![]() |
|
|
#41 |
|
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57960
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
Kaybettim
Ey dalgalar alıp götürün beni Ateşlere verin yaksın şu bedenimi Rüzgarlar savursun yerdeki küllerimi Topraklara gömün kurumuş güllerimi Acımasız yürekler aldılar tüm sevgimi Susuzken kan verdiler yemyeşil çiçeklere Acımasız olsun yada kurusun diye Aldılar tohumları döktüler denizlere Günü birlik yaşayan insan bu düşüncelerle geç mez bu zaman Yakarsan sevgileri ısınmak için Geriye baktığında payına duman kalır Abdullah Gültekin |
|
|
|
|
|
#42 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
Kendinden
Varlığın acı veriyor yokluğun ızdırap İçimde fırtınalar kopuyor Sana geliyor benliğim istemeden Saklamadım tek bir parça kendimden Dom dom kuşunu gibi saplandın kalbime Hiçbir hekim yanaşmadı deşmeye Bu kurşunla razıysam eğer ölmeye Tutar mısın elimden dalarsam rüyalara Ben bal arısı sende gül olsan Ben toprak olsam sende yağmur Her halükarda sana ihtiyaç duysam Sende verir misin bir parçacık kendinden Abdullah Gültekin |
|
|
|
|
|
#43 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Korku
Gözlerim görmüyor dar sokaklarda Yürüyorum yürü yorum yolum bitmiyor Ümitlerim hayallerim düşlerim nerde Kaybolup tükenen ben miyim sende Umutsuz bir vaka bizim sevgimiz Başladığımız gün hataydı zaten Sen yıldız ben karanlık kuyu Ne sen inersin yere bende çıkamam göğe Doğuşumuz farklıydı düşlerimiz aynıydı İçimdeki korku belki sanaydı gülüm Ya ben bir gün kurusam ya zamansız kayarsan sen Abdullah Gültekin |
|
|
|
|
|
#44 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Ne oldu
Ne saraylar nede köşkler istedim Nazik ömrü sana verdim yetmedi Hastalandım yollarına gül döktüm İnat ettin gelmedin de ne oldu Senin orda güneş nasıl doğuyor Kırmızı beyaz güller siyahlar mı açıyor Etrafında insanlar mutluluk mu saçıyor Beni benden çalınca söyle bana ne oldu Güneş sevenler için doğmuş olsaydı Güller bahçelerde senin için açsaydı Eğer benim hayatım ellerinde olsaydı Kara toprağa gömdün sen yaşadın ne oldu Abdullah Gültekin |
|
|
|
|
|
#45 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Ölümün Rengi
Ölümün rengini kim söyler bana Yaklaştığı an anlar mı insan Ölümsüz bir yaşam nasıl olurdu Yinede korkuyu tadar mı insan Marifet elde değil Kıymet görmez yürekte Suçu bana atmayın Yol vermeyen felekte Aciz kalmış yürekler Sevdaya karşı durmaz İstediği an rakip tanımaz Bence onun rengi ölüme benzer Abdullah Gültekin |
|
|
|
|
|
#46 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Sahteyse
Gitmek isteyene kal diyemem Yalnız yollar dar gelmesin Sebebini sormam gitmesin İstediğim benliğimi götürmesin Belki kendisinden kaçıyor Yapamam diye korkuyor Eğer sevgisi sahteyse Gitmesi zarar vermiyor Sevgi kolay lokma değil Emek vermesen kaybolur Zoru görüp kaçacaksan Senin sevgin yalan olur Abdullah Gültekin |
|
|
|
|
|
#47 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Sen ve Sen
Dağlara taşlara sordum yemyeşil ağaçlara Güller açtı bülbül kafeste Kara bulutlar varken güneş gözükmez Sıcaklığına bakıp seni sorayım diye Arının gittiği yer yeşillik ve güzeldir Benim gönlümdeki yer bil ki sana özeldir Ateşin yandığı yerde kül kalır Beni yakan ateşin ucu sana dayanır Bu dünyayı sanki sen yarattın Bir bir hükümleri bana dayattın Kabuk tutmuş yaramı yine kanattın Çektirdiğin yetmedi üstüne şair yaptın Abdullah Gültekin |
|
|
|
|
|
#48 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Sesleniş
Gece gündüz dinlemeden Yana yakıla seni ararım Nerelerdesin hangi eldesin Dileğim bu aşk bur da bitmesin Beni assalar seni söylemem Dama koysalar aşkımı vermem Baharlar gelsin kışlarda bitsin Benim halimin sebebi sensin Bir kıvılcım ateş yaksan yoluma Ömrümde bir defa gelsem yanına Gece parlayan bir yıldız olsan Kaybettiğim yolumu bana anlatsan Abdullah Gültekin |
|
|
|
|
|
#49 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Sızı
İçimde bir umut var hayra yoruyor Yolumda bir ışık var aydınlatıyor Ciğer parem günler geçti neden gelmiyor Sevdalandım yürek yanar sızım başlıyor Hiç bir ilaç senin kadar etki etmiyor Sensiz geçen günlere ağıt yakarım Gece kendi yatağımda yanarım Sevdiğim neden selamı kestin Uzaktaysan haber gönder sana koşayım Sevda üzerine güller ekmiştim Yeşermediler hasret verdiler gönlüme Karanlık *******i yarıp ta doğan güneş Doğmadı doğmadı benim üstüme Abdullah Gültekin |
|
|
|
|
|
#50 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Varmıydı
Bana gönderdiğin mektuplarında mazide kalmış sevgimizi aradım nemden silinmiş yazılarında uykularımı kaçıran tenini aradım hayaller kurardık senle beraber sen gittin oldum derbeder kimse ayıramaz diyorduk bizi zamansız gelen ölüm götürdü seni yemin ettim artık sevmeyeceğim bu yükü taşıyacak gücüm kalmadı sen gittin gideli dünyam karardı beni senin kadar mutlu eden olmadı Abdullah Gültekin |
|
|
|
![]() ![]() |
| Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|