
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|