![]() |
![]() |
#41 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57907
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Dağa Düşen Ay Suyu
Şu dağa okyanus düştü gizlice, ay bakışında Mavi çiçekler kanatlandı o serin sır sularında. Ömür veren yumuşak dalgalarına uzandım, Rüzgâr olup sevda kokusuyla rüyalara daldım. Ay sıcaklığından gelen mevsim vardı çiçeklerde Gül dağılıyordu pembe bakan, aşka tutsak gözlere. Sarı parlağında şarkılar vardı, güneşten alınan, Okyanuslar toplanmıştı gecenin rüzgârlarıyla. Seven yürekler hissediyordu tutkulu bu dağda, Akıtıyordu duyguları,hayal sarıyordu heyecan. (Aksaray / 05 Nisan 2006) Çiğdem Çakır |
![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Dağdaki Gökyüzü
Bir serüven yaşadım mavilerin dağında O dağ ki gökyüzünü indiren mor bakışta, Hayaller dolaşıyor toprağının kokusunda, Neşe buluyorum baharına gelen bulutunda, Pembe duygularla dans ediyor rüzgarları, Aşkı çağırıyor, dokunduğu tatlı tutkuları, Bedeni ruhta yoran düşünceler atılıyor, Rahatlık buluyor değişmeyen sevgiler, Okyanusa ne gerek,genişliği serilidir orada, Denizlere ne gerek, yüzülür yeşil mevsiminde, Islanır insan,heyecanlı dağ tanelerinde Sevda ateşi yarınlar, serinliğe kavuşur, Gürültü kirletemez o huzurun mekânını, Ferah ferah yayılan çiçekleri de işmarlı Mutluluk,uğrayanlara cömertçe dağılıyor Doğasında nağme akıyor, sazıdır ağaçları. (Aksaray / 17 Mayıs 2006) Çiğdem Çakır |
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Dalgası Aşk Kokan Göl
Dalgası aşk kokan gölün rüyasına daldım, Mavisinin gülüşüyle dinlendi umutlarım, Sarı gülen yapraklar pullandı göl suyunda, Hoş hayalleri serdiler, sonbahar tablosunda. Tutkun geçmişiyle eller, aldı gölün saf suyunu, Yüzümde süzülen bulut, bedenime renk verdi, Bir tebessüm düşünceye vardı tüm arzularıyla, O yârimin canından heyecan oldum sevdamla. (Aksaray / 08 Ağustos 2005) Çiğdem Çakır |
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Dantelli Kara Bulutlar
Etrafı dantel olan gecenin kara bulutları Aydan kaptığı ışıkla bu güzelliği kazandı, İçinde yağmur şiirleri, inmemiş tanesiyle Göz alıyor şimdiden, bereketin rengiyle. Durmadığı yerden yavaş yavaş gidiyor, Söz verdiği gecesine,hayalini sergiliyor. Merhabalar dedi sinesindeki rüzgârla, Sardım özünü, ateş sıcağı yüreğime, Yıldız dağında bulunan karlar gibi Serin gökyüzü yağdı umutlarıma. Gizlilik kimliğiyle mutluluğu getiren, Sevda gönüllerine sessizce verilen Aldığım yürekti o,ruhumu güldüren. (Aksaray / 10 Mayıs 2007) Çiğdem Çakır |
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Derman Alıyorum Gözlerinden
Bahar bulutum, gözlerine baktığım zaman Gerçeği buluyorum kaderime yazılan Bende, seni yaz akşamıyla yaşattıran. Bakışlarından anlam serpiyorum yüreğime, Derman buluyorum, sensizlikten kalan derdime, Şiir yazıyorsun aşk ruhumdaki ölümsüzlüğe. Hayalini topluyorum ay ışığı gözlerinde, Döküyorum sevgini, yaşatacak günlere, O sayfalar ki okunacak, sevdalı isteğinle. (Aksaray 16 Nisan 2005) Çiğdem Çakır |
![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Dilber Ağacının İğde Çiçekleri
Dilber ağacının sarı tablosunda iğde çiçekleri Yüreğimde pembe yüzdür, aşkların havasıyla, Duygularıma düğün şenlik olan bu nimetler Kınalı aynadır rüyalarda, yansıtır güzelliğini. Hayaldeki özlemimi, deniz coşkusuyla verirsin, Aradığım kimliği, çiğdem dağlarından estirirsin, Aşkların kokusu vardır, seni okutan sayfalarda, Yıllara hayalimi akıtıp, çiçeğinde sevdirirsin. (Aksaray / 27 Mayıs 2006) |
![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Doğasında Bulduğum Dost
Papatyalarla renk alan yolların sonunda Mukavim bakışında bir dağa rastladım, Bahardan kolye kazanan bu yükseklik Çiçeklerle muhabbettir arkadaşlıkta. Kol açıyor, kavrulan rüzgârlara, Serinlikten pay veriyor toprağında, Anlıyorum sevdayı, yüzümdeki tadıyla. O sarayda, seyyar kuşlar konaklıyor Kanatlarına güç alıyorlar, hür uçuşu için, Gördüklerinde itiraflar, seslerinde coşuyor. Huzurluyum dedirten dost buldum kendime, Doğasında bakışları sundu gözlerime. (Aksaray / 05 Nisan 2007) Çiğdem Çakır |
![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Dumanıyla Gelen Kederim
Dumana verdim kararmış duyguları Buluta dağılıp, uzaklara yağsın diye, Geçmişim silinmeliydi hislerimde Bulmamalıydı beni yıpratan sözlerle. Sayfası kapanan gerçek, buluştu kaderle Soluklandığım dağların yeşil yüzünde Nefesime giriyordu manalı harflerle, Kavuşamayan elleri getiren şarkım Aynı değerdeydi,ateş olan hayaliyle. Bir tarihin kara gözleri yaşanıyordu, Tekrarlanıyordu saatler aynı nefeslerde, Yürekten atılan heyecanın dünyasıydı bu. O,ruhsuz düşünceyle kol mu uzatmalıydı, Bırakılan yazıların devamı kızıl aşk mı? Acaba soruları, yarınımda pişmanlık mı? Bana, yarı aydınlık ömür mü sunulmalı. (İstanbul / 23 Nisan 2002) |
![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Dut Ağacında Muhabbet
Dut ağacının geçmişe ait beyaz izleri Müthiş tadında meyve veren kollarıdır, Yılları özlemle sunar, şahit olduğu anılar, Arkadaş ismini alan muhabbet var orada, O mevsimlere dönmeliyim serin gölgesinde, Ne güzeldi çocuk neşesinde konuşulanlar Masum gözlerde paylaşılan mutluluklar, Andıkça yüzüme değdi o tatlı rüyalar, Bal gövdesinin meyvesinde bulunanlar Bugünüme hasret ekledi,yürek sayfamda, Ruhu ağlayan ağaç, ilgilenilmemiş arzusunda, Mekânın kokusunu fark ettim, bitkin umudunda, Gelecek sunmuyor sanki, kaderi yok oluşunda, Berrak suyu akıttım doyurulmamış toprağına, Canıyla heyecanım renk bulmalıydı hayatımda. (Aksaray / 25 Ağustos 2006) Çiğdem Çakır |
![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Duvara Çizdiğim O Resmin
Resmini çizdim duvara, ruhumun ateşiyle, Ayın yansıdığı yüzle, gözlere çektim seni, Kalp içindeki *******e sözlerini ekledim, Ellerimi uzattım duvara, tutacaktın sanki. Gökyüzünün dolunay sevdalarını çizdim Hayalimde buluştuğumuz mekân burası, Şarkımız beyaz güllerle ulaşıyor resme, O bakıştan rüya alıyorum, gönül sıcağı. (Aksaray / 07 Mart 2006) Çiğdem Çakır |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|