![]() |
|
|
#41 |
|
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57947
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
Dava
Bir davaki herşeyden yüce, Sahipleri dev,aynada cüce... |
|
|
|
|
|
#42 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
Değişen Birşey Yok
Bende değişen hiçbirşey yok, Bir tepe değilim sadece, Gittiğin günden beri hergün, Sen varsın düşümde,ve her gece Seni bekliyorum gelen yok... Öyle bir dünya ki seven yok, Yalan var gerçeğin içinde, Terkettiğinden beri her gün, İçiyorum kadeh elimde, O gün bugündür gülen yok... Bende değişen hiçbirşey yok Bakma şimdi ağladığıma, Billahi sensizliğe değil, Tek etrafıma baktığımda, Tatlı tatlı gülümseyen yok... |
|
|
|
|
|
#43 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Değişir
Bazen yaz gelir,bazen kış Günden güne korkular devleşir, Bazen yuh çekilir,bazen alkış Gülden güle kokular değişir... Hep artmaz ya zalimin cefası, Gün gelir devran değişir,değiştirilir Diş gösterene diş göstermek cevabı, Gündemden gündeme konular değişir.. Zengin-fakir farketmez gönül işi, Davul dengi dengineymiş,öyle söylenir Asil-rüsvay farketmez sevince iki kişi Gönülden gönüle duygular değişir... Bazen gülen bazende ağlar Bahardan bahara neler neler değişir, Gün gelir yaren yare ayrı telden çalar Bülbülden güle gelen serenat değişir... |
|
|
|
|
|
#44 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Deli
Ben beni bilenlerin gözünde Deliyim... Ve ben gibi delilerden Yok hayatımda |
|
|
|
|
|
#45 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Derya Olsan
Derya olsan bir damlaya daha Muhtaçsın Yüz verme dünyaya zira bir tok Bir açsın... Derya şair eğer kulsan Kulluğuna bak Sana ne oluyor ki, Bir Hilal, bir Haçsın... |
|
|
|
|
|
#46 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Diyorsun
dur diyorsun dur,durda uçurumun kenarına gelinceye kadar neredeydi senin o dur diyen sesin... kur diyorsun kur,kurda nerede bir yuva kuracak para ve sonra istersen mutlu hayal kur... nur diyorsun nur,nurda nur topu gibi bu çocuk nasıl doyar,nasıl büyür para yoksa bizde azizim, o çocukta hiç durur mu nur... sur diyorsun sur,sur da biliyoruz çok bizde kusurda bilmediğimiz o melek ne zaman üfürür sur'a... vur diyorsun vur,vurda vurmakla tükense al ötekini berikine vur... |
|
|
|
|
|
#47 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Duy Beni
sana kaçıncı seslenişim bu, duy artık sesimi ve ses ver sesime elimdeki resmine kaçıncı bakışım bu kaçıncı ağlayışım kuytu köşelerde düşünmek istemiyorum oysa seni hatta hayallerime bile girmeni şu dakikadan itibaren yasaklıyorum yine de seni kalbimin en gizli yerinde saklıyorum,elimde değil seni unutamıyorum ve seni çok seviyorum.... |
|
|
|
|
|
#48 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Dünya
Dünya yalan dünya Dünya hain dünya, Bugün üzerinde öldüm Dün üzerinde geziyordum ya... İyilere fani dünya Kötülere baki dünya Bugün gerçekleri gördüm Dün bulanık görüyordum ya... Dünya ağlatan dünya Dünya karaları bağlatan dünya Bugün altında inledim Dün üstünde gülüyordum ya, Zalimlere mesken dünya Sevenlere mezar dünya Bugün son kez nefes aldım, Dün yaşıyordum ya.. Dünya ferahlatan dünya Dünya korkutan dünya Dün bana mekandın Bugün mezarsın ya, Dün sevdalındım Bugün belalımsın ya... |
|
|
|
|
|
#49 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Düşünceler
düşünceler ve binbir düşünce,bir saniyenin içinde.. aklım gidip geliyor.var diyorum her sorunun cevabı var,var! cevap arıyorum cevapsız kalmış ne varsalara... burada veremezsem orada nasıl veririm hesabı... aradığım bir ve sanki milyonlarca pirenin içinde, günahlarından çok çok olmalı değil mi? kulun sevabı, dar,dar! bu dünya dar bana,anca yetiyor yarasalara çöle düşmeden,susuz kalmadan gördüm zannetmiş serabı... biraz merhamet,biraz acıma olsa beşerin içinde, dünya,dünya dediğin sadece oraya açılan kapı ve orada tüm kapıları açsa ya,yarasa ya para? beşerin hayvandan çok olmalı değil mi aklı hicabı... |
|
|
|
|
|
#50 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
El Olur
gül gibi büyütürüm bahçemde bir bülbül gelir,el olur. tanımaz su vereni kendisine koparır bir el,el olur gurbet ellerde gezemde yıllar geçip gelemde kendi öz memleketime öz memleketim,el olur... suyunu içtiğim pınar yalanlar fidanken bildiğim ulu çınar küçüklüğümün geçtiği bu ev odasından duvarına,el olur... ve elimden bırakmadığım kalemim yine sen olursun dost eskileri karıştırırım şiirlerim,el olur... gül gibi büyütürüm bahçemde gül gibi büyüttüğüm yatanımazsa beni.. rüyalarda gördüğüm yüzünü annem,ehirette el mi olur... yine yanında kalan bu dertli başın olur ama eline bile güvenme ibrahim'im,son darbeyi vuran el,bakarsın senin elin olur... |
|
|
|
![]() ![]() |
| Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|