![]() |
![]() |
#41 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57917
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Bir kuru sevdam var
10.Mayıs.2006 Bir kuru sevdam var sana vereceğim Bir kuru sevdam Ne param var ne pulum Önüne sereceğim Bir kuru sevdam var birde boş yüreğim Ne tatlı sözlerle sevindireceğim Ne de yalan sözlerle seveceğim Dedim ya Bir kuru sevdam var sana vereceğim Bir de acıdan nasır tutumuş bakışlarımda Ömrümü gözlerine sereceğim. Sinan Aydındağ |
![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Bir kuşluk vakti
28 Aralık 2004 Bir kuşluk vakti dağlardan inen Bahar esintileriyle geleceğim Sabah güneş uyandığında Yollarına kır çicekleri sereceğim Hüzün,dert keder hiç birisi kalmayacak Sen bana geldiğinde dünya duracak Bütün her yer ihtiras ve aşk,aşk kokacak Sinan Aydındağ |
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bir Sen
20 Nisan 2006 Siyah beyaz süren bu hayatımda, Renkli olan bir sen varsın Bir sen varsın mutluluğuma sebep olan Ağladığımda teselli eden, düştüğümde kaldıran Bir sensin saçlarımı okşayan, rüyalarımı dolduran Bir sen Sen ki canımda cansın damarımda kan Gözümde fersin gönlümde şen Birsin teksin benimsin sen İyi ki benimlesin sen Sinan Aydındağ |
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bir sınav sabahı beklentisi
13.Mayıs.2006 Bunca saat uyuyor olamazsın Biliyorum bu sessizlikte farklı olan birşeyler var Belki bir süprüz bekliyor beni Belki de bu saat oldu aramadın asıl süpriz bu işte Şimdi Şimdi bir halk otobüsünde Yolum çapadan taksime Oradan maçka, itü işletme fakültesine Aklım karma karışık, sınav bahane Hep seni düşünüyorum umut dünyası işte Giderken göremedim amma Dönerken birlikte olmak dileğiyle Sinan Aydındağ |
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bir şeyler bitiyor
12.Ocak.2007 Bir şeyler bitiyor Hayat işte bir şeyler gidiyor Yüzüne baktığımda gördüğüm masum melek Sanki yavaş yavaş daha uzağıma düşüyor Nedenler, sebepsiz dövüşmeler, Uzaktan sevişmeler, ayrılıktan esen yeller. Bir şeyler bitiyor olmasına sanki hep sebepler. Söylesene… Hangi büyük istemez ki büyümesin, Hep sokaklarda maç etsin, tornete binsin. Hangi büyük istemez ki, Oynadığı evcilik oyunu hiç bitmesin, Barbi bebekleri ellerinden hiç düşmesin. Ama görüyorsun ki bir şeyleri bitiriyor hayat... Bir zaman bilmediğin halde pembe olan renkleri, Griye çalıyor belirsizleştiriyor bu hayat. Hoş geldin hoş olmayan büyükler dünyasına, Yeni büyümüş olan… Sinan Aydındağ |
![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bir şiir yazmak istedim
18/06/2003 Bir şiir yazmak istedim yaşgünümde İçinde gardaşa sitemler olsun Bir şiir yazmak istedim yaşgünümde İçinde dayıoğluna isyanlar olsun Bir şiir yazmak istedim yaşgünümde İçinde nihal yengeme feryatlar olsun Ve bir şiir yazmak istedim yaşgünümde İçinde biraz dostlardan yana kırgınlık olsun. Sinan Aydındağ |
![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bu aşk bitmeyecek
15.Mart 2006 Bu birliktelik bitti diye bu aşk bitmeyecek Bitecekte dirhem, dirhem azalarak bitecek Belki aylar sürecek belki yüzyılları da geçecek Bunu bize en iyi zaman gösterecek Ama bu birliktelik bitti işte Artık hayatımda Ellerimi tutan, vücudumda dolaşan ellerin yok Artık dünyamda Gözlerime bakan, dünyamı aydınlatan gözlerin de yok Anladım sen yoksun hiçbir şey yok Hiçbir şeyin anlamı yok Ne güzel günlerdi bitti işte Yüzyıllar sonrada olsa kavuşmak dileğiyle Sinan Aydındağ |
![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bu ayrılık
Bir arıyorum ki ellerini 17/04/2004 Bir arıyorum ki gözlerini Sorma Özlemenin bin türlüsünü yaşatıyor Bu ayrılık Her gün gram gram çürütüyor Bu ayrılık Ben senin için cehennemi göze almışım Kahpe dünyanın acıları,eğdiremez başımı Yeter ki beni sensiz beni sevgisiz bırakma. Güll Sinan Aydındağ |
![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bu beden sana çekiliyor
20 Mart 2005 Bu beden sana çekiliyor, kendiliğinden Tadın dün gibi tadın an gibi damağımda Bunun daha ötesi yok Her yerde seni arıyorum ve herkezde Seni buluyorum Her yerde bir imzan Her sözde bir üslubun buluyorum Yazık ki Bunların hiçbirisi avutmuyor beni Dokunmalıyım sana, hissetmeliyim Tüm çılplaklığımla sarılmalıyım Ateşle barut kıvamına gelince vücudlarımız Bir mermi gibi patlamalıyız En küçük en küçük atamlarımıza kadar Dağılmalıyız,dağılmalıyız Sinan Aydındağ |
![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bu cana kıyacağım
Ey yar seninle ne zaman buluşacağım 26/09/2003 İçimdeki seni,sana nasıl aktaracağım Bilki sensizlikten kudurdum,kuduracağım Ölüm beni almadan sen al,yoksa bu cana kıyacağım Sinan Aydındağ |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|