![]() |
![]() |
#41 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57907
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Aydından mektuplar 19
Aydından mektuplar 19 Ben dünyaya neden geldim Biliyorum Duygularımı özgürce Rüzgâra bıraktım Hesap sormuyorum Duygularım sel oldu akıyor Bu yolun sonu ölüm bende en az Herkez kadar biliyorum Severek mutlu huzurlu ölmek istiyorum Kimseye hesap vermek istemiyorum Ben seni inan seviyorum Birkaç zaman geçer böyle geçti Gerçek seven biraz öz bulundu Bir sevdadır yanar ateşi Uzaklarda bir yerlerde Bizim sevdamızı duyan bilenler Hatta Anlatanlar bile oldu Biz severek yaşayanlardanız 01.09.2006 Aydın YILDIZ Aydın Yıldız |
![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Aydından mektuplar 2
Nereye gider bu yol bilinmez Sevmeyi bilmeyen ezilmez Aşkı yaşamayan sevemez Saygısı olmayanın sevgiyle işi olmaz Dağlar var sıra sıra Dünyanın etrafı dolmuş suyla Kaç zaman yaşanmış bilinmez Nice aşklar dillere dolanmış bitmez Ergisiyle doğrusuyla yaşanır hayat Yine bendemi kabahat Olmuşsun surların tepesine padişah Sarayla işim olmaz bir gerçek var ölüm bilinmez Yaradanın adıyla başlarım sabaha Başı dara düşen başlar duaya İnsanoğluyuz işte bu gidişimiz Biz sevmeyi bilenlerdeniz 11.08.2006 Aydın YILDIZ Aydın Yıldız |
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Aydından mektuplar 3
Aydından mektuplar 3 Boğuluyorum ağlamaklı gözlerim İsmini yazdım yüreğime sökemem Ben sensiz bir günü bile düşünemem Seni senin yanında özlüyorum Yokluğuna dayanmamı nasıl istiyorsun Keşke yamaçlarda kalsaydım Soğuk ayaz kış *******i donsaydım Sensiz kalmayı duymaktansa Allah canımı alsaydı da duymasaydım Yokluğuna dayanmamı nasıl istiyorsun Yazıklar olsun kadere mutlu etmedi beni Vermediler seni bana rahat bırakmadılar Sevdama sahiplenemedim çocuklar gibi Hep ağlar gözlerim hep ağlasın sevdana Yokluğuna dayanmamı nasıl istiyorsun Yüreğimde yangın var göründü hasret Nasıl dayanır bu yürek ölüm daha güzel Terk etme beni öldür beni öyle git gideceksen Daralıyorum bunalıyorum yokluğunu yaşayamam Yokluğuna dayanmamı nasıl istiyorsun Bir gülüşün yeterdi bana mutlu olurdum Sarılışında dünyaları bulurdum Gözlerinde sonsuzluğu yaşar Ben sana yalnız sana sevdamı verdim Seninle yaşamak seninle yaşlanmak istedim Olmamalıydı böyle dara düşmemeliydim Sensiz yalnız yaşamamı istememeliydin Birlikte yaşlanacak birlikte ölecekti Baharı yaşayıp kışın birbirimize sarılacaktık Yokluğuna dayanmamı nasıl istiyorsun Anılarlamı hayalinlemi yaşatacaksın beni Yaşayamam ben böyle sensiz nefes alamam Ben sensiz yaşayamam öldür öyle bırak git Beni sensiz bırakıp gitme yaşayamam Yokluğuna dayanmamı nasıl istiyorsun 13.08.2006 Aydın YILDIZ Aydın Yıldız |
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Aydından mektuplar 4
Aydından mektuplar 4 Bir şeyler yazmak istedim Kelime kelime Anlatılsın dünya döndükçe Herkez bilsin bilmeyenler bilenlerden Can kulağıyla dinlesin Yaşanmışlık olmasa Hatıralar gözünde canlanmazsa Sende bir anısı bir resmi olmazsa Sevdim demek ne işe yara Sesini duymadığında Boğazında kelimeler düğümlenmiyorsa Gözlerin dolmuyorsa Onun için iki damla yaş dökmediysen Sevdim demek ne işe yarar 12.08.2006 Aydın YILDIZ Aydın Yıldız |
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Aydından mektuplar 5
Aydından mektuplar 5 Aptal olsa bile insanlar dinle onları Vardır onlarında Bir hikâyesi Onlardan da öğreneceklerimiz var Herkezin kendine göre vardır bir hayat tecrübesi İnsanlar yaşadıkça öğreniyor Ama Bir gerçek var ki Herkezin hayatında farklı farklı hikâyesi var Öyle sözler söyleyin ki Karşınızdakini düşündürün Düşündürürken Sarf edeceğiniz bir sözle kafasını karıştırın ki Sizi can kulağıyla dinlesin Söylediklerinizi anlamaya çalışırken Kafası karışsın Kafası karıştıkça Düşüncelere dalsın Ve Sizin söylediklerinizi Tam anlaya bilsin Aydın YILDIZ Aydın Yıldız |
![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Aydından mektuplar 6
Aydından mektuplar 6 Yalansa dünya bu uğraş çaba niye Katlediliyor yüzlerce insan Bir hiç uğruna Kaderde yarsa yaşamak sıkıntılı olmak Ne yapsak bizden uzaklaşmaz Bakmıyoruz hiç etrafımıza Göremiyoruz hiçbir şeyi Eğri ya da doğru fark etmiyoruz Bitiyor ömür Boşa geçip gidiyor Farkında değiliz Her gün Bit bütün halindeki ömürden Birgün daha kaybediyoruz Önemli değil ki Bizim için fark etmez Ölümlü olsada dünya Umurumuzda değil valla Sevdayı bilmeyiz Dilimizden hiçbir zaman düşürmeyiz Sevmenin tarifini yapamayız Biz ömrümüzü boşa geçiririz Kendimiz için birilerini ezer geçeriz Yoksa insanın parası pulu Kalmaz etrafında eşi dostu arkadaşı Sevmez kimse onu Varlıksız neye yarar bu diye Yalan dünya ölümü düşünen yok valla Eceli gelen gider ahirete Yaşayan daha neler görür kim bilir Herkez olmuş şehrin içinde eşkıya İftira gıybet başını almış gidiyor Aslı olmayan sözler hat safhada Sevmek isteyene engel olan çok Kötülere pirim veren birçok Dürüstlük neye yarar Kalleşlik olmuş kardeşlik Dünya için değer mi bilinmez Kimi sevdadan içer kimi kederden Alkol almak nede güzel gelir Sarhoşluk hoş olur ayılmak olmasa Dertler bıraktığın yerde durmasa Yalan dünya ölümü düşünen yok valla 13.08.2006 Aydın YILDIZ Aydın Yıldız |
![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Aydından mektuplar 7
Aydından mektuplar 7 Ben hata yapmadım sevdim Seven ateşe düşüyor Sevdasının peşine düşmekden başka Ne ister ki Bütün suçum Sevmek Başka suçum yok biliyorum Dünyanın kahrımı çekilir Sen yoksun da Aydın gülermi Anlatamadım söyleyemedim Yalanda olsa gerçek böyle Kalbimi verdim sana Mutluluk istedim vermedin bana Tek bir sözle attın beni Ateşlere isteyerek bile bile İdam mahkûmu olsam Ne ceza veririler ki Ölmek mi? Bir gün ölmek Her gün ölmekten iyidir Bilirmisin Aydın YILDIZ Aydın Yıldız |
![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Aydından mektuplar 8
Aydından mektuplar 8 Bir kurulu düzenim yok diye Ağıtlar yakanlar var etrafta Hep yalan dolan içinde yüzerler Namertlik en büyük ilkesi. Sever gibi görünsede Sırdaş olamaz Deli kanlılık yok içinde. Doğruluk nedir bilmez İçki içer şarkı söyler öter durur Kimseye kanma Arkadaşım diye sırtını ona yaslama vurur. Kendi bildiğinden şaşmaz Sana sormadan da yapamaz Aydın YILDIZ Aydın Yıldız |
![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Aydından mektuplar 9
Aydından mektuplar 9 Yaşamak ne kadar zor bir maraton Koşmak sorun değil kahpelikler olmasa Tarzım olmadı kimse için kötü düşünmek Ya da olmak Ama olmuyor kahpesiz dünya Yaşanılası değil dünya Bunların yüzünden Dünyanın değil ki suç Sebebi insan bunun Yaşamak mı zor yoksa Bunlara ayak uydurmak mı? Bilmiyorum İki arada yaşıyorum Keşkeler olmasın diye Hayatımda mücadele ederim Kimse kötü olsun istemem Kahbeler gezmesin etrafında Düşündüm Hep iyileri aradım hayatımda Bulduğum iyi diye Sarıldıysam da Hep sonuç aynı Senaryo hep aynı Sadece mekânlar farklı Dünya kahbe dolmuş Benim aradığıma da bak Aydın YILDIZ Aydın Yıldız |
![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Aydından mektuplar son 20
Aydından mektuplar son 20 Dünyada kimsenin sevmediği Ama kaçamadığı Hep yanında taşıdığı Bir tek sen varsın gerçek olan Herkez bir gün kucaklaşacak seninle Ölüm seni Tadında yaşamak istiyorum Ölümü tadında yaşamak isteyenim Ölümün özgürce tadına varmak istiyorum Sevmenin tadını yaşayamadım Ama Ölüm seni Tadında yaşamak istiyorum Dağlar yüce sen uzak Hasret yakar sinemi Ben yaşamıyorum tadını alamadığımda İstemekle olmuyor Yaşamak lazım özlemsin Sen hasretsin yürekte ateş sin Ölüm seni Tadında yaşamak istiyorum 05.09.2006 Aydın YILDIZ Aydın Yıldız |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|