![]() |
|
|
#41 |
|
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57947
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
Bir Kalemde
Seni düşünüp ağladım bu gece için için akıttım gözyaşlarımı yastığa kimse duymasın diye düğümlendi hıçkırıklar boğazıma Beni benden eden gözleri düşündüm bakışlarımız kilitlendiğinde biranda kıvılcımlar çıkardı ya, o çarpışma etkisiyle ışığın yansırdı işte yüzüme Sonra sözlerin takıldı aklıma masal anlatırcasına huzur verirdi sesin, dinlerdim seni çocukça sus pus olurdum serüvene çıkardım tılsımlı kelimerinde Kışkırtan bir başkalık vardı sen de yanaklarım kızarıp utandığım anlarda nasılda sesim titrerdi, Adı konmayan bir duyguydu aramızdaki bunu ben bile itiraf edememiyordum ki kendime sana nasıl anlatabilirdim sen gibi yandığımı Olmayız, olamayız tutunamayız zamanda bu duygu yasak tuzakların var, duvar olurum aşkına cennetteki yasak elmayı koparmak gibi bu, uyma şeytana kovulma kal cennetimde aşk buysa yakınında hissettir bari, izin ver ışığınla parlamama uzaktan baksamda kalbine dokunamadan varlığın olmalı, yokluğuna dayanma gücüm var mı acaba İstemiyorum tattırma, tartma yokluğunla cezalandırma Karşılık veremiyorum ya duygularına sebebini sorma ne olur anla kasılıyor kalbim acıyor düşünmek bile ağlatıyor baksana ne varlığında tam duygumu açabiliyorum, ne yokluğunu kaldırabiliyorum Düşünce denizinde boğuldum; duygun, duyguma gebe gitme arasıra uğra yine takıl gözlerime, ak sözlerinle gönlüme arkadaş, dost, sevgili ne olursa adın her neyse herşeysin ben de Silemem bir kalemde, kal işte gitme... Nurcan Bingöl
|
|
|
|
#42 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
Çıkmaz Sokak
Delicesine yağıyor yağmur gök yarıldı sanki şimşekler çakıyor ardarda, karanlığı delen seslerle ürperiyorum korkuyorum, çaresizliğimde sensizlik yağıyor içime Yağmurla yarış halinde gözyaşlarım çakan şimşeklere karışıyor sesim, inliyor kalbim Sensiz olmuyor, anlamı yok yaşadığım anın tadı yok hiç birşeyin, içtiğim suyun, yediğim lokmanın doğan güneşin, bu ayaz gecede ki yağmurun Işığımdın yıldızsız *******imin gece gözlüm, ay yüzlüm avunamıyorum Şimdi sen olmalıydın, sarmalıydın titreyen bedenimi korkum geceden ya da yağmurla gelen seslerden değil aslında Seni unutamayışımdan, kendime yaşattığım büyüttüğüm acılardan kurtulurum sanmıştım duygularımdan oysa, yoksan bitiririm demiştim Bitmek ne ki; çoğalıyor özlemin delice çok karmaşık birşey bu, anlatamadığım benim bile anlayamadığım bir çıkmaz sokakta kayboluşum İlerleyemiyorum zamanda kayboldum durdu sanki zaman, geçmiyor dakikalar yokluğunda ağır ağır işliyor bütün yollar çıkmazım oldu her yol sana çıkıyor her şey üstüme üstüme geliyor, bunaldım, daraldım! Uzaklaşmak istiyorum olmuyor, ben kaçtıkça sen canıma okuyosun seni içimden söküp atamadıkça kurtuluşum yok nereye gitsem, ne yapsamda derdim seninle Yeniliyorum yüreğime, göze alamadığım senli zamanlarda... Nurcan Bingöl
|
|
|
|
#43 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Dilimde Sen
Adını kazımışım yüreğime Hece hece dilimde sen Uzak olsan da bana aşk kör etti bir kere Görmüyor gözüm senden başka Sevdan yakarken her solukta Bir gün geleceksin ben gözümü yummuyorum hala Saracak seni kollarım içim titreyecek aşkla Kokun nefesime karışacak içim alev alev yanacak Gözüm gözüne deyecek birikmiş özlemlerle Umudumsun heves değil Gerçeğimsin yalan değil Kara sevda bu kalbim sen diye çarpmakta Gelirsen dünyama geçeceğim kendimden aşkla Aşkın zehrine karışacağım öleceğim belki de bakışlarında Çal kapımı gel artık gönül gözüm, yollara baka kaldı gözlerim Günahsa da, yasaksa da al kollarına Sensiz seni yaşamak acıttı, kanattı canımı Dayanmak zülüm, sensizlik ölümüm olmuş sessiz odalarda… Nurcan Bingöl
|
|
|
|
#44 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Çağır Beni
Aç kollarını yeter ki gel de bana Canımı veririm eğer sen istersen Kalbimi çaldın seni kalp hırsızı Artık sevemem senden başkasını Bir telefon et Çağır beni Koşa koşa gelirim Bir haber gönder Üzme beni Sensiz ben neyleyim Bıraktın gittin, nasıl terkettin Beni ağlattın, yollarına baktırdın Hasreti ben çekiyorum artık dayanamam ki Sen gelmezsen ben geliyorum bekle beni... Nurcan Bingöl
|
|
|
|
#45 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Doyamadım
Doyamadım gözlerine, doyamadım sözlerine Kollarımdan kayıp gittin beni mahvettin Senli günler ne çabuk geçti hiç anlamadım Seni doyasıya yaşayamadım, ben seninle doyumsuzluğu yaşadım... Ayrılığı aşkımıza yakıştıramadım, yokluğuna alışamadım Doyamadım gülüşüne, doyamadım öpüşüne, kokuna, tenine Tadına varamamıştım daha... Ne sıcaktı ellerin, titrerdim ben yine de buz keserdi tenim Sen bana her dokunuşunda hem yanar hem donardım Sarıp sarmalardın aşkınla donatırdın Ne çok severdin beni canından can gibiydim Yine sarsan, kollarında uykulara dalsam Doyamadığım bişey daha,,, seni seviyorum derken gözlerime bakman Bıkmam ben senden usanmam sana hiçte doyamam... Nurcan Bingöl
|
|
|
|
#46 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Elveda
Yakıyorum senli anıları bu gece içim yanarken hala senden vazgeçiyorum elveda yaşanmış güzel günler hatrına dilime beddualar katmadan uğurluyorum seni bensizliğe elveda sana mutluluk dilerken gözümde yaşlarla tek ahım ömrünce ben diye yansın için acısın aşkımla kendim için dualar ediyorum şimdi yaradanıma kapansın diye açtığın yaralar kanarken hala son vedam bu sana adını bile anmayacağım bundan sonra hafızamdan sileceğim seni zor olsada ölsende aşkımdan dön desen de bana dönmeyeceğim sana bir daha asla...! Nurcan Bingöl
|
|
|
|
#47 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Empati
Sahiplenmeyeceksin kimseyi bu dünyada, kendi bedenini uzuvlarını bile, benimdir demeyeceksin çok; hepsi geçici çünkü bu hayatta... Baki olan tek şey o anda alınan hazla duyulan zevki paylaşmak hayata dair … Sıkmayacaksın kimseyi sorularınla, nerdeydin değil; günün nasıl geçti diyebileceksin. İyi bir dinleyicidir asıl dost yüreği huzura vardıran, sonrasında yeri geldiğinde iki çift sözle teselliye uğraşan. Bir omuz olmalı başını yaslayabileceğin her an var olan varlığını hissettirebilen… Gülümsediğinde karşılığını kahkahalarla çınlatan olmalı karşındaki, her ortamda seni yücelten, sen konuşurken lafını bölmeden gözlerinin içine bakarak dinleyen. Sarıldığında sana dünyanın tüm dertlerini unutturan, şefkatin en sıcağını kucağına dolduran. Karşılık beklemeden en sevdiğin ne varsa o beğendi diye çıkarıp ona sunan, beni ne kadar seviyor diye düşünmeden sevmek için seven. Fedakarlıksa sevmek emek gerek… Sonunu düşünmemekse aşk can feda etmek demek… Şimdi söyleyin Siz bunların kaçını sevdiğiniz her kimse ona karşı riyadan uzak hissettiniz? ? ? Hissetmek isterseniz bunu en derinden, beklentisiz olmalı Aşk! ! ! Allah aşkı, hayat aşkı, doğa aşkı, insan aşkı, Ben AŞKI giBi …. Beklenti ruhu yorar, acabalar akla zarar, kalp beklentisiz an için çarpar … O zaman ne diye bu kendinizle olan hesaplaşmalar? Seviyorsan sorgusuz ol Seviliyorsan anlayışlı İstiyorsan hissettir Bekleniyorsan Kendini Onun Yerine Koy … Sen SEN Ol İstemediğin bir şeyi Başkasının Yaşamasına Öncü Olma… Bunları başarabilen insan Mutlu olandır! Nurcan Bingöl
|
|
|
|
#48 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Erkekler
Erkekler hiçte karmaşık değil aslında onları anlamak Yaptıkları her şey erkekliğe sığsın isterler öyle yetiştirilirler ya ondan... Yoksa onlar çok duygusallardır aslında, içlerinde yaşarlar hüzünlerini, vurdum duymaz tutumda iç hesaplaşmaları vardır hep kafalarında... Ağlamak acizlik, erkek adam ağlamaz diye anlatılarak büyürler aslan parçalarıdırlar ya onlar! Hep bir ikilem yaşarlar içlerinde, gerçek duygusuyla, erkeklik adına yakıştırılmış duygu adına çelişkiler, gel gitler, bunu bir kadın anlayabilmelidir… Erkeğin içindeki çocuk ruhu okşamayı bilmelidir, onu konuşturmanın sıcak bir iki cümleden geçtiğini, tatlı bir tebessüme maskesini düşüreceğine inanarak anaç yaklaşmalıdır yüreğinin derinlerine, orada ne fırtınalar koptuğunu anlamak için sorularla değil kendi hayatından kesitlerle lafa dalmalıdır kadın… Erkekten sadakat dilenmemeli hiçbir zaman o ruhunda özgür yetiştirilmiş bir bireydir, sıkıldığı an kaçmak isteyecektir… Erkeğe sevdiğini belli edeceksin ama; onsuz olamayacağını, ona muhtaçlığını aşk adına hissettirmeyeceksin. Kıskanmayacaksın çok, sadece ruhunu okşayacaksın hoş sözlerle arada bir, ne dizginleyeceksin fazla, ne de çok özgür bırakacaksın onu. Erkek huzuru bulduğu yerde olmak ister, heyecan, heves, anlık zevkler onlar için anda kaybolmaya mahkumdur. Hep yeni maceralar isteseler de bunu bastırabilecek kadın elbetteki vardır. Zeki kadın erkeği ne istiyor bilir, sıradanlıktan uzak kalır, önce kendini yeniler, her sözünde kendine yeniden aşık eder, asıl kadınlar çözülmesi zor varlıklardır içi dışı bir olsa da iç dünyalarındaki zekice planları kimse anlayamaz. Tatlı dille erkeği çözmek, çokta şımartmadan benimsemek gerek… Nurcan Bingöl
|
|
|
|
#49 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Evcilik Oyunu
evlilik iki ayrı kişiliğin, iki ayrı ruhun ve bedenin bir evde bütünleşmesi gibi; ne kadar zordur halbuki bir evcilik oyunu... başkasıyla bir evi paylaşmak zevkler ayrıyken, istekler de farklı olabilirken yattığın yatakta bir başkası olması, banyoyu bir başkasıyla paylaşma zorunluluğu, yemek saatini kendine göre değil de ortak bi saate alınması, wc de bile sıra bekleme gerekmesi, diş macunu artıklarını lavaboda görmek ve hiç bişeyi istediğin, bıraktığın şekilde bulamamak özgürlüğün bitimi mi evlilik belki ewt ama; kötü mü asla... ewlilik paylaşmak, yalnızlıktan sıyrılmak bütünleşmek, tamamlanmak, aşk varsa evlilikte en güzel rüya herşeyin tadı başka yemeğin, oturduğun koltuğu paylaşmanın, yatağında sıcacık bir bedene sarılmanın ve hep seni özleyen birinin olmasının güzelliği... hele ki bu evlilik ağacı meyve verdiyse çoğaldınsa iki tenin birleşmesinden bir aşk daha doğduysa işte bu evliliğin en güzel rüyası mucizevi varlıkla tanışma hissi; onu kendine benzetmek ya da bak kızımızın burnu da sana benziyor demek işte o an için daha güzel bişey yok... ewlilik aşkla başlar, bağlılıkla devam edermiş meyvesini verir hayranlıkla sürer gider; sonra alışkanlık olur adı, aşk gider saygı kalır geçmiş adına... bazısı ilerler, bazısı körelir yok olur kurur işte bir ağacın dalları gibi, tek gerçeğin o ewlilikten sana kalan aşk meyvesi olur seni bağlayan o yoksa aşkta senden gittiyse evlilik çatırdar, kökleri artık sağlam değildir... İlgidir evlilikte ki en önemli besin kaynağı, ilgiyi, heyecanı yitirdin mi vay haline sıkıcı bir hayat hikayesine döner evciliğin... Ya alışılmışlıklarla yaşamak, yaşanmışlıklar hatrına sabretmek kendinden ödün vermek ya da yaşandı bitti deyip yaşanmışlıklara teşekkür edip herkes kendi yoluna deyip sabretmeyi değil, kendi isteklerini yaşamayı seçmek... evlilikte aşk biter evcilik devam edebilir... sevgi azalmış boyut değiştirmiştir olabilir... alışkanlık olmuştur sürer gider... ama; saygı gitti mi herşey biter! Nurcan Bingöl
|
|
|
|
#50 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Gelmeyin Üstüme
Nedenler niçinlerle gelmeyin sakın üstüme Sormayın halimi bana sebepsiz bu durgunluğum Eğleniyor hayat benle dalgasını geçiyor yine Çok sürmez dönerim yine deli dolu hallerime Alışılmadık bir melankoliklik bendeki Evrim değiştiriyorum belki içimde Benliğimi ispatlama çabasındayken ben Savaş açtım birikmiş acılarıma bırakın beni benle baş başa… Nurcan Bingöl
|
|
![]() ![]() |
| Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|