![]() |
![]() |
#41 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57917
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Gül dediler
Önüme koydular aşı Yarı diken yarı taşı Ye dediler çile işi Yedim ama gam dediler Bunda ikram kan dediler Aşk istemek kolay sanma Aşktan başka aşka yanma Bunda gaflet ilim bilmek Bildiğin bir gam dediler Bunda ikram kan dediler Olabilsen sende hiçin Sorma sakın neden niçin Aşk narında için için Varsa sende yan dediler Bunda ikram kan dediler Mükerrem Özcan
![]() |
#42 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Ölüm benimle yaşıyor-2
Ben dağlara doğru koşuyorum Dağlar üstüme üstüme düşüyor Ben idealime koşuyorum İdealim benden uzaklaşıyor Hayatın anlamı yaşamaksa eğer Ben yaşama mücadelesi veriyorum Sürekli ölüm benimle yaşıyor Mükerrem Özcan
![]() |
#43 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Ölüm benimle yaşıyor
İçimi döktüm boşaldım Hayatımı başa aldım Son nefesi boşa aldım Ölüm benimle yaşıyor Ben de bir bedene baştım Kaynadım boşaldım taştım Aşk ölümdür ona koştum Ölüm benimle yaşıyor Aşka ölüm diye yürüdüm Hep ağladım sonda güldüm Ben aşkı bulunca öldüm Ölüm benimle yaşıyor Gülü sevdim açılmıyor Kokusu var saçılmıyor Ölümden hiç kaçılmıyor Ölüm benimle yaşıyor Mükerrem Özcan
![]() |
#44 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Ölmeyen ölüm
Sevilmedim fidana dikene güle Hep sevdim sevgimi getirdim dile Var git yoluna yaralısın ey gönlüm Âşık ben oldum çekerim onunla çile Hep yazdım yazdıkça çoğaldı çile Çile nedir ki bilmezsin âşıksan güle Korkarım gidersin ermeden son murada Ben değil esen yel getirsin beni dile El oldum dil oldum cansız bedene Uzandım yol oldum yara gidene Demedim ben değilim bundan bana ne Ben gittik ce gam gitti dertler gitti benimle Yaşadıkça hep öldüm fani dünyada Bir öldükçe on doğdum sanma gümanda Yaşanmayı anlarsın eğer ölürsen Can ölüdedir canan onda oldukça Mükerrem Özcan
![]() |
#45 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Neyleyim
Acılar içinde kıvranırken bir can Elinden tutup çektim bir zaman Kulp taktılar her yanıma sızladı bu can Güller solmuş her yanım diken neyleyim Açlık yokluk sefalet çileydi her işi Hoşuma gitmedi hayatta yola gidişi Bende bilirim bir olmaz erkekle dişi Dünyanın düzeni bozuk neyleyim Mevlam bilir her halimi gizli eşkere Hep günahım aldılar nefret boş yere Dediler sen tamam onun la nere Niyetler bozulmuş insan neyleyim En yakın dostum bile eğri söyledi Sustu bu gönlüm doğruyu haktan diledi Sevmiş bu gönlüm aşkı murat eyledi Muradım dünyada yokmuş neyleyim Mükerrem Özcan
![]() |
#46 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Gonca gül
Ben sevdamı güle koydum solmuş oy Ben umudu yola koydum ne olmuş oy Kimler gelmiş geçmiş aşkın üstünden Benim gonca güle yine ne olmuş oy Gönlü buruk benzi soluk olmuş oy Gözlerine kanlı yaşlar dolmuş oy Bir dikenli taş onu vurmuş oy Benim gonca güle yine ne olmuş oy Yanıyor içim içimde nardan eridim Aşk yarası azdı yine çürüdüm Aşk yükü dağ gibi bende sürüdüm Benim gonca güle yine ne olmuş oy Gözleri bakıyor gönlü nerede Sözlerin söylüyor aklın nerede Kim düşürmüş onu çaresiz derde Benim gonca güle yine ne olmuş oy Mükerrem Özcan
![]() |
#47 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Kor
Ömrüm bir kendimi bilmekten geçti Geçen günde hem kara hem akı seçti Gönül bir mekânda aşktan bir bade içti Kara günden bir aydınlık gönlüme düştü Kimi taş eyledi vurdu taşlara Kimi baş eyledi sürdü işlere Bedenim parça parça umut dişlere Kara günden bir aydınlık gönlüme düştü Kimi omuzumda gider atınan Kimi yoldaşımdı yürür itinen Kör kuyulara indim her ipinen Kara günden bir aydınlık gönlüme düşdü Mükerrem Özcan
![]() |
#48 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Konuşan bakış
Yüzüne baktım kaldım yüzünde Gözlerinde damar damar yolları vardı Büyüttüm seni dağlar kadar ömrümde Saçlarında bir orman yeşil sır vardı Gülüyordu dudakların gülümser yüzün İçeri girdim oralardan tebessüm ve hüzün Misafir oldum geldim sana Ben kimim ki dedin boynun bükük ve üzgün Boynun eğilince bir hayli yana Garip bir hal oldu bir anda bana Tam açıldın söylerken sen seni Anladım sus dedim baktıkça sana Gülmeye çalışma gülmek istemiyorsan Yürüme aşk yolunda nara yanamıyorsan Hayat bir çileden ibarettir boynun büker Katlanmalısın cefaya sen seviyorsan Mükerrem Özcan
![]() |
#49 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Sırrı bilende
İnsan kendin bilende ilim bilende İnsan kendin bulanda yolun bulanda Kendini bulmayan bulsa da âlemi İnsan bir âlemdir âlemde yerin bilende Eylemez âlemde kimseye minnet Aldıysa desturu azamdan himmet Candaki canandır zuhuratı medet Sırrın esrarına erişir hakikat ı hakkı bilende İstersen hıfzında ol kitabı ilimin İstersen filozof ol özünde bilimin Aslın bilmedik ce hakikat yolun Ne hacet bülbülü figan iken diken gülünde Aslını diyenler eri dervişi Sırat gibi doğrudur yolda gidişi Bir insan bir dünya tebliğdir işi Her kılığa girip çıkanı bilmeyen bilemez sırrı bilende Gözler akar gönül o ki yüz olan Eğri büğrü gitme her şeyi düz olan Varlık yalnız hakikat tır aslın bilene Sırrın esrarını bilmeye kendin bilende Ne söylersen söyle eğridir sözün Doğrular duymadan dediğin sözün Doğrular söz değil hakikat özün Hakikat ı bilip söyleyen sözü bilende Dolandık ca dolanır yol dolam dola m İşle yem cevheri ki aslını bula m Eğri büğrü söyleme söz var öldürür Ölüm başlangıçtır özün bilende Dal sallanır hakikat söylenir sözün Gül boynun eymiş çeşmin den akıtır gözün Aşk yarası bini bin para özün bilene Bülbül yine durmaz gülün bulanda Mükerrem Özcan
![]() |
#50 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Hayırlı olsun
Bu gün yüreğimden kanlar akıyor Bu gün bir duygu beni yıkıyor Aval aval yüzüme bir yüz bakıyor Sonuç mutluluksa hayırlı olsun Keşke açmasaydım içimi içe Yine verseydim kalbimi kendimi hiçe Bu gün bir uğursuz taş döner üstümde Sonuç mutluluksa hayırlı olsun Bu gün figanın gamın bini bin para Bu gün yüreğimde yeni bir yara Bu gün yarını mutlu edecekse Sonuç mutluluksa hayırlı olsun Mükerrem Özcan
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|