![]() |
![]() |
#41 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57921
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Ey Şarap
Taksimde bir sokak kahvesi Karşıda entel dantel meyhanesi Model model insan tipleri Sıra sıra şarap listesi Hayyam sokağındayım bu gece Meşk edip eğleneceğim coşkunca Sevgili gelirsede akla Niceleri var barda Şarap dolacak şarap olacağım Kırmızıya çalacak düşlerimle türkülerim Lav gibi akacaksın damarlarımda Kanımsın canımsın ey şarabım Uçarken martılarla buğulu kanatsız Aklım başımda değil umarsız Sevda ateşi hoş olur yüreklerde Nedense hep bende duyarsız..... Selçuk Sen |
![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() *******imin güneşisin
Uçarken bir kuş nasıl bölerse ikiye geceyi İşte öyle bir sevinç yalımı geçiyor içimden. Aydınlatıyor karanlığı,ışıltısı sevgimin Seni düşündükçe ışıldıyor güneşim adeta. Senin için aldım karanlıkların en koyusunu Sevgili bakan gözlerin aydınlatıyor geceyi Sevmek seni çılgınca mutluluk veriyor hep bana Aldığım nefes,soluduğum hava sensin sevgilim. Gecenin en siyahında düşümdesin sen benim Sevgi dolu yüreğim hapsoldu sende inan. Karanlık *******imde düşlerim seninle her an. *******imi aydınlatan güneşimsin bitanem. Selçuk Sen |
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Gel aç öğren
GEL AÇ ÖĞREN Ilgın ılgın esiyor sevdanın yeli Güneş gibi sarıyor hasretin beni Gel aç öğren sen kalbimi Sevmek seni ne imiş deli gibi ...................Selçuk Sen... Selçuk Sen |
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Gemi
GEMİ Seviyorum seni Sevgili gemim Kıç tarafında Aşkı içmelerim ...............Selçuk Sen... Selçuk Sen |
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Gemi sefam
Yine bir akşam dönüşünde Dokunsan ağlıyacak bir havada Geminin kıç tarafında Şarap doluyoruz dostlarla Şarap dolup şarap olacağız Dem dem ısınarak kanımız Biracılarda olsa aramızda Hep gülecek yüzlerimiz Kıskançça bakıyor kaşık adası Burgaz adaya yanaştığımızda İnecek dostlar Heybeli adada Ben şiirini yazarak martılarla Olacağım Yalovada. Selçuk Sen |
![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Gemilerde her gece ben
Oturmuşum kıç tarafında geminin Bir elimde rakım bir elimde mezem Ufkunda denizin öpüşürken güneş Yoktan sevda yaparım bana eş. Kulağımda bir beste hicaz makamında Aşk fısıltıları martıların kanadında Sevda denizinde yakamozlar Rengarenk gecenin ışıltısında. Martılar bana danışır sevdayı Fikrimi alır yunuslar yaşamayı Gemilerde her gece ben İşte böyle yol alırken. Selçuk Sen |
![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Gün çökerken
Gü-n çökerken usulca Adaların üstüne Sevda ile uçuşuyor Martılar türküleriyle. Güneş kızılca batıyor Ufukta bu gece Sevgi doluyor,aşk oluyorum Türküsünü yazıyorum hece hece. O kadar güzelki bu gece Sevda türküleri bilmece Üç yıldız gördüm gökyüzünde Aşk ile bende birleşmede. Selçuk Sen |
![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Günaydıııııııınnn
GÜNAYDIIIINNN GÜNAYDIN GÜNAYDIN GÜNAYDIN HEPİNİZE BU GÜZEL GÜNDEN GÜNAYDIN HARİKA BİR GÜN OLACAK BUGÜN BİLİYORUM COŞKUN BİR SEVİNÇ YALIMI GEÇİYOR İÇİMDEN GÜNAYDIN GÜNAYDIN GÜNAYDIN GÜNAYDIN GÜNAYDIN GÜNAYDIN GÜNÜNÜZ HEP AYDIN HEP SEVGİLİ OLSUN MUTLULUK,HUZUR,BAŞARI HEP SİZİNLE OLSUN GÜNAYDIN GÜNAYDIN GÜNAYDIN ........................................Selçuk Sen..... Selçuk Sen |
![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Günaydııın yeni gün
Başlıyor yeni bir gün Umutlarım martıların kanatlarında Süzülürken maviliklerde Zıplayan bir yunusun özgürlüğünde Küçük balıkçı motorları Yarıyor mavilikleri martılarla Mutluluk yalımı geçiyor içimden Yeni doğan güne merhaba Koskoca yüreğim taşıyor sevda ile Güzel duygu güne başlamak Günaydııııınnn ile Günaydıııınnn,günaydıınn,günaydın. Selçuk Sen |
![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Günaydın hayat
Güneş tüm ihtişamıyla doğarken Adaların arkasından sessizce Martılar kanatlarında taşıyor sevgileri Çığlık çığlığa karşılarken yeni günü Mutluluk doluyor yüreğime yeni günde Köpük köpük dalgaların güzelliği ile Balıkçı ağlarından denize düşerken balık Hayattan çaldığı günün mutluluğu ile Her yeni gün yeni bir hediye bana Yepyeni bir umut,bir başlangıç hayata. Sevgi güneşi yüreğimde coşkunca Günaydııın hayat,günaydııın güzellikler Selçuk Sen |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|